اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر JTAGMKII

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرامر JTAGMKII

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
    http://kavirelectronic.ir/eshop/product.php?id_product=23
    این پروگرامر رو بخریم راحت تر نیستیم؟ (البته برا شروع با XMEGA) تا اینکه بسازیمش؟
    من خودم MKII اصل دارم و میخوام یه دیباگر داشته باشم در ضمن مثل اینکه این پروگرامر بعدا FPGA هم پروگرام میکنه
    ولی برای شروع هر جور راحتید ولی خواهشا اگه نقشه ای چیزی از JTAG ICE mKII دارید اینجا بزارید چون تاپیک موضوعش اینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
      با توجه به اینکه هر پروگرامر 5 عدد بافر میخواهد
      میتونیم چند نفری به فروشگاه سایت سفارش بدیم تا بیارند ارزون تر از ایران میکرو اونم اصلش
      حداقل هم باید 20 بشه
      من 7 8 تایی میخوام
      بله شهریار جان فکر خوبیه
      البته من می خواستم اول یکی برای تست بسازیم . اما اگه همه با وارد کردن بافر موافق هستند مشکلی نیست من هم 6 تا میخوام.
      آموزش PIC

دیدگاه

بهتره از این به بعد بریم سر ساختنش
        به نظر من اول یه نمونه بزنیم اگه بطور صحیح کار کرد به فروشگاه سایت سفارش بدیم تعداد زیادی از این بافر را وارد کنه.
        حالا کی میتونه عرض یه هفته بسازه؟!؟
        آموزش PIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sfarm
          بهتره از این به بعد بریم سر ساختنش
          به نظر من اول یه نمونه بزنیم اگه بطور صحیح کار کرد به فروشگاه سایت سفارش بدیم تعداد زیادی از این بافر را وارد کنه.
          حالا کی میتونه عرض یه هفته بسازه؟!؟
          من شاید بتونم ولی بدون بافر...نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
            من شاید بتونم ولی بدون بافر...نمیشه
            حالا نمیشه بافرهاش را یه کاری کنی؟فعلا فقط می تونی از کویر تهیه اش کنی.
            آموزش PIC

دیدگاه

قیمتش مناسب باشه منم میخوام
              ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                این بحث را کسی ادمه نداده.
                دوستان ساختند یا منصرف شدن؟
                جواب می ده؟

دیدگاه

سلام

دوست عزیز اگه هدف از ساخت این پروگرمر دیباگ تراشه هستش باید بگم که طبق اعلام سایت سازنده این پروگرمر قابلیت دیباگ میکرو را نداره و فقط می تونه تو مد jtag وstk500 پروگرم بکنه.البته یه سری مزیت ها مثل سرعت بالا عملکرد خوب و تقریبا یونیورسال بودن رو داره.
                  تو انجمن ایران میکرو یه سری pcb ،شماتیک و فایل واسش گذاشتن ولی دقیق نمی دونم به نتیجه رسیده یا نه.
                  دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

سلام
                    من می خوام فقط پروگرام کنم .در ضمن MK II ساخت مالزی را دارم.ولی می خواستم AT32U را هم بتونم پروگرام کنم .توی لیست AVRStudio5 دیدم که این پروگرامر مدلهای 32 بیتی را ساپورت می کنه.

دیدگاه

فکر نکنم بتونه میکرو های 32 بیتی سری at32u رو بزنه.چون طبق اون چیزی که تو سایتش زده تو لیست میکرو های پشتیبانی شده توسط این پروگرمر وجود نداره.

خودتون ئمطالعه بفرمائید:
                      http://prottoss.com/projects/ucGoZilla/ucGoZilla.htm
                      دکتر شریعتی:

دیدگاه

کسی درست نکرد؟
                        خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                        "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

تو انجمن ایران میکرو یکی ساخته و فعلا ازش نتیجه ای نگرفته.
                          حالا چی شده که همه بدنبال ساخت این پروگرامر هستند.زمانی که من می خواستم بسازم هیچ کس همکاری نکرد و من هم دلسرد شدم.
                          آموزش PIC

دیدگاه

سلام
                            دوستان روی AT32UC سرمایه گذاری و پروگرامرش را ردیف کنید.

دیدگاه

سلام
                              به نظرم خرید یک پروگرمر اصل در صورتی که هدف کار با سری خاصی باشه بهتره تا اینکه منتظر بودن تا ارئه یک پروگرمر CLONE جایگزین که مشخص نیست توانائی های پروگرمر اصلی رو داشته باشه.و در نتیجه متمرکز شدن روی کار با میکرو تا منتظر ماندن برای ارائه یک پروگرمر.
                              دکتر شریعتی:

دیدگاه

ُسلام دوستان.
                                میبخشید من خیلی تازه کارم و یه سوال خیلی مبتید دارم.میشه کمک کنید؟؟
                                داریم رو یه ربات مسیر یاب کار میکنیم و از میکرو avr2560 استفاده کردیم.حالا استاد میگه برای پروگرم کردنش با JTAGMKII باید چیکار کنیم؟
                                مطالب بالا رو دیدم اما هیچی سر در نیاوردم.میشه یکم روون تر بگید باید دقیقا چیکار کنیم؟
                                مثلا اینکه کدوم پایه ها باید بهم وصل بشن و یا اصلا چه شکلیه و چطور پروگرم میکنه؟!(مبتدی ترین حالت توضیح بدین ممنون میشم)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X