من هنوز پروگرامش نکردم. میکرو رو وصل می کنم تا پروگرامش کنم وقتی دست به میکرو می زنم یه کم گرم می شه. من با پروگرامر EKE2MKII kld j,kl پروگرام کنم. رایانه پروگرامر رو می شناسه ولی نرم افزار پروگرامر رو نمی شناسه. مشکل از کجاست؟ پروگرامر رو از شرکت کویر الکترونیک تهیه کردم.
تا جایی که میدونم کویر حدود یکسالی هست که پروگرامر mkii نداره.
اگه منظورتون اون قدیمی هاست که قرمز رنگ بودن مستطیلی من خودم باهاشون کار کردم پروگرامر های خوبی هستن.
از کدام ورژن atmel studio استفاده میکنید؟
تو قسمت device programing >>tools نام mkii نمیاد؟
Someone who can change the world
ELECTRONIC ENGINEER
عذر میخوام که بی ربط هست- ولی این پروگرمر تا حالا 2 بار میکروی روی پروگرمر رو سوزونده! برای شما این مشکل پیش نیومده؟اگر نیومده مراقب باشید چون احتمالش خیلی زیاده- کسی شماتیک این پروگرمر رو داره؟
اقای کی نژاد تو یه تاپیک دیگه گفتن که علت ولتاژ یو اس بی هست -و پیشنهاد دادن یه زنر 5.6 ولت به تغذیه ی یو اس بی وصل بشه! ولی از اینکه ایا باید به خطوط دیتا هم وصل بشه یا نه نمیدونم -
عذر میخوام که بی ربط هست- ولی این پروگرمر تا حالا 2 بار میکروی روی پروگرمر رو سوزونده! برای شما این مشکل پیش نیومده؟اگر نیومده مراقب باشید چون احتمالش خیلی زیاده- کسی شماتیک این پروگرمر رو داره؟
اقای کی نژاد تو یه تاپیک دیگه گفتن که علت ولتاژ یو اس بی هست -و پیشنهاد دادن یه زنر 5.6 ولت به تغذیه ی یو اس بی وصل بشه! ولی از اینکه ایا باید به خطوط دیتا هم وصل بشه یا نه نمیدونم -
جدا. :surprised:
برای من تا به حال پیش نیومده؟
به نظر من با این حال بهتره پروگرامر mkii رو که جناب مهندس کی نژاد فایلش رو قرار دادن بسازید با یک سری تغییرات توش میتونید خروجی 5 ولت هم براش در نظر بگیرید.اگر کمکی خواستید تو همون تاپیک mkii بپرسید کمکتون خواهم کرد.
Someone who can change the world
ELECTRONIC ENGINEER
احتمالا بستگی به پورت یو اس بی هم داره-شاید بعضی دستگاهها پورتشون ولتاژ بالاتری داره-
برای من که دو بار سوخته-به هر حال هر کسی این پروگرمر رو داره محض احتیاط هم شده یه زنر 5.6 ولت بنا به فرموده ی اقای کی نژاد به تغذیه برد وصل کنه-
معمولا برای یو اس بی ها یه سری قطعه ی خاص هست که مثل کلمپر ولتاژ دیتای یو اس بی رو که به برد میاد رو کلمپ میکنه ولی تو ایران پیدا کردنش سخته-در واقع داخلشون هم همون زنر هست فقط مسئله سرعت هست- به هر حال زنر تغذیه فراموش نشه!
تا جایی که میدونم کویر حدود یکسالی هست که پروگرامر mkii نداره.
اگه منظورتون اون قدیمی هاست که قرمز رنگ بودن مستطیلی من خودم باهاشون کار کردم پروگرامر های خوبی هستن.
از کدام ورژن atmel studio استفاده میکنید؟
تو قسمت device programing >>tools نام mkii نمیاد؟
نحوه بستن مدارتون چجوریه؟ تغذیه رو چجوری و به کدوم پایه های آی سی وصل کردین؟
اگر بتونید شماتیک بخشی از مدار رو که کمک کنه بزارین خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد.
نحوه بستن مدارتون چجوریه؟ تغذیه رو چجوری و به کدوم پایه های آی سی وصل کردین؟
اگر بتونید شماتیک بخشی از مدار رو که کمک کنه بزارین خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد.
پین های VCC و AVCC رو به 3.3 ولت وصل کردم. و پین های GND هم به منفی.
دیدگاه