اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرم شدن Xmega128A1

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گرم شدن Xmega128A1

سلام gدوستان.
    وقتی Xmega128A1 رو به مدار وصل می کنم یه کم داغ می شه؟ از رگولاتور 3.3 ولت استفاده می کنم. دلیلش چیه؟

پاسخ : گرم شدن Xmega128A1

از پایه هایی که به عنوان خروجی تعریف کردی جریان زیادی نمیکشی؟
    Someone who can change the world
    ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

من هنوز پروگرامش نکردم. میکرو رو وصل می کنم تا پروگرامش کنم وقتی دست به میکرو می زنم یه کم گرم می شه. من با پروگرامر EKE2MKII kld j,kl پروگرام کنم. رایانه پروگرامر رو می شناسه ولی نرم افزار پروگرامر رو نمی شناسه. مشکل از کجاست؟ پروگرامر رو از شرکت کویر الکترونیک تهیه کردم.

دیدگاه

تا جایی که میدونم کویر حدود یکسالی هست که پروگرامر mkii نداره.
        اگه منظورتون اون قدیمی هاست که قرمز رنگ بودن مستطیلی من خودم باهاشون کار کردم پروگرامر های خوبی هستن.
        از کدام ورژن atmel studio استفاده میکنید؟
        تو قسمت device programing >>tools نام mkii نمیاد؟
        ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

با سلام
          پروگرمر رو از مدار جدا کن (حتی اگه برنامه ریزی نکردی )و یه تغذیه 3.3 به میکرو بده ببین بازم گرم میشه
          روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

عذر میخوام که بی ربط هست- ولی این پروگرمر تا حالا 2 بار میکروی روی پروگرمر رو سوزونده! برای شما این مشکل پیش نیومده؟اگر نیومده مراقب باشید چون احتمالش خیلی زیاده- کسی شماتیک این پروگرمر رو داره؟
            اقای کی نژاد تو یه تاپیک دیگه گفتن که علت ولتاژ یو اس بی هست -و پیشنهاد دادن یه زنر 5.6 ولت به تغذیه ی یو اس بی وصل بشه! ولی از اینکه ایا باید به خطوط دیتا هم وصل بشه یا نه نمیدونم -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
              عذر میخوام که بی ربط هست- ولی این پروگرمر تا حالا 2 بار میکروی روی پروگرمر رو سوزونده! برای شما این مشکل پیش نیومده؟اگر نیومده مراقب باشید چون احتمالش خیلی زیاده- کسی شماتیک این پروگرمر رو داره؟
              اقای کی نژاد تو یه تاپیک دیگه گفتن که علت ولتاژ یو اس بی هست -و پیشنهاد دادن یه زنر 5.6 ولت به تغذیه ی یو اس بی وصل بشه! ولی از اینکه ایا باید به خطوط دیتا هم وصل بشه یا نه نمیدونم -
              جدا. :surprised:
              برای من تا به حال پیش نیومده؟
              به نظر من با این حال بهتره پروگرامر mkii رو که جناب مهندس کی نژاد فایلش رو قرار دادن بسازید با یک سری تغییرات توش میتونید خروجی 5 ولت هم براش در نظر بگیرید.اگر کمکی خواستید تو همون تاپیک mkii بپرسید کمکتون خواهم کرد.
              ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

احتمالا بستگی به پورت یو اس بی هم داره-شاید بعضی دستگاهها پورتشون ولتاژ بالاتری داره-
                برای من که دو بار سوخته-به هر حال هر کسی این پروگرمر رو داره محض احتیاط هم شده یه زنر 5.6 ولت بنا به فرموده ی اقای کی نژاد به تغذیه برد وصل کنه-
                معمولا برای یو اس بی ها یه سری قطعه ی خاص هست که مثل کلمپر ولتاژ دیتای یو اس بی رو که به برد میاد رو کلمپ میکنه ولی تو ایران پیدا کردنش سخته-در واقع داخلشون هم همون زنر هست فقط مسئله سرعت هست- به هر حال زنر تغذیه فراموش نشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
                  تا جایی که میدونم کویر حدود یکسالی هست که پروگرامر mkii نداره.
                  اگه منظورتون اون قدیمی هاست که قرمز رنگ بودن مستطیلی من خودم باهاشون کار کردم پروگرامر های خوبی هستن.
                  از کدام ورژن atmel studio استفاده میکنید؟
                  تو قسمت device programing >>tools نام mkii نمیاد؟
                  سلام.
                  من از ورژن avr studio 4 استفاده می کنم.

دیدگاه

نحوه بستن مدارتون چجوریه؟ تغذیه رو چجوری و به کدوم پایه های آی سی وصل کردین؟
                    اگر بتونید شماتیک بخشی از مدار رو که کمک کنه بزارین خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر . م
                      نحوه بستن مدارتون چجوریه؟ تغذیه رو چجوری و به کدوم پایه های آی سی وصل کردین؟
                      اگر بتونید شماتیک بخشی از مدار رو که کمک کنه بزارین خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد.
                      پین های VCC و AVCC رو به 3.3 ولت وصل کردم. و پین های GND هم به منفی.

دیدگاه

سلام
                        چی شد پروگرامر رو از میکرو جدا کردی یا نه ؟

دیدگاه

بله جدا کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
                            بله جدا کردم.
                            نتیجه چی شد؟

دیدگاه

اصلا برنامه بالا نمی یاد. الان avr studio 4.19 رو دارم دانلود می کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X