اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

xmega rs485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

xmega rs485

سلام
    من میخوام با atxmega a3u با پروتکل rs485 با یه atmega 64 ارتباط برقرار کنم.
    سوالی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که ic های 485 موجود تو بازار مثلا adm485.max485,max487.adm1490,....... همشون مناسب واسه ولتاژ بین 4.75-5 volt طراحی شدند.در صورتی که rs485 یه ارتباط تفاظلیه و نباید مشکلی بوجود بیاد اگه من ولتاژ کاریم 3.3 باشه.حالا من چیکار کنم ؟ ممکنه یه ic که برا ولتاز بین 2.7-3.3 کار کنه بهم معرفی کنید.؟

پاسخ : xmega rs485

ADM3485E پیدا کردم.نمی دونم کجا گیر بیارم.
    دوستان اگه کسی قطعه دیگه ای میشناسه بگه. لطفا" ثواب داره

دیدگاه

اینم هست LTC1480 ولی تو اصفهان هیچ کدوم نبود ..اومدن تهران منم خودش یه پروژه بلند مدته .

دیدگاه

سلام
        میتونید از سایت جوان الکترونیک تهیه کنید قیمت 2100 تومان SMD

ISL83485IBZ

دیدگاه

سلام .
          خیلی ممنون برای معرفی این قطعه..
          ولی زده سفارش از خارج از کشور ..همون قطعه اولی رو هم همین طور..نمی دونم یعنی چی ؟برا 4-5 تا هم می شه سفارش از خارج از کشور داد؟
          الالن زنگ می زنم بهشون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روناک
            سلام
            من میخوام با atxmega a3u با پروتکل rs485 با یه atmega 64 ارتباط برقرار کنم.
            سوالی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که ic های 485 موجود تو بازار مثلا adm485.max485,max487.adm1490,....... همشون مناسب واسه ولتاژ بین 4.75-5 volt طراحی شدند.در صورتی که rs485 یه ارتباط تفاظلیه و نباید مشکلی بوجود بیاد اگه من ولتاژ کاریم 3.3 باشه.حالا من چیکار کنم ؟ ممکنه یه ic که برا ولتاز بین 2.7-3.3 کار کنه بهم معرفی کنید.؟
            تغذیه ADM485 را در هر دو سمت XMEGA و AVR می توانید 5 ولت قرار دهید و تنها در اتصال پین 1 این IC به RXD مربوط به XMEGA، با قرار دادن یک تقسیم مقاومتی با مقدار 560 اهم بصورت سری و یک کیلو اهم از RXD تا زمین مشکلی از نظر سطح ولتاژ بوجود نخواهد امد.
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام آقای طراح
              ممنون از جوابتون.یه دونه 74lvc4245 تو مدارم دارم که چندا پایه هاش خالیه ازشون برا ارتباط با max487 استفاده کردم ..به این امید که وضع واردات قطعه یه سرو سامونی بگیره.ADM3485E رو می خواستم که متاسفانه تا بعد عید گفتند وارد نمی شه!!!!!

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز ADM3485EARZ رو من موجود دارم، می دم دونه ای 5 تومان. اگر مایل بودید لطفا PM بدین

دیدگاه

در یک پروژه تغذیه برد فرستنده 3 ولت بود و برد گیرنده 5 ولت .

تغذیه 485 هم 3 بود بدون هیچ مشکلی ارتباط برقرار شد .

از جمله ی رفتگان این راه دراز
                  باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                  هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                  چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X