اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه ورژنی از کدویژن جوابشو پس داده؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چه ورژنی از کدویژن جوابشو پس داده؟؟

سلام بر دوستان و اساتید محترم.
    سوالی دارم که امکان داره برای خیلی ها پیش اومده باشه:
    من قبلا با ویندوز XP و کدویژن 1.25.8 برنامه مینوشتم.
    الان روی لپ تاپم ویندوز سون 64بیتی دارم که نمیتونم دیگه 1.25.8 رو روش نصب کنم.
    از اساتید خواهش دارم که یه ورژن بالا از Codevision رو که باهاش کار میکنن و جواب پس داده رو بهم معرفی کنن و اگر زحمتی نیست لینک دانلود رو هم بزارید.
    با تشکر
    ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

پاسخ : چه ورژنی از کدویژن جوابشو پس داده؟؟

سلام دوست عزیز
    من با ورژن 2.5.3 البته روی XP/32 مشکلی نداشتم . ولی یه پیشنهادی دارم و اونم اینکه حالاکه سیستم عامل رو بروز کردی زبان برنامه نویسی رو هم بروز کن و از Atmel Studio 6.1 استفاده کن . برنامه نویسی به زبان c در اون دقیقا مثل خود Code Vision فقط کتابخانه ها متفاوت هستند . و برنامه نویسی به زبان C++ هم که بسیار عالی هست . البته اونم کتابخانه هاش متفاوت هستند .
    من خودم تجربه شخصی ام رو بگم از اینکه کد ویژن رو کنار گذاشتم و دارم از Atmel Studio استفاده می کنم راضی هستم . اوایلش یه کم مشکل درست چون کتابخانه ها و هدر های استفاده از ماژول و قطعات مختلف رو باید براش گیر بیاری ولی بعدش دیگه مشکلی نیست . در ضمن من چون خودم مدتی روش کار می کنم خوب یه سری هدر و ... براش دارم اگه مشکلی بود در خدمتم .
    - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

پاسخ : چه ورژنی از کدویژن جوابشو پس داده؟؟

من که با کد ویژن 2.5.3 کار کردم و باهاش مشکل نداشتم. خیلی هم خوب بود تا وقتی که به یک مشکل برخوردم. اونم اینکه توش متغیر 64 بیتی نداشت. البته چند تا باگ کوچیک توش بود ولی قابل حل بود. شایدم باگ نبود و مشکل از خودم بوده. بعد رفتم سراغ یک کامپایلر دیگه. رفتم اتمل استودیو و برنامه را به سختی تبدیل کردم. حالا خر بیار و باقالی بار کن. مگه حالا کتابخونه راحت گیر میاد. تازه وقتی هم که پیدا می کنی میبینی مال مگا هست. ایکسمگا کجا بود. بالاخره بعد کلی جستجو و خون دل خوردن یکی 2 تا پیدا میشه. ای بابا حالا اینا هم که کلی گیرو پور توشونه. من که می خوام برگردم به همون کد ویژن. وقتی اصول برنامه نویسی را توی این 2 تا کامپایلر میبینم تازه می فهمم که برنامه نویسی درست حسابی و در کل شسته رفته و قابل فهم فقط تو کد ویژن هست. یعنی کامپایلر ادم را به طرف برنامه نویسی اصولس سوق میده. تازه می فهمم که نویسندگان کد ویژن چه زحمت زیادی براش کشیدن. زنده باد کدویژن محبوب.
      من که میگردم ببینم از کجا میشه آخرین ورژنش را خرید.
      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
      3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X