اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای برد اموزشی atxmega128a 1u

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای برد اموزشی atxmega128a 1u

برای استفاده از DFU Bootloader باید فیوزبیت BOOTRST برنامه ریزی شده باشد. یک احتمال برای جواب نگرفتن شما، عدم برنامه ریزی این فیوزبیت است.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

فیوز بیت رو در دوحالت امتحان کردم
      برنامه بوت لودر رو چند مرتبه ریختم
      شماره قطعه درسته
      کابل رو تعویض کردم
      الان با استدیو برنامه میریزم و اجرا میشه
      میشهبرنامه بوت لودر رو روی سایت قرار بدین
      وقتی بوت لودر روی میکرو ریخته نشه ایا با اتصال به کامپیوتر هیج اتفاقی نمیفته
      :angry:
      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

شماره میکرو نوشته شدهATxmega 128 A1U AU

دیدگاه

سلام

شما که اولش گفتید هیچ اتفاقی نمیفته. حالا معلوم شد مشکل توی درایوره. اولا فکر می کنم درایور های اتمل امضا شده هستن و نیازی به اون کاری که گفتید نباشه. تنها نیازه که توی دیوایس منیجر پدیتش را بزنید و محل نصب FLIP را برای پدیت بهش بدید. اونجا یه سری درایور هست که خودش پیدا می کنه.

دیدگاه

ظاهرا یه اشتباهی شده
            هنوز هم با اتصال برد به کامپیوتر هیچ اتفاقی تمیفته گفتم شاید به خاطر اشتباه بودن بوت لودر باشه در ضمن من نتونستم قبل از انجام مراحل اون پست درایو رو نصب کنم حتی در یکی از پست ها اعلام کردم که خطای INF میاد ولی ظاهرا دوستان وقت راهنمایی نداشتن و وقتی رو اینترنت سرچ کردم به جواب رسیدم . فقط همین

دیدگاه

البته من یه پروگرامر یونیورسال دارم که با خروجی PDIبرنامه روی میکرو ریخته میشه و هیچ مشگلی هم نداره و به را حتی اجرا میشه
              من قبلا ویندوز 8 نداشتم
              ولی معمولا وقتی یه مصرف کننده روی USB قرار میگیره بلافاصله سیستم عکسالعمل نشون میده ولی ظاهرا در ویندوز 8 این اتفاق نمیفته
              نمیدونم به خاطر ویندوز یا بوت لودر باشه ولی برنامه بوت لودر روی CD رو چند بار ریختم

دیدگاه

از آنجایی که شخصا مراحل اتصال usb به ATXMEGA128A1U و برنامه ریزی با Bootloader را امتحان کرده ام و بدون مشکل انجام شده، یکبار آن را بصورت فهرست وار ذکر می کنم تا اگر در مراحل مختلف انجام کار خود دارای اشکالی هستید آن را اصلاح کنید:

1- فایل Hex ضمیمه شده در این پست را توسط پروگرامر روی میکروکنترلر برنامه ریزی کنید.

2- فیوزبیت Bootrst را توسط پروگرامر برنامه ریزی کنید.

3- پروگرامر را جدا و کابل usb را متصل کنید.

4- پین PF0 را به زمین متصل و میکروکنترلر را ریست کنید.

5- در این وضعیت باید کامپیوتر، میکروکنترلر را شناسایی کند که البته در ویندوز 8 باید امتحان کنید. مسیر نصب درایور در شاخه C:\Program Files\Atmel\Flip 3.4.7\usb است (با فرض نصب FLIP در درایور C و مسیر ذکر شده).

6- نرم افزار FLIP را اجرا کنید. از گزینه Device نوع میکروکنترلر را انتخاب و با گزینه Settings/Communication/USB ارتباط با میکروکنترلر برقرار می شود. با گزینه File/Load HEX File می توانید فایل Hex مورد نظر را انتخاب و با Run آن را برنامه ریزی کنید.

7- برای اجرای برنامه می توانید از گزینه Start application استفاده کنید. در صورت نیاز به برنامه ریزی باید مراحل 4 به بعد را مجددا انجام دهید.
                فایل های پیوست شده
                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

تشکر جناب کی نزادممنون از لطف ومحبت شما
                  من تمام این مراحل رو چندین بار امتحان کردم
                  به نظر نمیاد چیز خاصی داشته باشه
                  دانلود رایگان نرم افزار
                  پروگرام بوت لودر ( من با یک پروگرامر یونیورسال انجام میدم که صحت اون کاملا برام تایید شدست چون تمام برنامه های دیگه نصب و اجرا میشن)
                  برنامه ریزی فیوز بیت در هردو حالت
                  لازم به ذکر که این برد در ابتدا حتی پروگرام نمیشد احتمالا به خاطر برنامه ریزی فیوز ریست و یا هر دلیل دیگه ای
                  وقتی اونو برای تعمیر فرستادم از تبریز زنگ زدن وگفتن برد هیچ اشکالی نداره و ما اونو 48 ساعت تست کردیم
                  درحالی که برد جدید که برام ارسال شد نه lcd و نه میکرو مال برد قبلی نبودن چون از اونا عکس گرفته بودم ومطمعن هستم که تعویض شدن
                  واین در حالی بود که برد جدید با پروگرامر من به راحتی شناخته میشد.
                  اما حالا این مشگل .
                  درحالی که اگه ما قوطی خالی کبریت رو توی پورت USB فرو کنیم کامپیوتر یه صدایی ازش در میاد ولی این برد مطلقا واکنشی نشون نمیده
                  من دیگه قید usb رو زدم و میدونم که یک میکروی سالم با برنامه بوت لودر به راحتی میتونه به برنامه فلیپ متصل بشه و خوشبختانه این برنامه در حالت دمو تمام مراحل رو شبیه سازی میکنه وکار با اونو نشان میده انشاالله اگه یه روز قسمت شد عملا تست میکنم اما الان هم یقین دارم.
                  مهم اینه که من اموزشهای شما رو دانلود کردم و از طریق همین برد با پروگرامر خودم اونارو امتحان میکنم .
                  دست شما درد نکنه ممنون از نلاش همگی :applause:

دیدگاه

سلام ودرود بر مهندس طراح عزیز وسایر دوستان اقا من متوجه اشتباه کار شدم وحالا دنبال راه حل میگردم
                    وقتی من فایل هگزه رو روی پروگرامر بارگزاری میکنم اخرین ادرس برابر با 000217E0 ولی وقتی برنامه پروگرام میشه و اونو دوباره میخونم اخرین ادرس روی پروگرامر 000207F0 رو نشون میده به نظر میاد قسمت بوت لودر توسط پروگرامر من ( TNM500 ) خونده نمیشهیا لود نمیشه یا اینکه اشتباه میکنم میشه لطفا کمک کنید ایا من مجبورم با MKII بوت لودر رو پروگرام کنم یعنی احتمالا پروگرامر من به قسمت بوت لودر دسترسی نداره

دیدگاه

در مورد عملکرد پروگرامر از بخش پشتیبانی شرکت سازنده TNM سوال کنید.

دیدگاه

سلام اقای کی نزاد
                        ببخشید فایل بوت لودر روی جه ادرسی قرار میگیره
                        واگه این فایل ریخته نشده باشه یا اشتباه باشه ایا باعث این میشه که با اتصال به کامپیوتر هیچ واکنشی از طرف کامپیوتر انجام نشه
                        و باز هم تشکر به خاطر اموزش ( ویدیو های اموزشی ) و پاسخ به مشگلات . انشاالله خدا.ند به شما در تمام زندگی توفیق روز افزون عطا بفرمایند.

دیدگاه

در دیتاشیت در قسمت Memories آدرس 0x10000 بر اساس WORD آورده شده که معادل BOOT_SECTION_START 0x20000 در فایل هدر بر اساس BYTE هست.
                          برای اینکه Device توسط کامپیوتر شناسایی شود از طرف Device باید پین +D برای Full Speed یا -D برای Low speed به 3.3v متصل شود(Pull Up). در غیر این صورت کامپیوتر(Host) هیچ واکنشی نشان نمی دهد. این مقاومتها به صورت داخلی در بخش USB وجود دارند و در صورت فعال شدن USB با توجه به تنظیمات رجیسترها فعال می شوند.
                          گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

پس در نتیجه اگر فایل بوت ایراد داشته باشه کامپیوتر نباید هیچ واکنشی هنگام اتصال به برد از خودش نشون بده. ( مرسی ).
                            و همپنین ظاهرا پروگرامر من نمیتونه ادرس بوت لودر رو شناسایی کنه . و علت اینکه پس از پروگرام کردن قطعه نسبت به چک کردن برنامه پاسخ مثبت میده اینه که فقط ادرسهایی که به اونا دسترسی داره رو مقایسه میکنه و اوکی میکنه . در حالی که یه قسمت از رجیسترها اثلا برنامه ریزی نشدن .
                            مرسی دوست عزیز .
                            امروز یه MKII سفارش دادم هر وقت برسه دستم امتحان میکنم . وحتما شما رو هم در جریان میگذارم

دیدگاه

سلام بر همه
                              مشگل من پروگرامر بود
                              در حقیقت وقتی برنامه بوت لودر رو با یک پروگرامر MKII ریختم مشگل حل شد .
                              البته مراحل تنظیمات نصب برنامه های بدون امضا در ویندوز 8 باید انجام بشه در غیر اینصورت نه پروگرامر شناخته میشه نه میکرو. و بااتصال هریک به کامپیوتر هیچ اتفاقی نمیفته. (((( خیلی مهم ))) .
                              برنامه بوت لودر فقط با پروگرامر MKII قابل انتقال ولی برنامه های اجرایی با هر پرو گرامری قابل انتقال هستش ((( خیلی مهم )))
                              در صورتی که از پروگرامر MKII استفاده میشه بعد از ریختن بوت لودر باید فیوز BOOTRST رو در حالت bootloader قرار بدین تا از این به بعد برنامه ها بعد از حافظه بوت لودر دستکاری بشن. وبا صفر کردن FO وریست میکرو شما به بوتلودر پرش میکنین و USB متص به FLIP میشه وباریست مجدد برنامه فلش اجرا میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X