اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی برای ENC28j60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی برای ENC28j60

من دقیقا مداری که داخل pdf سایت tuxgraphic هستش رو می بندم ، RJ45 من هم از نوع RJ00002 هستش که چینش پایه هاش رو هم طبق دیتاشیتش وصل کردم اما وقتی که کابل نوع cross over خودم رو به لپتاپ وصل میکنم هیچ اتفاقی نمی افته :sad:
    حتی تو خود سایتش نوشته که بدون میکرو led سبزش باید چشمک بزنه و روشن بمونه ولی این اتفاق هم نمی افته
    کسی میدونه مشکل از کجا می تونه باشه؟
    ممنون
    هزگز با احمق ها بحث نکنید چون آنها شما را تا سطح معلومات خود پائین می کشند سپس با تجربه خود شکستتان می دهند. (مارک تواین)

دیدگاه

مقاومت ها و خازن ها رو دقیق میذارید؟

دیدگاه

سلام
        بله ، مقاومت بایاس رو 2.7 کیلو اهم قرار دادم ، مقاومتهای متصل به پینهای TPOUT+ ,TPOUT- , TPIN+ & TPIN- رو 56 اهم گذاشتم ،
        خازن های متصل به این مقاومتها رو هم 10nF گذاشتم
        مدارم رو به تغذیه که وصل می کنم با 3.3 ولت 90 میلی آمپر جریان کشی داره که طبق دیتاشیت ENC28J60 در حالت فعال باید 120 میلی آمپر جریان بکشه و در حالت ارسال و دریافت پکت ها بین 160 تا 180 میلی آمپر جریان مصرفی داره
        چند نوع کابل رو هم امتحان کردم اما هنوز نه plug میشه نه led سبزم روشن میشه :angry:
        امکان داره ENC دچار مشکل شده باشه؟

اضافه شده در تاریخ :
        :cry:کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
        هزگز با احمق ها بحث نکنید چون آنها شما را تا سطح معلومات خود پائین می کشند سپس با تجربه خود شکستتان می دهند. (مارک تواین)

دیدگاه

کلاک روی پایه 3 چقدره؟

دیدگاه

فرکانس متر مولتی متر کلاک پین 3 enc رو 0.00 نشون میده که طبق دیتاشیت
            آی سی تو حالت فعال کلاک پین 3 باید 6.25GHz باشه ولی سوال من اینه که
            90میلی آمپر جریان کشی نرمال هستش یا ic دچار مشکل شده؟ :cry2:

دیدگاه

عرض به خدمت داداش گلم که از اونجایی که احتمال داره آی سی سوخته باشه شما بی زحمت یک دیگرو تست کن ولی این دفعه مدار و قبل از تست خوب چک کن.ولتاژ چند میزنی به آی سی؟

دیدگاه

چشم حتما :agree:
                ولتاژ رو روی 3.3 ولت و جریان رو تا 200 میلی آمپر تنظیم کرده بودم
                امکان داره خود enc وقتی خریدم معیوب بوده باشه؟

دیدگاه

مونده از کجا خریده باشی!!!

دیدگاه

از جوان گرفتم
                    بعید میدونم قطعه معیوب داده باشن بهم چون تا حالا همچنین اتفاقی نیفتاده

اضافه شده در تاریخ :
                    IC رو عوض کردم ولی هنوز وقتی کابل رو به لپتاپ می زنم هیچ پیغام پلاگی تو دسکتاپ نمیاد
                    کابل رو هم عوض کردم ولی باز همونطور میشه
                    می دونید این مشکل جدید دیگه از کجاست؟
                    ممنون

دیدگاه

دوستان نمیشه کاریش کرد که DHCP مودم فعال باشه و به صورت دستی IP به دستگاه ندیم.
                      خود دستگاه اتوماتیک IP بگیره؟؟؟

دیدگاه

آیا اترنت جای rs 485 را میتواند بگیرد ؟
                        آیا این برد مبدل اترنت از نظر عملکرد مطمئن میباشد؟ یعنی هنگ نمیکنه؟
                        www.Askdin.com
                        www.BEKco.ir

دیدگاه

اترنت یک پروتکل کلی هست که یک سری سیستم های استاندارد رو در یک بستر شبکه به هم متصل میکنه.
                          rs485 هم میشه شبکه کرد ولی نوع ارتباطشون خیلی با هم فرق داره.
                          در شبکه اترنت شما احتیاج به سوئیچ و کابل کشی شبکه و یک رایانه که حکم سرور رو داشته باشه احتیاج دارید.محدودیت ارسال دیتا در کابل ها به 100 متر هست.
                          برای کارهای کوچیک بهتر از همون سریال و rs485 استفاده کنید.
                          دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

با تشکر از راهنماییتون
                            در rs485 کابل شبکه و کامپیوتر برای راهبری سیستم داریم . میمونه سوپپچ . سوییچ برای اینکه 10 دستگاه چنده ؟
                            هر دستگاه تا سوییچ کابل جدا میخواد ؟
                            راستش منظورم از این سوالها اینه که اگه یک چیزه جدید هست دیگه سراغ سیستم قدیمی نرم . لطفا راهنمایی بیشتری بفرمایین . ممنون
                            www.Askdin.com
                            www.BEKco.ir

دیدگاه

سوئیچ وسیله ای هست که سیستم های تحت شبکه رو بهم متصل میکنه.برای مثال اگه 10 کامپیوتر داشته باشیم با یه سویچ 12 پورت همه ی اونهارو به هم متصل میکنیم.
                              http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%...A8%DA%A9%D9%87
                              شبکه های کامپیوتری چیز تازه ای نیست ولی اگه درست پیاده بشه خیلی قوی تر از RS485 هست.
                              ولی
                              هزینش نسبت به RS485 و سریال خیلی بلاتره.شاید هزینه رو 3 برابر بیشتر میکنه
                              http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%...8C%D8%A7%DB%8C
                              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان محترم

من میخوام بردی بسازم که از طریق شبکه بتوان رله هایی روشن خاموش کرد ولی اصلا نمیدونم سیگنال که کامپیوتر از طریق کابل شبکه میفرسته به چه شکلی یا مثلا تحت پروتکل خاصی و ای سی هست که مستقیم کابل شبکه بخوره و خروجی آن بر حسب دستوراتی که از طریق کابل شبکه بهش میرسه عمل کنه.من تا حدودی با خواندن پستهای گذشته با پروتکنل web srver که از طریق مرورگر بهش ip میدی آشنا شدم .و یک سئوال دیگه هم دارم و این که اگر همچین آی سی هست دستورات ورودی آن ( سیگنالی که ار کابل شبکه میرسه ) ثابت است یا باید وارد میکرو شود و میکرو با پروتکل خاصی به آی سی فرمان میدهد. از دوستان عزیز خواهشمندم خروجی آِی سی مورد نظر را هم به اینجانب در توضیح مختصری شرح دهند.

اضافه شده در تاریخ :
                                از دوستانی که راهنمایی کردن تشکر می کنم خوذم تایپیک های قبلی خوندم تا جایی هم متوجه شدم

من دارم ای مدار رو شبیه سازی می کنم با isis تموم که شد همینجا میزارمش

اضافه شده در تاریخ :
                                از مهنئسین محترم کسی نیست اینجا برنامه بسکامی که 100% جواب گرفترو بتونه بده

اضافه شده در تاریخ :
                                من تونستم این آی سی در proteus شبیه سازی کنم.
                                کسی کمکی خواست در خدمتم.
                                اَشهَدُ اَنَّ اَمیرالمُومِنینَ عَلیّاً وَلیُّ الله
                                لبیک یا علی (ع)
                                لبیک یا حسین (ع)
                                لبیک یا آقام ابولفضل عباس (ع) علمدار کربلا
                                لبیک یا امام صاحب الزمان (ع)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X