اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول فاصله سنج srf05

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول فاصله سنج srf05

نوشته اصلی توسط mahin2010
    ممنون اقا بابک که پیگیر هستید / راستش من یک طوری میخوام ارتفاع رو اندازه گیری کنم طبق تحقیقاتی که کردم بهم گفتن بهتره برای اینکار چندتا سنسور و باهم کار کنم مثلا یکی همین سنسور التراسونیک و دیگری سنسور شتاب سنج اگه شما لطف کنی یک اطلاعات کامل درمورد این سنسور وکاری که کردی بذاری ممنون میشم- راستی این سنسورهای التراسونیک فرستنده گیرنده شون کجا نصب میشن منظورم اینه که ایا کنارهم نصب میشن یا مثلا میتونن جای دیگه هم نصب بشن - ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدیانه است
    با سلام خدمت شما
    خواهش میکنم /اولا شما بگید واسه چه کاری می خواین و دقیقا می خواین چی کار کنید.تا بتونم بیشتر کمکتون کنم .ماژولی که من دارم همونی که تو عکس بالا دیدید همونه" srf05" تو ماژول من همون طور که تو تصویر دیدید دو تا سونار یعنی فرستنده و گیرنده کنار هم قرار داره ولی فکر کنم ماژول هایی هم وجود داشته باشه که گیرنده فرستندش جدا باشه .
    هدف اولیه من استفاده از این ماژول در روبات امداد گر بود که به دلایلی اون روبات ساخته نشد و من تصمیم گرفتم با این ماژول یک متر دیجیتالی درست کنم
    اساس کاری این ماژول اینه که فرا صوت رو با فرکانس خاصی ارسال میکنه و پس برخورد به اجسام پژواک اون به گیرنده میرسه حالا شما با استفاده از دانش برنامه
    نویسی فاصله رو بدست میاری.مثلا تایمر رو روشن میکنی و زمان رفت و برگشت رو حساب میکنی و در سرعت صوت که همون 340 متر بر ثانیه است ضرب میکنی وتقسیم بر دو میکنی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak_micro
      سلام
      منظورت چیه میشه بهتر توضیح بدی؟ ببین من چیزی که دارم ماژولها فکر کنم منظورت این باشه که سونارها رو به هم نزدیک کنیم
      خب چون سونار ها رو برد سواره نمیشه به هم نزدیک کرد.ببین الان رفتم اندازه گرفتم فاصله ی بین دو سونار 7 میلی متر هستیک چیز دیگه ای هم هست وقتی دست رو کاملا روی ماژول قرار میدی اعداد نامفهوم میده .اگه میخوای بگو که بیشتر توضیح بدم. :agree:
      راستی تاپیکتونم دیدم ببین آلتراسونیک دقتش یک سانته ها.
      سلام
      چندتا سوال مهم
      1-قیمت مازولش تنها چند و کل مدار چن در اومد؟
      2-7میلیمتره فاصلش یا 7 سانت؟
      3-حداقل برد و حداکثر بردش چنده؟(از چند تا 3.5 مترو نشون میده)
      4-منظورمو نگرفتی نگا کن می خوام 2تا تخته یکسان 2تا سررسید یکسان یا هر چی دیگه ای با فصله 1 سانت از هم شروع کنی بزاری به بالا تا جایی که این شکاف بین 2تا رو نشون بده،مثل پستی که گذاشتم و با رنگ ابی مشخص کردم
      کافیه مثلا التراسونیکو در فاصله 30 سانتی 2 سررسید مچ کنی بعد با فاصله دادن بین 2 سررسید( از 1سانت شروع کن بعد 1 سانت 1 سانت اضاف کن،دقت داشته باش دو سر رسید باید پشتشون یه مقوایه 1تیکه باشه که مثلا همون نوار نقالس)
      بعد آروم حرکت بده تا جلویه مازولsrf05برسه بعد ببین فاصله از 30 سانت تغییر میکنه و به 31 یا 32 یا هر چی که همون عمقه جسمه میرسه، اگه نرسید فاصله رو از 1 ،2 سانت کن و تکرار کن
      شرمنده طولانی شد آخه میترسم ج نده خواهشا انجام بده داداشی ممنون :job:

برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

1-http://roboeq.com/modules.php?op=mod...ink&cid=29 این قیمت ماژول من 50 هزار تومان خریده بودم
        الان شده 85 هزار تومان :eek:قیمت کل که یه میکرو lcd و....داشت.
        2-فاصله ی بین گیرنده و فرسنده 7 میلیمترهست.
        3-از 3 سانت تا 4 متر هست ولی با کالیبره کردن درست به 1 سانت هم رسیدم .و فاصله ی 1 سانتی رو هم خیلی قشنگ نشون میده. :wow:
        4- گرفتم چی میگی می رم امتحان کنم نتیجه رو بهت میگم. :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X