اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع ت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت +

سلام پروژه جالبیه. برنامه نویسی میکرو چجوری انجام میدین ؟میشه توضیح کامل بدین بفهمم !!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sahand1358
      با سلام خدمت تمامی دوستانی که در این پروژه زحمت کشیدن.من این تاپیک رو دنبال میکردم.واقعا پروژه مفیدیه.یه سئوال داشتم.من میخواستم بجای سون سگمنت آند مشترک این پروژه از کاتد مشترک استفاده کنم.میشه راهنماییم کنید.
      از گیت not استفاده کن
      نیازو تو خودم کشتم که هرگز تا نشه پشتم زدم بر چهره ام سیلی که هرگز وا نشه مشتم

دیدگاه

با سلام من ساعت درست کردم اما با برنامه بسکام پروگرام کردم در مورد فیوزبیت ها در بسکام کسی هست راهنمایی کنه در ضمن سه تا ال ای دی وسط همیشه روشنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهداف
          سلام پروژه جالبیه. برنامه نویسی میکرو چجوری انجام میدین ؟میشه توضیح کامل بدین بفهمم !!!!!
          خروجی برنامت نات کن نرم افزاری
          http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منب

سلام به همه دوستان بدنه کریستال باید به منفی متصل بشه ، مقاومتهای 82 اهمی رو هم حذف کنید خیلی بهتره ، با سون سگمنت معمولی هم میشه ساخت من یک نمونه ساختم هم با ال ای دی وهم سون سگمنت معمولی دوستانی که نمیتونن فایل pcb رو باز کنند ایمیل بزنن تا فایل jpg براشون بفرستم این هم ادرس ایمیل mohebban82@gmail.com

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلاد&

دوست عزیز واقعا کارت عالی بود
              اما بهتر بود موقع ساخت به جای ال ای دی کلاهی از ال ای دی اوال استفاده می کردی که نور متمرکز داره و برای ساخت ساعت خیلی بهتره
              واقعا هم اطت ممنونم بابت این آموزش

دیدگاه

سلام به همه دوستان این ساعت رو هم با سون سگمنت معمولی وهم با طرح اقا حمید و همینطور با led بزرگ ساختم البته باید چند تا ترازیستور برای تقویت بزارید سخت افزلر را با التیوم درست کردم برای led ها هم از پلکسی البته چون این برتامه اوپن سورس هست من فقط تاریخ و ساعت رو استفاده کردم ولی pcb رو برای تمام امکانات طراحی کردم دوستان اگه راهنمایی کنن چطور میتونم اپلود کنم براتون میزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohebban
                  سلام به همه دوستان این ساعت رو هم با سون سگمنت معمولی وهم با طرح اقا حمید و همینطور با led بزرگ ساختم البته باید چند تا ترازیستور برای تقویت بزارید سخت افزلر را با التیوم درست کردم برای led ها هم از پلکسی البته چون این برتامه اوپن سورس هست من فقط تاریخ و ساعت رو استفاده کردم ولی pcb رو برای تمام امکانات طراحی کردم دوستان اگه راهنمایی کنن چطور میتونم اپلود کنم براتون میزارم
                  خیلی راحت فایل ها رو زیپ کنید و در سایتی مثل http://www.picofile.com/
                  پلود کنید و وقتی پاسخ میدهید در بالا ایجاد لینک کنید ولینک پلود را در آن جا بگذارید
                  اگر نتونستید برایم ارسال کنید من میگزارم
                  از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                  --------------------------------------------------------
                  تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                  --------------------------------------------------------
                  اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

سلام
                    میشه بگید که چطوری میشه از سون سگمنت معمولی برای این ساعت استفاده کرد
                    من به این ساعت نیاز شدیدی دارم ولی در محل زندگی ما سون سگمنت ساعتی اصلا پیدا نمیشه

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت

نوشته اصلی توسط mohamadreza nj
                      سلام
                      میشه بگید که چطوری میشه از سون سگمنت معمولی برای این ساعت استفاده کرد
                      من به این ساعت نیاز شدیدی دارم ولی در محل زندگی ما سون سگمنت ساعتی اصلا پیدا نمیشه
                      سلام ، این کار خیلی سادست !
                      فقط باید به دیتا شیت سون سگمنتتون نگاه کنید و از پین های متناظر استفاده کنید ...
                      - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                      ارتباط با من : ir02x6
                      طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

با سلام
                        دوستان اگر برای این پروژه ساعت ، آلارم هم اضافه میکردید دیگه کامل میشد .

دیدگاه

سلام وخسته نباشید خدمت تمام افراد
                          من میخواهم از سون سگمنت معمولی برای این پروژه استفاده کنم ولی هرچه توی نرم افزار پروتئوس شبیه سازی می کنم نمیشه
                          لطفا کمک کنید و بگویید که کدام پایه آی سی را باید به کدام پایه سون سگمنت وصل کنم یا اگر امکانش هست یکی از افراد شبیه سازی کند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamadreza nj
                            سلام وخسته نباشید خدمت تمام افراد
                            من میخواهم از سون سگمنت معمولی برای این پروژه استفاده کنم ولی هرچه توی نرم افزار پروتئوس شبیه سازی می کنم نمیشه
                            لطفا کمک کنید و بگویید که کدام پایه آی سی را باید به کدام پایه سون سگمنت وصل کنم یا اگر امکانش هست یکی از افراد شبیه سازی کند
                            سلام
                            ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
                            اگه دو تا پست قبلی رو میخونید جوابتون رو میگرفتید :read:
                            نوشته اصلی توسط ir02x6
                            سلام ، این کار خیلی سادست !
                            فقط باید به دیتا شیت سون سگمنتتون نگاه کنید و از پین های متناظر استفاده کنید ...

دیدگاه

با تشکر از همه دوستان بابت اطلاعاتی که در اختیار دیگران قرار دادین

دیدگاه

سلام
                                چطوری میشه این ساعت را کاری کنیم که روز های هفته را هم نشان بدهد با ال ای دی؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X