اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دانلود PICbasic pro

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : دانلود PICbasic pro

نوشته اصلی توسط رضا اصغریان
    سلام

من کاربر PBP هستم . برای نسخه 3 راهکاری که برایتان نوشتند مفید است یعنی اینکه تاریخ کامپیوترتان را قبل از نصب به جلو ببرید برنامه را نصب کنید و بعد قبل از استفاده از برنامه ، تاریخ واقعی کامپیوترتان را تنظیم کنید. (البته الان سال 2014 است و شما ببرید تاریخ را به مثلا 2019 )

اما من فکر می کنم که نسخه 2.6 کمبودی ندارد که شما بخواهید بنا به هر دلیلی به نسخه 3 بروید. فقط ممکن است که نتوانید پروگرامر را به برنامه PBP در نسخه 2.6 ارتباط بدهید که آنهم خیلی مهم نیست. نکته دیگر اینکه اگر پروگرامر را به برنامه PBP مرتبط کنید یکسری از گزینه های پروگرام کردن را از دست می دهید. حتی در نسخه 3

به این دلیل به خدمت تان عرض می شود که نسخه 2.6 ، ویرایشی مفید است ، زیرا یکسری از خدمات مربوط به نسخه 3 پولی است (مثل خود برنامه که حتما باید بخرید) و در ایران همه از نسخه های رایگان استفاده می کنند. بنده برنامه هایی را که در محیط 2.6 نوشتم را به محیط 3 بردم اما یا کامپایل نمی شد و یا اگر کامپایل می شد جواب نمی داد.

توصیه می کنم که از نسخه 2.6 استفاده کنید.
    فکر کرک کردن به این روش رو از سرتون خارج کنید چون وقتی تاریخ به عقب بر می گرده تنها ارور صفحه کرک مشاهده نمیشه و وقتی که می خواین برنامه رو کامپایل کنید اصلا عکس العملی نداره و وقتی تاریخ رو بر می گردونید به همون روزی که نصب کردید کامپایل می کنه :rolleyes:
    برد جوجه کشی:
    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X