اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

فایل هگز رو میتونین تو همونجایی که برنامه یPICKit رو نصب کردین ببینین.پسوند هگزش مشخصه.اسم فایل هم PK2V023200.HEX هست.

وقتی پروگرمر رو وصل میکنی،ویندوز واکنشی نشون میده؟ میخوای برنامه ش رو یه بار دیگه نصب کن :sad: شاااااید.....

ضمنا یه موردی هم بود که البته با توجه به اینکه چند بار میکرو پروگرم کردی منتفی هست...اون هم این بود که تو اون نقشه جای Vcc و GND سوکت USB برعکس هست :eek:

واسه من که اینطور بود.اول که وصلش کردم بعد حدود 40 ثانیه دیدم سیستم واکنشی نشون نداد.شک کردم به میکرو که دست زدم دستم اینجوری شد :twisted: شانس آوردم میکرو نپرید!!

دیدگاه

هیچ واکنشی نشون نمیده. از اون نیستش من کلی باهاش کار کردم. اون فایل هگزش قفل میزاره رو میکرو؟ یعنی دیگه الان نمیتونم پروگرمش کنم به نظرتون؟ باید یکی دیگه بگیرم؟
      طب اسلامی

دیدگاه

نه؛اگه قفل بزاره که دیگه فایل هگز رو کنار برنامه نمیزارن تا جماعت استفاده کنن! میکرو باید پروگرم بشه! مگه جرأت میکنه مقاومت کنه؟!! فقط یه پروگرمر دیگه لازم میشه اونوقت.

اگه کامپایلرMikroC دارین، ببینین با بوت لودر USB HID میتونین پروگرمش کنین؟ اون وقت نیازی به پروگرمر دوم هم نیست.با همین USB که وصلش کنین پروگرم میشه.

دیدگاه

باید داشته باشمش. یعنی با همین پروگرمش کنم؟ تا پیدا میکنم این کامپایلرر میشه شما یه خورده بیشتر توضیح بدید.مرسی.خودتون این کار کردید تاهالا؟
          طب اسلامی

دیدگاه

راستش نه! تا الان امتحانش نکردم ولی اصولا اینطور به نظر میرسه که میکروهایی که ماژول USB دارن با این روش هم پروگرم میشن.از اونجایی که الان تو خونه دو تا پروگرمر USB هست این روش رو روی پروگرمرPICKit تست میکنم و نتیجه رو میگم.فقط یه خرده زمان میبره تا میکروی PICKit رو از توی زره مخصوصش در بیارم!! به نظرتون میکرو رو Erase کنم بعد این روش رو تست کنم یا نه مستقیم همین رو تست کنم؟ آخه اگه مستقیم تست کنم از کجا بدونم این روش درست هست یا نه؟

دیدگاه

اگر مستقیم بکنید اول فکر میکنم خودش پاک میکنه میکرورو بد برنامه میریزه توش. اگر این کار نکنه برنامر نمیریزه توش اخطار میده که پاکش کنید. اتفاقا برنامشم پیدا کردم ولی چیزی سر در نیاوردم
              طب اسلامی

دیدگاه

این هم از محیط ابزار همون نرم افزار

امتحانش میکنم.

دیدگاه

درست شد آقا درست شد. دمت گرم آقا شاهرخ. همون مشکل فکنم از اون کلیده بوده. الان دستم گذاشتم رو کلیدش و فشار دادم بعد پورت usb وصل کردم اونیکی چراغه شروع کرد به چشمک زدن. بعد برنامه pickit2 رو باز کردم ازم فایل هگزش خاستش که روی tools و بعد آخرین گدینه یعنی download pickit2 کلیک کردم و آدرس اون فایل هگز دادم برنامر انگار ریخت روش درست شد. دستت درد نکنه آقا شاهرخ دمت گرم. انصافا اگر نمیومدی کمک من روش کار نمیکردم که درست شه. دمت گرم . با این روش فکر کنم بدون اینکه طرف پروگرمر دیگه ای داشته باشه میتونه آی سی 18f2550 ش برنامه ریزی کنه. یعنی بدون پروگرمر دیگه ای
                  طب اسلامی

دیدگاه

خدا رو شکر که حل شد.
                    من که منوهای نرم افزار ها رو معمولا میچرخم ببینم چی به چیه به این مورد دقت نکرده بودم!! اگه میدونستم، اونموقع که پروگرمرم قاطی کرده بود دنبال یه پروگرمر دیگه نمیرفتم. دستت درد نکنه که باعث شدی منم یه چیزی یاد بگیرم :rolleyes:
                    mikroc کامپایلر خوبیه ولی دوتا ایراد اساسی داره... سورس کتابخونه هاش باز نیست-مثل CCS یه Wizard جالب نداره.ولی عوضش Help جالبی داره.منم اخیرا دارم سعی میکنم با CCS کار کردن رو یادبگیرم.بالاخره به درد میخوره...

دیدگاه

help میکرو سی واقعا عالیه. تو help ccs یه چیزی گفته ولی کلا دستورش هزار درجه باید بپیچونی تا به جوابت برسی. شماهم این روشی که گفتم امتحان کردید؟ جواب داد؟
                      طب اسلامی

دیدگاه

بله!! حس فضولی.... :mrgreen: یعنی همون حس کنجکاویم گل کرد! البته اون دکمه در دسترس نیست تا بزنم ببینم چی میشه؛ ولی همینجوری download operating ... رو زدم دیدم وااای خدا....این همه مدت من از وجود چه امکانی بی خبر بودم!! همین الان برنامه تر وتازه تو میکرو آماده به خدمت هست!!

دیدگاه

سلام
                          آقا خود میکرو 18f2550 رو چطور ما پروگرم کنید.پروگرم PIC ندارم
                          باتشکر
                          یاعلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی سهیلی پور
                            سلام
                            آقا خود میکرو 18f2550 رو چطور ما پروگرم کنید.پروگرم PIC ندارم
                            باتشکر
                            یاعلی
                            به روشی که تو پست های ثقبل داده شد عزیز.

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                            درست شد آقا درست شد. دمت گرم آقا شاهرخ. همون مشکل فکنم از اون کلیده بوده. الان دستم گذاشتم رو کلیدش و فشار دادم بعد پورت usb وصل کردم اونیکی چراغه شروع کرد به چشمک زدن. بعد برنامه pickit2 رو باز کردم ازم فایل هگزش خاستش که روی tools و بعد آخرین گدینه یعنی download pickit2 کلیک کردم و آدرس اون فایل هگز دادم برنامر انگار ریخت روش درست شد. دستت درد نکنه آقا شاهرخ دمت گرم. انصافا اگر نمیومدی کمک من روش کار نمیکردم که درست شه. دمت گرم . با این روش فکر کنم بدون اینکه طرف پروگرمر دیگه ای داشته باشه میتونه آی سی 18f2550 ش برنامه ریزی کنه. یعنی بدون پروگرمر دیگه ای
                            طب اسلامی

دیدگاه

سلام
                              من این پروگرامر را ساختم . وقتی به usb وصل میکنم توست نرم افزار شناخته میشه ولی هیچ آی سی را نمیتونه بشناسه ؟؟؟؟؟؟ :sad:

دوستانی که میتونند لطفً راهنمایی کنند .

دیدگاه

سلام دوستان سایت میکرو چیپ که باز نمیشه :angry: من با هی**لتر شکن هم میرم دوستان آیا راهی وجود دارد لطفا راهنمایی کنید ؟
                                برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
                                یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X