با سلام خدمت دوستان عزیز من بعد از کلی دنگ وفنگ بالاخره در pic یک برنامه صحیح وخیلی ساده در رابطه با کار با port های pic نوشتم ودر پروتئوس خوب جواب داد.اینا تا اینجا داشته باشین.....
یکی از چیزهایی که من نسبت به دوستان این انجمن در محرومیت هستم این است که من بچه روستایی هستم ومثل اکثریت دوستان دسترسی به امکانات و وسایل را ندارم تا بتوانم نیاز های قطعات الکترونیکی و.... را رفع کنم(صرفاجهت دردودل :-?? خوب سرتون رابه درد نیارم من یه سری چندروز پیش به شهر زدم تا این که 2 عدد 16f877a و یک پزوگرامر شرکت نوآوران را گرفتم.بعد از دوروز تلاش موفق به پروگرام کردن شدم واولین پروژه ام را بستم روی بردبورداما کا نکرد . :cry2:
برنامه:
#include <16f877A.h> //micro name
#fuses xt, NOBROWNOUT,NOPUT,NOPROTECT,NOWDT
#use delay(Clock=12000000) // oscillator frequency
VOID main()
{
set_tris_b(0x00); //set port b as outputs
while(true)
{
delay_ms(1000); //wait 1
output_high(PIN_B0); //set portb.0 ( turn on led)
delay_ms(1000); //wait 1
output_low(PIN_B0) ; //reset portb.0 ( turn off led
}
}
من یک کریستال 12.000 و 2 خازن10nf وصل کردم به پایه های 13,14 pic
وپایه های 11و32=vdd را به +5 وپایه های 12و31=vss به منفی زدم ولی کار نکرد اما در پروتئوس کار کرد .سوالات من این است که:
1-کریستال ومنبع کلاک در ccs چطور پیکره بندی میشود؟
2-در16f877a که 4پایه تغذیه دارد کدام باید اتصال داده شود؟
3-من اگر یک پروگرام خوب بسازم ,بخرم یا ....(توروخدا فکر ما بچه دهاتی ها را هم بکنید)
شما چه پیشنهاد میکنید؟
@};-عید غدیر خم را به تمام دوستان پیشاپیش تبریک وتهنیت عرض میکنم.(الهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم) @};-
با تشکراز شما......
یکی از چیزهایی که من نسبت به دوستان این انجمن در محرومیت هستم این است که من بچه روستایی هستم ومثل اکثریت دوستان دسترسی به امکانات و وسایل را ندارم تا بتوانم نیاز های قطعات الکترونیکی و.... را رفع کنم(صرفاجهت دردودل :-?? خوب سرتون رابه درد نیارم من یه سری چندروز پیش به شهر زدم تا این که 2 عدد 16f877a و یک پزوگرامر شرکت نوآوران را گرفتم.بعد از دوروز تلاش موفق به پروگرام کردن شدم واولین پروژه ام را بستم روی بردبورداما کا نکرد . :cry2:
برنامه:
#include <16f877A.h> //micro name
#fuses xt, NOBROWNOUT,NOPUT,NOPROTECT,NOWDT
#use delay(Clock=12000000) // oscillator frequency
VOID main()
{
set_tris_b(0x00); //set port b as outputs
while(true)
{
delay_ms(1000); //wait 1
output_high(PIN_B0); //set portb.0 ( turn on led)
delay_ms(1000); //wait 1
output_low(PIN_B0) ; //reset portb.0 ( turn off led
}
}
من یک کریستال 12.000 و 2 خازن10nf وصل کردم به پایه های 13,14 pic
وپایه های 11و32=vdd را به +5 وپایه های 12و31=vss به منفی زدم ولی کار نکرد اما در پروتئوس کار کرد .سوالات من این است که:
1-کریستال ومنبع کلاک در ccs چطور پیکره بندی میشود؟
2-در16f877a که 4پایه تغذیه دارد کدام باید اتصال داده شود؟
3-من اگر یک پروگرام خوب بسازم ,بخرم یا ....(توروخدا فکر ما بچه دهاتی ها را هم بکنید)

@};-عید غدیر خم را به تمام دوستان پیشاپیش تبریک وتهنیت عرض میکنم.(الهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم) @};-
با تشکراز شما......
دیدگاه