اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برتری PIC32 نسبت به میکروهای ARM7 Cortex

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برتری PIC32 نسبت به میکروهای ARM7 Cortex

Keil زیر مجموعه ی ARM هستش
    بهترین اموزش هم مثالهایی هست که تو سایت گذاشتن

دیدگاه

شما میکروچیپی ها همتون همین طورید :mrgreen:. هنوز 8 بیتی شما 4 برابر سرعتش از AVR ما کمتره :icon_razz: :twisted:. بعد 32بیتیتون رو به رخ ما میکشید.!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
        شما میکروچیپی ها همتون همین طورید :mrgreen:. هنوز 8 بیتی شما 4 برابر سرعتش از AVR ما کمتره :icon_razz: :twisted:. بعد 32بیتیتون رو به رخ ما میکشید.!
        یه چیزی هست که پر فروشترین میکروکنترل 8 بیتی دنیا میکرو های میکروچیپ هستند :mrgreen:
        AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
          یه چیزی هست که پر فروشترین میکروکنترل 8 بیتی دنیا میکرو های میکروچیپ هستند :mrgreen:
          منبع!؟

دیدگاه

AVR تو محصولات تجاری زیادی استفاده شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
              با سلام و عرض پوزش از تمامی دوستان

هر وقت تونستی با اون میکروی avr - که سرعتش چهار برابر میکروی pic هست - با تغذیه خازنی توی یک تابلوی سه فاز بدون هنگ کردن چهار تا کنتاکتور رو کنترل کنی اونوقت میتونی در مورد pic و avr اینطوری اظهار نظر کنی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                سلام

یه میکرو 8 بیتی AVR معرفی کنید که سرعت یا امکاناتش بیش تر از میکرو زیر باشه : :nerd:

http://www.microchip.com/wwwproducts/Devices.aspx?dDocName=en546891
                نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
                تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                  پرفروش ترین میکروکنترلر های دنیا ، چه از نوع 8 بیتی و چه از نوع 16 بیتی(که Atmel تولید نمیکند) و چه 32 بیتی نه متعلق به Atmel است و نه Microchip. در طی چند سال پیاپی اخیر پر فروش ترین میکروکنترلر ها مربوط به کمپانی ژاپنی Renesas Electronics بوده که خود این شرکت از سرمایه گذاری چند کمپانی مشهور ژاپنی از قبیل NEC ، Mitsubishi Electric و Hitachi تاسیس شده.
                  لینک جدول زیر:
                  http://www.sec.gov/Archives/edgar/da...1_1defa14a.htm

همچنین مطالعه فایل زیر هم مفیده:
                  [http://www.emittsolutions.com/images...lysis_2008.pdf

نوشته اصلی توسط ramezani.t
                  سلام

یه میکرو 8 بیتی AVR معرفی کنید که سرعت یا امکاناتش بیش تر از میکرو زیر باشه : :nerd:

با عرض ارادت به شما فکر میکنم خانواده Xmega رو در نظر نگرفتید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramezani.t
                    سلام

فکر کنم این پاسخ کوبنده ای هستش :biggrin::

ATxmega256A3U

طبق جدولی که دوستمون گذاشتن فعلا ما سوم هستید و شما...(تازه فکر کنم امسال بالاتر باشیم)

نوشته اصلی توسط mohsen++
                    با سلام و عرض پوزش از تمامی دوستان

هر وقت تونستی با اون میکروی avr - که سرعتش چهار برابر میکروی pic هست - با تغذیه خازنی توی یک تابلوی سه فاز بدون هنگ کردن چهار تا کنتاکتور رو کنترل کنی اونوقت میتونی در مورد pic و avr اینطوری اظهار نظر کنی .
                    همین!(هر چند که تا من ندیدم باور نمیکنم. مواردی دیده شده ولی من تا ندیدم حاضر به باور کردن نیستم.)
                    با AVR هم میشه فقط باید واردتر باشی.
                    ولی فکر نکنم شما بتونی سرعت رو ببری بالاتر :icon_razz:.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                      فکر کنم این پاسخ کوبنده ای هستش :biggrin::

ATxmega256A3U

طبق جدولی که دوستمون گذاشتن فعلا ما سوم هستید و شما...(تازه فکر کنم امسال بالاتر باشیم)
                      همین!(هر چند که تا من ندیدم باور نمیکنم. مواردی دیده شده ولی من تا ندیدم حاضر به باور کردن نیستم.)
                      با AVR هم میشه فقط باید واردتر باشی.
                      ولی فکر نکنم شما بتونی سرعت رو ببری بالاتر :icon_razz:.
                      سلام. دوست عزیز. عذر میخوام ولی فکر میکنم نوع پاسخ شما کمی نا مناسب باشه. اینجا ما قصد نداریم کسی رو شکست بدیم و برنده بشیم. توجه داشته باشید این کمپانی ها متعلق به ما یا کشورمون نیست که بخواهیم ازش طرفداری کنیم.
                      یک نکته دیگه که میخوام عرض کنم اینه که صرف فروش بیشتر دلیل بر برتری تکنولوژی نیست. فروش Renesas در دنیا بیشتر است چون بازار ژاپن بخصوص بازار اتوموبیل سازی این کشور بزرگترین بازار در دنیاست و احتمالا به دلیل فروش در این بازار هست که بیشترین سهم رو داره.
                      به نظر شخص بنده که مدتهاست در در حد آماتور و متوسط در مورد میکروکنترلر ها تحقیق میکنم از نظر تکنولوژی دو شرکت Texas Instruments و Microchip Technology یک سر و گردن از بقیه کمپانی ها بالاتر هستند. این کمپانی ها تولید کننده تکنولوژی هستند و بیشتر کمپانی های دیگه مصرف کننده تکنولوژی. در ضمن شرکتی مانند Microchip (و هر شرکت دیگه) مشتری های خاص خودشون رو دارند. ضمنا توجه کنید که در بین این کمپانی ها که بنده میشناسم Microchip تنها کمپانی بوده که ARM تولید نمیکنه، و از ابتدا هم تولیدات طراحی شده توسط خود رو تولید میکرد. تولیدات بسیاری از شرکتهایی که نامشون در لیست هست از هسته CPU طراحی شده توسط دیگر کمپانی ها بهره میبرند. مانند Infineon ، NXP و Silicon Labs.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.fazli
                        سلام. دوست عزیز. عذر میخوام ولی فکر میکنم نوع پاسخ شما کمی نا مناسب باشه. اینجا ما قصد نداریم کسی رو شکست بدیم و برنده بشیم. توجه داشته باشید این کمپانی ها متعلق به ما یا کشورمون نیست که بخواهیم ازش طرفداری کنیم.
                        یک نکته دیگه که میخوام عرض کنم اینه که صرف فروش بیشتر دلیل بر برتری تکنولوژی نیست. فروش Renesas در دنیا بیشتر است چون بازار ژاپن بخصوص بازار اتوموبیل سازی این کشور بزرگترین بازار در دنیاست و احتمالا به دلیل فروش در این بازار هست که بیشترین سهم رو داره.
                        به نظر شخص بنده که مدتهاست در در حد آماتور و متوسط در مورد میکروکنترلر ها تحقیق میکنم از نظر تکنولوژی دو شرکت Texas Instruments و Microchip Technology یک سر و گردن از بقیه کمپانی ها بالاتر هستند. این کمپانی ها تولید کننده تکنولوژی هستند و بیشتر کمپانی های دیگه مصرف کننده تکنولوژی. در ضمن شرکتی مانند Microchip (و هر شرکت دیگه) مشتری های خاص خودشون رو دارند. ضمنا توجه کنید که در بین این کمپانی ها که بنده میشناسم Microchip تنها کمپانی بوده که ARM تولید نمیکنه، و از ابتدا هم تولیدات طراحی شده توسط خود رو تولید میکرد. تولیدات بسیاری از شرکتهایی که نامشون در لیست هست از هسته CPU طراحی شده توسط دیگر کمپانی ها بهره میبرند. مانند Infineon ، NXP و Silicon Labs.
                        کاملا حق با شماست. منم اتفاقا فقط از روی دوستی و نزدیکی اینجوری صحبت کردم وگرنه نمی خواستم کسی رو ناراحت کنم. بیشتر مواقع شوخ طبع هستم(بیشتر مواقع با شکلک نشون میدم). :biggrin:
                        در مورد تکزاس و میکرو چیب خب حقیقتش من خودم هم تا حدودی با شما موافق هستم. تکزاس رو که شنیدم پردازنده های پردازشگرش سیگنالش خیلی خوبه. در مورد تولیدات با کیفیت میکرو چیپ هم خیلی شنیدم مخصوصا سابقه کاریش. ولی من مطمئن هستم که واقعا AVR هم بد نیست. تا به میکروچیپی ها میگی AVR میگن نویز.

دیدگاه

میکروچیپی ها تا دیروز کامپایلر C نداشتن! :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                            تا به میکروچیپی ها میگی AVR میگن نویز.
                            بله این هم از مواردی هست که بدون مدرک و پایه علمی در ایران شایع شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.fazli
                              بله این هم از مواردی هست که بدون مدرک و پایه علمی در ایران شایع شده.
                              ولی واقعا من این رو تو عمل دید شما یه نگاهی به این تاپیک راه اندازی موتور براشلس بندازین توی اون همه با avr کار کردن و درایور درست کردن و من با pic. اونها مجبور بودن با فریت بیت و قطعات دیگه که الان تو ذهنم نیست تغذیه بخش قدرت که مال موتور هستش رو از تغذیه میکرو جدا کنند تا میکرو بتونه کارشو انجام بده اما من بدون هیچ مشکلی و بدون هیچ قطعه اضافی از همون تغذیه واسه میکرو هم استفاده میکردم و هیچ مشکلی هم پیش نمیومد. تازه این که یه موتور در حد 1000 وات هستش.
                              البته من اطلاعاتی در مورد سری های xmega ندارم.
                              AYRIC

دیدگاه

دیگه 16mips تا 20mips که جای بحث نداره ( من یاد طرفدارای تیمای فوتبال افتادم ) - اون چه که از همه چیز مهم تره، اینه که ما جدیدترین تکنولوژی روز دنیا رو می خوایم - الان که فکرشو می کنم، می بینم که امسال، تا الان، چیزی بیش تر از پارسال نمی تونم طراحی کنم. همه ما بالاخره مهندس و دیزاینر هستیم، چه اونایی که تازه کار هستن و شوق پیشرفت روز به روز رو دارن و چه اونایی که بهترین دستگاه های دیجیتالی رو طراحی می کنند.
                                وقتی من می بینم که یه دوربین معمولی، اندازه یه موبایل دوربین داری که کیفیت دوربینش هم بیشتره، پولشه؛ خوب مجبورم که دوربین رو کاملا بی خیال بشم - وقتی که یه گوشی چینی معمولی، پردازنده 700 مگاهرتزی داره، منم یه میکروکنترلر 100 مگاهرتزی گرفتم دستم و می خوام باهاش تبلت طراحی کنم، دیگه به تفاوت بین آی سی ها فکر نمی کنم.
                                اینم که دارم می زنم تو سر lpc1768، به خاطر اینه که ازش خاطره بد دارم، خیلی وقتم رو سر این آی سی هدر دادم - می خواستم یه استفاده تجاری ازش بکنم،صرفا به خاطر این که ارزونتر بود، اما متوجه شدم که این آی سی ها خوب تنظیم نشدن - مثلا IO این آی سی ها، یه اشکالات جزئی داره، که تو انتقال داده، مشکل درست می کنه( محدوده ولتاژ CMOS درست تنظیم نشده)، نه اینکه دیگه به درد نخوره؛ باید بیرون آی سی، کلی قطعه می ذاشتم تا درست بشه، که این به صرفه نبود.
                                به هر حال، نمی گم تکنولوژی تو ایران نیست، هست(نشون به این نشون که هر غضنفری، این روزا داره تبلت وارد بازار می کنه) فقط باید پیداش کنیم.
                                هیچ چیز به صورت روتین نیست. خیلی از قطعاتی که تو معتبر ترین بازار الکترونیک ایران (جمهوری) هست، خیلی خیلی گرون تر از اونی هست که یه فروشگاه، تو یه شهرستان داره می فروشه. یه پروگرمر پی آی سی رو یه فروشگاه معتبر می فروخت 50 تومن، یه مغازه هم ته یه پاساژ، به پروگرمر با کارایی بیشتر رو از همون برند، می فروخت 30 تومن.
                                خلاصه اصلا سازماندهی نداره ... .
                                من ول کردم، می خوام ببینم که شما هم ول می کنین یا نه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X