اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپایلر خفن C برای PIC

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کامپایلر خفن C برای PIC

نوشته اصلی توسط yamahdi1
    arvinfx عزیز :

آره میشه خط به خط اجرا کرد و نتیجه رو توی متغییر ها دید

کامپایلر mplab c18 رو واسه دانلود گذاشتم

دانلودش کن و ازش استفاده کرد

اگه این سوالمم جواب بدی دیگه خیلی ممنون میشم :redface:

با این برنامه و کمپایلر میشه برای سری 16 هم کار دیباگ رو انجام داد؟

اگه آره که من حسابی خراب کردم :NO: سفارش کمپایلر MikroBasic رو دادم آخا تو ایران گیر نمیاد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

اگه این سوالمم جواب بدی دیگه خیلی ممنون میشم :redface:

با این برنامه و کمپایلر میشه برای سری 16 هم کار دیباگ رو انجام داد؟

اگه آره که من حسابی خراب کردم :NO: سفارش کمپایلر MikroBasic رو دادم آخا تو ایران گیر نمیاد!
      سلام
      نه با c18 فقط میشه برای pic18 برنامه نوشت . برای pic16 باید mplab-c12,14,16 بگیرید .

دیدگاه

بابا دمتون گرم :surprised:

نا امیدم کردید :cry:

mplab-c18 هر نوع pic که به فکرت میرسه رو ساپورت میکنه

حیف که وقتشو ندارم واستون نمونه برنامه واسه 16f877 بنویسم بزارم

امیدوارم برید دنبالشو ازش استفاده کنید

اگه نظری از من ندیدید حلالم کنید

ما رفتیم :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yamahdi1
          بابا دمتون گرم :surprised:

نا امیدم کردید :cry:

mplab-c18 هر نوع pic که به فکرت میرسه رو ساپورت میکنه

حیف که وقتشو ندارم واستون نمونه برنامه واسه 16f877 بنویسم بزارم

امیدوارم برید دنبالشو ازش استفاده کنید

اگه نظری از من ندیدید حلالم کنید

ما رفتیم :bye
          ببینم یعنی با همون Mplab-c18 میشه 16f877آ‌رو توی مدار دیباگ کرد دیگه اونم به زبان C نه اسمبلی!

دیدگاه

بچه ها کسی ما رو تحویل نمیگیره! :cry2: حد اقل این دوتا سوالو جواب بدید. ممنون :redface:

نوشته اصلی توسط freedom_truth
            3- وقتی توی CCS از اسمبلی استفاده میکنید متغیر هایی که توسط C تعریف کردید از کجا فراخوانی میکنید؟
            یا مثلاً ازکجا میفهمید یک آدرس از حافظه آزاده یا توسط C اشغال شده؟

در کل به نظرتون برای شروع چیکار کنم؟ آیا کتاب فارسی در این زمینه موجوده؟ شما خودتون با چی شروع کردید؟

دیدگاه

سلام
              اقا چرا یکی جواب freedom_truth رو نمیده ثواب داره :smile: . این سوال منم هست:cry: :cry:.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth
                بچه ها کسی ما رو تحویل نمیگیره! :cry2: حد اقل این دوتا سوالو جواب بدید. ممنون :redface:

سلام دوست عزیز من با ccsکار نکردم اما تو mikro pro cهمه این اطلاعات رو بهت میده البته نه اینکه چه آدرسی خالیه بلکه چند درصد خالیه
                درضمن مقدار فضای اشغال شده توسط هر تابه رو هم بهت میده که میتونه تو بدست آوردن زمان انجام توابه بدردتون بخوره البته من نمیدونم تو چه مواردی شما نیاز پیدا می کنید که بدونید تابع تو چه زمانی اجرا میشه و فکر نمی کنم تو زبان های سطح بالا نیاز به چنین چیز هایی باشه . البته کامپایلر
                mikro cفایل اسمبلی کدتو ببینی که تو همه کامپایلرا میشه همچین کاری کرد .

دیدگاه

سلام دوستان
                  من تا الان با microbasic کار می کردم و با PIC18 وdsPIC حالا تصمیم گرفتم که برم سراغ PIC32 و به جز استفاده از MPAB IDE C32 چاره دیگه ایی ندارم.حالا می خوام بدونم کسی کتابی PDF یی چیزی نداره چون من تا حالا با این نرم افزار کار نکردم .البته از زبان c سر در میارم ولی با متغییر ها ی لوکال و گلوبال مشکل دارم.در ظمن نمیدونم چه جوری میشه از چند فایل C استفاده کرد یعنی که مثلا کتابخونه هامو توی یه فایل جدا بنویسم و ضمیمه برنامه اصلیم کنم. خلاصه اگه فایل یا کتابی دارید بهم معرفی کنید.
                  ممنون :nerd:

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

1- شما MPLAB C32 رو نصب کنید، در مسیر نصب یه چندتا فایل PDF ایجاد میشه که راهنمای کامل دستورات کامپایلره. مطمعن باشید که کاملترین راهنما
                    همون PDF ها هستش.
                    ‏2- شما میتونید دستورات لایبرریتون رو در یک فایل جدا با پسوند ‎.c بنویسید و در برنامه اصلی توسط دستور ‎#include به برنامه الحاق کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
                      سلام دوستان
                      من تا الان با microbasic کار می کردم و با PIC18 وdsPIC حالا تصمیم گرفتم که برم سراغ PIC32 و به جز استفاده از MPAB IDE C32 چاره دیگه ایی ندارم.حالا می خوام بدونم کسی کتابی PDF یی چیزی نداره چون من تا حالا با این نرم افزار کار نکردم .البته از زبان c سر در میارم ولی با متغییر ها ی لوکال و گلوبال مشکل دارم.در ظمن نمیدونم چه جوری میشه از چند فایل C استفاده کرد یعنی که مثلا کتابخونه هامو توی یه فایل جدا بنویسم و ضمیمه برنامه اصلیم کنم. خلاصه اگه فایل یا کتابی دارید بهم معرفی کنید.
                      ممنون :nerd:
                      سلام

تنها کتاب نوشته در این مورد: Programming 32-bit microcontrollers in C

http://www.ziddu.com/downloadfile/1752419/gramming.32bit.Microcontrollers.in.C.Exploring.the .rar.html

سایت مرتبط با کتاب:

http://www.exploringpic32.com/

:bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X