اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش میکروکنترولر PIC با MPLAB C

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش میکروکنترولر PIC با MPLAB C

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
    آقای Hadi-Hadi دوست عزیز! قبلا سوال رو پرسیدید؛ دوستمون جناب ConstantError هم جواب دادند.
    من هم عرض میکنم که آقاجان شما آموزشها رو بخونین و برین جلو؛ هرجا اشکالی داشتین بپرسین.نه اینکه نخونده و تست نکرده هی بپرسین دیگه کجای آموزش اشکال داره! هی من هم پاک کنم! هی شما بپرسین، هی من پاک کنم...
    توی این تاپیک تا حد امکان میخوام پست اضافی نباشه که مراجعه کننده بتونه از مطالبی که منسجم و مرتب هست(یا سعی شده اینطور باشه)؛نهایت استفاده رو ببره.
    بعد چند روز این ارسال خودم و ارسال شما رو پاک میکنم.
    حالا نیاین دوباره بپرسین دیگه کجای آموزش اشکال داره! :biggrin:
    دوست عزیز و گرامی:

اولا کاربر ConstantError جواب منو نداد, فقط گفتش گه من که غلط گیر نیستم.

دوما شما سوال منو درست متوجه نشدین یعنی من نتونستم خوب منظورمو برسونم. شما میگی بخون و برو جلو. حالا من از کجا بفهمم که چیزایی که نوشته شده درسته؟ اون اشکال رو هم من شانسی فهمیدم. حالا اگه من یه نوشته یا نکته اشتباه دیگه ای رو بخونم و نفهمم که اشتباهه و همونجوری یاد بگیرم اونوقت چی؟ واسه همینه که از اونایی که بلدن سوال کردم که دیگه کجاش اشکال داره.

ضمنا بالای 160 تا پست تو این تاپیک هست, یعنی فقط این یه سوال و ارسال من باعث بی نظمی میشه؟ :redface:

یه پیشنهاد: من میگم این آموزشو از اول چک کنین و غلطاشو بگیرین و تاپیکو ببندین تا کسی چیزی ننویسه و فقط توش آموزش باشه بعد یه تاپیک دیگه به اسم سوالات کاربران در مورد تاپیک آموزش میکروکنترلر PIC با MPLAB C باز کنین و ارسالای کاربرا رو انتقالش بدین اونجا. اینطوری هم نظم آموزش حفظ میشه هم ارسالای کاربرا پاک نمیشه.

با تشکر :applause:

دیدگاه

سلام من میخوام یه کد رمزنگاری رو روی pic18f2550 اجرا کنم منتها من فقط کار برنامه نویسی رو انجام میدم و ای سی در اختیار من نیست و قراره فایل هگز رو واسه یه نفر دیگه بفرستم منم اولین باره با میکرو کار میکنم من از mplabx همراه با کامپایلر xc8 استفاده میکنم الان چند تا سوال دارم
      1.من که قراره فایل هگز رو واسه یکیدیگه بفرستم باید پروگرمر رو روی چی بذارم من رو سیستم خودم میدارم رو simulator
      2.اون بیت سگ نگهبان رو باید موقعی که برنامه تکمیل شد روشنش کنم؟
      3.من مبتدیم تو کار با میکرو رشتم نرم افزاره و برنامه نویسی پروژه رو انجام میدم اگه مواردی به نظرتون میرسه که باید رعایت کنم بهم بگید ممنون میشم

دیدگاه

1. مهم نیست
        2. بازم مهم نیست اگه فعال باشه بایستی در برنامه به طور مداوم عملیات رست تایمر انجام بشه والا میکرو رست میشه
        3. مهم هست که قبل ارسال فایل هگز ابتدا یک یکبار خودتون روی یه میکرو تست کنید و از عملکرد اون مطمئن شوید
        [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

سلام من چند تا سوال دارم امیدوارم بتونید راهنماییم کنید
          1.برنامه من حلقه های تو در تو داره که در حین کامپایل با mplabx متوجه شدم تو یکی از حلقه ها بعد از چند بار تکرار کلا ریست میشه و میاد اول برنامه و برنامه ناتموم میمونه!برنامه من فراخوانی های زیادی هم داره بعد کلی جستجو متوجه شدم hardware stack که میشه اونو تو mplabx مشاهده هم کرد پر میشه و بعد همین باعث میشه ریست شه فکر کنم 30 تا آدرس بازگشت رو نگه میداره!منم اومدم بیت STVREN رو خاموش کردن این بیت مربوط به زمانی که Stack پر یا خالی میشه و باعث ریست شدن میشه!بعد این درست شد و کامل اجرا شد!حالا به نظرتون من کار درستی انجام دادم؟مشکلی پیش نمیاد؟راه دیگه ای نبود؟
          2.من میخوام تو یه آرایه 16 خانه ای از نوع unsigned char داده ذخیره کنم و میخوام این داده رو از ورودی و از طریق یکی از پورتها بایت به بایت بگیرم ذخیرش کنم چجور باید اینکار رو انجام بدم [unsigned char input[16
          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد دلفان
            حالا به نظرتون من کار درستی انجام دادم؟مشکلی پیش نمیاد؟راه دیگه ای نبود؟
            وقتی سرریز شدن پشته باعث ریست شدن میشه حتماً یه مشکلی هست. اگر شما STVREN رو غیر فعال کنید ممکنه اتفاقات پیش بینی نشده ای بیفته.
            متاسفانه من راه حلی ندارم ولی در کل انگار پروژتون برای میکروتون زیادیه. من یه PIC24 دارم میخوای کدتو بفرست تست کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth
              وقتی سرریز شدن پشته باعث ریست شدن میشه حتماً یه مشکلی هست. اگر شما STVREN رو غیر فعال کنید ممکنه اتفاقات پیش بینی نشده ای بیفته.
              متاسفانه من راه حلی ندارم ولی در کل انگار پروژتون برای میکروتون زیادیه. من یه PIC24 دارم میخوای کدتو بفرست تست کنم.
              آخه هدف من صرفا تست کردن و اجرا نیست باید ازش تریس توان بگیریم بارها آزمایش کنیم ببینیم میشه بهش حمله کرد یا نه!اینکارا رو قراره یکی دیگه انجام بده که یه pic18f2550 دستشه

دیدگاه

آخه هدف من صرفا تست کردن و اجرا نیست باید ازش تریس توان بگیریم بارها آزمایش کنیم ببینیم میشه بهش حمله کرد یا نه!اینکارا رو قراره یکی دیگه انجام بده که یه pic18f2550 دستشه
                در هر صورت برای پروژه ای به این جاه طلبانگی، گیر دادن روی یک شماره میکرو منطقی نیست. (نظر شخصی)

دیدگاه

در هر صورت برای پروژه ای به این جاه طلبانگی، گیر دادن روی یک شماره میکرو منطقی نیست. (نظر شخصی)
                  حق با شماست ولی فعلا کاری از دستم بر نمیاد باید بسوزم و بسازم تا تمومش کنم :sad:در مورد این سوال کسی نظری نداره؟
                  من میخوام تو یه آرایه 16 خانه ای از نوع unsigned char داده ذخیره کنم و میخوام این داده رو از ورودی و از طریق یکی از پورتها بایت به بایت بگیرم ذخیرش کنم چجور باید اینکار رو انجام بدم [unsigned char input[16
                  من میدونم چجور یک بایت رو از یه پورت بگیرم و در یک متغیر char ذخیره کنم اما در مورد یه آرایه نمیدونم چجوره!احتمالا باید از یه حلقه for استفاده کنم اما چطور بایتهای ورودی جداگانه در اندیسهای آرایه پشت سرهم ذخیره بشن؟مثلا چجور بایت اول تو اندیس صفر آرایه بعد بایت دوم در اندیس 1 آرایه و...این بایتها چجور از هم تفکیک میشن؟

دیدگاه

حق با شماست ولی فعلا کاری از دستم بر نمیاد باید بسوزم و بسازم تا تمومش کنم :sad:در مورد این سوال کسی نظری نداره؟
                    من میخوام تو یه آرایه 16 خانه ای از نوع unsigned char داده ذخیره کنم و میخوام این داده رو از ورودی و از طریق یکی از پورتها بایت به بایت بگیرم ذخیرش کنم چجور باید اینکار رو انجام بدم [unsigned char input[16
                    من میدونم چجور یک بایت رو از یه پورت بگیرم و در یک متغیر char ذخیره کنم اما در مورد یه آرایه نمیدونم چجوره!احتمالا باید از یه حلقه for استفاده کنم اما چطور بایتهای ورودی جداگانه در اندیسهای آرایه پشت سرهم ذخیره بشن؟مثلا چجور بایت اول تو اندیس صفر آرایه بعد بایت دوم در اندیس 1 آرایه و...این بایتها چجور از هم تفکیک میشن؟
                    شما باید یک کلاک داشته باشید. و در یک حلقه for با دادن یا گرفتن کلاک اطلاعات رو از روی پورت بخونید.
                    مثلاً میکرو میتونه مستر باشه یا اسلیو. یعنی کلاک رو خودش بده و داده رو بخونه یا منتظر کلاک باشه و داده رو بخونه.

هرچند به نظرم گرفتن اطلاعات از طریق UART بهتر باشه.

دیدگاه

شما باید یک کلاک داشته باشید. و در یک حلقه for با دادن یا گرفتن کلاک اطلاعات رو از روی پورت بخونید.
                      مثلاً میکرو میتونه مستر باشه یا اسلیو. یعنی کلاک رو خودش بده و داده رو بخونه یا منتظر کلاک باشه و داده رو بخونه.

هرچند به نظرم گرفتن اطلاعات از طریق UART بهتر باشه.
                      میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟مثلا با ذکر یک مثال :biggrin:

دیدگاه

بستگی به این داره که مدار جانبی که قراره بایتهایی رو به میکروی شما ارسال کنه چی باشه
                        و بسته به اون میشه نحوه دریافت اطلاعات رو تعیین کنید
                        [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

من با mplab کار نکردم. فقط ایده کلی رو گفتم. در ضمن این بحث ها به موضوع تاپیک زیاد ربطی نداره. اگر تاپیک جدید ایجاد کنید بنظرم بهتره.

دیدگاه

سلام
                            محمد جام مشخصه که مبتدی هستی. آقا یک متغیر i تعریف کن برادر!

هربار که پورت رومیخونی متغیر i روهم یکبار زیاد کن. مثلا:

unsigned char input[16]
                            unsigned char i=0

حالا هربار که پورت رو میخونی متغیر iرو یکواحد زیاد میکنی. و داده خونده شده از پورت رو در input[i] ذخیره میکنی!
                            فکر نکنم خیلی سخت بوده باشه ها!

دیدگاه

سلام.
                              یه فایل pdf بود که کتابخوانه های c18 مثل pwm , adc رو توضیح داده بود من ازش استفاده کردم اما الان هرچه قدر میگردم نمیتونم پیداش کنم.
                              میدونید کجا بود،میتونید برام اپلود کنید؟
                              ممنونم.
                              Someone who can change the world
                              ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

سلام
                                اساتید لطفا راهنمایی کنن
                                من تازه شروع کردم وقتی تو ادیتور کتابخانه ها رو دستورش رو می نویسم ادیتور نمیشناسشون و زیرشون خط قرمز میکشه همین طور دستورات رجیسترهای پورت رو
                                علت چیه؟ پلیز هلپ
                                کرشمه ای کن و بازار ساحری بشکن @-}--@-}--@-}--به غمزه رونق و ناموس سامری بشکن
                                یاصاحب الزمان(عج)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X