اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا کسی تمایل دارد یک HMI با همکاری هم بسازیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا کسی تمایل دارد یک HMI با همکاری هم بسازیم

با سلام خدمت دوستان
    خسته نباشید
    امروز که اومده بودم تو سایت دیدم با علمی دوستان خیلی خوبه اما نمی دونم چرا هیچکس تا حالا نیومده یک محصول صنعتی تولید کنه مثل hmi و plc
    یک hmi در بازار است به نام SH-300 که برای شرکت array هست این hmi را با چند برند دیگر نیز تولید می شود مثل lotek و td220 xinji وغیره
    هست ه اصلی این hmi یک میکروکنترلر خانواده 8051 هست یک lcd سیاه سفید گرافیکی داره یک برنامه ساده که اونم دقیقا اسمش همینه
    اگه کسی فکر می کنه می تونه برنامه هستش رو در بیاره چون من خودم نمایندگی فروشش هستم حاضرم باهاش همکاری کنم چون فکر می کنم کار سختی نباشه
    بعد این hmi واقعا یک hmi معمولیه اگه کسی یک برنامه نویسی کامپیوتر بلد باشه که سورس برنامه رو بنویسه و یک میکرو که بلد باشه باهاش مد باس plc های ارزون تو بازار مثل دلتا و فاتک و ls و xinji ویک پروتکل استاندارد مدباس بزاره این hmi الان تو بازار 200 هزار تومانه اما شاید به اندازه 80 هزار تومان اگه قطعاتش رو تک خرید کنی قطعه نداره فکر می کنم دوستان با تجربه بتونن ناراحت فروشش هم نباشن من خودم براشون می فروشم
    من خودم فروشنده قطعات برق صنعتی هم هستم الان کار تولید وسایل داخلی ارزان قیمت خیلی صرف داره مطمئن باشید اگه اطلاعات شما رو داشتم خیلی زودتر از این حرف ها خودم ساخته بودم بازم می گم ناراحت بازار نباشین من می فروشم چون ما کار اتوماسیون هم انجام می دیم کسی هم اگه واقعا اطلاعات داشته باشه من هم سرمایه می زارم هم وقت به شرط اینکه تا آخرش باشه
    آیا تا به حال به این فکر کرده ایم که نبود قانون کپی رایت در کشور ما چه لطمه بزرگی به کشور ما زده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ : آیا کسی تمایل دارد یک HMI با همکاری هم بسازیم

با سلام

میشه یکم در مورد این HMI و خصوصیاتش توضیح بدید و برنامه ای که می خواید برای اون نوشته بشه باید دارای چه قابلیت های گرافیکی و فنی و .... باشه ؟ حتما باید با pic باشه ؟

تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

سلام دوست عزیز منم علاقه مند شدمولی من avr کارم
      من به آمار زمین مشکوکم...
      اگر این شهر پر از آدم هاست......
      پس چرا این همه دل ها تنهاست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
        با سلام

میشه یکم در مورد این HMI و خصوصیاتش توضیح بدید و برنامه ای که می خواید برای اون نوشته بشه باید دارای چه قابلیت های گرافیکی و فنی و .... باشه ؟ حتما باید با pic باشه ؟
        دوست من، منم بسیار راغب شدم که بیشتر در مورد ماژولی که فرمودید بدونم...
        زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
        امتحان ریشه هاست
        ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
        زندگی چون پیچک است
        انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

سلام دوستان نمی دونم تا حالا کار صنعتی کردید یا خیر اما hmi d یک مانیتور صنعتی است که دارای یک سری قابلیت های گرافیکی وتا اندازه ای کنترلی است
          به وسیله hmi می توان به رجیستر ها و فلگ ها وروودی وخروجی plc ها اینورتر ها سروو موتور ها کنترلر حرارت ها درسترسی پیدا کرد و مانیتور ویا تغییر داد hmi ها معمولا با پروتکل های استاندارد modbus و tcp ip و profibus و canbus می تواند به کنترلر های صنعتی متصل شود برنامه hmi از طریق یک نرم افزار کامپیتوری نوشته و در داخل آن دانلود می شود البته تولید نرم افزار hmi رنگی تاچ نیز در ایران توجیه اقتصادی دارد اما اول بهتر است از یک پروژه کوچکتر شروع کرد یک hmi ساده که حتی تاچ نباشد چون دردسر تولید hmi تاچ به مراتب بیشتر است ضمنا لازم نیست حتما با pic باشد حتی می تواند با یک arm ویا avr باشد به شرط اینکه توانایی پاسخگویی محیط صنعتی را داشته باشد
          http://www.array.sh/sh300E.htm
          این لینک ارزانترین hmi در بازار ایران است که تقربا قیمت 200 هزار تومان دارد ساده ولی کارآمد است ما چیزی برای شروع در این حد می خواهیم نرم افزارش را نیز از همان سایت می توانید دانلود کنید فردا یک عکس از بردش ولیست قطعات داخلش می گیرم ودر سایت قرار می دهم
          در مورد ساخت اینورتر بیشتر فکر کنید چون ساده تر وبدن نیاز به نرم افزار است وکارهای انجام شده در ایران در حد آزمایشگاهی دارد مثلا همین تبلیغات سایت eca یکی را دارد
          باز از توجهتان ممنون
          http://knowledgeplus.ir/
          آیا تا به حال به این فکر کرده ایم که نبود قانون کپی رایت در کشور ما چه لطمه بزرگی به کشور ما زده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

ال سی ذی 4.3 که گذاشته قیمتش با تاچ مقاومتی من 100 عدد خریداری کردم دونه ایی 50 تومن پای من افتاد ، آی سی که ال سی دی را راه اندازی میکرد توی دلار ارزونی 17 خریدم که الان 50 هزار میخرم ، تا حالا 100 تومن صرفا برای نمایشگرش هزینه شده ، منهای قالب و بقیه آی سی و ترمینالها ...
            پس 200 تومن قیمت مناسبیه ارزش تولید نداره

وقتی ارزش تولید داره که ال سی دی صنعتی ارزون قیمت وارد کنید ،بعدش بله ساختنش چیزی نیست
            دوستم میگفت شرکت ایرانی هم هست که تولید کرده و ارزونتر از خارجی هاست ، اگر اونها تولید کردن بهتره ما تولید نکنیم و بزاریم اونها کار کنند و سود ببرن
            نمیدونم چرا تا یکی یک چیز میسازه همه شروع میکنند به ساختنش بهتره طرح جدید بدین که نون کسی آجر نشه
            همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
            کانت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh
              ال سی ذی 4.3 که گذاشته قیمتش با تاچ مقاومتی من 100 عدد خریداری کردم دونه ایی 50 تومن پای من افتاد ، آی سی که ال سی دی را راه اندازی میکرد توی دلار ارزونی 17 خریدم که الان 50 هزار میخرم ، تا حالا 100 تومن صرفا برای نمایشگرش هزینه شده ، منهای قالب و بقیه آی سی و ترمینالها ...
              پس 200 تومن قیمت مناسبیه ارزش تولید نداره

وقتی ارزش تولید داره که ال سی دی صنعتی ارزون قیمت وارد کنید ،بعدش بله ساختنش چیزی نیست
              دوستم میگفت شرکت ایرانی هم هست که تولید کرده و ارزونتر از خارجی هاست ، اگر اونها تولید کردن بهتره ما تولید نکنیم و بزاریم اونها کار کنند و سود ببرن
              نمیدونم چرا تا یکی یک چیز میسازه همه شروع میکنند به ساختنش بهتره طرح جدید بدین که نون کسی آجر نشه
              سلام دوست عزیز شما اشتباه می کنید این یک hmi سیاه سفید هست با 192*64 که در بازار هم موجود است بعد این که اصلا تاچ نیست یک سری کلید دارد که می توان به جای آن صفحه برای شروع طراحی از یک یری کلید معمولی استفاده کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X