اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این میکرو پیک دیگه قاطی نمی کنه از راهنماییها ممنون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : این میکرو پیک چرا قاطی می کنه لطفا راهنمایی کنید

کریستال هم که 12 مگ هستش . درسته ؟
    if all men are the same
    then
    why do women take so long to choose one ?

دیدگاه

پاسخ : این میکرو پیک چرا قاطی می کنه لطفا راه&#1606

نوشته اصلی توسط josef2600
      نه دوست عزیز . تنظیماتشون درسته و اون حالت ولتاژ پایین غیر فعاله .
      عجب عجب عجب ! میدونی اصطلاح انگلیسیش چیه ؟ wtf !!!! oo:

این فایل رو پروگرام کن رو میکروت سریع نتیجرو بگو !!
      http://www.rodfile.com/ccols7fam6m9/pROJE_SADE.hex.html
      ولی دوست عزیز در فایل هگزی که خود جنابعالی در لینک بالا قرار دادید LVP فعال هست و قطعا میکرو دچار اشکال خواهد شد مگر اینکه پین RB3 به زمین متصل بشه.
      ضمنا ظاهرا Watchdog هم در حالت فعال قرار گرفته ( البته شاید در برنامه نیاز داشتید که فعال کردید). همچنین ایراد دیگه ای که در فایل شما دیده میشه تنظیمات اسیلاتور هست که بر روی اسیلاتور RC قرار گرفته نه HS . ظاهرا به طور کلی configuration word رو فراموش کردید تنظیم کنید.

دیدگاه

دوستمون مثل اینکه با pic قهر کرد رفت ! نه اون تنظیمات درسته و تنظیم کردم . ولی فکر کنم اشکالشون رو پیدا کردم . میکرو رو کلا اشتباه انتخواب کرده بودن !
        if all men are the same
        then

دیدگاه

سلام دوست عزیز فایل شما رو هم امتحان کردم باز هم لطف کردید که کار من رو پیگیری کردید اما متاسفانه نتونستم جواب بگیرم و مثل گذشته شد نمی دونم شاید میکرو ها خرابن اما با 18F26K80 جواب گرفتم و دارم کارم رو ادامه می دم اما عجب میکرو باحالیه کریستال رو از تو مدار در میارم مستقیم با فرکانس 16 مگ داخلی کار می کنه باز هم اهمکاریتون سپاسگزارم
          آیا تا به حال به این فکر کرده ایم که نبود قانون کپی رایت در کشور ما چه لطمه بزرگی به کشور ما زده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

دیگه دارم کلن قاطی می کنم این میکرو هم وقتی چند تا حلقه زیاد می شه همین می شه اما تو پروتیوس درسته دیگه دارم خسته می شم :angry: :angry: :angry: :angry:
            آیا تا به حال به این فکر کرده ایم که نبود قانون کپی رایت در کشور ما چه لطمه بزرگی به کشور ما زده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
              شما چند حالت رو چک و انجام بدین
              1-کریستالتون سالم هست؟کریستال رو عوض کردین؟
              2-محدوده خازن کریستال بین 10 تا 33 پیکوفارد هست یا مقدار در حد نانو هست؟(شما در شماتیک معین کردین 18 پیکوفاراد ، آیا دقیقا همین مقدار هست؟)
              3-پایه PGM رو با مقاومت 1 کیلو در صورت عدم خاموش سازی LVP به زمین متصل کنین
              4-ببنین میکروتون در حالت عادی یه برنامه ساده را به درستی run می کند یا خیر؟(مثلا ساختن یک چشمک زن که به درستی چشمک بزند)
              5-از درستی فایل hex کامپایلرتون و همچنین پروگرمرتون اطمینان دارین؟(در خیلی از مواقع طبق تجربه فایلی که در پروتئوس جواب می دهد اما به دلیل کرک برنامه کامپایلر یا قدیمی بودن درایور پروگرمر ، یا خرابی خود پروگرمر میکرو به درستی پروگرم می شود ولی کار خیر)
              6-LED ها را با مقاومت 180 اهم با میکرو سری کنین
              7-برای کلید مدارتون یک فیلتر RC ساده جهت پدیده glitch اضافه کنین
              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز
                خسته نباشند
                از اینکه بنده را راهنمایی کردید ممنون اما مشکل یک چیز خیلی ساده بود که بگم شاید باورتون نشه
                دیروز یک پروگرامر سریال جنس خوب هم برای این کار ساختم اما باز جواب نگرفتم
                راستش من چون کارم اتوماسیون برق صنعتیه وقتی به PLC برنامه میدیم هیچ وقت مقادیر حافظه هارو همون اول برنامه صفر نمی کنیم به خاطر همین فکر کردم میکرو هم اینجوره اما نیست باید اون رجیسترهایی که استفاده می کنی همون اول یک صفر داخلش بریزی تا مقدار اولیه پس از ریست از بین برود اینجوری مشکلم حل شد تو برنامه تمام رجیسترهای استفاده شده را صفر کردم ومشکلم حل شد اینم تجربه من با تشکر از همه دوستان

دیدگاه

پاسخ : این میکرو پیک دیگه قاطی نمی کنه از راهنماییها ممنون

خیلی خوشحال شدم که حل شد . این مشکلتون اتفاقا زیاد هم پیش میاد ! برای خود من هم گاهی پیش میاد ! وقتی از حلقه های wile مخصوصا وقتی استفاده میکردم . اما اصلا دقت نکردم ! اتفاقا الان تو سایت mikroe بودم ، دیدم تولدشون بوده ! 5 روز پیش ! براشون یه پیغام خوشگل گذاشتم . تولد 11 سالگیشون بود ! فقط اگه سیستم عامل pic32 و Ds ها رو هم به کامپایلرشون بدن و بزنن ، دیگه اصلا رد خور نداره دیگه .
                  موفق و شاد باشید .
                  if all men are the same
                  then

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X