اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام 18F8720

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرام 18F8720

سلام، میخوام 18f8720 با EPIC پروگرام کنم ولی انجام نمیشه، از پینهای RB6,RB7,VPP,GND استفاده کرده ام . لطفا راهنمایی کنید. :sad:

پاسخ : پروگرام 18F8720

سلام

ICD-S40 یا ICD-U40

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10251.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehi_amirkhosravi
      سلام، میخوام 18f8720 با EPIC پروگرام کنم ولی انجام نمیشه، از پینهای RB6,RB7,VPP,GND استفاده کرده ام . لطفا راهنمایی کنید. :sad:
      سلام

از یک خازن 100 نانوفاراد مولتی لایر مابین پینهای VDD و GND استفاده کنید. در ضمن از یکی شندیم که برای برنامه ریزی PIC18F8720 از یک مقاومت Pull-up حدود 10 کیلو اهم روی یکی از پینهای پورت F (مثلا RF.2 ) استفاده کرده بود و با EPIC جواب گرقت :eek:
      اگر امتحان کردید و تونستید پروگرام کنید اطلاع بدید :bye

دیدگاه

ممنون از راهنماییت ولی متاسفانه من جواب نگرفتم.فقط مساله اینجاست که روی خود پروگرامر با تاکید زیاد نوشته که انواع مختلف PIC رو میتونه پروگرام کنه.

دیدگاه

سلام

شما اگر با EPIC ققط یک PIC رو بتونید پروگرام کنید مطمن باشید که برای برنامه ریزی PIC های مختلف از نظر سخت افزار مشکلی نداره به این دلیل که مدار خیلی ساده ای داره و مابقی کار در کامپیوتر و توسط نرم افزار انجام می شه حتی این جور که تو سایت اصلی نوشته می تونید از نرم افزار meProg برای برنامه ریزی تقریبا تمام PICها شامل dsPIC هم استفاده کنید

http://www.melabs.com/downloads/meProg_423_beta_setup.exe

یک سوال: آیا فقط چیپ PIC18F8720 رو بصورت ICSP پروگرام می کنی یا اینکه مدار کامل شامل کریستال و ریست هم در کنارشه ؟

دیدگاه

سلام

در مورد اینکه با یک PIC پروگرام کردم باید بگم که بله ، با 18F452 با همین پروگرامر به صورت ICSPانجام دادم و جواب گرفتم . :smile:

درمورد مدار هم بله مدار کامله با کریستال و ریست و قطعات مربوط به بقیه مدار و از پایه های PGC و PGD در جای دیگر مدار استفاده نکرده ام و از هر دو نرم افزار EPIC و mePROG استفاده کردم.

دیدگاه

سلام
              یکی اینکه حتما از یک مقاومت 10 کیلو برای Pullup پایه MCLR استفاده کنید. و در ضمن PIC18F8720 رو باید خیلی دقیق و تمیر مونتاژ کنید حتما بعد از لحیم کاری مدار رو با تینر یا چیز دیگه تمیز کنید تا هیچ نشتی یا مقاومتی بخاطر روغن لحیم ما بین پایه ها وجود نداشته باشه :smile:
              البته اگر PIC18F8722 گیر بیارید این مشکلات کمتره و در عین سازگاری کامل سرعت بیشتری نسبت به PIC18F8720 داره :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X