اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پرسش و پاسخ آموزش کامپایلر XC8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پرسش و پاسخ آموزش کامپایلر XC8

نوشته اصلی توسط htorabi72 نمایش پست ها
    سلام دوستان وقت بخیر دویستان من طبق آموزش که دوست عزیزمون دادن برای کرک xc8 رفتم جلو ولی جواب نگرفتم البته تو تنظیمات پروژه هم رفتم و سطح کامپایل رو روی pro گذاشتم ولی بازم نشد

من به تازگی از avr اومدم رو pic و لی فکر نمیکردم اینقدر کامپایلراش مشکلش داشته باشن
    لطفا کمک کنید موندم چیکار کنم؟؟!؟؟!؟
    سلام از صفحه اصلی این تاپیک که دارای اموزش هست استفاده کنید:
    با عرض سلام. با توجه به اینکه متاسفانه منابع فارسی برای یادگیری میکروکنترلر های pic مخصوصا کامپایلر xc8 وجود نداره تصمیم گرفتم در حد توان اموزشی برای این میکروکنترلر بنویسم. جلسه اول: اما چرا کامپایلر xc8 ؟ با توجه به عدم پشتیبانی c18 توسط microchip و اینکه فرد بتواند پس از این اموزش با کلیه میکروکنترلر های 8 بیتی مایکروچیپ

دیدگاه

سلام جناب
      منم همین مشکل در مورد استفاده از تاخیر یا همون دستور delay را دارم .همون فایلی که شما هم فرمودین اول برنامه اوردم اما باز اشکال میگیره
      در ضمن delay را با دو تا اندرلاین هم نوشتم باز جواب نگرفتم

دیدگاه

با سلام .من تازه میخواستم با MPLAB و کامپایلر XC8 کار کنم.لذا یه برنامه چشمک زن ساده هم نوشتم اما تو عمل هیچ تغییری نداشتم تو شکل های زیر که گذاشتم خود برنامه و دو شکل بعد فایل هگز تولیدی است که روی ای سی ریختم نمیدونم مشکل کجاست.جالب اینجاست که تو دو شکل دوم و سوم که کد هگزا تولیدی مشخص است تو ادرسهای اول هیچگونه کدی عملا نیستش و فقط چند تا ادرس اخری است که کدهای اسکی را مشخص کردم وجود داره.لطفا اگر کسی میتونه راهنماییم کنه.(در ضمن پایه یک ای سی نیز پول اپ کرده ام)

دیدگاه

کسی نبود کمکم کنه؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
            با سلام .من تازه میخواستم با MPLAB و کامپایلر XC8 کار کنم.لذا یه برنامه چشمک زن ساده هم نوشتم اما تو عمل هیچ تغییری نداشتم تو شکل های زیر که گذاشتم خود برنامه و دو شکل بعد فایل هگز تولیدی است که روی ای سی ریختم نمیدونم مشکل کجاست.جالب اینجاست که تو دو شکل دوم و سوم که کد هگزا تولیدی مشخص است تو ادرسهای اول هیچگونه کدی عملا نیستش و فقط چند تا ادرس اخری است که کدهای اسکی را مشخص کردم وجود داره.لطفا اگر کسی میتونه راهنماییم کنه.(در ضمن پایه یک ای سی نیز پول اپ کرده ام)

http://xup.ir/images/20432136560221290828.png
            سلام
            WDT روشن شده ولی من نمیبینم جایی ریست شده باشه!
            کریستالت داخلیه یا خارجی؟ HS درسته یا نه؟
            سخت افزارت باید مشخص باشه..!
            *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

کریستال خارجیه

دیدگاه

کریستال خارجی استفاده کردم
                WDT هم گذاشتم روی حالت OFF .اما باز جواب نگرفتم.درضمن عملی و سخت افزار مشکلی نداره چون حتی تو پرتیوس هم جواب نگرفتم

دیدگاه

سلام
                  کسی نبود راهنماییم کنه

دیدگاه

سلام تو MPLAB چطور میشه برنامه را دیباگ کرد

دیدگاه

سلام
                      من یه مشکلی دارم این هستش که تایمر صفر را فقط تو مد 8 بیتی میتونم استفاده کنم و تو مد 16 بیتی اصلا کار نمیکنه و مقدار رجیستر TMR0H در حین عملکرد اصلا اضافه نمیشه .وقتی مقدار TMR0L به مقدار حداکثر خودش یعنی FF رسید صفر میشه ولی TMR0H تغییری نمیکنه .دلیلش چی میتونه باشه
                      البته بیت مربوط به انتخاب مد 8 یا 16 بیتی تایمر هم صفرش کردم اما باز تغییر نداشتم.ممنون میشم راهنماییم کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
                      سلام تو MPLAB چطور میشه برنامه را دیباگ کرد
                      از راهنمایی دوستان تشکر.پیداش کردم

دیدگاه

تو کامپایلر XC8 برای تاخیر دستور زیر را مینویسم اما جالب اینجاست که اگر مقدار تاخیر 200 بذارین برنامه مشکلی نداره اما وقتی عددی بزرگتر 200 مثلا 300 بذارم برنامه ارور میده کسی میدونه چرا؟
                        delat_ms(200)

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                          طبق مطالبی که دوست عزیزمان همون ابتدای اموزش کامپایلر XC8 فرمودند کرک مربوط به این کامپایلر را نصب کردم اما باز هم طبق دو شکل زیر که میبینید تو نرم افزار مد کاری را روی حالت Pro میذارم ولی در عمل پیغام میده که کامپایلر تو مد Free هستش.میشه کمکم کنید.ممنونم

دیدگاه

با سلام
                            تو میکرو کنترلرهای دیگر هر وقفه یه ادرس خاصی برای بردار ان وجود داره و وقتی وقفه لی رخ بده از روی بردار وقفه و نحوه نام گذاری سرویس روتین وقه اتافق می افته اما تو PIC و کامپایلر XC8 چگونه این اتافق رخ میده یعنی ارتباط بردار وقفه و سرویس روتین وقفه چگونه برقرار میشود.

دیدگاه

با سلام من مدتی است که به یک ارور و خطایی توی کامپایلر XC8 برخورد کرده ام (ورژن من V1.3 میباشد) که بعد از جستجو یه جایی دیدم که نوشته چون تو مد free هستم ، باعث به وجود امدن این موضوع میشه که اونو هم تغییر دادم اما باز مشکلم حل نشد.
                              حتی اون روشی که تو همین انجمن گفته شده بود و در حقیقت کرک ان هم دوستان داده بودن نیز انجام دادم اما باز نتیجه نداد
                              در شکل زیر خطایی که ظاهر میشود اورده شده است

از طریق properteis پروژه تغییرات زیرا هم دادم و بخش optimise را روی حالت PRO قرار دادم مانند شکل زیر

اما باز مشکلم حل نشد.از دوستان خواهش میکنم اگر کرک یا راه حلی برای رفع این مشکل میدونید ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                                متاسفانه طرفدارهای کامپایلر XC8 خیلی کم هستن یا اگر هم هستن، اینجا چندان معروفیتی ندارن. با عرض معذرت هم خودم خیلی آشنایی با این کامپایلر ندارم تا بتونم کمکتون کنم... بهتره تو منابع خارجی جستجو کنین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X