اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش PIC از پایه تا پیشرفته

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش PIC از پایه تا پیشرفته

نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
    سلام بله حل شد ممنون از پیگیریتون .فقط جناب مستقیمی یه مشکلی که بهش برخوردم و ربطی هم به کامپیالر نداره این هستش که تو دیتا شیت در خصوص مصرف انرژی میکروکنترلرهای PIC اورده مصرفشون خیلی کم است .تو شکل زیر یک نمونه از اونو اوردم که برای ای سی PIC18F452 هستش.اما تو عمل دو تا مشکل دارم یکی اینکه با فرکانس اسلاتور خارجی و بودن هیچ گونه باری حداقل 4 میلی امپر ای سی مصرف انرژیش هست که نسبت به اون چیزی که تو دیتا شیت گفته خیلی بیشتر است
    2- حتی با نوشتن کد SLEEP() و بردن میکرو در مد بیکاری باید طبق گفته دیتا شیت مصرفش در حد میکرو بیاد پایین اما باز تو عمل کمتر از 3 میلی امپر نشد
    3- و مشکل بعدی که بهش برخوردم اگرمیکرو با همان اسیلاتور 4 مگاهرتز به کار ببرم در خصوص تاخیر مثلا 100 میلی ثاینه اگر تو برنامه بدم خیلی خوب عمل میکنه .اما حالا اگر بیام و بخوام با کریستال 32 کیلو هرزت این کار و انجام بدم تاخیر من بهم میخوره و اصلا هم خوانی نداره.(البته فیوز بیت ها در این حالت از XT به حالت LP نیز تغییر دادم) اما باز درست عمل نکرد.
    ببخشید اینقدر سوال پرسیدم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اینم عکسی که از دیتا شیت گرفتم
    https://s17.picofile.com/file/8417102200/1.jpg
    سلام.
    بعضی از ماژول های میکرو به صورت پیش فرض روشن هستن. بررسی کنین ببینین اونها رو خاموش میکنین یا نه؟
    بقیه ش رو نمیدونم! البته شدیدا خوابم میاد، شاید بی ربط نباشه!

دیدگاه

سلام وقتتون بخیر
      بنده تازه شروع به برنامه نویسی کردم و با میکرو pic18f458 و با کامبایلر mplabc18 شروع کردم و بسیار سوال دارم ایا کسی هست به سوالات بنده باسخ دهد مخصوصا کد راه اندازی درایور با lcd

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahsa.jamili نمایش پست ها
        سلام وقتتون بخیر
        بنده تازه شروع به برنامه نویسی کردم و با میکرو pic18f458 و با کامبایلر mplabc18 شروع کردم و بسیار سوال دارم ایا کسی هست به سوالات بنده باسخ دهد مخصوصا کد راه اندازی درایور با lcd
        سوال کنید اگر بنده یا دوستان بلد بودن در خدمتیم

دیدگاه

سلام دوستان عزیزدر مورد ADC میکرو، به مشکل خورده امخیلی اشتباه دارد و تشخیصش خوب نیستو در مورد UART هم مشکل داردبا UART نرم افزاری کارم را پیش بردمچطور باید مشکل را حل کنم؟

دیدگاه

ADC به خوبی کار نمی کند و بعضی وقتها انگار در حال خواندن نویز میگیره. من از کامپایلر mikroc استفاده میکنم. شما که از mplab استفاده میکردید هم همین مشکل را داشتید؟ یا از کامپایلر است؟
            جدیدترین ویرایش توسط Ebrahimfa; ۲۳:۴۵ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X