سلام دوستان
من ی پروژه با میکرو pic16f628a دارم که دو تا رله رو روشن خاموش کنه و به اون دو تا رله هم دو تا لامپ وصله...
قبلا به محض اینکه کلید روشن کردنو میزدم میکرو ریست میشد ولی چند تا کار انجام دادم از جمله:
1- خازن 100 نانو و 100 میکرو تانتال کنار میکرو
2- دور بودن تقریبی رله ها نسبت به مدار (چون سایز بورد کوچیکه تا جای ممکن دور گذاشتمش)
3- رله ها 12 ولت و تغذیه از قبل ورود به رگول و ... گرفته شده
4-درایور رله ها به ترانزیستور و گذاشتن دیود دو سر کویل رله و هم چنین گذاشتن خازن 100 نانو
5-خازن 10 نانو mkt برای کنتاکت رله
6-گذاشتن کریستال 8 مگ خارجی
7-تنظیم فیوزبیت brown out و غیر فعال کردنش
با این حال گاهی وقت ها موقع روشن شدن لامپ میکرو ریست میشه...
ی تست زدم جالب بود به یکی از رله ها مصرف کننده وصل کردم و به اون یکی چیزی وصل نکردم...اونی که بهش لامپ وصله ریست میشه گاهی وقتا اما اونی که بهش مصرف کننده وصل نست 200 بار روشن و خاموش کردم اما میکرو ریست نشد!
دوستان عزیز خواهشمندم راهنماییم کنید
من ب خاطر اینکه دیدم گفته شده pic توی محیط های صنعتی نویزپذیری کمتری داره ازش استفاده کردم اما حالا جواب بدی بهم میده!
منتظر راهنماییتون هستم
سپاس
من ی پروژه با میکرو pic16f628a دارم که دو تا رله رو روشن خاموش کنه و به اون دو تا رله هم دو تا لامپ وصله...
قبلا به محض اینکه کلید روشن کردنو میزدم میکرو ریست میشد ولی چند تا کار انجام دادم از جمله:
1- خازن 100 نانو و 100 میکرو تانتال کنار میکرو
2- دور بودن تقریبی رله ها نسبت به مدار (چون سایز بورد کوچیکه تا جای ممکن دور گذاشتمش)
3- رله ها 12 ولت و تغذیه از قبل ورود به رگول و ... گرفته شده
4-درایور رله ها به ترانزیستور و گذاشتن دیود دو سر کویل رله و هم چنین گذاشتن خازن 100 نانو
5-خازن 10 نانو mkt برای کنتاکت رله
6-گذاشتن کریستال 8 مگ خارجی
7-تنظیم فیوزبیت brown out و غیر فعال کردنش
با این حال گاهی وقت ها موقع روشن شدن لامپ میکرو ریست میشه...
ی تست زدم جالب بود به یکی از رله ها مصرف کننده وصل کردم و به اون یکی چیزی وصل نکردم...اونی که بهش لامپ وصله ریست میشه گاهی وقتا اما اونی که بهش مصرف کننده وصل نست 200 بار روشن و خاموش کردم اما میکرو ریست نشد!
دوستان عزیز خواهشمندم راهنماییم کنید
من ب خاطر اینکه دیدم گفته شده pic توی محیط های صنعتی نویزپذیری کمتری داره ازش استفاده کردم اما حالا جواب بدی بهم میده!
منتظر راهنماییتون هستم
سپاس

...pic اخ نگفت ولی اگه فعال باشه فیوزبیت شما 47 میکرو هم بزاری ریست میزنه...من خودم برای تغذیه میکرو یه 100 میکرو میزارم معمولا ...شایدم 47 میکرو ...

دیدگاه