اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارور های مکرر در راه اندازی اولیه STM32CubeIDE

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارور های مکرر در راه اندازی اولیه STM32CubeIDE

درود بر همه دوستان!
    من اخیرا برای یه پروژه ای باید یه برنامه ای رو با STM32f407zgt6 بزنم.از هوش مصنوعی پرسیدم گفت بهترین ide همین stm32cubeIDE هست.موقع نصب این ide فیلتر شکن از سایت شکن خریدم سایت st روباز میکنه پکیج های stm32f4 series واز سایت st باهاش دانلود کردم.اما برای شروع هر پروزه که باید newکنم میرم سراغ stm32 project .در همون ابتدا یه پنجره باز میشه و یه چیزی رو دانلود میکنه و بعد مدتی قطع میشه و ارور میده.والله هرکاری کردم پروژه نساخت و فایل های پروژه ساخته نشد.اخرین امیدم اینجا بود .دوستانی که با این ide کار میکنندبنده رو راهنمایی کنید.سپاس از شما.
    من قبلا با cubeIDE کار کردم،اون موقع تحریم نبود خیلی راحت نصب شد.و پکیج ها و فایل های ضروری را دانلود کرد.
    فایل های پیوست شده
    eshop-hodhod.ir

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
    درود بر همه دوستان!
    من اخیرا برای یه پروژه ای باید یه برنامه ای رو با STM32f407zgt6 بزنم.از هوش مصنوعی پرسیدم گفت بهترین ide همین stm32cubeIDE هست.موقع نصب این ide فیلتر شکن از سایت شکن خریدم سایت st روباز میکنه پکیج های stm32f4 series واز سایت st باهاش دانلود کردم.اما برای شروع هر پروزه که باید newکنم میرم سراغ stm32 project .در همون ابتدا یه پنجره باز میشه و یه چیزی رو دانلود میکنه و بعد مدتی قطع میشه و ارور میده.والله هرکاری کردم پروژه نساخت و فایل های پروژه ساخته نشد.اخرین امیدم اینجا بود .دوستانی که با این ide کار میکنندبنده رو راهنمایی کنید.سپاس از شما.
    من قبلا با cubeIDE کار کردم،اون موقع تحریم نبود خیلی راحت نصب شد.و پکیج ها و فایل های ضروری را دانلود کرد.
    با سلام،
    قبلا که با نرم افزار های Cube سر و کله میزدم هم چنین مشکلاتی داشتم، گاها حتی نصب آفلاین پکیج ها هم کار ساز نبود !
    چند V P N هم تست کرده بودم ، که اونها هم جواب نمیدادن یا در بهترین حالت بگیر نگیر داشت و پکیج ها رو ناقص دانلود میکرد !
    در نهایت با استفاده از DNS شکن جواب گرفتم
    البته مطمئن نیستم DNS شکن همون کیفیت قبلی رو داره یا نه...

دیدگاه

برید داخل تنظیمات و آخرین نسخه پکیج موجود میکروکنترلر مورد نظر را انتخاب کنید و تیک آخرین نسخه را غیر فعال کنید درست میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseinnet1 نمایش پست ها
        برید داخل تنظیمات و آخرین نسخه پکیج موجود میکروکنترلر مورد نظر را انتخاب کنید و تیک آخرین نسخه را غیر فعال کنید درست میشه
        سپس از شما بابت جوابتون .
        تیک اخرین نسخه چی رو غیر فعال کنم؟از کجا اینکارو انجام بدم.؟؟؟؟
        اگه منطظورتو تیکاخرین نسخه پکیج های میکرو کنترلر های سری stm32f7 هست که من فقط تیک ورژن 1.28.0 و دانلود کردم و نصب کردم و تیکش رنگ سبز خورده.بقیه غیر فعال هستن
        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

داخل تنظیمات باید به نرم افزار بگی فقط از ورژن ۱.۲۸.۰ استفاده کنه و نسخه بالاتر کاری نداشته باشه

داخل تنظیمات قسمت پکیج ها برو بعد تیک last version of package رو غیرفعال کن و نسخه ۱.۲۸.۰ رو برای میکروکنترلر خودت انتخاب کن یک نوار ابزار کشویی زیر همون تیک هست

اینا انجام بده نرم‌افزار کد Hal رو تولید می‌کنه و ارور نمیده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X