اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیباگر حرفه ای J-Link برای کار با ARM

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیباگر حرفه ای J-Link برای کار با ARM

خیلی ممنون. اما یه سوال فنی داشتم:
    بنده یک عدد Jlink رو بر اثر سهل انگاری تغذیه شو برعکس زدم(تغذیه طرف میکرو که باید به 3.3 و GND متصل شود). ولی بعد از این که اتصالشو درست کردم و به میکرو وصل کردم دیگه کار نکرد یعنی Connect میشد ولی Erase , Programm و ... نمیکرد. حالا میخواستم بدونم که که کارش تمومه یا نه میشه یه کاری برای تعمیرش انجام داد.؟
    ممنونم.
    بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
    موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
    نلسون ماندلا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا بابایی
      خیلی ممنون. اما یه سوال فنی داشتم:
      بنده یک عدد Jlink رو بر اثر سهل انگاری تغذیه شو برعکس زدم(تغذیه طرف میکرو که باید به 3.3 و GND متصل شود). ولی بعد از این که اتصالشو درست کردم و به میکرو وصل کردم دیگه کار نکرد یعنی Connect میشد ولی Erase , Programm و ... نمیکرد. حالا میخواستم بدونم که که کارش تمومه یا نه میشه یه کاری برای تعمیرش انجام داد.؟
      ممنونم.
      عزیزان اگر براتون مقدور هست و در این مورد تجربه ای دارید به سوال بنده پاسخ دهید. بسیار ممنون میشوم.
      نلسون ماندلا

دیدگاه

تغذیه خود میکرو ؟
        مدارش ؟
        پورت jtag ?

من هم پورت jtag هم تغذیه مدار رو برعکس زدم و هیچی نشده !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
          تغذیه خود میکرو ؟
          مدارش ؟
          پورت jtag ?

من هم پورت jtag هم تغذیه مدار رو برعکس زدم و هیچی نشده !
          منظورم از تغذیه همون Vcc و GND fvhd برای Jlink هست. نمیدونم والا دیگه نمیتونم پروگ کنم. یعنی میتونه خراب شده باشه؟
          نلسون ماندلا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh

اینم همه چیزایی که توی PUDN هست:

http://etcelec.persiangig.com/ARM/J_LNK.rar

اما پسورد:

(اینجا سر بزنید نوشتم: http://electrorc.blogfa.com/post-46.aspx)

فقط خواش میکنم کسی از سوالای من چیزی میدونه بگه

در ضمن ULINK2 هم پیدا کردم ولی نمیدونم انسانیه بذارم روی اینترنت یا نه
            سلام. من تازه وارد بحث شدم که ظاهرن دیر رسیدم. :angry:
            میخوام تو همین امروز فردا شروع به ساختش کنم فقط میخوام بدونم هیچکس تاحالا کاملش نکرده ببینیم جواب میده یا نه؟
            در ضمن فایل های آقای تروشه همشون غیر قابل دسترس شدن اگر ممکنه 1بار دیگه پش کنید. فقط 1کم اورژانسی کمک کنید هرچی زودتر برم سراغ ساختش بهتره. ممنون
            انقدر احمق نیستم که فکر کنم کارم تموم شده

دیدگاه

سلام

همون لینکی که نقل قول کرده بودید رو چک کنید ... کار میکنه

http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://etcelec.persiangig.com/ARM/J_LNK.rar

در ضمن به وبلاگم سر بزنید: www.electrorc.blogfa.com

از روش یکی ساختم بسیار عالی کار میکنه

توی بازار از اون بافرهای اصلی وجود نداره ولی فروشگاه پیشتاز و بهنام توی پاساژ توکل یه آ ی سی دیگه دارن با این نام : 74lvc16245
              اصلیه 74lvc16t245 بود

اینا فرقشون توی اینه که اصلیه دو تا منبع تغذیه میگیره و در واقع مترجم 5 ولت به 3.3 ولته یا بلعکس ... البته از 1.8 تا 5.5 رو به اون یکی تبدیل میکنه ولی ای سی که پیدا کردم این کار رو نمیکنه ... همون بافرها هستش ولی 3.3 ولت

فروشگاه بهنام 74lvc164245 هم داشت که این این کار ترجمه ولتاژها رو انجام میده ولی چهار تا بافره نه 16 تا (اگه اشتباه نکنم) اینطوری باید 5 تا 6 تا آی سی بذارید توی مدار

در کل

http://www.electrorc.blogfa.com/post-50.aspx

فیلم آموزشی و نحوه کار کردن با این توی keil هست حتما دانلود کنید ... 4 مگابایت بیشتر نیست ... نترسید(فقط صدا نداره به ویندوز فحش ندید)

سر کار با اتمل تونستم به 250KBPS برای پروگرام کردن برسم
              توی خونه که با فیلیپس کار میکنم به 80KBPS

(فلش اتمل سریعتره)

این مدلی که توی فیلم هستش با keil یا segger j-flash پدیت میشه و توی فیلم هم دیده میشه که تاریخ پدیت کیه

من تا بحال هیچ مشکلی نداشتم

سر کار دوتا ulink2 داشتیم که اورجینال بود ... وقتی از اینا ساختیم دیگه تقریبا ulink ها بی استفاده موندن
              از نظر سرعتی توی keil شبیه به همن ولی با ulink2 میشه 2 تا برک پوینت برای دیباگ گذاشت ولی j-link نرم افزاری تا 2048 برک پوینت میشه گذاشت

موفق باشید

حتما به www.electrorc.blogfa.com سر بزنید

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

با سلام

لطفا از بین فایل های موجود در فایل RAR پلود شده ، فایلی که ازش جواب گرفتید رو معرفی کنید تا ما هم شروع به ساخت کنیم

با سپاس
                http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

سلام
                  یکم صبر کنید اصلی ها رو میزارم با pcb و شماتیک اصلی

موفق باشید
                  به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

یکم صبر کنید اصلی ها رو میزارم با pcb و شماتیک اصلی
                    سلام.
                    اقای تروشه اولا خسته نباشد میگم که کارتون واقعا درسته،دوما این pcb ،شماتیک،hex و .... رو کی می زارید، خیلی وقته منتظر ساختین همچین چیزی هستیم که واقعا درست کار کنه و اذیت نکنه .در ضمن قابلیت اپدیت داره؟(اگر هم نداشته باشه مشکلی نیست ،درست کار کنه)

درضمن از برد این lpc1768 چه خبر؟

اگه ممکنه هم یه مقدار زود فایلها رو قرار بدید که بدیم بزنن تا ببینیم تابستون چه می کنیم.
                    با تشکر
                    دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NAO_ROBOT
                      سلام.
                      اقای تروشه اولا خسته نباشد میگم که کارتون واقعا درسته،دوما این pcb ،شماتیک،hex و .... رو کی می زارید، خیلی وقته منتظر ساختین همچین چیزی هستیم که واقعا درست کار کنه و اذیت نکنه .در ضمن قابلیت اپدیت داره؟(اگر هم نداشته باشه مشکلی نیست ،درست کار کنه)

درضمن از برد این lpc1768 چه خبر؟

اگه ممکنه هم یه مقدار زود فایلها رو قرار بدید که بدیم بزنن تا ببینیم تابستون چه می کنیم.
                      با تشکر
                      من پیرم

منو اذیت نکنید

چشم

بخدا از بس بازار آشفته ای داریم بورد کورتکس آماده شده بود که یهویی گفتم بجای آی سی ethernet ، dp83848 از آی سی KS8721BL استفاده کنم که توی بازار هست... سورس کد راه اندازیشم زیاد فرقی با dp83 نداره گویا

pcb رو الان به هم زدم و کم وقت میکنم روش کار کنم ... آماده شد ... چشم

در ضمن حدود سه ماهه سر کار دارم با هاش کار میکنم ... حتی شبا به کامپیوتر وصله ... تا بحال فقط یه بار اون بخاطر کابل ککه نمیدونم چه مرگیش شده بود برنامه flash پرید که سریع ریختم روش ... بسیار عالیه و این پروگرامر واقعا ارزش 400 دلار رو داره ... پس اگه دارید میزنید واسه خودتون از قطعات کم نذارید حالا 50 تومان هم شد می ارزه ... جاش یه پروگرامر عالی دستتون میاد که برای arm بیمه میشید

برای دست گرمی میتونید از لین زیر مدار j-link رو با آخرین فیرم ویر و هر چی که نیاز دارید حتی دیتاشیت جعبه از لینک زیر دانلود کنید(چیز اضافه ای توش نیست):

http://electrorc.blogfa.com/post-50.aspx

اگه حال کردید با این فایل یک بار کلید تشکر را مرقوم بفرمائید
                      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                        اقا ما مخلصیم،خلاصه اگه اذیت هم میکنیم شرمنده،من همیشه پیش بچه ها گفتم من arm رو با اموزش های اقای تروشه شرو کردم.

مررسییییییییییییییییییییییی
                        دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

سلام

خواهش میکنم

الان آخرین نسخه j-link segger رو دانولد کردم و پروگرامر رو پدیت کردم ... به تاریخ 21 jun 2011 پدیت شد و مشکلی نداره :mrgreen:
                          به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان

من یک J-Link از فروشگاه ECA تهیه کردم و حالا چند سوال در رابطه با آن دارم

1 . آیا این پروگرامر 2 بافر دارد یا 1 عدد ؟
                            2 . من می خواهم آخرین نسخه پدیت رو روی این پروگرامر بریزم ، از کجا فایل پدیت رو گیر بیارم ؟

با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                              سلام خدمت همه دوستان

من یک J-Link از فروشگاه ECA تهیه کردم و حالا چند سوال در رابطه با آن دارم

1 . آیا این پروگرامر 2 بافر دارد یا 1 عدد ؟
                              2 . من می خواهم آخرین نسخه پدیت رو روی این پروگرامر بریزم ، از کجا فایل پدیت رو گیر بیارم ؟

با سپاس

سلام

در مورد پروگرامر eca نظری ندارم
                              فایل پدیت چیزی نیست که در اختیار شما بزارن
                              شما برنامه keil رو نصب داشته باشید و j-flash رو همینطور
                              میتونید از طریق یکی از این دو تا پدیت کنید
                              اولش که برنامه رو میارید بالا یا توی keil دیباگ رو میزنید میگه میخواید پدیت کنید یا نه
                              ولی اگه اینکار رو کردید پروگرامر ترکید تقصیر من نیست چون نمیدونم چه ورژنی روی پروگرامرتون هست (بعضی ورژنها باعث crash کردن پروگرامر میشه اگه پدیت کنید)

موفق باشید
                              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام

خوب من نمیخواهم پدیت کنم ولی خود Keil پیغام پدیت می دهد که در صورت جواب خیر یا بله هردو با پیغام خظا مواجه می شوم و میکرو فقط با jlink-flash پروگرامر می شود

با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X