اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشکیل گروه تحقیقاتی برای آموزش آرم!

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشکیل گروه تحقیقاتی برای آموزش آرم!

یه نکته ی دیگه اینه که از لحاظ آموزشی هیچ کس یادگیری ARM رو با ARM9 یا Cortex شروع نمی کنه (حداقل تا چند سال آینده) و ARM7 خوبه برای کسی که بخواد اونو یاد بگیره به عنوان یک پل که بتونه مهارت و دانش پیش نیاز رو برای کار با Cortex بدست بیاره.
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
      یه نکته ی دیگه اینه که از لحاظ آموزشی هیچ کس یادگیری ARM رو با ARM9 یا Cortex شروع نمی کنه (حداقل تا چند سال آینده) و ARM7 خوبه برای کسی که بخواد اونو یاد بگیره به عنوان یک پل که بتونه مهارت و دانش پیش نیاز رو برای کار با Cortex بدست بیاره.
      یعنی به نظر شما برای شروع ، کاربا lpc2378 و lpc 1768 خیلی فرق می کنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma-bah
        یعنی به نظر شما برای شروع ، کاربا lpc2378 و lpc 1768 خیلی فرق می کنه ؟
        از لحاظ معماری و دستورات اسمبلی که خیلی متفاوت هستند اما برای کسی که می خواهد به زبان سی برنامه بنویسه اختلاف زیاد محسوس نیست. بیشترین چیزی که اهمیت داده موضوع Pripheral های سیستمی و مخصوصاً مجتمع شدن کنترل وقفه ی VIC با CPU است (NVIC نامگذاری شده).
        الان برای کسی که تجربه قبلی کار با یک پلتفرم 32 بیتی رو نداره بهتره با ARM7 شروع کنه (قطعه هایی مثل سری LPC23xx) و بعد مهاجرت کنه به LPC176x. علتش اینه که فعلاً انقدر منابع مطالعاتی و ابزارهای Development برای Cortex در دسترس نیستند که روند آموزش رو تسریع کنن و این ممکنه فرد رو دچار یاس بکنه!

دیدگاه

پس به طور خلاصه میشه گفت اگر با میکروکنترلرهای Embedded می خواهید کار کنید بهترین مسیر یادگیری:
          ARM7==>Cortex-M هست
          اگر به قطعات Application نیاز دارید و می خواهید روی سیستم عامل هایی مانند Linux یا WinCE کار کنید از همون اول از Cortex-A شروع کنید چون اونجا زیاد درگیر معماری نمیشید و سیستم عامل و درایورهای آماده جزئیات سخت افزار رو پنهان می کنند. تو این روش بیشتر تلسط شما به زبان برنامه نویسی و سیستم عامل اهمیت داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
            پس به طور خلاصه میشه گفت اگر با میکروکنترلرهای Embedded می خواهید کار کنید بهترین مسیر یادگیری:
            ARM7==>Cortex-M هست
            اگر به قطعات Application نیاز دارید و می خواهید روی سیستم عامل هایی مانند Linux یا WinCE کار کنید از همون اول از Cortex-A شروع کنید چون اونجا زیاد درگیر معماری نمیشید و سیستم عامل و درایورهای آماده جزئیات سخت افزار رو پنهان می کنند. تو این روش بیشتر تلسط شما به زبان برنامه نویسی و سیستم عامل اهمیت داره.
            خب حالا این cortex-A رو میشه تهیه کرد ؟ منظورم توی ایرانه !
            ممنون ! :biggrin:
            در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
            اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

یک ضرب المثل قدیمی میگه لطفا بحث ها متناسب با موضوع تاپیک باشه
              I ❤️ ECA

دیدگاه

یو هوووووووووووووووووووووووو !!! :bye
                کجایین بابا ؟ :angry:
                میشه این آرم رو خرید یا نه ؟

دیدگاه

لطفا یک تاپیک جدا بزنید و سوالاتتون رو اونجا مطرح کنید.
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام شروع بکار نکردید یا شروع کردید ما بیخبریم :sad:

دیدگاه

سلام به همه !
                      با تشکر از آقای حامد مهری که این تاپیک رو راه انداختن و من که به شخصه خیلی استفاده بردم :job:
                      من دارم یکم مطالبم رو جمع می کنم تا یه تاپیک جدید بزنم و یه کار اساسی رو شروع کنیم ! :wow:
                      اگه خدا بخواد به همین زودی شروع میکنم !!! :bye

دیدگاه

سلام دوستان بزرگوار در اینجا ما شروع کردیم برای یادگیری arm از پله اول .
                        از اساتید تقاضا دارم تجربیات با ارزششون را در اختیار ما arm آموزان قرار بدن :icon_razz:
                        ممنون
                        [hr]
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49931.new#new

دیدگاه

خیلی جالبه :smile:!!! تو این انجمن ARM همه فقط شعار میدن . (این میکرو خوبه - این میکرو بده - خودمون بورد بزنیم - بورد آماده بگیریم و ... )
                          من نمیدونم چرا هر تایپیکی که اینجا باز میشه اولش به نیت کار جدّیه ولی آخرش این بحث های تکراریه ؟؟؟؟؟ البته بین این بحث ها گاهی وقتا حرفای خوبی زده میشه ولی خیلی کمه .
                          به نظر من تا یه پروژه خوب تعریف نشه کارکردن با ARM بی معنیه
                          فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

نه خیر دوست عزیز کار جدیه منتها دوستان جدی نیستند !!! شما اگه از اول تاپیک ببینید چند نفر درخواست دادند و بدونید که اکثرشون وسط راه گذاشتند رفتند می فهمید قضیه چیه!!!
                            کار تحقیقات روی آرم داره انجام میشه ولی اولا خیلی از افرادی که درخواست میدن خودشون تا حالا هیچ تجربه ای نداشتند پس کار تیمی رو خیلی عقب می کشند و در ضمن بعضی دوستان هیچ قیدی به گروه ندارند و نمیشه باهاشون کار گروهی انجام داد.

اگه شما جزو هیچ کدوم از افراد بالا نیستید با آقای مهری صحبت کنید حتما به شما احتیاج خواهند داشت!
                            It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                              نه خیر دوست عزیز کار جدیه منتها دوستان جدی نیستند !!! شما اگه از اول تاپیک ببینید چند نفر درخواست دادند و بدونید که اکثرشون وسط راه گذاشتند رفتند می فهمید قضیه چیه!!!
                              کار تحقیقات روی آرم داره انجام میشه ولی اولا خیلی از افرادی که درخواست میدن خودشون تا حالا هیچ تجربه ای نداشتند پس کار تیمی رو خیلی عقب می کشند و در ضمن بعضی دوستان هیچ قیدی به گروه ندارند و نمیشه باهاشون کار گروهی انجام داد.

اگه شما جزو هیچ کدوم از افراد بالا نیستید با آقای مهری صحبت کنید حتما به شما احتیاج خواهند داشت!
                              الان من کلی منتظر بودم که شروع بشه نشد :cry:
                              آخرش من کتاب خریدم شروع کردم به خوندن و همزمان سوالاتمو تو اینجاhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49931.new#new

می پرسم هم خودم با کتاب جلو می رم یاد می گیرم هم دوستانی که بخوان از این روش استفاده کنن بهشون کمک می شه
                              من یه نفرم و یک فکر برای یادگیری ، ولی اگه اساتید خوب راهنمایی کنن و دوستان هم استقبال داشته باشن می شه چند فکر و بخوبی پیش می ره
                              الان که تو قسمته و فصل های اول هستم خوب متوجه می شم و می بینم arm اونقدرها هم غول و ترسناک نیست(بر یادگیری)
                              بعدم که جلو تر بریم هرکسی با ایده خودش پروژه ای انجام می ده و برای دیگر دوستان هم می زاره (مثلا هر هفته یک نفر)

شرمنده پرحرفی شد ولی گفتم بالاخره باید ازیه جا شروع کرد
                              بعدم من سربازم :mrgreen: کم میام ولی اگه باشم همه وقتوم می زارم
                              حق یارتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
                                الان من کلی منتظر بودم که شروع بشه نشد :cry:
                                آخرش من کتاب خریدم شروع کردم به خوندن و همزمان سوالاتمو تو اینجاhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49931.new#new

می پرسم هم خودم با کتاب جلو می رم یاد می گیرم هم دوستانی که بخوان از این روش استفاده کنن بهشون کمک می شه
                                من یه نفرم و یک فکر برای یادگیری ، ولی اگه اساتید خوب راهنمایی کنن و دوستان هم استقبال داشته باشن می شه چند فکر و بخوبی پیش می ره
                                الان که تو قسمته و فصل های اول هستم خوب متوجه می شم و می بینم arm اونقدرها هم غول و ترسناک نیست(بر یادگیری)
                                بعدم که جلو تر بریم هرکسی با ایده خودش پروژه ای انجام می ده و برای دیگر دوستان هم می زاره (مثلا هر هفته یک نفر)

شرمنده پرحرفی شد ولی گفتم بالاخره باید ازیه جا شروع کرد
                                بعدم من سربازم :mrgreen: کم میام ولی اگه باشم همه وقتوم می زارم
                                حق یارتون
                                شرمنده دوست عزیز، اما به نظر من تیم های تحقیقاتی برای آموزش هستند، نه یادگیری. یعنی اعضای اون باید حداقل مقداری با ARM آشنا باشند تا بتونن گروه تحقیقاتی تشکیل بدهند، نه اینکه افرادی باشند که مثل من و شما تازه شروع به یادگیری کردن. البته اساعه ادب نشه، از این جهت گفتم من و شما که تایپک شما رو دنبال می کنم و خودم هم در حال یادگیری هستم.
                                دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X