اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

آقای مهری یه سوال دیگه PIC که این کار هارو میکرد صنعتی هم بود یعنی اینقدر به سرعت نیاز داشتید؟

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

من شروع میکنم هدفتون از کار با آرم9 چیه؟
      آرم9 == $-)

اینجا دیگه هدف تخصصی ما اصفهانیاس :mrgreen:

بردهایی که داخل مخابرات استفاده میشه ARM9 هست...(لینوکس روشون نصبه)

یکی از استادام میگفت هر کدوم از بردهاش 10 هزار دلاره که داره از خارج وارد میشه :eek:(البته تعداد صفر مبلغش رو درست یادم نیست ولی همین حدود بود...)

موفق باشید

دیدگاه

سلام
        وقتی یه میکرو at91sam7s64 قیمتش 3 4 تومن بیشتر نیستش , سرعتش هم حداقل 55 مگا هرتزه (من که تا 70 مگ هم pll رو دستکاری کردم و بنده خدا جواب داده !) usb هم داره , پکیجش هم کوچیکتره
        مشابه همین میکرو atmega128 هستش , با وجود این که سرعتش خیلی کمتره , امکاناتش هم کمتره قیمتش الان حدود 7 8 تومنه
        یا مثلا xmega128 هم بازم هم قیمتش بیشتره و هم سرعتش پایین تره
        مساله قیمت توی نمونه زنی مهم نیست ولی وقتی تعداد کار بره بالا خوب قیمت هم مهم میشه
        حالا قضاوت کنین ببینین کدوم یکی بهتره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
          آقای مهری یه سوال دیگه PIC که این کار هارو میکرد صنعتی هم بود یعنی اینقدر به سرعت نیاز داشتید؟
          علت اصلیش برای انتخاب من عقب نموندن از دنیاس...البته PIC مطلب خاصی نداره...(از نظر من) راحت میشه یادش گرفت....کامپایلر CSS مثل بسکام میمونه ، خیلی سادس

البته اینم بگم قیمت PIC داخل ایران با ARM به یک اندازه نیست....(PIC گرون تره)

موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثل

ای کاش این بحث ها رو قبلا میکردیم که اعصاب هیچکس به هم نمیریخت :cry2:
            شما یه مقایسه قیمت درست با XMEGA بکنید من دیگه از AVR معمولی منصرف شدم اینا ارزونتره میتونم بپرسم قیمت XMEGA128A1 چقدره تازه 100 پایه هم هست حافظه اش بیشتره Event system داره(اینو فکر کنم هیچ کدوم از میکرو های آرم ندارند)DMA داره DAC داره اگر بخواهیم فقط از USART های این میکرو استفاده کنیم 8 تا USART داره :eek: یه چیز های خاص هم داره مثل AES و DES فکر کنم نداشتن USB و 8 بیتی بودن تنها ضعفاش باشه در ضمن مثل اینکه تا 50MHz هم تست کردند مشکلی نداشته شما با یه میکرو مثل ATXMEGA64A3 مقایسه کنید متوجه میشید XMEGA صرفه اقتصادی داره
            آخرش هم نگفتید برای کجا پروژه با آرم انجام دادید
            بعد هم اینکه فقط برای مخابرات استفاده میشه؟پس چرا اینجا امکانات دیگشو راه اندازی میکنند کلا من نفهمیدم چرا از آرم9 استفاده میکنند یه جورایی صرفه اقتصادی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
              علت اصلیش برای انتخاب من عقب نموندن از دنیاس...البته PIC مطلب خاصی نداره...(از نظر من) راحت میشه یادش گرفت....کامپایلر CSS مثل بسکام میمونه ، خیلی سادس

البته اینم بگم قیمت PIC داخل ایران با ARM به یک اندازه نیست....(PIC گرون تره)

موفق باشید
              اگر میخواهید از دنیا عقب نمونید XMEGA خوبه ارزون هم هست ولی منابعش کمه کم کم زیاد میشه

دیدگاه

آخرش هم نگفتید برای کجا پروژه با آرم انجام دادید
                بعد هم اینکه فقط برای مخابرات استفاده میشه؟پس چرا اینجا امکانات دیگشو راه اندازی میکنند کلا من نفهمیدم چرا از آرم9 استفاده میکنند یه جورایی صرفه اقتصادی نداره
                من تازه اول آرم هستم و تا الان پروژه ای برای جایی یا کسی باهاش انجام ندادم!

آرم 9 کلا جاهایی استفاده میشه که به یک کامپیوتر نیاز باشه و تعدادش هم بالا و جا هم کم باشه!

من برای مثال داخل مخابرات را مثال زدم...مخابرات اگه میخواست سیستمش را با کامپیوتر درست میکرد باید هر کدوم از مرکز تلفن ها اندازه یه ورزشگاه نقش جهان بودند

در مورد صحبت های شما هم بازم میگم سلیقه و علاقه ی من میگه برو سراغ آرم! (البته یه کمی هم میگه برو سراغ ایکس مگا)(با توجه به مواردی که گفتم نظر روی آرمه...)

اگر میخواهید از دنیا عقب نمونید XMEGA خوبه ارزون هم هست ولی منابعش کمه کم کم زیاد میشه
                ایکس مگا فقط مربوط به شرکت ATMEL هست و جزئی از خانواده AVR هست...ولی ARM به تنهایی یک معماری برای ساخت CPU هست و شرکت های مختلفی از جمله اتمل روی اون سرمایه گزاری کردند (سرمایه گزاری= آینده!(نظر شخصی))
                آینده=مدلهای مختلف+امکانات مختلف

موفق باشید

دیدگاه

بزرگ واران عنایت دارند که هیچ کدام از این بحث ها علمی نیست ؟
                  مشخص است که کسی درست وحسابی نه با xmega و نه با arm کارکرده با شه که مثلا راجب بحث من که کسی بهش توجه هم نکرد نظر بده ؟

کد:

1- همگی پایه ها io در xmega  تبدیل به پایه اینتراپت میشه
                  2 - ADC در xmega  دو میلیون بار در ثانیه و برای arm7 برابر 384ksps است ( تفاوت بیشتر از 5 برابر )
                  3- یک مورد دیگه تو avr دستورات اسمبلی اکثر تک سیکلی هستند با کلاک 16 مگا هر دستور 62.5 نانو ثانیه طول میکشه تو این دو تا میکرو چطور
                  تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                  داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

بزرگ واران عنایت دارند که هیچ کدام از این بحث ها علمی نیست ؟
                    علمی نیست؟
                    فکر کنم عنوانش اشتباه زده شده!
                    این عنوان باشه بهتره : " مقایسه میکرو کنترولرهای XMEGA و ARM "

موفق باشید

دیدگاه

با سلام داداش اگه دوس داشتی یه عنوان شما بزن

ولی این عنوان فعلی خیلی از سوالات رو پوشش میده که مبحث شما هم داخلشه

اما هدف اصلی این عنوان مقایسه پروژه ای با بیان امکاناتشون در پروژه ها ی کاربردی که مثل اینکه اصل هیچ کدوم از
                      دوستان ای ار ام کار پروژه کاربردی با ای را ام ها انجام ندادند و هنوز هم دنبال کشف ندونسته هاشون اند
                      منظورم بازی با بردهای اماده ای ار ام ها ببخشید اینقده صریح بودم اخه واسه سنه بالام حوصلم یخوده کمه

فعلا ...
                      نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد !

دیدگاه

مثل اینکه اصل هیچ کدوم از
                        دوستان ای ار ام کار پروژه کاربردی با ای را ام ها انجام ندادند و هنوز هم دنبال کشف ندونسته هاشون اند
                        قیاس به نفس نفرمایید
                        علت اصلی اینکه کسی به طور واضح نمیگه فلان کار رو با میکروی آرم9 کرده اینه که ، یا الان در حال انجام پروژه هست و نمیخواد طرح و ایده لو بره،و یا اینکه چون لحن سوالات شما به طور واضح قصد تحریک طرف مقابل رو داره (به کار بردن عباراتی مثل یعنی هیچ کسی نیست ، اگه میتونید جواب بدید و...) یه جورایی به شعور طرف مقابل توهین میشه و جواب دادن به این جور سوالات اصلا خوشایند نیست .
                        هرچند که تا حالا تو این تاپیک چند مورد از کار بردهای آرم (و آرم 9) به طور مشخص اشاره شده ، تو فروم هم پروژه هایی با آرم9 مطرح شده (به عنوان مثال پروژه ای که کاربری به نام پشه007 در حال انجامش بود) وهمچنین با جستجو تو اینترنت میشه پروژه های بسیار بیشتری رو پیدا کرد . به عنوان مثال :
                        http://beagleboard.org/project
                        از همه اینها مهمتر با یکم فکر کردن میشه کار بردهای مختلفی برای آرم9 و امثال اون در نظر گرفت ، مثلا اولین چیزی که به ذهن هر کسی ممکنه برسه ، ساخت یه ربات هوشمند (و دارای بینایی ماشین) که پردازش رو خودش انجام بده نه اینکه به کامپیوتر وصل بشه ! یکی از دوستان گفتن برای دستگاههایی مثل موبایل همیشه از ARM استفاده میشه ، بعد شما گفتید مگه قراره ما موبایل بسازیم ، خب این حرف شما یعنی اینکه فقط میخواستید یه جوابی داده باشید ! کسی نگفته شما برو موبایل بساز ولی میتونید یه دستگاه قابل حمل در ابعاد موبایل بسازید که مثل موبایل سیستم عامل و صفحه رنگی و منو درست حسابی و ... داشته باشه و فلان کار رو بکنه . حالا اینکه فلان کار چیه ، دیگه بستگی به خلاقیت و ایده خود شما داره ! الان من خودم 2 تا کاربرد برای همچین چیزی سراغ دارم ولی شما نباید انتظار داشته باشید کسی بیاد ایده هاشو همینطوری در اختیار بقیه بگذاره .
                        اینطور که پیداست شما بیشتر دنبال این هستید که بقیه بیان بر علیه آرم و بر له AVR صحبت کنن . این اتفاق اینجا نمی افته چون تالار آرم (نه AVR )هست و مسلما اکثر کسانی که تو این تالار هستن بنا به دلایلی آرم رو ترجیه میدن .
                        اگه شما واقعا دنبال تحقیق در مورد اینکه میکرو های آرم بدرد میخورن یا نه و اینکه آینده دارن ، هستید با خوندن کامل پستهای این تاپیک (به جای جبهه گرفتن در برابرشون) تصمیم خودتون رو میگرفتید (حالا چه AVR چه ARM )
                        من فکر کنم مشکل اصلی شما اینه که هدف خاصی ندارید ، اموزش و یادگیری بدون هدف هم نتیجش همین صحبتها میشه.
                        من به شما پیشنهاد میکنم بشینید 1 روز (یا حتی 1 هفته) فکر کنید و برای خودتون براساس یه ایده ، یه پروژه طراحی کنید(خودتون رو هم به توانایی های فلان میکرو محدود نکنید ) و بعد از اون بیاید سراغ اینکه کدوم میکرو برای پروژه شما متناسب تره.

دیدگاه

داداش ما نه به کسی و نه به شعور کسی توهین می کنیم و نه نخواهیم کرد.

بحث رو عوض نکنین . داداش من دنبال ایده های نو کسی هم نیستم

بسیار ساده و خودمونی پرسیدم یه چندا پروژه بگین که الان تو ایارن با ای ار ام بستن

داداش چرا بحث رو به حاشیه می برین

می خوام بعضی از دوستانی که تازه کارن هم تو میکرو هم تو ای ار ام براشون قابلیت کاربردی و واقعیت عملی شدن ایده هاشون از فکر تا یه پروژه واقعی اشکار شه

می خوام بچه ها این واقعیت رو بدونن ای ارم الان با امکانات فعلی براشون نون و اب نمیشه و ایندش هم همچین امیدوار کننده نیس

اما براحتی می تونن با avr یا میکروهای دیگه یه پروژه با حال جمع کنن و نون در بیارن

اره تو بحث پروژه ایده مطرحه

هرکی ایده های نو داشته باشه و تسلط کافی رو میکرو امروزش می تونه پول خوبی در بیاره تا هزینه تحقیقات رو ای ار ام کنه

بازم میگم چندا پروژه بگین من منتظرم

راستی مواظب باشین ندزدمشون
                          نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد !

دیدگاه

اقایون و خانومها اینقدر با هم دعوا نکنید :eek:
                            اینم یه پروژه جالب با ارم 9 نظم و زمان بندی اجرای پروژه خیلی جالبه
                            http://powarm.com/?dll=en
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html
                            Engineering is the art of making what you want from things you can get.
                            اموزش DSP ...........................
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29824.0
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32324.0

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثل

راستی مواظب باشین ندزدمشون
                              کاملا مواظب هستم .

بازم میگم چندا پروژه بگین من منتظرم
                              :
                              بردهایی که داخل مخابرات استفاده میشه ARM9 هست...
                              به عنوان مثال پروژه ای که کاربری به نام پشه007 در حال انجامش بود
                              ساخت یه ربات هوشمند (و دارای بینایی ماشین) که پردازش رو خودش انجام بده نه اینکه به کامپیوتر وصل بشه
                              میتونید یه دستگاه قابل حمل در ابعاد موبایل بسازید که مثل موبایل سیستم عامل و صفحه رنگی و منو درست حسابی و ... داشته باشه و فلان کار رو بکنه .

تمامی این مواردی که کت کردم به زبان شیرین فارسی بودن . حالا دیگه نمیدونم مشکل از کجاست که میگید مثال بزنید ؟!

اگه منظور شما اینه که وقتی میشه با avr (و پروژهای نسبتا ساده )پول در آورد چه نیازی به یادگیری آرم هست ؟ اون یه بحث دیگه میشه ، که بهتره براش یه تاپیک جدا ایجاد کنید .
                              در مورد اینکه وقتی میشه با کارهایی مثل بساز بفروشی (ساختمان) و واردات لباس چینی پول دار شد ، چه نیازی هست ادم بره 16 سال درس بخونه ،هم بحث کنید در کنارش .

دیدگاه

اینم یه پروژه فوق حرفه ای با arm9
                                http://www.digitalcamcorderreviews.u...sed-camcorder/
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html
                                Engineering is the art of making what you want from things you can get.
                                اموزش DSP ...........................
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29824.0
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32324.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X