اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عملکرد نامناسب در بخش آرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عملکرد نامناسب در بخش آرم

سلام و درود بر دوستان عزیز
    میخواستم یه انتقاد در مورد بخش آرم بکنم.
    این بخش سایت نسبت به سایت ایران میکرو واقعا داره ضعیف عمل میکنه.
    از نظر من و خیلی از دوستانم تنها سایت فوق العاده در ایران که داره واقعا تخصصی روی رشته ی برق کار میکنه همین سایت خودمون ایکا هست ولی متاسفانه کمی تو این بخش دارای ضعف هستیم و این از نظر من برای این سایت یک نقطه ی ضعف به حساب میاد.
    بهتره بگردیم دنبال نقاط ضعف و با دادن پیشنهادات و فعالیت بیشتر این ضعف را جبران کنیم.
    من فکر میکنم دلایل زیادی برای این کار هست
    1- عدم هماهنگی با یکدیگر برای انجام پروژه های عملی
    2-عدم توجه کافی بر روی این بخش و عدم استفاده از پروژه های عملی در مجله ی تخصصی نویز
    3-عدم داشتن بخش مجزا برای پروژه های انجام شده
    4-عدم فعالیت دوستان در مورد موضوع آرم و عدم اشتراک گزاری نجایج بدست آمده به صورت کامل و مرتب
    و ...
    خیلی خوشحال میشم در این مورد نظر شما دوستان عزیز را بدونم و خوشحال میشم که اگر اشکالی در حرف و سخن من هست بهم تذکر بدین.
    با تشکر
    **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

پاسخ : عملکرد نامناسب در بخش آرم

یادم رفت بگم که : :mrgreen:
    من یکی دو هفته دارم روی آرم کار میکنم.
    البته هنوز خیلی اطلاعات کاملی ندارم ولی دارم یه پروژه قفل رمز با ماژول های HM-TR انجام میدم.
    سعی میکنم همه ی برنامه و فایل های مربوط به اون را کامل بزارم و از شما دوستان عزیز هم کمک بگیرم.
    امیدوارم بتونیم تو این بخش مثل بقیه ی بخش های دیگر سایت موفق باشیم.
    با تشکر

دیدگاه

دوستان عزیز من منتظرم تا با همفکری هم بتونیم این ضعف را بر طرف کنیم و هم بتونیم به خوبی این بخش را مثل بخش AVR فعال کنیم.
      با تشکر

دیدگاه

دوستان عزیز من همچنان منتظر اظهار نظر و راهکار های شما دوستان عزیز هستم.

دیدگاه

سلام و درود مجدد
          امروز داشتم تو تاپیک هایی که جدیدا توسط دوستانمون جواب داده میشن میگشتم که دیدم مدیریت محترم زحمت کشیدن و در یکی از تاپیک های که زیاد هم علمی به نظر نمیرسه وارد بحث شدن !!(اگر قطعات الکترونیکی جزو تحریم ها قرار بگیرند چی میشه؟)
          دلم نیومد اعتراض نکنم.
          راستش فکر میکنم بخش ARM و مسایل مربوط به اون خییلی مهمتر از این موضوعاتی هست که الان داره تو این تاپیک بحث میشه.
          ولی مثل اینکه مدیریت محترم به دلایلی که شاید کار زیاد یا عدم وقت لازم و یا ... یکی از اونها باشه زیاد به این بخش و نظر بنده توجهی نکردن و این تاپیک را نخوانده و یا جوابی ندادن.
          در هر صورت فکر کنم اگر بخش ARM بیشتر فعال بشه بهتره.
          یا علی

دیدگاه

سلام حسین جان....

شرمنده تا الان این پستت رو ندیده بودم :redface: به بزرگی خودت ببخشمون و بزار پای مشغله ی زیاد کاری و درسی :redface:

بگذریم...

حسین جان حرف شما در مورد اینکه بخش آرم ضعیفه کاملا درسته...ولی این موضوع به طرف ما بر نمیگرده....متاسفانه آرم هنوز به طوری که AVR فراگیر شده هنوز در ایران فراگیر نشده...

پس فکر نکنم باید شما بخش آرم رو با بخش AVR مقایسه کنید :agree:

موفق باشید

دیدگاه

حسین جان این مدیریت که شما مخاطب قرارش دادید تا حال چه کارهایی برای بخش آرم انجام داده ؟

برای شروع روی مباحث تئوری آرم از جمله :
              مجموعه آموزش های میکروکنترولرهای ARM
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41142.0
              کار شد .

در ادامه گروه تحقیقاتی تشکیل شد تا روی مباحث علمی و عملی بحث بشه که به دلیل کمبود منابع و هزینه بر بودن کارها زیاد فعالیت موثری صورت نگرفت هرچند موارد بالا همه کار این عزیزان است.

و نرم افزارهای مرتبط جمع آوری شدند :
              http://eshop.eca.ir/advanced_search_result.php?keywords=Arm&x=0&am p;y=0

و محصولات سخت افزاری ساخته شدند که با کمترین قیمت بازار در اختیار کاربران قرار میگیرند
              http://eshop.eca.ir/index.php?cPath=28

اگر انتظار شما از مدیر این هست که یک به یک به سوالات کاربران جواب بدهد باید عرض کنم من هم به موقعش این کارهارا با بیشترین انرژی انجام دادم (تعداد پست بنده گویاست) ولی تا کنون در زمینه آرم فعالیتی نداشتم که بتونم کمک چشمگیری بکنم و قاعدتا این مورد رو باید باقی دوستان انجام بدند زیرا سعی بر فراهم نمودن این بستر شده است.

اگر کوتاهی صورت گرفته شما بنده را عفو کنید ولی قاعدتا سعی بنده هم پیشرفت این سایت هست.
              موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد مهری
                سلام حسین جان....

شرمنده تا الان این پستت رو ندیده بودم :redface: به بزرگی خودت ببخشمون و بزار پای مشغله ی زیاد کاری و درسی :redface:

بگذریم...

حسین جان حرف شما در مورد اینکه بخش آرم ضعیفه کاملا درسته...ولی این موضوع به طرف ما بر نمیگرده....متاسفانه آرم هنوز به طوری که AVR فراگیر شده هنوز در ایران فراگیر نشده...

پس فکر نکنم باید شما بخش آرم رو با بخش AVR مقایسه کنید :agree:

موفق باشید
                سلام و درود بر آقا حامد گل
                تا حدود زیادی اشکال شما مبنی بر اینکه ARM هنوز به اندازه ی AVR فراگیر نشده درسته.ولی از نظر من یکی از بهترین مراجع و سایت های زبان فارسی تو اینترنت همین سایت خودمون ECA است و نیازه که ما برای عقب نموندن از تکنولوژی روز حتی روی این مسایل زودتر از این اقدام کنیم.البته این حرکت تا حدود بسیار زیادی به من و شما و امثال ما مربوط میشه که باید خودمون شروع به حرکت کنیم.
                در آخر بابت توجه به این تاپیک از شما متشکرم
                برادر و دوست کوچک شما
                حسین اقبالی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : عملکرد نامناسب در بخش آرم

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                  حسین جان این مدیریت که شما مخاطب قرارش دادید تا حال چه کارهایی برای بخش آرم انجام داده ؟

برای شروع روی مباحث تئوری آرم از جمله :
                  مجموعه آموزش های میکروکنترولرهای ARM
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41142.0
                  کار شد .

در ادامه گروه تحقیقاتی تشکیل شد تا روی مباحث علمی و عملی بحث بشه که به دلیل کمبود منابع و هزینه بر بودن کارها زیاد فعالیت موثری صورت نگرفت هرچند موارد بالا همه کار این عزیزان است.

و نرم افزارهای مرتبط جمع آوری شدند :
                  http://eshop.eca.ir/advanced_search_result.php?keywords=Arm&x=0&am p;y=0

و محصولات سخت افزاری ساخته شدند که با کمترین قیمت بازار در اختیار کاربران قرار میگیرند
                  http://eshop.eca.ir/index.php?cPath=28

اگر انتظار شما از مدیر این هست که یک به یک به سوالات کاربران جواب بدهد باید عرض کنم من هم به موقعش این کارهارا با بیشترین انرژی انجام دادم (تعداد پست بنده گویاست) ولی تا کنون در زمینه آرم فعالیتی نداشتم که بتونم کمک چشمگیری بکنم و قاعدتا این مورد رو باید باقی دوستان انجام بدند زیرا سعی بر فراهم نمودن این بستر شده است.

اگر کوتاهی صورت گرفته شما بنده را عفو کنید ولی قاعدتا سعی بنده هم پیشرفت این سایت هست.
                  موفق باشید
                  سلام و درود بر آقای امیرعلی بلورچیان
                  اول از همه بابت اینکه این انتقاد را مطرح کردم (شاید هم کمی تند رفتم که باید به بزرگی خودتون ببخشید :redface )باید بنده را عفو کنید.
                  عذر میخوام.
                  ولی تنها دلیلم این بود که راستش برای من کمی سخته که سایت هایی همچون کویر الکترونیک بیاد و حتی توی یک بخش بخواد از سایت خودمون ECA بزنه جلو .البته منکر این نمیشم که اون سایت و عواملش هم از دوستان من و شما هستم ولی دلم نمیاد این سایت از کویر الکترونیک عقب بمونه.
                  راستش حتی من تمام چیزهایی که در ARM دارم یاد میگیرم از روی لطف و زحمات همین دوستانم در سایت کویر الکترونیک هست ولی دوست دارم بخش ARM سایت خودمان از سایت کویر الکترونیک عقب نمونه.
                  ممنونم از توجه و کارهایی که تا به حال زحمت کشیدید و انجام دادین.

دیدگاه

برای پیشرفت روش های خیلی بهتری وجود دارد

من هم این مورد رو قبول دارم که بخش آرم ما مانند سایر بخش هامون فعال نیست و دلیلش شاید کار خوب دوستان سایت کویر هست که اگر بخواهیم ما از صفر آموزش بدیم تکرار مکررات خواهد بود.
                    ولی برای فراگیر کردن آرم کارهای بسیار زیادی باید انجام شود.
                    شما به عنوان یک کاربر که میخواهید آرم یاد بگیرید چه نیازهایی احساس میکنید ؟ دقیقا یکی یکی بگید تا روشون کار بشه
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      برای پیشرفت روش های خیلی بهتری وجود دارد

من هم این مورد رو قبول دارم که بخش آرم ما مانند سایر بخش هامون فعال نیست و دلیلش شاید کار خوب دوستان سایت کویر هست که اگر بخواهیم ما از صفر آموزش بدیم تکرار مکررات خواهد بود.
                      ولی برای فراگیر کردن آرم کارهای بسیار زیادی باید انجام شود.
                      شما به عنوان یک کاربر که میخواهید آرم یاد بگیرید چه نیازهایی احساس میکنید ؟ دقیقا یکی یکی بگید تا روشون کار بشه
                      سلام و درود مجدد بر آقای بلورچیان عزیز
                      ممنونم که اینقدر نسبت به من لطف دارین.
                      بله با شما موافق هستم.
                      نباید از صفر شروع کنیم چون تکرار مکررات هست.درسته من هم قبول دارم.حرفتون بسیار درسته.
                      من فکر میکنم اول از همه باید سعی کنیم یک نوع از میکرو های آرم را انتخاب کنیم.
                      مثلا :بهتره چون دوستانمون در سایت کویر الکترونیک بر روی سری های اتمیل کار کردن ما بیایم و روی سری های فیلیپس کار کنیم.
                      یا نه حتی میشه روی همون اتمل کار کنیم ولی بیایم پروژه هایی از سطح بسیار پایین مثل :روشن کردن یک LED تا پروژه های سنگین تر را به ترتیب انجام بدیم.
                      میشه به راحتی موضوع اون رو ایجاد کرد و هر کس با توجه به تجربه ی خودش کمکی بکنه در انجام پروژه.
                      فکر کنم اولین راهکار مناسب ایجاد بخشی در داخل بخش ARM به عنوان "پروژه های انجام شده " ایجاد کنیم تا هر کسی پروژه ای داشت یا پیدا کرد بیاد و تو اون بخش بزاره.
                      در ضمن بهتره سعی بشه تو مجله ی نویز از این پروژه ها هم استفاده بشه.
                      فعلا این موارد به ذهنم میرسه.
                      انشا الله سعی میکنم بتونم حتما کمکی بکنم تا این بخش راه بیافته چون عقیده ام بر اینه که باید علاوه بر مطرح کردن مشکلات و مطرح کردن انتقاد باید کمی هم فعالیت کرد.و این مسئولیت بر گردن من هست.
                      یا علی

دیدگاه

یک راه حل که الان به ذهنم رسید اینه :
                        قبل از شروع به کار میتونیم با یک نظر سنجی از دوستان و اعضای سایت بخوایم که مشخص کنند در مورد کدام یک از میکروهای ARM موجود (اتمل یا فیلیپس یا ... ) کار کنیم و دلایلشونا بگن.

نظرتون چیه ؟

دیدگاه

نظر شخصی من هم کار کردن رو میکروهای فیلیپس هستش
                          یکی از علت هاش راحتی کار با این خانواده میکروهاست ( البته من کار نکردم ، ولی از گفته های دوستان و تحقیقی که در موردشون داشتم متوجه شدم )
                          علت اصلی بعدیش هم اینه که شرکتش مثل شرکت اتمل معلوم الحال نیست و آینده کاریش مشخصه ،آ‌خدارو شکر توی بازار هم داره قوت میگیره .
                          من هم با نظر شما موافقم ، بهترین کار که می تونیم انجام بدیم ایجاد یک بخش با نام پروژه های انجام شده مثل بخش avr هست تا یک بانک پروژه برای این میکروها درست کنیم .

دیدگاه

سلام به همه اساتید.
                            به نظر من آموزش هایی که بقیه فروم ها گزاشتن یه مقدار موضوع رو سرسری گرفته و خیلی جاها فوت و فن کوزه گری رو یاد نداده ، :twisted: :twisted:
                            یا شاید هم میخواسته کسایی که از یه میکرو معمولی دارن مهاحرت میکنن رو راه بندازه :job:
                            به نظر من اگر قراره در نشریه نویز آموزشی داده بشه کار کردن با میکرو از صفر و تنظیمات به صورت رجیستر به رجیستر صورت بگیره
                            راجع به کم فعالیتی در َARM به نظرم ایراد به مدیر وارد نیست و ما خودمون باید بحث تخصصی رو تکمیل کنیم. :agree:
                            و بر روی ARM هی فیلیپس و انمل روی هر دو کار کنیم.

دیدگاه

سلام.
                              آقای اقبالی فرمودن نظر سنجی کنیم و ببینیم نظر دوستان در مورد نوعARM بگن که با کدوم نوع شروع کنیم. و همچنین گفتن یه بخش به اسم پروژه های انجام شده و ... درست کنیم...
                              اما من که هیچی یاد ندارم به عنوان یک کاربر علاقه من به شروع ARM سئوالات پیش پا افتاده تری دارم.
                              اینکه اصلا این آرم چه شکلی هست؟
                              آی سی های این موبایل های چینی آرم هستن، این آرمی که شما میگید همون آی سی های توی موبایله؟
                              پایه هاش چه شکلیه؟ چند تا پایه داره؟
                              انواعش چیه؟
                              تغذیه چنده؟
                              با رگلاتور تغذیه میشه؟
                              کریستال میخواد؟ خازن میخواد؟
                              روی برد برد میشه سوارش کرد؟
                              اصلا به مغازه دار بگیم چی بده؟ (مدلش)
                              به نظر من اگه از این سئوالات شروع بشه خیلی خوبه.... این طوری ما هم میتونیم استفاده کنیم....

بعد از روشن شدن سئوالات بالا مثلا پروژه روشن کردن یک LED رو بررسی کنیم.
                              ممنون
                              چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X