اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما چه بردهایی برای ساخت پیشنهاد میکنید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما چه بردهایی برای ساخت پیشنهاد میکنید؟

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
    میتونم بپرسم برای چی توی همه لوازم الکترونیکی که جدیدا داره تولید میشه فقط از smd استفاده میشه؟؟(اعم از تلوزیون , موبایل و...)
    دیگه کاملا معلومه که smd مطمئنا از thd ها ارزونتر در میاد ! البته توی ایران هنوز خوب جا نیفتاده ولی همین چند مدت پیش یه سری مقاومت smd خریدم
    سایر 0402 دونه ای 30 ریال (این سایز رو هر کی هر کی نمی تونه لحیم کنه! خوذمم همین جوری خریدمشون !) سایز 0603 دونه ای 35 ریال , سایز 0805 دونه ای 4 ریال , 1206 رو هم دونه ای 50 ریال گرفتم _ البته تعداد بالا باید بگیرین(مثلا از هر کدوم 500 تا)
    خازن عدسی سایز 0805 رو هم فکر میکنم دونه ای 10 تومن گرفتم , خازن تانتال 10 میکرو هم دونه ای 50 تومن ...
    حالا با یک نگاه کوچیک میتونین قیمت ها رو مقایسه کنین !
    محمد رضا جان مشکل اینجاست که مونتاژ کارهای شرکت با قطعات SMD مشکل دارند ، در ضمن لحیم کاری SMD در ایران قیمتش بالاتره...همین میکرو ها رو هم خود دوستان زحمتش رو میکشند نه مونتاژ کارها :nerd:

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
      میتونم بپرسم برای چی توی همه لوازم الکترونیکی که جدیدا داره تولید میشه فقط از smd استفاده میشه؟؟(اعم از تلوزیون , موبایل و...)
      دیگه کاملا معلومه که smd مطمئنا از thd ها ارزونتر در میاد ! البته توی ایران هنوز خوب جا نیفتاده ولی همین چند مدت پیش یه سری مقاومت smd خریدم
      سایر 0402 دونه ای 30 ریال (این سایز رو هر کی هر کی نمی تونه لحیم کنه! خوذمم همین جوری خریدمشون !) سایز 0603 دونه ای 35 ریال , سایز 0805 دونه ای 4 ریال , 1206 رو هم دونه ای 50 ریال گرفتم _ البته تعداد بالا باید بگیرین(مثلا از هر کدوم 500 تا)
      خازن عدسی سایز 0805 رو هم فکر میکنم دونه ای 10 تومن گرفتم , خازن تانتال 10 میکرو هم دونه ای 50 تومن ...
      حالا با یک نگاه کوچیک میتونین قیمت ها رو مقایسه کنین !
      مقاومت های SMD با توجه به سایزشون درجه بندی واتی میشوند. به اینصورت که سایز 1206 دارای وات 1/4 و 805 ، 1/8 و ... به همین ترتیب و همین جوری نمیشه همه جا هر سایزی رو استفاده کرد. در مورد اعدادشون هم باید بگم که یک استاندارد میباشد و سایز قطعه را نشان میدهد به طور مثال 1206 دارای سایز 0.12 اینچ در 0.06 اینچ میباشد.
      در مورد خازن ها قضیه فرق داره یعنی دارای تیپ هستند ، تیپ A,B,C,... . که اگه اشتباه نکرده باشم تیپ A اندازش 1206 میباشد.
      خازن های SMD هم تانتال و معمولی دارن که تانتال ها مشکی رنگن و قطب مثبتشان برعکس همه جا سری هست که خط سفید داره.(غیر آدمی زادن ! ).
      خازن ها هم بالاخره محدودیتی در رنجشان دارند و از یک مقداری به بعد دیگه SMD ندارن.
      در مورد سلف هم باید بگم که SMD دارن که به سایز 1206 شون Bit FRIT میگویند ( البته جریان کمی تحمل میکنند).
      فعلا برم که فردا امتحان دارم.
      موفق باشید.
      بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
      موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
      نلسون ماندلا

دیدگاه

توضیحات آقای بابایی کاملا درست هست.
        در ضمن با یک بررسی کلی بازار به راحتی مشخص میشه که قیمت تک تک قطعات SMD بیشتر از DIP هستند و در بهترین حالت قیمت مساوی دارند (اگر قیمت مواردی مثل میکروها مدل SMD ارزانتر هست دلیل میزان تولید کارخانه هست و در سایر موارد قابل مقایسه نیست)
        مورد دیگه در تولید قطعات SMD اجتمال خطای منتاژکار بسیار بسیرا بالاتر میره و مراحل عیب یابی هم سخت میشه . شما نمیتونید تولید موبایل رو با پروسه تولیدی ما مقایسه کنید مگر داخل موبایل رو یکی یکی مونتاژ میکنند که مقایسه میکنید ...... خط تولید و ربات های مونتاژ کار این کارهارو میکنند و به این دلیل هزینه مونتاژ وخرابی رو به صفر میل میکنه.

در کل این موارد اصلا جزو بحث ما نیستند و خواهش میکنم با اینجور بحث ها موضوع تاپیک رو منحرف نکنید.
        این تایپک برای جذب پیشنهادات (ایده های طراحی) دوستان ایجاد شده .

متشکرم
        I ❤️ ECA

دیدگاه

با تشکر اگر میشه برد برای فیلیپس هم بزارید

دیدگاه

سری بعدی هدربردها برای شرکت فیلیپس خواهند بود

دیدگاه

کدوم سری LPC رو پیشنهاد میدید؟
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سری 17xx
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

پاسخ : شما چه بردهایی برای ساخت پیشنهاد میکن&

یه پیش نهاد یا انتقاد یا اشتباه بنده هست ایا این برد ها که میزنید تاپیک خاصی واسه سوال و اموزش دارن ؟
                  خیلی ها ارزو دارن از arm سر در بیارن و یکی هم من جند بار خواستم بخرم ولی گفتم سر در نمیارم !! در حالی که بیسکام و میکرو های avr رو در طول 1 سال همراه با دانشگاه (یعنی روژی 1 ساعت وقت گذاشتم ) یاد گرفتم این هم میشه یاد گرفت
                  ولی اگه برد هاتون راهنایی داشته باشن خیلی ارزون قیمت و عالی هستن
                  در ضمن خیلی از مردم هنوز فرهنگ خرید اینترنتی ندارن از بس فکر های بد میکنن نکنه پولمونو بخورن و از این حرف ها من قصد جسارت ندارم به هیش کی و اطمینان کامل از شرکت شما دارم چون فقط بنده 100 تا از کسایی که به طریقی با شما هم کار هستن میشناسم و با همشون از طریق یاهو مسنجر تلفن یا فیس بوک ارتباط دارم
                  تا حالا از خرید اینترنتی هم ضرری نکردم که هیچ خیلی هم سود کردم :wow:
                  امید وارم بتونید یکم خرید اینترنتی رو رواج بدید و بتونید دست فروش گاه های دیگه رو ببندید من که به همه ادرس سایت شمارو میدم چون واقعا ارزش تبلیغ کردن رو دارید و بهترین سایت در ضمینه الکترونیک و برق میباشید مرسی از همه :nerd:
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

در مورد خرید اینترنتی من فکر کنم به قدر کافی سعی در گسترشش داشتیم ولی متاسفانه همچنان خیلی خیلی از دوستان علاقه ای به این روش ندارند. اگر نگاهی به تاریخ فروشگاه سایت بندازید از سال 85 دایر هست و خداروشکر شرمنده کسی نشدیم.
                    و نکته مهم اینکه از حدود 5 ماه پیش شروع به اعتای نمایندگی های فرشو در شهر ها کردیم و در تبریز-تهرن-مشهد-اصفهان-شیراز نمایندگی فروشداریم و محصولات سخت افزاریمون در فروشگاه های این شهرها وجود دارد ولی چون فروشندگان خودشان ازمیکرو های آرم اطلاعی ندارند تمایلی به خرید زیاد اینگونه محصولات نشان نمیدند و برای دسترسی به جدیدترین محصولات باید از طریق سایت اقدام کنید.
                    ------------------------------------------

در مورد اینکه آیا آموزش هایی با این بردها ارائه خواهد شد یا خیر بستگی به 2 عامل دارد :
                    1- کاربرن چقدر از این بردها استقبال کنند و به قول معروف این حس ایجاد بشه که واقعا ارزش وقت گذاشتن جهت آموزش و غیره وجود داشته باشد یا اینکه تمایل زیادی به یادگیری آرم وجود ندارد.
                    2- ما چه نوع محصولاتی را تولید کنیم. اگر ما بیاییم و سری فیلیپس راهم تولید کنیم قطعا امکان وقت گذاشتن و آموزش هر دو میکرو به صورت حرفه ای وجود ندارد ولی با تصمیم که امروز در شرکت گرفته شد تا عید محصولات فیلیپس تولید نخواهند شد و در عوض ما بر روی محصولات اتمل مانور خواهیم داد و طی تاپیک های ویژه ای شروع به آموزش و ارائه پروژه های کاملا عملی و کاربردی با این سری از میکرو ها خواهیم کرد.
                    پس من قول این رو میدم که در صورت استقبال مناسب کاربران حداثر طی 2 هفته آینده آموزش های مروبطه شروع خواهند شد و به شرط پیگیری دوستان تا سطوح بالایی ادامه خواهد داشت.

متشکرم
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام و درود بر شما
                      آقای بلورچیان عزیز اگر میشه یه هدر برد برای سری NXP (LPC2378) تهیه کنید و در فروشگاه قرار بدین.
                      اینجوری واقعا دست دوستان در شروع برای کار با ARM باز میشه.
                      با تشکر
                      **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

این چیزی که میگم کلی هست نه حالا این هدربوردها :

اینکار نیازمند تبلیغات در مورد امکانات و موارد استفاده برای کاربر نهائی هست
                        وقتی من نوعی بدونم یه همچین چیزی هست که ممکنه در موارد x و z و a و b به من کمک کنه ، توی دهنم میمونه ، اگه روزی به مورد b برخوردم میدونم یک همچین میکروئی ( یا هر جنس دیگه ای) هست که مشکلم را حل میکنه ، پس میخرمش.
                        آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                        تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                        آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                        هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

با سلام
                          Header Board های ساخته شده ، فکر خوبی هستند.

پیشنهادات ذیل به نظر جای توجه دارند.

1- برای آرم های : اتمل و فیلیپس و ST ، از یک رده(64و100و144و208 پایه) ، پایه های نهایی هدرها، تا حد امکان Compatible باشند.(تا بتوان آنها را جای همدیگر در برد مادر استفاده نمود ) ، در کل یک استانداردی برای کانفیگ ابعادی و الکتریکی آن پیش بینی فرمایید ، مثلا شبیه آی سی های DIP سری 74 شوند...
                          2- برای خانواده های مختلف ، بر اساس آمار متقاضیان ، این بردها ساخته شوند.
                          آمار متقاضیان جدی نیز با ثبت درخواست پیش فروش -
                          و آمار متقاضیان احتمالی با شمارگان تاپیکهای ARM , XMEGA , dsPIC , PIC24 , ATMEGA در این سایت و سایتهای همسایه و نیز تعداد مشترکان فعال
                          ضربدر 0.5% می تواند باشد.
                          3- طراحی نهایی مدارچاپی را به صورتی انجام دهید که:
                          - برای نصب در جعبه محصول فرضی ، امکان تعبیه فیش رابط _USB , POWER , KEY_SW , RS232COM....وجود داشته باشد.( کانکتور های بیرونی در یک لبه قرار گیرند.)
                          - نیروهای جازدن و از جا درآوردن کانکتور ها را تحمل کنند .( حداقل دو محل برای پیچ اسپیسر داشته باشد )
                          - خطوط پر سرعت در روی همان هدربرد تعیین تکلیف شوند و به هدرها نرسند.

4- طراحی مسیر تبدیل شدن به یک تشکیلاتی خدمات طراحی و ساخت و تولید .... که :
                          - تعدادی طرح عمومی از میکروها دارند برای کاربردهای رایج که به صورت های ذیل با مشتریان تولید انبوه تعامل می نمایند
                          - تحویل برد خالی و قطعات به مشتری ، وظیفه مونتاژ و ساخت و تست و برنامه نویسی برای محصول به عهده مشتری است.
                          - تحویل سخت افزار ساخته شده به مشتری ، وظیفه برنامه نویسی برای محصول به عهده مشتری است.
                          - تحویل سخت افزار ساخته شده به مشتری به همراه برنامه نویسی مورد نظر مشتری و محصول تست شده کامل.
                          - طراحی نو یا Customize شده مطابق درخواست مشتری.
                          - عدم رقابت با مشتری ، بلکه انجام فرآیند: ( جایگزینی چین در امور فوق الذکر....)
                          با سپاس
                          گشتی در لاله زار
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

با سلام
                            یک پیشنهاد اولیه مطرح می نمایم ، به هر تاپیکی که متناسب است منتقل فرمایید، و
                            تاسیس / توسعه شرکت با هدف انجام :
                            نوشته اصلی توسط Solsal

4- طراحی مسیر تبدیل شدن به یک تشکیلاتی خدمات طراحی و ساخت و تولید .... که :
                            - تعدادی طرح عمومی از میکروها دارند برای کاربردهای رایج که به صورت های ذیل با مشتریان تولید انبوه تعامل می نمایند
                            - تحویل برد خالی و قطعات به مشتری ، وظیفه مونتاژ و ساخت و تست و برنامه نویسی برای محصول به عهده مشتری است.
                            - تحویل سخت افزار ساخته شده به مشتری ، وظیفه برنامه نویسی برای محصول به عهده مشتری است.
                            - تحویل سخت افزار ساخته شده به مشتری به همراه برنامه نویسی مورد نظر مشتری و محصول تست شده کامل.
                            - طراحی نو یا Customize شده مطابق درخواست مشتری.
                            - عدم رقابت با مشتری ، بلکه انجام فرآیند: ( جایگزینی چین در امور فوق الذکر....)

- این پلن قابلیت درآمد سالیانه چندین میلیارد دلار را دارد!!!!!!!!!
                            به صورت ذیل:
                            0- آمارگیری از وزارت صنایع و گمرکات و سایر منابع برای ، مقدار و مبلغ واردات نیم ساخته الکترونیک....
                            1- معرفی اهداف شرکت در همین سایت و سایت های همسایه به صورت تبلیغ چشمگیر و در چند تاپیک.
                            2- تعیین هیت امنا از مدیران همین سایت و سایت های همسایه.و اقدام برای ثبت شرکت.
                            3- تقسیم بندی سرمایه به صورت یک میلیون سهم یک هزار تومانی.
                            4- پذیره نویسی و جذب سرمایه از گروه های ذیل:
                            - مراجعین و اعضای همین سایت و سایت های همسایه ، از یک سهم به بالا ( اکثر دوستان می توانند در حد پول یک اتمگا128 را سرمایه گذاری کنند،معادل 10000 تومان
                            یا حتی پول 5 ساندویچ )
                            با معرفی و توجیه فنی مناسب تا 50000 سرمایه گذار نیز جذب می شود.
                            - شرکتهای فعال برق و الکترونیک با آورده نقدی یا تامین ماشین آلات ( به خصوص ماشین های راکد ) به صورت machine sharing.
                            - سرمایه گذاران دیگر و علاقمند.
                            - مشتریان نهایی این شرکت.(که در محصولاتشان ، از قطعات و کیت های "وارداتی/برون سپاری خارجی شده" استفاده می شود.
                            5- خرید موقعیت صنعتی راکد آماده در شهر کهای صنعتی.( زیاد هستند و از ساخت و ساز جدید ارزانتر تمام می شود.)
                            6- بازاریابی و اخذ سفارشات و جذب نیرو از:
                            - مراجعین و اعضای همین سایت و سایت های همسایه
                            - پرسنل شرکت های سرمایه گذار
                            7- و شروع به فعالیت تولیدی.
                            8- توسعه... توسعه...توسعه.... تا رسیدن به یک شرکت بیلیون دلاری که هر سهم 1000 تومانی به 1000$ برسد.

با سپاس
                            گشتی در لاله زار
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

اگر برای سری LPC هم اینکار رو بکنید عالی می شه مثلا برای LPC2378

دیدگاه

سلام
                                من هم خیلی خوشحال شدم چنین چیزی ساخته اید
                                قبلا میخواستم چنین چیزی برای خودم بسازم ولی چون نه با آرم آشنایی نداشتم و نه به جاهایی که pcb میسازند بیخیالش شدم.
                                اما حالا که دیدم ساخته اید بسیار خوشحالم چون دیگه نیازی هم نیست من هم فکر ساختنش کنم
                                من اون بردهای آماده رو نمیخریدم چون دستم بسته بود اما این جوری دست آدم باز هست
                                آیا امکان تغییراتی در هدر برد at91sam7s256 هست؟ که اگر تغییراتی دارد اون جدیده رو بخرم وگرنه همین رو بخرم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X