اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب زبان برنامه نویسی و شروع کار با ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب زبان برنامه نویسی و شروع کار با ARM

با سلام

خیلی ممنون از همه دوستان به خاطر پاسخ ها و کمک های بسیار زیادتان

من برد AT91SAM7X256 Header Board و نرم افزار Flowcode v4 for AVR-PIC-ARM رو تهیه می کنم و امیدوارم که با کمک شما دوستان بتوانم کار با ARM رو شروع کنم و آیا شما دوستان و یا شما آقای AlirezaT آموزش و یا مقاله و یا کتاب یا لینکی برای آموزش نرم افزار Flowcode در اختیار دارید لطف کنید و پلود کنید

با سپاس بسیار فراوان
    http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
      با سلام

من برد AT91SAM7X256 Header Board و نرم افزار Flowcode v4 for AVR-PIC-ARM رو تهیه می کنم و امیدوارم که با کمک شما دوستان بتوانم کار با ARM رو شروع کنم و آیا شما دوستان و یا شما آقای AlirezaT آموزش و یا مقاله و یا کتاب یا لینکی برای آموزش نرم افزار Flowcode در اختیار دارید لطف کنید و پلود کنید

با سپاس بسیار فراوان
      برای flowcode منبعی به فارسی من که ندیدم . ولی تو خود سایتش آموزشهای بدی نداره
      حالا چرا Flowcode ؟ عزیز بهتره بی خیال اون بشی و کامپایلر دیگه ای استفاده کنی !! چون هم کامپایلرش راحت پیدا میشه و هم آموزش و منبع براش زیاده و هم که زبان سی کار میکنی نه فلوچارت
      Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
        با سلام

با سپاس بسیار فراوان
        سلام
        من با این کامپایلر در حد یک برنامه چشمک زن کار کردم اول فکر کردم خیلی خوب باشه و امکانات زیادی داشته باشه اما با یک خورده سرو کله زدن با کامپایلر دیدم اصلا بدرد بخور نیست و امکاناتاش مثل دمو بود و درست کار نمی کرد و محدودیت خیلی داشت مثلا برای راه اندازی LCD فقط از یک سری پایه باید استفاده می کرد. درضمن بیشتر طوری طراحی شده که برای میکروکنترلرهای 8 بیتی بیشتر کاربرد دارد نه 32 بیتی. تازه فکر کنم اون ورژن که من داشتم فقط سری 7S اتمل را داشت. به نظر من با IAR شروع به کار کن.

دیدگاه

سلام
          چرا کامپایلر IAR کمتر مورد توجه قرار می گیره؟ممکنه راجع به این کامپایلر توضیح بدید؟
          کتابخانه این کامپایلر کامل یا نه؟

دیدگاه

من در avr هم به این نتیجه رسیدم که بهترین زبان برنامه نویسی سیستم های تعبیه شده بدون سیستم عامل همون زبان اسمبلی است
            خوب این منطقی هست که در یک موبایل ( سل فون) که سیستم عامل جاوا دارد برای ارسال یک اس ام اس حتما باید با زبانهای برنامه نویسی سطح بالا صورت بگیرد چرا که اگر با اسمبلی برنامه بنویسید فرض کنید 5000 سیکل ساعت برنامه سریع باشه خوب که چی این میشه 70 میلی ثانیه ارزش برنامه نویسی با اسمبلی نداره ؟
            ولی
            شما تصور کنید می خواهید درجه حرارت 20 المنت را در 80 درجه ثابت نگه دارید یا می خواهید ریموت کنترل تلوزیون سونی را دکود کنید یا میخواهید یک موتور براش لس را درایو کنید یا از یک شفت اینکودر دیتا بخوانید اینجا واقعا اسمبلی فوق العاده است
            اصولا اگر برو بچ های سایت یکمی رو اسمبلی کار میکردند و چند تا داکیومنت تر تمیز تهیه می کردند افراد مثل من می تونستند با اسمبلی هر میکرو را
            ( arm7 - arm9- arm11- cortexa )یک هفته ای یاد گرفت
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

به نظر من هم بهتره با IAR کار رو شروع کنی. درسته یه مقدار سخت تر از keil هست (اینو خودم درک نکردم، از حرف بقیه می گم)، اما یه کتاب خوب برای راهنمائی داره که جناب "حامدAT91" بهم معرفی کردن به اسم "مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM سری AT91" که مال ARM7 و آی سی AT91SAM7S64 که هدر بردش توی همین سایت برای فروش هست.
              کلاً کار با آرم یه کم سخت تره. منم 1ماه پیش که شروع کردم گفتم خوب تو روز اول چشمک زن و LCD کاراکتری رو راه میندازم (مثل AVR و کدویژن)، اما بعد 3 روز و با کلی کمک و تقلب از آقا حامد تازه تونستم چشمک زن بسازم. اینم لینک حرفهای ما:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48607.0

تازه یه سری مشکلات عجیب و غریب هم داشتم که الکی بوجود میومد و الکی رفع میشد :nerd:

در هر صورت فکر می کنم از اونجائیکه اتمل هم راحت تر گیر میاد (تو فروشگاه همین سایت چندتاش هست) و هم ارزونتره، خوبه که با این هم کار کنی تا الکی هزینه پروژه هات بالا نره.
              دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                با سلام

از کجا کامپایلر Keil رو دانلود کنم

با سپاس
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

توی سایت ایران میکرو هست. فکر کنم من از اونجا دانلود کردم. یه ورژن خیلی خوب داره که فقط یه فایل exe هست و کاملاً کرک شده.
                  فکر می کنم همون اولی باشه:
                  http://www.iranmicro.ir/all-keil-64.html#more-64

البته اگه بتونم همون فایل خودم رو بازم پلود کنم حتماً لینک مدیافایر رو میدم بهتون. چون 200 مگه، طول میکشه.
                  دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

برای کار با میکروکنترلرها و میکروپروسسورها باید هم از نظر سخت افزاری و هم از نظر نرم افزاری به درجه ای از تجربه دست پیدا کنیم تا بتونیم مشکلات رو ساده ببینیم.

دیدگاه

سلام عزیز
                      برای دانلود keil ورژن آخرش به آدرس زیر (میکرولیرن) مراجعه کن :
                      http://ulearn.ir/?p=122
                      در ضمن سرور خود سایته !
                      موفق باشی
                      Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

من اومدم تو انجمن ارم یکم گشتم . هم ذوق دارم هم اعصابم ریخت به هم . این انجمنم مثل همه انجمنا پر اسپم هست و هیچ کس یه نتیجه جامع نداده
                        1-الان من که میخوام با ارم اشنا شم باید چیکار کنم؟
                        2-از کجا شروع کنم
                        3-چه کتابهایی برای اینکار هست
                        4-از چه پروگرامری و از چه ای سی ای و از چه کمپانی ای استفاده کنم
                        5-کلاس برم بهتره یا کتابشو بخونم
                        من خودم با pic و avr با خوندن دیتاشیت شروع کردم ولی وقتی کتاباشو از کتابخونه گرفتم بدتر گیج شدم
                        6-به نظر شما من که با pic و avr یه مختصر اشنایی ای دارم میتونم برم سراغ arm یا اول باید اونارو کامل یاد بگیرم بعد برم؟
                        7-من اخرش نفهمیم فرق زبانهای برنامه نویسی با هم چین و از کدوم زبان باید استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_esf
                          من اومدم تو انجمن ارم یکم گشتم . هم ذوق دارم هم اعصابم ریخت به هم . این انجمنم مثل همه انجمنا پر اسپم هست و هیچ کس یه نتیجه جامع نداده
                          2-از کجا شروع کنم
                          من خودم با pic و avr با خوندن دیتاشیت شروع کردم ولی وقتی کتاباشو از کتابخونه گرفتم بدتر گیج شدم
                          6-به نظر شما من که با pic و avr یه مختصر اشنایی ای دارم میتونم برم سراغ arm یا اول باید اونارو کامل یاد بگیرم بعد برم؟
                          7-من اخرش نفهمیم فرق زبانهای برنامه نویسی با هم چین و از کدوم زبان باید استفاده کنم
                          سلام دوست عزیز
                          به نظر من شما اول یک کتاب بگیر که ذهنتو برای کاروآشنایی با ARM آماده کنه.بعد از پروژه های آماده ای که دوستان در سایت انجام دادن استفاده کنید تا دیدت وسیع تر بشه، چون ظاهرا هنوز کامپایلر بیسیک براش نیست بهتره با زبان C کار کنی
                          من همین کاررو انجا میدم و کتابی هم که گرفتم (مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM سری AT91) از مهندس پورخواجه هست
                          موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_esf
                            2-از کجا شروع کنم
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43145.30

دیدگاه

برای استفاده از زبان سی و برنامه های مختلف که و مثلا میکرو stm32f103 میشه از این کتابها استفاده کرد ..

کسی کامپایلر و هدر ها و خلاصه یه پکیج اماده برای این میکرو سراغ داره . یعنی برنامه ای که کتابخونه کاملی داشته باشه و زیر برنامه هاش درست درمون باشه . . برای کار راحت با lcd های استاندارد موبایل یا کیبرد یا .. مثل بسکام خدا بیامرز

دیدگاه

دوستان زبان که معلومه باید c باشه
                                واسه شروع کار یه چشمک زن درست کنیم :redface: از این ساده تر
                                با همین ای سی معروف AT91SAM7S128
                                البته نمیدونم مال من از کدومه ؟
                                با نام خدا شروع کنید
                                من بزنه به کله ام میرم جلو چه طور که نمیدونستم میکرو چیه تو یه سال هر چی که فکرشو بکنید درست کردم تمامی امکانات میکر به جز جی تق :mrgreen: رو استفاده کردم فقط بلد بودم غیر فعالش کنم
                                حالا میخوام واسه arm این کار رو بکنم
                                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X