سلام دوستان. فایلهای دانلود همه خراب شدن. هر کی داره زحمت بکشه پلود کنه. @};-
مطمئنی؟
من که راحت دانلود کردم هیچ مشکلی هم نداشت
زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود. برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
سلام به همه دوستان گرامی . همه چیز در اینجا بحث شد که البته بسیار هم خوب و آموزنده بود اما من یک سوال دارم . حداکثر طول کابل انتقال داده در این پروتوکل چند متر است آیا میشه مثلا دو دیوایس را در فاصله 1000 متری گذاشت ؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدین .
سلام به همه دوستان گرامی . همه چیز در اینجا بحث شد که البته بسیار هم خوب و آموزنده بود اما من یک سوال دارم . حداکثر طول کابل انتقال داده در این پروتوکل چند متر است آیا میشه مثلا دو دیوایس را در فاصله 1000 متری گذاشت ؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدین .
ببینید در باسها و پروتکولهای انتقال داده همیشه عواملی روی هم تاثیر می ذارن. مثلا با افزایش فاصله بین دوایس ها شما باید از نرخ انتقال داده کمتری استفاده کنید. اینو بخونید:
دوست گرامی ممنون که خیلی سریع پاسخ دادین . تقریبا توجیه شدم . با این توصیف فکر نکنم بشه تو ساختمان و تو سیم کشی کنار سم های فاز و نول استفاده کرد . گاهاً من تا طول 100 متر سیم میکشم و از پروتوکل دیگه ای که خودم ساختم استفاده میکنم و مشکلی هم نبوده اما می خواستم از can استفاده کنم به این امید که بهتر باشه .
این پروتکل برای خودروها طراحی شده و مسلما در فواصل طولانی مشکل داره.
مثلا جدیدا در خودرو ها برای سیستم عیب یابی از این پروتکل استفاده میکنن در صورتی که در گذشته از OB یا OBD (دقیق یادم نیست کدومه) استفاده میشد.
زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود. برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
دوستان کسی سمپلس از پیاده سازی CAN برای STM32F407 داره؟ یا لینک مرجعی سراغ داره که بتونه کمک کننده باشه.
من هرچی میگردم سمپل کدی برای STM32f407 نمیتونم پیدا کنم :(
سلام به همه دوستان - آقا من این پرتکل رو برای lpc1768 ران کردم ولی مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چرا هر ID رو نمیشه تعریف کرد ، مثلا وقتی ID رو میذارم 0x200 دیتا دریافت میشه بدون مشکل ولی چرا وقتی که ID رو می ذارم 0x25A پکت دریافت نمیشه ، آیا کلاس خاصی برای تعیین ID وجود داره ؟
چطور میشه در ضمن ID رو من به صورت 11 بیتی تعریف کردم که فضایی بین 0 تا 7FF رو شامل میشه
سلام مهندس
من دارم روی Can برای lpc1768 کار می کنم شما اگه انجام دادی میشه کدتو بذاری استفاده کنیم ؟
یه دنیا ممنون میشم
چند تا سوال:
1- یعنی شما می فرمایید که اتصال دو میکرو به صورت مستقیم ممکن نیست و علاوه بر خود میکرو که CAN را ساپورت میکنه باید از MCP2551 هم استفاده کرد؟
2- منظور از Mail box چیست؟
با اجازه آقای حسینی من PDF آموزش CAN را اینجا قرار میدهم تا این تاپیک کامل بشه.
http://spiderman.persiangig.com/micro/can.pdf
میشه خواهش کنم.یکی به من بگه از کجا میشه canbus رو خرید؟
ممنون از اطلاعات خوبتون
من شدیداً به روشی احتیاج دارم که بتونم اطلاعاتی را از پورت کن بخونم! در واقع باید داده ها را مانیتور کنم. :sad:
توی جستجوهای اینترنتی هم چیزی پیدا نکردم ولی سخت افزارهایی در سایتهای خارجی دیدم که پورت کن را به پروتکلهای سریال مثل rs232 یا usb تبدیل میکردند... :rolleyes:
در صورت امکان راهنمایی ام کنید. چطور اطلاعات را بخونم؟ oo:
سپاسگزارم
دوستان برای پیاده سازی پروژه های can بهتر است که از میکرو کنترلرهای pic18fxx , pic32fxx استفاده کنید زیرا این میکرو کنترلر ها در برابر نویز بسیار مقاوم هستن جون در این نوع پروتکل جریان بالا است از mcp2551 باید استفاده کرد و نیز اینکه باید اون میکرو مجهز به این پروتوکل باشه مثل pic18f458 - من این پروتکل رو با mikroc راه اندازی کردم و تو help این کامپایلر مثالی ازش زده شده (زیاد روش حساب نکنید ).
یادآوری می کنم این پروتکل بسیار در صنعت مهم می باشد زیرا در ماشین ها - هواپیماها -کشتی و زیر دریایی ها و ..... از این پروتکل استفاده می شود.
این پروتکل برای خودروها طراحی شده و مسلما در فواصل طولانی مشکل داره.
مثلا جدیدا در خودرو ها برای سیستم عیب یابی از این پروتکل استفاده میکنن در صورتی که در گذشته از OB یا OBD (دقیق یادم نیست کدومه) استفاده میشد.
اتفاقا مزیت این شبکه در اینه که در مقابل نویز و مسافت زیاد عملکرد خوبی داره. علت اینکه در خودرو ها استفاده میشه بخاطر کم بودن طول مسیر نیس. بلکه چندتا دلیل مهمتر داره. اولیشو که همه میدونن وجود نویز در سیستم برق خودرو هست که اجتناب ناپذیره. دوم کم کردن حجم سیم کشی جهت ارتباط بین سنسورها و میکروها به دو رشته. و سوم که دلیل اصلی استفاده از پروتکل Can هس اینه که حجم داده ها زیاد نیس ولی از اونجا که هر میکرو در شبکه میتونه مستر باشه پس سرعت تبادل اطلاعات به بیشترین حد میرسه و خود میکروها بر اساس اولویت دیتا اقدام به ارسال و دریافت داده میکنن. این یه مزیت محسوب میشه چون به عنوان مثال میکرویی که دور موتور رو اندازه میگیره و کنترل میکنه هنگام ترمز منتظر فرمان مستر نمیمونه و خودش مستقیما با سیستم ترمز مرتبط و اقدام به کاهش دور موتور میکنه. این پروتکل در صنعت جای خودشو پیدا کرده و معمولا در مسافتهای طولانی مورد استفاده قرار میگیره.
دیدگاه