اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با پروتکل CAN

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار با پروتکل CAN

سلام من در ایرانمیکرو سوال پرسیدم ولی جواب درست حسابی نشنیدم
    سوال من اینه که mcp2551 چون با 5 ولت تغذیه میشه ولی lpc1768 با 3.3 ولت این تفاوت ولتاژ مشکل ساز نیست؟ میخواد از تقسیم مقاومتی توی پایه های rx میکرو lpc1768 استفاده کرد؟ (مثل میکرو و کارت mmc) کسی با mcp2551 و میکروهای ارم به خوبی جواب گرفته؟ ممکنه این تفاوت ولتاژ در اینده مشکل ساز شه ؟ و میگن ایسی sn65vhd230 پیدا نمیشه از کجا میشه خریدش؟ خواهش میکنم جواب من رو بدید کارم خیلی گیره به خدا

دیدگاه

دوستان ، من از یک فروشگاه خواستم تا روی خودرو 206 ، برام یه پخش بزاره و حتما پخش با کنترل فرمان 206 هم کار کنه،اونم یه اینترفیس گذاشت پشت پخش،من بعد اون رو باز کردم فقط یه دونه میکرو mega8 از نوع smd داخلش بود که اطلاعات can رو از خودرو میخوند و تبدیل به پروتکل ریموت پخش سونی میکرد و باعث میشد پخش از روی کنترل فرمان خودرو کار کنه، از این موضوع میشه فهمید که به راحتی با میکرو ساده mega8 میشه اطلاعات can رو خوند
      این اینترفیس در فروشگاهایی که سیستم صوتی خودرو کار میکنن موجود هست و قیمتی حدود چهل هزار تومان داره و ساخت برادران چین هست

دیدگاه

با سلام خدمت همه مهنسین گرامی
        لطف کنید چند تا منبع از بروتکل can بزارید بروژه ی این ترمم راجع به اتصال دو میکرو توسط بروتکل can هستش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X