اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت یک کامپیوتر به وسیله ی ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت یک کامپیوتر به وسیله ی ARM

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
    فکر کنم باید با کامپایلر هایی که تو لینوکس هستند هسته رو برای آرم کامپایل کنید ولی برد کجاست که دنبال نرم افزار هستید؟
    آخرش هر چی فکر میکنم میبینم نمیشه چون اساسا این پردازنده ها embedded هستند و هدف اینه که فقط برنامه رو اجرا کنه و برای تعویض برنامه باید پردازنده تو مد خاصی باشه و کلی دنگ و فنگ داره + فکر کنم با توجه به معماریشون که حافظه برنامه از داده جدا است نشه دقیقا مثل کامپیوتر پیاده اش کرد مثلا راحت با خودش سیستم عامل عوض کرد اگر هم بشه کلی دردسر داره مثالش هم همین گوشی های موبایل اینا یه حافظه رام دارند که ما هر وقت میخوایم یه تغییر اساسی تو سیستم عامل بدیم باید یه بار اون حافظه رو با کامپیوتر کامل برنامه ریزی کنیم
    تو این فکرم که با fpga یه پردازنده طراحی کنیم که این مشکل رو نداشته باشه :-?
    باید اول بررسی بشه که لینوکس تا چه حد میتونه با تراشه هماهنگ شه بعد سخت افزار رو آماده کرد . بیایم اول یه سخت افزار ارائه کنیم بعد نشه با اون کار کرد چه فایده ای داره ؟
    دو چیز لازمه ابتدای کار مشخص بشه : یک قابلیت های تراشه دو قابلیت های سیستم عامل
    منظورتون رو از تعویض برنامه متوجه نمیشم . منظورتون اگه سیستم عامله باید بگم که برای ایجاد بخشی شبیه BIOS دلیلی برای استفاده از تراشه ی اصلی وجود نداره بلکه میشه از یک تراشه دیگر استفاده کرد . شما نباید فکر کنی که قراره فقط از یک پردازنده استفاده بشه .
    قصد ساختن چیزی دقیقا مانند کامپیوترهای خونگی نیست چون حتی Cortex A15 هم به پای CPU کامپیوتر های خونگی نمیرسه . هدف ساختن چیزی شبیه به تبلت اما باقابلیت های بسیار بیشتر هست .
    موبایل ها و حتی تبلت ها به دلیل اینکه قرار بوده جای کمتری رو اشغال کنن اینگونه طراحی شدن . ولی الان که طراح خود شمایی دستت بازه که همچنین قابلیتی قرار بدی یا نه .
    دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
      باید اول بررسی بشه که لینوکس تا چه حد میتونه با تراشه هماهنگ شه بعد سخت افزار رو آماده کرد . بیایم اول یه سخت افزار ارائه کنیم بعد نشه با اون کار کرد چه فایده ای داره ؟
      دو چیز لازمه ابتدای کار مشخص بشه : یک قابلیت های تراشه دو قابلیت های سیستم عامل
      منظورتون رو از تعویض برنامه متوجه نمیشم . منظورتون اگه سیستم عامله باید بگم که برای ایجاد بخشی شبیه BIOS دلیلی برای استفاده از تراشه ی اصلی وجود نداره بلکه میشه از یک تراشه دیگر استفاده کرد . شما نباید فکر کنی که قراره فقط از یک پردازنده استفاده بشه .
      قصد ساختن چیزی دقیقا مانند کامپیوترهای خونگی نیست چون حتی Cortex A15 هم به پای CPU کامپیوتر های خونگی نمیرسه . هدف ساختن چیزی شبیه به تبلت اما باقابلیت های بسیار بیشتر هست .
      موبایل ها و حتی تبلت ها به دلیل اینکه قرار بوده جای کمتری رو اشغال کنن اینگونه طراحی شدن . ولی الان که طراح خود شمایی دستت بازه که همچنین قابلیتی قرار بدی یا نه .
      والا اینطور که ما شنیدیم از uc اون هست تا توزیع های معروف مثل اوبونتو و ... اپن سورس هم هست پس هر جاش با برد سازگار نبود میتونید برنامش رو عوض کنید پس بهتره به سیستم عامل محدود نشید(اگه نمیخواید برد محدودیت داشته باشه و OS لینوکس باشه)
      اونم جدا که دستمون بازه ولی من میرفتم یه لپ تاپ میگرفتم بیشتر صرف میکرد یا مثلا یه IPAD میگرفتم
      منظورم اینه که در حین اجرای سیستم عامل نمیشه در اون تغییر داد(مثلا قسمتی از برنامش رو عوض کرد و ...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
        سلام

به نظر من وقت خودت رو صرف این کار ها نکن
        حالا شما این کامپیوتر رو ساختید و به بهترین صورت هم جواب داد آخرش که چی ؟
        این چیز ها رو چندین سال پیش ساختن که الان هم هر روز در حال پیشرفت های تعجب آوری است
        مثلا میرید یدونه کامپیوتر یا لپ تاپ با قدرت و سرعت بی نهایت و کلی امکانات و قطعات فوق پیشرفته و مثلا یدونه CPU اینتل کورای 7 که باز کردن بزرگترین نرم افزار گرافیکی برایش مثل یک مسخره بازی است رو میخرید و وقتتون رو صرف کار های بهتری می کنید

اگر هم خیلی از سیستم عامل و این چیز ها خوشتون میاد یدون برد Friendly ARM که توی فروشگاه سایت هست بخرید که دقیقا همین کاری که شما میخواهید رو میکند
        eshop.eca.ir/index.php?cPath=29
        سلام دوستان اهداف یادگیریست و یاد گرفتن ساخت یک جی پی اس با ال سی دی سیاه و سفید یا کاراکتری با حجم یک کیف و میکروی غیر حرفه ای می ارزد به در دست گرفتن موبایل یک جی پی اس دار حرفه ای و ندانستن طرز کار آن.عزیزی که تاپیک را ایجاد کردید اگه به نتیجه برسید(برنامه نویسی)کار خیلی حرفه ای کرده اید.
        majidshahjerayi@yahoo.com

دیدگاه

سلام

دوستان من قصد جلوگیری از ادامه این تاپیک و هدف آن رو ندارم ولی نظر من این است که :
          برای پیشرفت باید دنبال یک چیز جدید بود نه دنبال این که چیز هایی که در قدیم ساخته شده رو دوباره ساخت !!!!
          اگر به دنبال توسعه و پیشرفت و قدرتمند تر کردن رایانه باشید بهتره چون حداقل بهش میگن فناوری یعنی تکمیل کننده راه دیگران
          ولی اینکه بخواهیم یک وسیله ای رو که الان با قیمت خوب و با بالاترین تکنولوژی میتوان خرید رو ، دوباره و خیلی پیش پا افتاده تر از مدل اکنون آن بسازیم ، به نظر من کار درستی نیست
          حالا به فرض مهال هم اگر بتوانید یک کامپیوتر مثل مدل کنونی بسازید ، اگر به بغال سر کوچه هم گفتید که من این رو ساختم بهتون میگه : خوب چرا اینقدر بخودت سختی دادی ، بیا خودم یه کامپیوتر تر و تمیز برات سراق دارم

**** باید به دنبال فکر جدید و ایده و اختراع جدید بود ، این است که موجب پیشرفت می شود و بشریت آن را تصدیق می کنند ****
          http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

برد شرکت رسپ بری که قیمتش 25 دلاره و به زودی به بازار عرضه میشه و با یک سیستم عامل از گروه گنو تلوزیون رو تبدیل به کامپیوتر میکنه امکان اتصال دیوایس های یو اس بی و شبکه و اینترنت و فیلم و گیم و موزیک را دارد . از میکرو آرم استفاده کرده http://www.raspberrypi.org/

ولی دوستان ایستادن - راه رفتن - دویدن - جهیدن - پریدن . پریدن رو با پریدن شروع نمی کنن
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

شما مو می بینید و من پیچش مو .
              حتما خودتون بهتر میدونید که من هم اگه بیشتر از شما متوجه نباشم کمتر از شما هم مطلع نیستم .
              به طور قطع دلیلی داره رو این کار اسرار می کنم .
              به نظر من هم تعدادی از دوستان خودشون قبلا همچین پروژه ای انجام دادن و نمیخوان بقیه هم مثل خودشون به همچنین جایی برسن وگرنه کمک میکردن . نمونه همچنین آدمایی رو تو تاپیکای دیگه هم دیدم .
              تا وقتی که هر چی مخالفه میاد اینجا نظر میده معلومه که تاپیک جلو نمیره
              جالبه که خیلی از همین آدما همیشه ادعا میکنن که کار آسونیه و ...
              ؟؟؟

دیدگاه

سلام

من اعلام کردم که قصدم جلوگیری از پیشبرد تاپیک نیست و فقط به عنوان یک نصیحت از من داشته باشید ، باید بگم که این حرف من نیست بلکه حرف بزرگانی چون ادیسون یا امثال این انسان ها است که توانستند نام خود را بر ذهن ها حک کنند
                اگر موجب این شدم که تاپیک متوقف بشه من رو ببخشیدا
                راستی باید بگم که ما از اوناش نیستیم

ممنون
                http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

یکی نیست برای پیشبرد تاپیک نظر بده

فکر نکنم هیچ مخترعی بوده باشه که بدون هیچ پیش زمینه ای یکدفعه یچیزی اختراع کرده باشه .

ضمنا این صحبت های دوستان تو پست های قبلی بوده
                  اگه پروژه جالب تری دارید بسم الله

دیدگاه

یکی نیست برای پیشبرد تاپیک نظر بده

فکر نکنم هیچ مخترعی بوده باشه که بدون هیچ پیش زمینه ای یکدفعه یچیزی اختراع کرده باشه .

ضمنا این صحبت های دوستان تو پست های قبلی بوده
                    اگه پروژه جالب تری دارید بسم الله
                    من خودم نسبت به آرم به دید یه میکروکنترلر نگاه میکنم که باید گذاشت تو یه مدار و درشو بست!نه به دید پروسسور کامپیوتر و خود کامپیوترم

دیدگاه

من خودم نسبت به آرم به دید یه میکروکنترلر نگاه میکنم که باید گذاشت تو یه مدار و درشو بست!نه به دید پروسسور کامپیوتر و خود کامپیوترم
                      منظورتون کدوم سری ازش هست ؟
                      Multicore با 1 گیگ فرکانسشو می فرمایید ؟
                      در مورد FPGA یه پیشنهادی داده بودید . اگه طراحی مدارات داخلی پروسسور به سادگی طراحی چند Adder و SRAM و غیره و غیره بود خودم اینکارو می کردم اگه شما مسلطی وطراحی مدار داخلی پروسسور برای شما آسونه پس خواهشا ما رو بی نصیب نذار .

مهم این نیست که من از چه زاویه ای دارم می نگرم مهم آن است که از چند زاویه میتوان دید .

دیدگاه

منظورتون کدوم سری ازش هست ؟
                        Multicore با 1 گیگ فرکانسشو می فرمایید ؟
                        در مورد FPGA یه پیشنهادی داده بودید . اگه طراحی مدارات داخلی پروسسور به سادگی طراحی چند Adder و SRAM و غیره و غیره بود خودم اینکارو می کردم اگه شما مسلطی وطراحی مدار داخلی پروسسور برای شما آسونه پس خواهشا ما رو بی نصیب نذار .

مهم این نیست که من از چه زاویه ای دارم می نگرم مهم آن است که از چند زاویه میتوان دید .
                        حالا میخواد یه پروژه معمولی باشه یا اینکه موبایل طراحی کنم آخرش یکیه
                        فکر کنم پروژه درس مدار منطقی طراحی cpu باشه نه:-?
                        راستش منم دارم اصول رو یاد میگیرم نمیتونم بگم میتونم طراحی کنم همچین cpu رو

دیدگاه

حالا میخواد یه پروژه معمولی باشه یا اینکه موبایل طراحی کنم آخرش یکیه
                          فکر کنم پروژه درس مدار منطقی طراحی cpu باشه نه:-?
                          راستش منم دارم اصول رو یاد میگیرم نمیتونم بگم میتونم طراحی کنم همچین cpu رو
                          سوالم رو جواب ندادید !

سوال جدید :
                          پرو ژه ی انجام شدش رو شما جایی دیدید که جواب هم بده ؟

من فکر کردم شما تسلط کافی روی موضوع دارید و با دونستن جوانب امر می فرمایید که پروژه ی مسخره ای هست !

دیدگاه

سوالم رو جواب ندادید !

سوال جدید :
                            پرو ژه ی انجام شدش رو شما جایی دیدید که جواب هم بده ؟

من فکر کردم شما تسلط کافی روی موضوع دارید و با دونستن جوانب امر می فرمایید که پروژه ی مسخره ای هست !
                            نه منم تسلط ندارم اصلا هم از این کار ها نکردم چون بلد نیستم ولی خیلی دوست دارم همچین کاری بکنم یعنی یه کامپیوتر با نیاز های خودم بسازم تا اونجایی که میدونم یه مشکلی هست اونم اینه که بخواید بدون چیز دیگه ای سیستم عامل رو عوض کنید یا تغییر اساسی توش ایجاد کنید باید یه بار رام رو پروگرام کنید اونم با یه ابزار دیگه اما کامپیوتر اینطور نیست
                            در واقع به نطرم مشکل اصلی اینه که حافظه دیتا از برنامه جداست و نمیشه تو حافظه برنامه حین اجرای اون تغییری ایجاد کرد در صورتی که کامپیوتر اینطور نیست مثلا من با خودش یه برنامه مینویسم بعد اون رو جدا از سیستم عامل اجرا میکنم خوب شما میتونید این کار رو با آرم انجام بدید بدون اینکه از ابزار دیگه ای مثل کامپیوتر استفاده کنید؟

دیدگاه

نه منم تسلط ندارم اصلا هم از این کار ها نکردم چون بلد نیستم ولی خیلی دوست دارم همچین کاری بکنم یعنی یه کامپیوتر با نیاز های خودم بسازم تا اونجایی که میدونم یه مشکلی هست اونم اینه که بخواید بدون چیز دیگه ای سیستم عامل رو عوض کنید یا تغییر اساسی توش ایجاد کنید باید یه بار رام رو پروگرام کنید اونم با یه ابزار دیگه اما کامپیوتر اینطور نیست
                              در واقع به نطرم مشکل اصلی اینه که حافظه دیتا از برنامه جداست و نمیشه تو حافظه برنامه حین اجرای اون تغییری ایجاد کرد در صورتی که کامپیوتر اینطور نیست مثلا من با خودش یه برنامه مینویسم بعد اون رو جدا از سیستم عامل اجرا میکنم خوب شما میتونید این کار رو با آرم انجام بدید بدون اینکه از ابزار دیگه ای مثل کامپیوتر استفاده کنید؟
                              فکر نکنم منظورتون این باشه که کامپیوتر هیچ قسمت پرو گرام شده ای نداره ؟

اگر پست های قبل رو خونده باشید فرق این پروزه با پروژه های دیگه در همینی هست که می فرمایید وگرنه این کارو دو تا دانش آموز قبلا انجام دادن . یعنی طراحی اون باید به گونه ای باشه که برای نصب سیستم عامل نیازی به کامپیوتر دیگه ای نداشته باشه .

دیدگاه

فکر نکنم منظورتون این باشه که کامپیوتر هیچ قسمت پرو گرام شده ای نداره ؟

اگر پست های قبل رو خونده باشید فرق این پروزه با پروژه های دیگه در همینی هست که می فرمایید وگرنه این کارو دو تا دانش آموز قبلا انجام دادن . یعنی طراحی اون باید به گونه ای باشه که برای نصب سیستم عامل نیازی به کامپیوتر دیگه ای نداشته باشه .
                                خوب با توجه به ساختار پردازنده آرم چطور میخواید این کار رو انجام بدید؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X