اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد برای طراحی یک سیستم میکروکنترلری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد برای طراحی یک سیستم میکروکنترلری

چونکه به نظر می آید شما با Ethernet و RS485 به صورت عملی تجربه کافی را ندارید، و چونکه به نظر می آید پروژه شما صنعتی می باشد، پیشنهاد می کنم کار رو به یک شرکت و یا یک شخص وارد در این ضمینه واگذار کنید، چونکه عملا نکات زیادی وجود داره که در ظاهر دیده نمیشه و این تصور ممکنه پیدا بشه که با یک هزینه خیلی پایین بشه یک کار صنعتی با کیفیت انجام داد.

دیدگاه

سلام
      بقیه دوستان در مورد سوال من نظر خاصی ندارند، ممنون میشم راهنمایی کنید.
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yadegari
        با سلام
        قرار است سیستمی طراحی کنم که بتواند اطلاعات 8 تا 13 سنسور را که خروجی آنها به صورت سریال است دریافت کند و اطلاعات مفید دریافت شده از هر سنسور را جدا کرده و به صورت یک packet بر روی خروجی اترنت ارسال کند. به نظر شما از چه میکروکنترلری می توان استفاده کرد؟ لازم به تذکر است که باید قابلیت اطمینان و real time بودن در آن حفظ شود.
        اگر از ARM استفاده کنم به نظر شما کدام سری ARM توانایی انجام این کار را دارد؟
        با تشکر
        در مورد ارم اطلاعات زیای ندارم اما یه نکتهای شما میتونی با یه میکرو مگا 8 سنسورهاتو بصورت REAL TIME سنس و صدا بزنی مقادیرو بخونی مقادیر رو به یه مرجع که مثلا" حافظه فلشSD هست ارسال کنی که هم بک اپ ازشون برات میمونه و.... اطلاعاتو بصورت زمانبندی مثلا" هر 1 دقیقه بصورت یک پک به شبکه ارسال کنی حالا چطوری به شبکه ارسال کنی خوب یه مگا 32 میتونه تمامی دستورات شبکه رو براتون اجرا نظارت کنه از رم اس دی بخون و در یک پک ارسال کنش هزینش هم خیلی زیاد نمیشه .
        اما یه نکتهای دوستمون گفت اگر کار علاقه خودته بحث جداست وقت و هزینه رو دستت میزاره هزینه های پیش بینی نشده!!!! اما اگه کار صنعتی برای اورگان خاصیه بهتره از شر کتهای صنعتی کمک بگیری چون پشتیبانی هم این جور دستگاها نیاز دارن.
        کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
        اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
        فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yadegari
          سلام
          یک سوال:
          بر روی دیتاهای ارسال شده توسط اترنت میکرو میتوان IP تعریف کرد؟ چون قراره این اطلاعات توسط سرور دریافت بشه :eek:
          بله میشه
          Host Name و MAC Address و غیره هم میشه تعریف کرد ولی همونطور که دوستان گفتن برای شما با توجه به اطلاعاتتون بهتره که این کار رو به یه شرکت معتبر بسپارید .

دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X