اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه با ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه با ARM

منم تازه شروع کردم. من از مجله PMM شروع کردم. به نظر من شماره 2 این مجله رو دانلود کنید که توضیح کلی داده و مقایسه انجام داده و بعد مجله 9 و 10 که محصولات NXP رو اموزش داده.
    شما کامپایلر keil رو هم دانلود کن و از همون اول با مجله شروع کنید. من خودم چند ماه بود نمیدونستم از کجا شروع کنم. تمام بحث های مربوط به اینکه با کدوم میکرو شروع کنم رو خوندم. به نظرم همین مجله شماره 2 رو بخونید بعد تصمیم میگیرید. وقتی وارد بشین atmel و nxp و ... فرقی نمیکنه.فقط از همون اول با توضیحات جلو برین. خیلی راحته. بعد میتونید بخشهای دیگه رو راه اندازی کنید. فقط باید شروع کنید.
    موفق باشید.

دیدگاه

اولا این میکرو رو کمپانیآ‌های مختلف برای کارهای مختلف (صنعتی و embeded) و یا به صورت cpu تولید میآ‌کنن و شما با توجه به انتظاراتتون باید کمپانی مورد نظر رو که پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری بیشتری در جهت اهدافتون انجام میآ‌ده رو انتخاب کنید و بعد برین سراغ انتخاب نوع تکنولوژی و نسلی که در حدی باشه که بتونه کارای مد نظرتون رو براتون انجام بده

بعدشم اینکه این نسل آخریآ‌های این میکرو ها رو شما ممکنه تو ایران پیدا نکنی
      پس بهتره که از همین اول حواستون باشه که برای پروژه چیزی رو انتخاب نکنی که بعدا توش گیر کنی(چیزی که خیلی از دانشجوهای ایرانی متاسفانه باهاش دست و پاگیر هستن و اصلا به این چیزا توجه ندارن و آخرش هم این میآ‌شه که مجبورن یا پروژه رو از بیرون بدن براشون انجام بدن یا اینکه نصفه نیمه تحویل بدن.)

نکتهآ‌ی دیگه اینکه به نظر من بهتره شما که avr کار کردین همون رو برای پروژه انتخاب کنید تا بتونید یه کار پر و پیمون انجام بدین و تحویل بدین تا اینکه تازه برای پروژه بیاین و از پایه شروع کنید به یادگیری و آخرشم به این نتیجه برسین که فایده نداره.

ببخشید یه خورده صریح حرف زدم ولی به نفعتونه که گوش بدین تا به عواقب بعدی گرفتار نشین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدآ‌علی
        اولا این میکرو رو کمپانیآ‌های مختلف برای کارهای مختلف (صنعتی و embeded) و یا به صورت cpu تولید میآ‌کنن و شما با توجه به انتظاراتتون باید کمپانی مورد نظر رو که پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری بیشتری در جهت اهدافتون انجام میآ‌ده رو انتخاب کنید و بعد برین سراغ انتخاب نوع تکنولوژی و نسلی که در حدی باشه که بتونه کارای مد نظرتون رو براتون انجام بده

بعدشم اینکه این نسل آخریآ‌های این میکرو ها رو شما ممکنه تو ایران پیدا نکنی
        پس بهتره که از همین اول حواستون باشه که برای پروژه چیزی رو انتخاب نکنی که بعدا توش گیر کنی(چیزی که خیلی از دانشجوهای ایرانی متاسفانه باهاش دست و پاگیر هستن و اصلا به این چیزا توجه ندارن و آخرش هم این میآ‌شه که مجبورن یا پروژه رو از بیرون بدن براشون انجام بدن یا اینکه نصفه نیمه تحویل بدن.)

نکتهآ‌ی دیگه اینکه به نظر من بهتره شما که avr کار کردین همون رو برای پروژه انتخاب کنید تا بتونید یه کار پر و پیمون انجام بدین و تحویل بدین تا اینکه تازه برای پروژه بیاین و از پایه شروع کنید به یادگیری و آخرشم به این نتیجه برسین که فایده نداره.

ببخشید یه خورده صریح حرف زدم ولی به نفعتونه که گوش بدین تا به عواقب بعدی گرفتار نشین.
        فرمایشات شما کاملا درسته! دقیقا همین طوره که عرض میکنید. البته توصیه میکنیم که هر ایرانی به سمت ARM بیاد و سعی کنه یادش بگیره ولی نه اینجوری! کار کردن با ARM اصلا شبیه میکروهایی مثل AVR یا 8بیتی های دیگه ای نیست که بهش میگن بچه بازی! 8بیتی ها کنار ARM و دیگر 32 بیتی ها شبیه یه میکرو اسباب بازی هستش. البته تا یه حدودا 5 سال دیگه به نظر من دیگه 8 بیتی ها میمیرن! چون الان 32بیتی هایی از ARM اومده بازار که واقعا ارزونه و وقتی قیمتش رو درمقایسه با کاری که انجام میده مقایسه میکنید باید بگم که کار عاقلانه اییه که آدم 8بیتی ها رو کنار بذاره. فکر کنم شنیدم تا 2 سال دیگه باید منتظر ورود 64بیتی ها هم باشیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X