اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای انتخاب میکروکنترلر مناسب برای کار در دمای بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی برای انتخاب میکروکنترلر مناسب برای کار در دمای بالا

دما ی بین لایه ها رو ( مثلا دمای بین Layer 1 و Layer 2 رو ) چطور میخواید کاهش بدید
    همه اینا وایا با تعداد زیاد میخورن و بعد با رادیاتور روی پس سی بی وصل میشن.
    در مورد مادربورد. به خصوص لپ تاپ به خاطر فضای کم ، اگر دما به قسمت دیگه هدایت نشه دور cpu دما از 100 درجه هم بالاتر میرسه.
    کاری هم که مهمه اول دما رو از آی سی های مهم خارج میکنن.
    ولی در نهایت یه راهی برای خارج کردن کل این دما نیازه.
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdiks
      همه اینا وایا با تعداد زیاد میخورن و بعد با رادیاتور روی پس سی بی وصل میشن.
      در مورد مادربورد. به خصوص لپ تاپ به خاطر فضای کم ، اگر دما به قسمت دیگه هدایت نشه دور cpu دما از 100 درجه هم بالاتر میرسه.
      کاری هم که مهمه اول دما رو از آی سی های مهم خارج میکنن.
      ولی در نهایت یه راهی برای خارج کردن کل این دما نیازه.
      من تا حالا PCB زیاد زدم ولی اینایی که شما میفرماید رو تازه دارم میشنوم و برام جالبه .
      نقطه اتصال داخلی به پد ها بسیار باریک و کوچک هست _ پد بیرونی رو نمیگما _ اگه همه اونا رو جمع کنی مساحتشون شاید یک بیستم دای هم نشه و این یعنی تاخیر در انتقال دما .

این روشی که شما میفرمایید اشکالاتی داره یکی اینکه دما به سمت المان های دیگه منتقل میشه عملکرد مدار امکان داره از حالت پیش بینی شده خارج بشه دیگه اینکه چون سطوح انتقال کوچک هستن تبادل گرمایی معمولا کند خواهد که این اصلا خوب نیست و مهم تر از همه اینکه که تعداد زیاد وایاها نویز زیادی رو به داخل مدار هدایت میکنه .

اگه عکسی تصویزی دارید لطفا بذارید

دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نقطه اتصال داخلی به پد ها بسیار باریک و کوچک هست _ پد بیرونی رو نمیگما _ اگه همه اونا رو جمع کنی مساحتشون شاید یک بیستم دای هم نشه و این یعنی تاخیر در انتقال دما .
        مهمترین پد پد بیرونی است که تقریبا به یک پلیت زیر کل آی سی وصل هست. بهترین راه برای کاهش گرمای آی سی خود این پد است. برای آی سی های BGA درست حسابی در وسطای آی سی تعداد زیادی پین به همین پلیت وصل می شوند.
        روشی که آلتیوم انتخاب میکند برای اینکه پایه ها وقتی به گراند پلین میروند بتوانند به راحتی دما خود را خارج کنند یکی از این روش هاست تا دما روی پین نماند
        و بتواند گرمای خودش را خارج کند. یک روش محلی برای کاهش دما.

مهم تر از همه اینکه که تعداد زیاد وایاها نویز زیادی رو به داخل مدار هدایت میکنه
        وایا روی سیگنال نویز میگذارد نه وقتی پلین هایی که گراند یا تغذیه هستند به هم متصل می شوند.

دما به سمت المان های دیگه منتقل میشه عملکرد مدار امکان داره از حالت پیش بینی شده خارج بشه
        دقیقا همینطوره ؛ برای گروهی از مدار ها مهمترین بخش قسمت پردازنده است. که تعداد ترانزیستور ها خیلی زیاد است و هر عملی رو میتواند تو شرایط دمای بالا انجام دهد. سعی بر این است که پردازنده محافظت بشود .
        معمولا مدار های جدا دمای بالاتری را هم تحمل میکنند ؛ مثلا یک ترانزیستور جدا خیلی راحت تر میتواند دمای بیشتری را تحمل کند.

در نهایت هم باید گرما اگر بیشتر از یک حدی است حتما از برد خارج شود و گر نه برد از کار می افتد.
        بیشتر این کار ها برای این است که برد در یک قسمت محلی دچار اور هیت نشود . و کل برد با هم گرم شود نه یک قسمت خاص.

{ خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107
          به نظر من اگه کارتون صتعنیه و خیلی نویز توش زیاد هست احتمال خطای AVR , ARM خیلی بالاتر از PLC ها هست می تویند از یه PLC مدل LOGO استفاده کنید قیمتش هم در حدود 100 تا 130 هست
          بعید میدونم الان با 100 الی 130 بشه LOGO خرید
          سه چهار سال پیش باید نزدیک 150 براش خرج میکردی الان که باید خیلی بیشتر باشه
          در ضمن باید تعداد IO مورد نیاز هم مد نظر قرار بگیره چون اگه نیاز به کارت IO هم بشه دیگه قیمتش واویلاست همین جور میره بالا و بالا تر
          زندگی یعنی امید و حرکت
          کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
          سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
          برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
          به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abin66
            خوب دوست عزیز اگه بگی دمایی که میگی مربوط به چه محیط یه بهتره. مثلا" اگه تو موتور خانه خوب تجهیزاتو خارج محیط نصب و دیتا و... سیگنال هارو با سیم به محیط انتقال بده اگر نمیشه یه پک عایق حرارتی برای قسمت خنک مدار که بدون مولد حرارتی و... هست درست کن که ای سی توش باشه در جعبه کاملا" بسته ای قرار بده که هوا بین داخل و خارج جریان نداشته باشه و این جعبه رو داخل جعبه دوم بزار رو روش رو با یونولیت و پشم شیشه عایق حرارتی کن فضای جعبه هم بزرگتر بگیر که هوای داخل تحت تاثیر نوسانات دمایی بیرون قرارنگیر. چرا اینو میگم خوب من جاییی هستم که زیاد با کلمن فلاکس کار دارم :biggrin: فلاکسم از یه شیشه نازک دولایه که وسط اون هواست درست شده حالا وقتی این فلاکسو میزارم توی افتاب چند روز وقتی خالی میکنم دمای اب داخلش در حد اب معمولی کمی بالاتره خوب شما با لایه پشم شیشه و یونولیت عایق حرارتی کردید اون هوای داخل جعبه هم حکم عایق ایجاد کرده می مونه هوای داخل جعبه دوم که بر اثر تغیرات دمای خود مدار و مقدار خیلی کمی دمای شدید بیرون تغییر میکنه.
            اگه تو موتور خونه باشه و از سیم های بلند بخاد استفاده کنه هم خود سیم ها تحت گرما آسیب میبینن و هم این که با وجود موتور آنچنان نویزی بیوفته روی سیما که هیچ اثری از دیتا باقی نمونه
            هارمونیک های برق شهر کافین چه برسه به موتور و ...
            یه از دیتایی که میرسه دستتون تبدیل فوریه بگیری فقط فرکانس 50 و مضربشو میبینی که همون هارمونیکای برق شهرن حالا نویز موتور هم بزار کنارش
            زندگی یعنی امید و حرکت
            کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
            سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
            برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
            به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdiks
              مهمترین پد پد بیرونی است که تقریبا به یک پلیت زیر کل آی سی وصل هست. بهترین راه برای کاهش گرمای آی سی خود این پد است. برای آی سی های BGA درست حسابی در وسطای آی سی تعداد زیادی پین به همین پلیت وصل می شوند.
              بنده خدا من گفتم که پد بیرونی رو نمیگم _ اون روتی که به پد بیرونی متصل میشه با ابعاد پد بیرونی قابل مقایسه نیست گرما باید از طریق اون روت ها به پد منتقل بشه دیگه . میگم چون روت های داخلی بسیار باریک هستن انتقال گرما بسیار بسیار کند خواهد بود .

نوشته اصلی توسط mahdiks
              روشی که آلتیوم انتخاب میکند برای اینکه پایه ها وقتی به گراند پلین میروند بتوانند به راحتی دما خود را خارج کنند یکی از این روش هاست تا دما روی پین نماند
              و بتواند گرمای خودش را خارج کند. یک روش محلی برای کاهش دما.
              همه ی پایه های BGA که Ground نیستن بخوای به GND Plate وصلشون کنی
              بری بالا بیای پاین این روش اصلی برای خنک کردن نیست
              اگه بازم اسرار کنی میام پیشت اون هیت سینک و خنک کننده سیستمت رو میکنما

نوشته اصلی توسط mahdiks
              وایا روی سیگنال نویز میگذارد نه وقتی پلین هایی که گراند یا تغذیه هستند به هم متصل می شوند.
              وقتی تعداد زیادی وایای غیر GND داشته باشی نویز داخل مدار خواهد شد _ شما که نمیخوای تمام پایه های BGA رو به GND وصل کنی ؟ _ .
              وقتی تعداد زیادی وایا روی سطح قرار داشته باشه Polygon مساحت کمی به خودش اختصاص میده و Plate ها هم چون معمولا در داخل قرار دارند اثری چندانی نخواهند گذاشت چون قبلا نویز توسط تعداد زیاد وایا جذب شده
              ضمنا Polygon نمیخوای استفاده کنی که چون طبق گفته ی طراح دمای محیط 60 درجه هست و اینکار خودش باعث جذب گرما از محیط میشه

نوشته اصلی توسط mahdiks
              دقیقا همینطوره ؛ برای گروهی از مدار ها مهمترین بخش قسمت پردازنده است. که تعداد ترانزیستور ها خیلی زیاد است و هر عملی رو میتواند تو شرایط دمای بالا انجام دهد. سعی بر این است که پردازنده محافظت بشود .
              معمولا مدار های جدا دمای بالاتری را هم تحمل میکنند ؛ مثلا یک ترانزیستور جدا خیلی راحت تر میتواند دمای بیشتری را تحمل کند.
              فرض کنید این گرما به بخشی منتقل شود که وظیفه آن تامین تغذیه مدار باشد و آن قسمت حساس به دما باشد در این صورت عملکرد کل سیستم تحت تاثیر آن قرار می گیرد .
              یا مثلا تصور کنید که این گرما به اوسیلاتور منتقل شود .

دیدگاه

همه ی پایه های BGA که Ground نیستن بخوای به GND Plate وصلشون کنی
                بری بالا بیای پاین این روش اصلی برای خنک کردن نیست
                تعداد زیادی پایه زمین هستند و تقریبا به تمام آی سی میروند. پس اگر شما دما رو از زمین و تغذیه بیرون بکشید آی سی خنک میشه. اصلا نمیشه روی سیگنال کاری کرد.

دوما اولین قسمت خنک کردن پخش کردن دماست وگر نه مدار در یک قسمت اور هیت میشه. نمیشه مدام گرما رو پخش کرد باید با یه روشی اینا رو از مدار خارج کرد چه با رادیاتور چه فن و ... .

وقتی تعداد زیادی وایای غیر GND داشته باشی نویز داخل مدار خواهد شد
                من در مورد گراند و سیگنال صحبت کردم.

وقتی تعداد زیادی وایا روی سطح قرار داشته باشه Polygon مساحت کمی به خودش اختصاص میده و Plate ها هم چون معمولا در داخل قرار دارند اثری چندانی نخواهند گذاشت چون قبلا نویز توسط تعداد زیاد وایا جذب شده
                نویز را نمیدونم کدومش رو مد نظرتون هست. ولی پلیگان داره ولی روش هیچ ماده ای نباید کشیده بشه. و در اون نقاط با تعدادی وایا به لایه ها وصل بشود.

فرض کنید این گرما به بخشی منتقل شود که وظیفه آن تامین تغذیه مدار باشد و آن قسمت حساس به دما باشد در این صورت عملکرد کل سیستم تحت تاثیر آن قرار می گیرد .
                منابعی که با ترانزیستور ساخته میشوند به خاطر فضای بزرگتر جانکشن ترانزیستور ،ارتباط دمایی و انتقال دمایی آنها راحتتر است . قسمتی که به راحتی ممکن است به خطر بیافتد معمولا پروسسور ها هستند که حفاظت میشوند.
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdiks
                  تعداد زیادی پایه زمین هستند و تقریبا به تمام آی سی میروند. پس اگر شما دما رو از زمین و تغذیه بیرون بکشید آی سی خنک میشه. اصلا نمیشه روی سیگنال کاری کرد.
                  دوما اولین قسمت خنک کردن پخش کردن دماست وگر نه مدار در یک قسمت اور هیت میشه. نمیشه مدام گرما رو پخش کرد باید با یه روشی اینا رو از مدار خارج کرد چه با رادیاتور چه فن و ... .
                  من در مورد گراند و سیگنال صحبت کردم.
                  چندتا GND میتونه یه IC داشته باشه مثلا از 224 تا در ضمن :
                  پد بیرونی رو نمیگم _ اون روتی که به پد بیرونی متصل میشه با ابعاد پد بیرونی قابل مقایسه نیست گرما باید از طریق اون روت ها به پد منتقل بشه دیگه . میگم چون روت های داخلی بسیار باریک هستن انتقال گرما بسیار بسیار کند خواهد بود .

نوشته اصلی توسط mahdiks
                  نویز را نمیدونم کدومش رو مد نظرتون هست. ولی پلیگان داره ولی روش هیچ ماده ای نباید کشیده بشه. و در اون نقاط با تعدادی وایا به لایه ها وصل بشود.
                  ضمنا Polygon نمیخوای استفاده کنی که ؟ چون طبق گفته ی طراح دمای محیط 60 درجه هست و اینکار خودش باعث جذب گرما از محیط میشه

نوشته اصلی توسط mahdiks
                  منابعی که با ترانزیستور ساخته میشوند به خاطر فضای بزرگتر جانکشن ترانزیستور ،ارتباط دمایی و انتقال دمایی آنها راحتتر است . قسمتی که به راحتی ممکن است به خطر بیافتد معمولا پروسسور ها هستند که حفاظت میشوند.
                  اون مقاوت بیرونی منبع تغذیه و اوسیلاتور بدبخت اهمیتشون از پروسسور بیشتر نباشه کمتر نیست ( اگه پروسسور مغز باشه اینا در حکم قلبن _ اگه قلبت درست کار نکنه مغزت هم خوب کار نمیکنه _ مثال بهتری نتونستم بیارم ) .

دیدگاه

پیشنهاد ها و فرمایشات آقایان mahdiks و علی ایمانی فر بسیار عالی هستش.
                    به استارتر توصیه میکنم که خوب از گفته های این دو نفر استفاده کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                      پیشنهاد ها و فرمایشات آقایان mahdiks و علی ایمانی فر بسیار عالی هستش.
                      به استارتر توصیه میکنم که خوب از گفته های این دو نفر استفاده کنه.
                      من قبلا مشابه همچین پروژه ای داشتم .
                      من از خنک کننده استفاده کردم که سفارشی برام ساخته بودن البته طرحش برای خودم بود . راه حل های مهندس mahdiks بیشتر به درد جاهایی میخوره که دمای سیستم بیشتر از دمای محیط باشه نه دمای محیط بیشتر از دمای سیستم .
                      کما اینکه که برد های چندین ملیون تومنی یه شرکت در عمل جوابگو نبود و پروسسور میسوخت . ولی الان 2 سال هست که با سیستمی که اینجانبان طراحی کردیم هنوز سیستم به درستی کار میکنه .
                      دو ماه بعد از اجرای پروژه اتفاقا تابستون هم بود ما رو خبر کردن که بریم کارخونه و نگفتن هم که کارشون چیه من ترسیدم که سیستم از کار اوفتاده و خسارت به بار آورده ولی وقتی که رسیدیم خوشبختانه با استقبال خوبی مواجه شدیم و فهمیدیم بعد از کلی تحویل گرفتن قصدشون تغییر فریمور هست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Always Student
                        من قبلا مشابه همچین پروژه ای داشتم .
                        من از خنک کننده استفاده کردم که سفارشی برام ساخته بودن البته طرحش برای خودم بود . راه حل های مهندس mahdiks بیشتر به درد جاهایی میخوره که دمای سیستم بیشتر از دمای محیط باشه نه دمای محیط بیشتر از دمای سیستم .
                        کما اینکه که برد های چندین ملیون تومنی یه شرکت در عمل جوابگو نبود و پروسسور میسوخت . ولی الان 2 سال هست که با سیستمی که اینجانبان طراحی کردیم هنوز سیستم به درستی کار میکنه .
                        دو ماه بعد از اجرای پروژه اتفاقا تابستون هم بود ما رو خبر کردن که بریم کارخونه و نگفتن هم که کارشون چیه من ترسیدم که سیستم از کار اوفتاده و خسارت به بار آورده ولی وقتی که رسیدیم خوشبختانه با استقبال خوبی مواجه شدیم و فهمیدیم بعد از کلی تحویل گرفتن قصدشون تغییر فریمور هست .
                        امیدوارم این حرفایی که می خوام بزنم نگی دارم بهت توهین میکنم یا با عصبانیت باهات حرف میزنم(اصلا اینطور نیست).
                        متاسفانه به نظر من شما سطح سوادتون توی زمینه برق زیاد نیست. البته شما تنها نیستید. خیلی ها اینجا ادعاهای زیادی میکنن و متاسفانه برای حرف هاشون هم پشت این ادعاهاشون دروغ میگن تا کسی بهشون نگه بلد نیستن. برای مثال اگه دیتاشیت مگا16 رو نگاه کنید این رو می بینید:

حالا اون میکرویی که شما پیشهاد دادید رنج دماییش چقد بود؟
                        یا اخیرا یه تاپیکی زدید که باند UHF رو به اسم پروتکل صدا زدید که عجیب بود. یه ادعایی هم پشتش کردید در حالی که یه صفحه معتبر مثلا از ویکی نذاشتین(یه سری نتایج جستجو گذاشتین که به نظر میرسه بی مربوط بودش). من هر چی نگاه میکنم توی ویکی نمی تونم پیدا کنم. موارد دیگه هم هست ولی فکر کنم همینا کافی هستش.

دیدگاه

البته یه چیز مهم اینه که میکرو کنترلر اصل باشه و گر نه به 40 هم نرسیده میکرو مدام بهم میرسه.
                          .
                          برای تست هم کار سختی نیست ؛ هات ایر رو آی سی بگیرید ببینید تا کجا بهم میریزه.

یکی تعریف میکرد بالای دیگ روغن ( البته توی باکس ولی هوا خیلی بده) PLC ؛ زیمنس گذاشته بود ولی گاهی از کار می افتاده بعد
                          آلن بردلی گذاشته بود و کارش رو به خوبی انجام میداده.

در نتیجه طراحی خیلی مهمه.
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                            امیدوارم این حرفایی که می خوام بزنم نگی دارم بهت توهین میکنم یا با عصبانیت باهات حرف میزنم(اصلا اینطور نیست).
                            متاسفانه به نظر من شما سطح سوادتون توی زمینه برق زیاد نیست. البته شما تنها نیستید. خیلی ها اینجا ادعاهای زیادی میکنن و متاسفانه برای حرف هاشون هم پشت این ادعاهاشون دروغ میگن تا کسی بهشون نگه بلد نیستن. برای مثال اگه دیتاشیت مگا16 رو نگاه کنید این رو می بینید:

حالا اون میکرویی که شما پیشهاد دادید رنج دماییش چقد بود؟
                            یا اخیرا یه تاپیکی زدید که باند UHF رو به اسم پروتکل صدا زدید که عجیب بود. یه ادعایی هم پشتش کردید در حالی که یه صفحه معتبر مثلا از ویکی نذاشتین(یه سری نتایج جستجو گذاشتین که به نظر میرسه بی مربوط بودش). من هر چی نگاه میکنم توی ویکی نمی تونم پیدا کنم. موارد دیگه هم هست ولی فکر کنم همینا کافی هستش.
                            عزیز دل من بیسوادم _ من دروغگو هستم _ ولی
                            من تمام چیزایی که تو این تاپیک نوشتم رو با دلیل نوشتم
                            از گذاشتن این تصویر منظورتون رو متوجه نمیشم _ من یه ARM که میشناختم رو معرفی کردم که رنج دماییش رو هم نوشتم البته به عمد NXP رو انتخاب کردم چون معمولا دوستان بیشتر با اون کار کردن و تو بازار ایران هم راحت تهیه میشه حالا منظورتون از گذاشتن یه میکرو AVR با مشخص کردن رنج دماییش ( که تا +125 درجه سانتیگراد هست ) چیه خودتون بهتر میدونید ( تاپیک هم که تو قسمت ARM ایجاد شده . )
                            سلام
                            شما میتونید از LPC18xx استفاده کنید . که جای xx عدد قرار می گیره .
                            اکثرشون دمای -45 تا +110 درجه رو ساپورت می کنن .
                            تازه امسال نشستی برگزار شد و قرار بر این شد که ARM ای تولید بشه که به صورت ذاتی برای کار در محیط های با نویز بالا مناسب باشه .
                            اما در مورد UHF شما خواستید پیج معرفی کنم منم پیج معرفی کردم . نگفته بودید که حتما از Wiki باشه . من فکر میکنم بینشون یه PDF از Texas Instrument هم بود . به احتمال زیاد داکیومنت های تگزاس اینسترومنت رو هم افراد بی سواد و دروغگویی مثل من تنظیم میکنند . به هر حال به شما دانشمند فرهیخته توصیه میکنم که مباحث مربوط به اونا رو تو همون تاپیک ها پی گیری کنید :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80949.15
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80946.0

ببخشید مجبورم یه بار دیگه دروغ و مزخرف بگم :
                            بار دیگه تاکید میکنم Solution هایی که برای کار در محیط های با دمای بالا استفاده میشه متفاوت با اونهایی هست که برای کار در محیط های با دمای معمول استفاده میشه .

دیدگاه

اینم یه ARM7 با رنج دمایی -55 تا +220 درجه سانتیگراد : SM470R1B1MHKPS

دانلود دیتاشیت

دوست عزیز دلیلم از انتخاب LPC18xx رو متوجه نشده بودید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdiks
                                البته یه چیز مهم اینه که میکرو کنترلر اصل باشه و گر نه به 40 هم نرسیده میکرو مدام بهم میرسه.
                                .
                                برای تست هم کار سختی نیست ؛ هات ایر رو آی سی بگیرید ببینید تا کجا بهم میریزه.

یکی تعریف میکرد بالای دیگ روغن ( البته توی باکس ولی هوا خیلی بده) PLC ؛ زیمنس گذاشته بود ولی گاهی از کار می افتاده بعد
                                آلن بردلی گذاشته بود و کارش رو به خوبی انجام میداده.

در نتیجه طراحی خیلی مهمه.
                                کاملا موافقم. البته یه استثنا برای این موضوع قائلم.
                                اگه محصولات تگزاز اینسترومنت و میکروچیپ باشه حاضرم بدون تست استفاده کنم.

عزیز دل من بیسوادم _ من دروغگو هستم _ ولی
                                من تمام چیزایی که تو این تاپیک نوشتم رو با دلیل نوشتم
                                از گذاشتن این تصویر منظورتون رو متوجه نمیشم _ من یه ARM که میشناختم رو معرفی کردم که رنج دماییش رو هم نوشتم البته به عمد NXP رو انتخاب کردم چون معمولا دوستان بیشتر با اون کار کردن و تو بازار ایران هم راحت تهیه میشه حالا منظورتون از گذاشتن یه میکرو AVR با مشخص کردن رنج دماییش ( که تا +125 درجه سانتیگراد هست ) چیه خودتون بهتر میدونید ( تاپیک هم که تو قسمت ARM ایجاد شده . ) اما در مورد UHF شما خواستید پیج معرفی کنم منم پیج معرفی کردم . نگفته بودید که حتما از Wiki باشه . من فکر میکنم بینشون یه PDF از Texas Instrument هم بود . به احتمال زیاد داکیومنت های تگزاس اینسترومنت رو هم افراد بی سواد و دروغگویی مثل من تنظیم میکنند . به هر حال به شما دانشمند فرهیخته توصیه میکنم که مباحث مربوط به اونا رو تو همون تاپیک ها پی گیری کنید :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80949.15
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80946.0

ببخشید مجبورم یه بار دیگه دروغ و مزخرف بگم :
                                بار دیگه تاکید میکنم Solution هایی که برای کار در محیط های با دمای بالا استفاده میشه متفاوت با اونهایی هست که برای کار در محیط های با دمای معمول استفاده میشه .
                                شما وقتی پیشنهاد می دی اونم توی این نوع سوال باید خوب دقت کنی.
                                معلوم بود که کار استارتر با یه AVR هم راه میفته اون نه می خواد چیز زیادی یاد بگیره، نه وقتشو تلف کنه، نه خرج زیادی کنه، و نه ریسک جدید بکنه.
                                اون LPC18xx هم که گفتین به نظر من برعکس، پیدا کردنش اصلا راحت نیست!
                                چیزی به اسم پروتکل UHF وجود نداره. اونم PDF تگزاز هم یه چیز دیگه هستش(خصوصا اسمش) که من فکر میکنم شما اصلا نخوندیش.

اینم یه ARM7 با رنج دمایی -55 تا +220 درجه سانتیگراد : SM470R1B1MHKPS

دانلود دیتاشیت

دوست عزیز دلیلم از انتخاب LPC18xx رو متوجه نشده بودید .
                                بله،
                                این رو پیشنهاد بدید تا هم رو منو کم کنی و هم استارتر هر چی دنبالش بگرده پیدا نکنه!(شایدم بهتر باشه بگم نتونه وارد کنه)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X