سلام
من هم at91sam7x256 کار کردم
البته خیلی کم وقت کردم باهاش کار کنم
مدار پروگرامر من همونه که آقای سپاس یار معرفی کردند و برنامه پروگرامرم هم hjtag هست
که از سایت www.hjtag.com می تونید دریافتش کنید.مزیتی هم که نسیت به samba داره اینه که
من تونستم از داخل keil باهاش دیباگ هم انجام بدم ولی یکی از دوستان که با samba بسته بود
نتونسته بود شایدم اصلا نشه با اون این کار رو کرد
برای آشنایی با ic هم datasheet خودشو خوندم و برای برنامه نویسی هم از داخل example های
keil من blinky رو خوندم و متوجه شدم keil برای arm ها فقط توابع کلی و ابتدایی c مثلا if then را پشتیبانی
من کنه و مثل codevision نیست که برای همه چیز مثلا برای lcd یا delay و ... تابع داشته باشه اونجا شما
باید دو تا فایل header که مثلا برای ic من AT91SAM7X256.H و lib_AT91SAM7X256.h رو در برنامه include
کنید و بعد با توجه به اطلاعاتی که از datasheet دارید و می دونید که مثلا باید فلان رجیستر رو برای فلان کار تنظیم
کنید میاید فلان رجیستر رو در AT91SAM7X256.H سرچ می کنید تا به اون برسید وگرنه باید شماره تمام رجیستر ها را حفظ باشید
که منطقی نیست بعد میاید و فلان کار رو در lib_AT91SAM7X256.h سرچ می کنید و با گداشتن فلان چیز در فلان کار
( به من چه افکار شما انقدر خرابه ) خوب می گفتم پس مشخص شد که keil تابعی برای کار با مشخصات ic نداره
و همه چیز در فایل lib_AT91SAM7X256.h است.
امیدوارم تونسته باشم یه کمکی بکنم.
در ضمن hjtag یه مشکلی که داره cortex m3 رو پشتیبانی نمیکنه و این در حالیه که arm7 داره یواش یواش جاشو به cortex m3 میده
و به غیر از ulink , jlink که پولیه هیچ پروگرامر رایگان دیگه ای که general باشه سراغ ندارم اگع کسی سراغ داره لطفا بگه
البته خاص یه شرکت پیدا میشه مثلا برای stm های شرکت st ولی کلی پیدا نکردم تازه اینها هم قابلیت دیباگ نداره
البته من حتی این طوریش رو هم برای luminary پیدا نکردم و ic من بیکار مونده کسی سراغ داره لطفا بگه
در ضمن من در مورد peripheral های خاص ic هیچ کاری نکردم چون فکر می کنم اصلا این کار اشتباهه
باید رفت با یه سیستم عامل این ها رو درایو کرد و فقط باهاش کار کرد و خیلی درگیر جزییات نشد
اگه حزفم اشتباهه بگید اگه نه بیاید یه کاری در اون زمینه شروع کنیم
با سلام خدمت استاد سپاس یار عزیز،آقای سپاس یار من این شماتیکی که برای پروگرام کردن ARM ارائه کرده بودید را ساختم،هسته ARM را تشخیص می ده اما نمی تونه flash را پروگرام کنه،وپیغام می ده که نمی تونه ARM را متوقف کنه تا وارد مد دیباگ بشه،ضمنا تمام تغذیه هاشم وصل بود؟ اما جواب نداد.
لطفا راهنمایی کنید.
با سلام خدمت استاد سپاس یار عزیز،آقای سپاس یار من این شماتیکی که برای پروگرام کردن ARM ارائه کرده بودید را ساختم،هسته ARM را تشخیص می ده اما نمی تونه flash را پروگرام کنه،وپیغام می ده که نمی تونه ARM را متوقف کنه تا وارد مد دیباگ بشه،ضمنا تمام تغذیه هاشم وصل بود؟ اما جواب نداد.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام، سرور HJTAG رو اجرا کرده اید؟
There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
سلام،بله جناب سپاس یار،HJTAG را اجرا می کنم،خودش شروع به سرچ می کنه و هسته ARM را می شناسه،و روس صفحه کلمه ARM7TDMI را می نویسه،تا وارد قسمت پروگرام میشم و FLASH CHECK را می زنم این عبارت را می نویسه CANT HALT TARGET .
fh ja;v.
فکر کنم ترانزیستور درست کار می کنه،ببخشید این ترانزیستور باید به NRST وصل بشه؟آقا خیلی گیج شدم،جناب سپاس یار شما با ماژولFAST FLASH PROGRAMMING کار کردید؟
فکر کنم ترانزیستور درست کار می کنه،ببخشید این ترانزیستور باید به NRST وصل بشه؟آقا خیلی گیج شدم،جناب سپاس یار شما با ماژولFAST FLASH PROGRAMMING کار کردید؟
سلام،
بله باید وصل بشه.
خیر متاسفانه.
با سلام خدمت جناب سپاس یار گرامی،آقا شرمنده که با سوالهام وقتون را می گیرم،می خواستم ببینم خود شما با این نرم افزار Hjtag تونستید ARM را پروگرام کنید،اگه جواب مثبته میشه نوع آرم را بفرمایید؟
من با یک AT91SAM7S256 کار می کنم،این در حالیه که یکی از دوستان در شیراز هم به مشکلی شبیه مشکل من برخورد کرده؟ به نظر شما مشکل از شماتیک یا خوده سرور نیست؟!
با سلام خدمت جناب سپاس یار گرامی،آقا شرمنده که با سوالهام وقتون را می گیرم،می خواستم ببینم خود شما با این نرم افزار Hjtag تونستید ARM را پروگرام کنید،اگه جواب مثبته میشه نوع آرم را بفرمایید؟
من با یک AT91SAM7S256 کار می کنم،این در حالیه که یکی از دوستان در شیراز هم به مشکلی شبیه مشکل من برخورد کرده؟ به نظر شما مشکل از شماتیک یا خوده سرور نیست؟!
سلام،
من برای پروگرام کردن AT91SAM7X256 از HJTAG استفاده کردم. در ضمن درایور دیباگرش هم به خوبی در IAR کار میکنه. شاید شما مشکل کلاک یا تغذیه داشته باشید.
سلام،آقای سپاس یار ببخشید مزاحم میشم،نرمافزار IAR را از کجا دانلود کردید؟ من هر چی IAR دانلود می کنم همشون پولیه و کراکاشونم جواب نمی ده،میشه لطف کنید ی لینک از سایتی که دالود کردید را بزارید.با تشکر فراوان. :redface:
دیدگاه