اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش خروجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش خروجی

سلام دوستان عزیز
    من برای افزایش خروجی میکرو از لچر 74hc573 استفاده کردم (روی برد برد و داره کار میکنه) . حالا سوالم اینه که باتوجه به اینکه ولتاژ میکرو3.3و ولتاژ لچر 5 ولت مشکلی پیش نمیاد؟ اصلا اصولی هست؟ اصولا برای این مشکل اختلاف ولتاژ چه باید کرد؟
    بزرگترین لذت انجام کاریست که میگویند نمیتوانی !!!

پاسخ : افزایش خروجی

برای خروجی مشکلی نیست و تنها 573 باید 3.3 ولت رو بعنوان سطح high قبول کنه
    عموما مشکل وقتی پیش میاد که بخوایم ورودی بالاتر از تغذیه داشته باشیم که یا داخل آی سی این پیش بینی شده یا اینکه شما مثلا با یه تقسیم مقاومتی مشکل رو حل میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی طاعتی
      سلام دوستان عزیز
      من برای افزایش خروجی میکرو از لچر 74hc573 استفاده کردم (روی برد برد و داره کار میکنه) . حالا سوالم اینه که باتوجه به اینکه ولتاژ میکرو3.3و ولتاژ لچر 5 ولت مشکلی پیش نمیاد؟ اصلا اصولی هست؟ اصولا برای این مشکل اختلاف ولتاژ چه باید کرد؟
      سلام. من با 74573 کار نکردم. ولی اگه تعداد خروجی هایی که میخوای ولتاژشون 5 ولت بشه کمه، میتونی از ترانیستور استفاده کنی. خیلی راحت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی طاعتی
        سلام دوستان عزیز
        نه چرا مشکل؟
        توی TTL ولتاژ سطح بالا میشه بالای VCC/2 حالا اگه ولتاژت 5 ولت باشه میشه بالای 2.5 ولت و 3.3 هم بالای 2.5 ولته پس مشکلی وجود نداره.
        زندگی یعنی امید و حرکت
        کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
        سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
        به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

کار می کنه برادر. من همیشه توی کارهام از این روش استفاده می کنم، جواب میده.
          بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

ممنون از پاسخاتون
            یه سوال این لچر(573) خیلی نویز پذیره برای رفع نویز پیشنهادی دارین ؟نوع بهتری وجود داره؟
            بزرگترین لذت انجام کاریست که میگویند نمیتوانی !!!

دیدگاه

نویز پذیری شاید بعلت فاصله کم سطح ولتاژ یک و صفر باشه برای محکم کاری از ترانزیستور یا اگر ای سی برای این کار هست استفاده کن تا سطح ولتاژ به 5 ولت برسه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X