اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی درمورد نوشتن برنامه ای برای ARM که به اینترنت وصل بشه!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی درمورد نوشتن برنامه ای برای ARM که به اینترنت وصل بشه!

سلام به همه.
    من هیچی از ARM سر در نمیارم! اصلا هم کارم این چیزا نیست. حالاهم فقط برای انجام یه کار کوچولو پام به این جاها باز شده. :rolleyes:
    پس لطفا اصطلاحات پیچیده به کار نبرید تا متوجه پاسخ های شما عزیزان بشم. :smile:
    این سناریو رو در نظر بگیرید :
    1. ابتدا با کامپیوتر ، آدرس یک سایت و یا ip آن را درون یک فایل text ذخیره میکنیم.
    2. آن فایل را به یک فلش دیسک و یا هارد اکسترنال منتقل میکنیم.
    3. فلش دیسک را به پورت usb متصل به میکرو وصل میکنیم.
    4. کلید start را میزنیم (فرض کنید برای آغاز عملیات توسط میکرو ؛ قبلا یک کلید به پایه های میکرو وصل کردیم و اسمش رو start گذاشتیم که میکرو با فشردن این کلید کارشو شروع کنه)
    5. میکروکنترلر آدرس ip درون فایل text درون فلش دیسک را خوانده و پس از دریافت آن توسط wifi و یا توسط کابل اترنت (rj45) ، به منظور اتصال به اینترنت ، به مودم ADSL وصل می شود.
    6. میکروکنترلر پس از اتصال به اینترنت ، دستور ping را برای آن سایت اجرا کرده ، یک فایل text جدید بر روی فلش دیسک ایجاد میکند ، و اطلاعات خروجی دستور ping را درون این فایل text نوشته و در پایان هم فایل را ذخیره میکند.
    7. ارتباط با مودم قطع می شود و میکرو خاموش میشود.

و حالا سوالات من :
    1. برای انجام کاری که این سناریو بیان کرد چه بوردی مناسبه؟
    (لطفا ارزون ترین هدربورد رو پیشنهاد بدید و بفرمایید که چه چیزهایی باید در کنارش سفارش بدم و بعد روش اضافه کنم تا هدربورد مورد نظر توانایی کامل برای اجرای این سناریو رو داشته باشه) (میگم ارزونترین ، چون فقط همین یک کار رو میخوام برام انجام بده و بعدش دیگه به کارم نمیاد)
    2. سورس این برنامه به زبان قابل فهم برای میکرو ARM و یا مشابه این برنامه رو از کجا میتونم گیر بیارم؟ اینجا کسی نداره برام بفرسته؟ و یا حداقل راهنماییم کنید تا خودم بنویسمش.

لازم به ذکره که تو آزمایشگاه میکرو تو دانشگاه یه چیزای ابتدایی درمورد میکرو AVR یاد گرفتم و تا حدودی هم با زبان C و ++C آشنایی دارم (در حد درس های دانشگاه)

و در پایان اگر فکر میکنید اینجا به جوابم نمیرسم لطفا بفرمایید سوالاتم رو تو کدوم انجمن باید بپرسم؟

با سپاس از همه ی عزیزانی که راهنمایی میکنن.
    در حال حاضر دارم روی یک پروژه کار میکنم با یک سناریوی مشخص شده. مهمترین قسمتش هم درمورد اتصال میکرو آرم به اینترنت به صورت وایرلس هست. توضیحات کامل و سناریو در پست زیر وجود داره. هرکس میتونه کمکی کنه لطفا کوتاهی نکنه. حداقلش اینه که ثواب داره. هرکس هم میتونه این سناریو رو کامل پیاده سازی کنه لطفا شرایط و قیمت پیشنهادیشو برام با پیغام خصوصی بفرسته تا با هم صحبتی داشته باشیم. بخصوص اگه اون شخص اهواز باشه تا راحت تر بتونیم حضوری صحبت کنیم.
    با سپاس
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92235.0

پاسخ : درخواست راهنمایی درمورد نوشتن برنام

من این سوال شما رو به شکلهای مختلف خیلی جاها دیدم.تو همه تاپیکها هم بچه ها راهنمایی کردن که باید چکار کنید.نمیدونم شما دنبال چی هستید.یک برنامه اماده یا یک نظری باب میل شما.
    بازم همینه که شما باید یک برد اموزشی بگیرید و روی usb و ایترنتش کار کنید تا به هدفتون برسید.
    شما اگه تو این یک ماه که به طرح سوال طی کردید یکم در مورد این دو پروتوکل تحقیق میکردید خودتون به بهترین جواب میرسیدید.این میکروهای جدید بیشتر این دو پروتوکل رو دارن ولی بعلت پیچیدکی کمتر کسی بهاش کار کرده.شما هم به علت اینکه با میکرو کار نکردید خیلی پژوزه تون زمان بر میشه.بهتر هست این پروژه رو با شرح کامل کارکرد بدید دست یک متخصص تا براتون درست کنه.چون اینجور که شما پیش میرید به جایی نمیرسید.
    بردهای اموزشی کامل هم usb دارند و هم پرت شبکه و احتیاجی به سفارشه چیزی ندارید .فقط یک جی لینک برای پروگرام باید داشته باشید.با خرید هر برد اموزشی مثالهای از شبکه و usb هم به شما میدن تا بتونید روشون کار کنید.ولی برای اینکه این همه هزینه نکنید که اخرش بفهمید خیلی پیچیده هست و نمیتونید راه اندازی کنید بهتر است نصف اون هزینه بدید یکی براتون بنویسه کنه بعد اگه علاقه داشتید روی هون برنامه کار کنید و ارتقا بدید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درخواست راهنمایی درمورد نوشتن ب

نوشته اصلی توسط arvin2009
      من این سوال شما رو به شکلهای مختلف خیلی جاها دیدم.تو همه تاپیکها هم بچه ها راهنمایی کردن که باید چکار کنید.نمیدونم شما دنبال چی هستید.یک برنامه اماده یا یک نظری باب میل شما.
      بازم همینه که شما باید یک برد اموزشی بگیرید و روی usb و ایترنتش کار کنید تا به هدفتون برسید.
      شما اگه تو این یک ماه که به طرح سوال طی کردید یکم در مورد این دو پروتوکل تحقیق میکردید خودتون به بهترین جواب میرسیدید.این میکروهای جدید بیشتر این دو پروتوکل رو دارن ولی بعلت پیچیدکی کمتر کسی بهاش کار کرده.شما هم به علت اینکه با میکرو کار نکردید خیلی پژوزه تون زمان بر میشه.بهتر هست این پروژه رو با شرح کامل کارکرد بدید دست یک متخصص تا براتون درست کنه.چون اینجور که شما پیش میرید به جایی نمیرسید.
      بردهای اموزشی کامل هم usb دارند و هم پرت شبکه و احتیاجی به سفارشه چیزی ندارید .فقط یک جی لینک برای پروگرام باید داشته باشید.با خرید هر برد اموزشی مثالهای از شبکه و usb هم به شما میدن تا بتونید روشون کار کنید.ولی برای اینکه این همه هزینه نکنید که اخرش بفهمید خیلی پیچیده هست و نمیتونید راه اندازی کنید بهتر است نصف اون هزینه بدید یکی براتون بنویسه کنه بعد اگه علاقه داشتید روی هون برنامه کار کنید و ارتقا بدید
      سلام دوست عزیز
      قبل از هر چیز ادب حکم میکنه که بابت راهنماییتون تشکر کنم.
      نمیدونم چرا شما اینقدر با لحن تند و عصبانیت جواب منو دادید درحالی که من با هیچکس دعوا ندارم و به کسی هم بی ادبی نکردم! و حالاهم به پیشنهاد یکی از دوستان انجمن، و چون هنوز به جوابم نرسیدم سوالاتم رو سعی کردم واضح تر بیان کنم تا دوستان بهتر بتونن راهنماییم کنن. اینم لینک اون تاپیک :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23410.msg575281#msg575281

درضمن من تو این یک ماه بیکار ننشستم عزیز، درمورد پارامترهای دیگه ی پروژم تحقیق کردم و به نتایج خوبی هم رسیدم. ولی در مورد این بخش کار گیر افتادم (همین قسمت که سناریوشو نوشتم).
      هرکس حوصله ی جواب دادن نداره خب اصلا جواب نده، اینکه دیگه عصبانیت نداره!
      بگذریم...

درمورد اینم که فرمودید بدم دست یه متخصص:
      قبلا به چند نفر گفتم ، یا قیمت های خیلی نجومی میدن که اصلا بصرفه نیست و یا بعضا نمیتونن همچین سناریویی رو پیاده سازی کنن.

یا حق
      در حال حاضر دارم روی یک پروژه کار میکنم با یک سناریوی مشخص شده. مهمترین قسمتش هم درمورد اتصال میکرو آرم به اینترنت به صورت وایرلس هست. توضیحات کامل و سناریو در پست زیر وجود داره. هرکس میتونه کمکی کنه لطفا کوتاهی نکنه. حداقلش اینه که ثواب داره. هرکس هم میتونه این سناریو رو کامل پیاده سازی کنه لطفا شرایط و قیمت پیشنهادیشو برام با پیغام خصوصی بفرسته تا با هم صحبتی داشته باشیم. بخصوص اگه اون شخص اهواز باشه تا راحت تر بتونیم حضوری صحبت کنیم.
      با سپاس

دیدگاه

پاسخ : درخواست راهنمایی درمورد نوشتن برنام&#1

نه داداش لحنم تند نیست.من فقط چند تا تاپیک از اشما هم تو این سایت و هم سایت همسایه دیدم و بچه ها هم راهنماییتون کردن گفتم این چیه که هنوز شما به جواب نرسیدید.اگه سوءتفاهمی پیش اومده از شما معذرت میخوام.
        من بهترین راه رو گفتم.این پروژه شما رو خیلی ها هستند با 600 یا 700 تومان خونه پرش اماده تحویل بدن.کسانی که کار کردن و بلدن نه کسانی که اماتور هستند و هنوز کار زیادی در این زمینه انجام ندادن.این دوقسمت از پیچیده ترین قسمتهای میکرو هست و اگه ناوارد باشی برای پیاده سازی خیلی زمان بر هست.
        شما تمام مثالهای مربوط به قسمتهای پروژت رو اینجا http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=295.0 میتونی پیدا کنی دو مثال برای شبکه وجود داره و چند تا هم برای USB .حالا برو بگیر مثالها رو و باز کن ببین از پسش بر میای یانه؟کار نشود نداره ولی نگاه کن ببین انقدر وقت و هزینه ای که باید بزاری ارزش کار رو داره یا نه.که من مطمئنم سری دل زده میشی چون یک دفعه میخوای بری سر پله.بعضی وقت ها ارزش نداره برای یک لیوان شیر بری گاو بخری.
        در ضما پرژه شما رو من خوندم اصلا پیجیده نیست فقط پروتوکلهایی که میخوای بکار بگیری یکم پیجیده هست.مخصوصا برای شما که تا به حال با میکرویی کار نکردید.با این تفاسیر اگه بازم خواستی خودت کار کنی بفرمایید چندتا اموزش مقدماتی برای این دو پروتکول هست تقدیم کنم

راحت ترین کار برای شما استفاده از بردهای لینوکس هست.سریع تر از میکرو کنترل های معمولی به نتیجه میرسید و احتاج نبیست خودت و درگیر این دو پروتکول بشید و از همون برد توی پرژه تون استفاده کنید
        موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : درخواست راهنمایی درمورد نوشتن برنامه ای برای ARM که به اینترنت وصل بشه!

من با ارم کار نمی کنم اما با بسکام میشه میکرو رو به اینترنت وصل کرد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درخواست راهنمایی درمورد نوشتن برنام

نه داداش لحنم تند نیست.من فقط چند تا تاپیک از اشما هم تو این سایت و هم سایت همسایه دیدم و بچه ها هم راهنماییتون کردن گفتم این چیه که هنوز شما به جواب نرسیدید.اگه سوءتفاهمی پیش اومده از شما معذرت میخوام.
            نه داداش خواهش میکنم. مشکلی نیست ؛ تو انجمن ها اینجور مسائل عادیه و منم چون سالهای زیادیه تو انجمن های مختلف فعالیت دارم دیگه با این مسائل کاملا آشنا هستم. الانم میخندم که خیالت راحت شه دیگه ناراحت نیستم :biggrin:

من بهترین راه رو گفتم.این پروژه شما رو خیلی ها هستند با 600 یا 700 تومان خونه پرش اماده تحویل بدن.کسانی که کار کردن و بلدن نه کسانی که اماتور هستند و هنوز کار زیادی در این زمینه انجام ندادن.این دوقسمت از پیچیده ترین قسمتهای میکرو هست و اگه ناوارد باشی برای پیاده سازی خیلی زمان بر هست.
            این مبلغی که گفتی فقط برای نوشتن برنامه هست (نرم افزار پروژه)!!! یا کلا طراحی و پیاده سازی سخت افزاری و نرم افزاری کامل بورد مربوطه؟ من اهواز زندگی میکنم ، مطمئن نیستم اینجا همچین متخصصی پیدا بشه! هر کدوم از دوستان اگه احیانا همچین کسی سراغ دارید معرفی کنید تا ملاقاتی باهاش داشته باشم و در مورد طرحم باهاش صحبت کنم.
            بهرحال اینکه من بیشتر قصد دارم خودم شروع کنم و انجامش بدم (بنا به دلایلی که باور کنید توضیحش خیلی سخته). فقط موندم که "دقیقا" چه سخت افزارهایی رو باید بخرم؟ "دقیقا" از کجا شروع کنم و "دقیقا" چه چیزهایی رو باید یاد بگیرم.

بنابراین از دوستان خواهش دارم اگه امکانش هست بیشتر "در این مورد" راهنماییم کنید که به بیراهه نرم!

در ضما پرژه شما رو من خوندم اصلا پیجیده نیست فقط پروتوکلهایی که میخوای بکار بگیری یکم پیجیده هست.مخصوصا برای شما که تا به حال با میکرویی کار نکردید.با این تفاسیر اگه بازم خواستی خودت کار کنی بفرمایید چندتا اموزش مقدماتی برای این دو پروتکول هست تقدیم کنم
            این همه ی پروژه نیست دوست عزیز ، این فقط یکی از قسمت های چندگانه ی پروژس. خود پروژه ی اصلی برنامش خیلی پیچیده تر از این حرفاس! این در واقع نقطه ی شروع برنامش هست، طوری که اگه اینو بتونم انجام بدم ، تقریبا بقیه ی راه رو راحت تر میتونم برم جلو. یکی از دلایلی هم که نمیتونم بدم یکی دیگه انجامش بده اینه که اونوقت اگه سر در نیارم چیکار کرده پس کار بیهوده ای انجام دادم!
            بهرحال ، اگه شما لطف کنی و آموزش هایی که فرمودی رو اینجا قرار بدی ممنون میشم.
            چون هرچی اطلاعات بیشتری جمع آوری کنم بعدا کم تر گیر میفتم چون میتونم ازشون کمک بگیرم.

راحت ترین کار برای شما استفاده از بردهای لینوکس هست.سریع تر از میکرو کنترل های معمولی به نتیجه میرسید و احتاج نبیست خودت و درگیر این دو پروتکول بشید و از همون برد توی پرژه تون استفاده کنید
            موفق باشید
            بله خب اون اوایل هم رفتم دنبال بورد های لینوکسی و خلاصه سیستم عاملی ، اما چون اصلا از نظر هزینه "برای طرح من" به صرفه نیستن کلا بیخیالشون شدم. حتی یه مدت دنبال این بودم که خودمون یه بورد جدید بسازیم و روش لینوکس رو پورت کنیم و اتفاقا آموزش هایی هم برای این مورد پیدا کردم ولی چون باز دیدم هزینه ی ساخت بورد زیاد میشه "کلا" قید بوردهای سیستم عاملی رو زدم.

چیزی که شما فرمودی کاملا درسته و با بورد های سیستم عاملی همه چیز خیلی راحت پیش میره ، اما این "فقط" در شرایطی خوبه که "هزینه ی نهایی ساخت بورد" در اولویت نباشه.
            با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
              من با ارم کار نمی کنم اما با بسکام میشه میکرو رو به اینترنت وصل کرد
              آقای خلیلی ممنون که در این بحث شرکت کردی، ولی اینقدر خلاصه گفتی که من چیزی متوجه نشدم :rolleyes:
              با سپاس

دیدگاه

سلام
                با اینکه مطمئن هستم توی دراوردن قیمت نهایی اشتباه کردی پس بسم الله
                یک برد اموزشی کامل بگیر به قیمت حدود 200 هزارتومان یک جی لینک بگیر بقیمت 60 هزار تومان.تا اینجا شده حدود 260 تازه این اول راه هست بعد از اینکه به نتیجه برسی برد اصلی پروژه هم هست.
                حالا یک برد لینوکس از 190 داریم تا حدود 350 با این تفاوت که بعد از به نتیجه رسیدن همونو بزار تو پروژت.شما با اون بردی که انتخاب کرده بودید و اون فیلم پیشنهادی تازه اصول اولیه میکرو دستت میاد.(سایت همسایه)
                اینم بدون راحت یک سال باید مداوم کار کنی که موفق بشی با ارم کار کنی.یک سوال این پروژه نمونه سازی یک ایده کارامد است یا نه یک پروژه دانشجویی؟
                اگه گزینه دوم هست شاید بشه با همون avr و مدار اماده ایترنت داخل فروشگاه همین سایت هم پروژت رو ببندی.

دیدگاه

سلام
                  با اینکه مطمئن هستم توی دراوردن قیمت نهایی اشتباه کردی پس بسم الله
                  یک برد اموزشی کامل بگیر به قیمت حدود 200 هزارتومان یک جی لینک بگیر بقیمت 60 هزار تومان.تا اینجا شده حدود 260 تازه این اول راه هست بعد از اینکه به نتیجه برسی برد اصلی پروژه هم هست.
                  حالا یک برد لینوکس از 190 داریم تا حدود 350 با این تفاوت که بعد از به نتیجه رسیدن همونو بزار تو پروژت.شما با اون بردی که انتخاب کرده بودید و اون فیلم پیشنهادی تازه اصول اولیه میکرو دستت میاد.(سایت همسایه)
                  شما میگی قیمت نهایی اشتباهه؛ پس اگه میشه لطفا شما که واردی یه لطفی کن قیمت یه همچین بوردی رو تخمین بزن برام تا دیدم بازتر بشه:
                  بوردی شبیه به هدربورد lpc1768 که قابلیت usb و ethernet بهش اضافه شده باشه. اگه دوتا usb داشته باشه که چه بهتر ، یکی برای اتصال فلش دیسک و یکی هم برای اتصال دانگل wifi .

اینم بدون راحت یک سال باید مداوم کار کنی که موفق بشی با ارم کار کنی.یک سوال این پروژه نمونه سازی یک ایده کارامد است یا نه یک پروژه دانشجویی؟
                  اگه گزینه دوم هست شاید بشه با همون avr و مدار اماده ایترنت داخل فروشگاه همین سایت هم پروژت رو ببندی.
                  گزینه ی اول درسته داداش. بخاطر همینه اینقدر تاکید دارم روی هزینه ی حداقل.

سپاس بابت اینکه وقت میذارید و جواب میدید.
                  یا حق
                  با سپاس

دیدگاه

راه کار سریع استفاده از سیم 900 و میکروی avr و یک سوکت sd رم هست.شما با اینترنت سیم 900 تام اون کارایی که میخواید رو میتونید انجام بدید.فکر میکنم گزینه خوبی باشه براتون.

دیدگاه

دوست عزیز، من می تونم تا حد امکان اینجا کمکت کنم. ولی حوصله ساختنش رو ندارم!
                      قبلش یه سوال اساسی دارم؛ چرا؟!!!! نــــه! واقعاً چـــرااااااا؟!! Ping کردن یه وب سایت؟! اونم به این سختی! آخه چه هدفی داره واقعاً؟!!!!

از سوال که بگذریم، کار شما قابل انجامه. شما فقط یه برد آموزشی 1768 بخر برای سرعت بخشیدن به کار. چون سخت افزار Ethernet دنگ و فنگ داره. تمام هزینه شما همین برده و البته پروگرامرش.
                      در مورد WiFi، بهتره بیخیال دانگل USBش بشی. چون برای سیستم عامل جواب میده، اونم با درایورش. با میکروکنترلر نمیشه ازش استفاده کرد.
                      اگه راه حل بی سیم دوست داری، اول یه ماژول WiFi سریال بخر. همین فروشگاه هم داره. اگه باسیم دوست داری، که بسم الله؛
                      خواندن text از USB هیـــــچ کاری نداره. مثال آماده ش تو پوشه مثالهای Keil هست (به وقتش به اون می رسیم).
                      برای وصل شدن به Ethernet و مودم و اینا هم کار خاصی لازم نیست بکنی. مودم ADSL رو تو حالتی قرار بده که خودش بشه Gateway.اینجوری رمز و اینا رو خودش با مخابرات رد و بدل می کنه و شما رو مستقیم هُل میده تو اینترنت.
                      چون مورد شما فقط Ping لازم داره، اصلاً برنامه نویسیش سخت نیست. پروتکل TCPهم لازم نداره. شما فقط ARP و ICMP رو می خوای. Ping با پروتکل ICMP سه سوت راه میافته (خودم نمونه برنامه ش رو نوشتم). برنامه ش به سادگی آب خوردنه. وقتی نوشتی و تستش کردی انقـــــد لذت بخشه که نگو :smile:

خوب برای شروع برد آموزشی از هر جایی که دوست داری تهیه کن و Keil رو نصب کن و یکم مثالهاش رو پروگرام کن و LED خاموش روشن کن تا بریم سر اصل مطلب...
                      بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

راه کار سریع استفاده از سیم 900 و میکروی avr و یک سوکت sd رم هست.شما با اینترنت سیم 900 تام اون کارایی که میخواید رو میتونید انجام بدید.فکر میکنم گزینه خوبی باشه براتون.
                        سیم 900 آیا همون ماژولی نیست که سیمکارت میخوره؟! اینکه به مودم وصل نمیشه! نهایتش میتونه از اینترنت gprs سیمکارت استفاده کنه!
                        نه عزیز این اصلا به کار من نمیاد!
                        یکبار دیگه تأکید میکنم تمام موارد سناریویی که نوشتم برام مهمه، از جمله : استفاده از اینترنت به واسطه ی مودم! نه gprs ، و فلش دیسک ، نه sd !
                        بهرحال از راهنماییت کمال تشکر رو دارم. مرسی.
                        با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
                          دوست عزیز، من می تونم تا حد امکان اینجا کمکت کنم. ولی حوصله ساختنش رو ندارم!
                          قبلش یه سوال اساسی دارم؛ چرا؟!!!! نــــه! واقعاً چـــرااااااا؟!! Ping کردن یه وب سایت؟! اونم به این سختی! آخه چه هدفی داره واقعاً؟!!!!
                          سلام. بابت همین دلگرمی که گفتید در ساختش کمکم می کنید ممنونم. ولی درمورد این همه چرا !!! :
                          فکر کنم قبلا هم گفتم ، همه ی این پروژه به یه ping ساده محدود نمیشه و درواقع بعدا خیلی کارهای دیگه از جمله یه سری فعالیت ها از طریق اینترنت و و و... هم مد نظر هست. و ping فقط یکی از همه ی اون کارهاست. امیدوارم به پاسخ چراها رسیده باشید :smile:

از سوال که بگذریم، کار شما قابل انجامه. شما فقط یه برد آموزشی 1768 بخر برای سرعت بخشیدن به کار. چون سخت افزار Ethernet دنگ و فنگ داره. تمام هزینه شما همین برده و البته پروگرامرش.
                          طبق اطلاعاتی که در این انجمن و انجمن همسایه! توسط دوستان بدست اوردم به بورد آموزشی کامل که قیمتش بیش از 200 هزار تومنه نیازی نیست! و کار من با یه هدربورد ساده مثل هدربورد lpc1768 با کمی دستکاری راه میفته.

در مورد WiFi، بهتره بیخیال دانگل USBش بشی. چون برای سیستم عامل جواب میده، اونم با درایورش. با میکروکنترلر نمیشه ازش استفاده کرد.
                          اگه راه حل بی سیم دوست داری، اول یه ماژول WiFi سریال بخر. همین فروشگاه هم داره.
                          آخه از نظر هزینه برای پروژه ی من بصرفه نیست که از یه ماژول 40 هزار تومنی برای راه حل بی سیم استفاده کنم!
                          درضمن شما مطمئنی که نمیشه؟! یعنی منظورم اینه که کار کردی در این مورد و مطمئن شدی که از هیچ راهی نمیشه دانگل رو به میکرو معرفی کرد؟!

اگه باسیم دوست داری، که بسم الله؛
                          خواندن text از USB هیـــــچ کاری نداره. مثال آماده ش تو پوشه مثالهای Keil هست (به وقتش به اون می رسیم).
                          برای وصل شدن به Ethernet و مودم و اینا هم کار خاصی لازم نیست بکنی. مودم ADSL رو تو حالتی قرار بده که خودش بشه Gateway.اینجوری رمز و اینا رو خودش با مخابرات رد و بدل می کنه و شما رو مستقیم هُل میده تو اینترنت.
                          پس با این حساب فقط کافیه با کابل شبکه مودم و بورد میکرو رو به هم وصل کنم و مثلا دستور ping رو اجرا کنم! درسته؟

چون مورد شما فقط Ping لازم داره، اصلاً برنامه نویسیش سخت نیست. پروتکل TCPهم لازم نداره. شما فقط ARP و ICMP رو می خوای. Ping با پروتکل ICMP سه سوت راه میافته (خودم نمونه برنامه ش رو نوشتم). برنامه ش به سادگی آب خوردنه. وقتی نوشتی و تستش کردی انقـــــد لذت بخشه که نگو :smile:
                          همونطور که گفتم، نه ، فقط ping نیست. شما فرض کن ارسال و دریافت ایمیل و استفاده از http , ftp هم هست. اونوقت چطور میشه قضیه؟

خوب برای شروع برد آموزشی از هر جایی که دوست داری تهیه کن و Keil رو نصب کن و یکم مثالهاش رو پروگرام کن و LED خاموش روشن کن تا بریم سر اصل مطلب...
                          اگه به این راحتی که شما گفتی بود چقدر خوب بود :smile:
                          واقعا از این قسمت و اون قسمت که گفتی خیلی لذت بخشه اینکه میکرو کاری رو که میخوایم انجام بده انرژی گرفتم. شوخی نمیکنم! کاملا جدی میگم. ممنونم.
                          با سپاس

دیدگاه

خواهش می کنم. امیدوارم تو انجام این کار موفق بشید.

نوشته اصلی توسط Farshad.m
                            فکر کنم قبلا هم گفتم ، همه ی این پروژه به یه ping ساده محدود نمیشه و درواقع بعدا خیلی کارهای دیگه از جمله یه سری فعالیت ها از طریق اینترنت و و و... هم مد نظر هست. و ping فقط یکی از همه ی اون کارهاست. امیدوارم به پاسخ چراها رسیده باشید :smile:
                            واقعاً چقدر جوابِ دندان شکنی دادید! با این توضیحات مفصل دیگه جای هــیـــچ ابهامی نخواهد بود!
                            آخه دوست من، خیلی کارهای دیگه و یک سری فعالیتها و "و و و ..." هم شد جواب!؟!!!

نوشته اصلی توسط Farshad.m
                            آخه از نظر هزینه برای پروژه ی من بصرفه نیست که از یه ماژول 40 هزار تومنی برای راه حل بی سیم استفاده کنم!
                            درضمن شما مطمئنی که نمیشه؟! یعنی منظورم اینه که کار کردی در این مورد و مطمئن شدی که از هیچ راهی نمیشه دانگل رو به میکرو معرفی کرد؟!
                            نمیشه. اگه دوست داری خودت امتحان کن و نتیجه رو خبر بده.

من گفتم فقط Ping راحته. مدیریت TCP و HTTP اونقدار هم ساده نیست. کتابخونه های آماده TCP/IP تو اینترنت فراوونه، ولی باید بشینی حســابی زیر و روشون کنی. من فقط تا Ping می تونم کمکت کنم.
                            بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

خواهش می کنم. امیدوارم تو انجام این کار موفق بشید.
                              واقعاً چقدر جوابِ دندان شکنی دادید! با این توضیحات مفصل دیگه جای هــیـــچ ابهامی نخواهد بود!
                              آخه دوست من، خیلی کارهای دیگه و یک سری فعالیتها و "و و و ..." هم شد جواب!؟!!!
                              :biggrin:
                              وقتی نوشتم فعالیت های اینترنتی فکر کردم خودت متوجه میشی آخه. در ادامه هم که نوشتم برات فرض کن ارسال و دریافت ایمیل و یه سری کارها با پروتکل ftp ,http هم مد نظر هست.
                              بگذریم... امیدوارم این ابهامات رفع شده باشه دیگه :biggrin:

نمیشه. اگه دوست داری خودت امتحان کن و نتیجه رو خبر بده.
                              نه عزیز مسأله که لج و لجبازی نیست! من که تخصص ندارم داداش، تو یکی از انجمن ها همین سوالو پرسیدم یه نفر گفت دانگل بلوتوث رو تونسته راه بندازه از این طریق ؛ پس احتمالا دانگل wifi هم امکان پذیره. همین و بس!
                              حالا اگه شما در این مورد کار کردی و منطقی میتونی نظر ایشون رو رد کنی بسم ا... ، منت بذار و دید منم نسبت به این قضیه بازتر کن.
                              با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X