من میخوام یه دستگاه درست کنم برای محیط هایی مثل شهربازی که دستگاههای بزرگ به همراه نویزهای زیادی اطرافم هست کسی میتونه راهنماییم کنه ببینم که آیا میشه از آرم استفاده کنم یا برم سراغ pic ؟ :angry: :angry: راستش خیلی میترسم دستگاه و بسازم بعد برم نویزا مختلش کنن آبروم بره:cry2:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
میکروی مناسب برای محیط شهربازی
Collapse
X
-
پاسخ : میکروی مناسب برای محیط شهربازی
نوشته اصلی توسط sheri24من میخوام یه دستگاه درست کنم برای محیط هایی مثل شهربازی که دستگاههای بزرگ به همراه نویزهای زیادی اطرافم هست کسی میتونه راهنماییم کنه ببینم که آیا میشه از آرم استفاده کنم یا برم سراغ pic ؟ :angry: :angry: راستش خیلی میترسم دستگاه و بسازم بعد برم نویزا مختلش کنن آبروم بره:cry2:
من pic را ÷یشنهاد می کنم البته طراحی pcb و همچنین منبع تغذیه وشرایط محیط هم خیلی مهمهدوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
[move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.
دیدگاه
-
من با avr کار کردم اما چون نویز پذیریش زیاده چند وقته دارم با آرم کارمیکنم و دیگه وقت ندارم سراغ pic برم. میخوام یه دستگاه بازی برای بچه ها طراحی کنم که باید شعر بخونه و چند تا موتورو حرکت بده بعد روی lcd چندتا شکل عروسک نشون بدهو و از این جورا بکنه!!!
تو شهربازی ارم چند روز پیش رفتم دیدم دستگاهاش بیشتر شده و حس کردم محیط باید خیلی پرنویز باشهoo: :surprised: من دقیق متوجه این که شما میگین طراحی باید خوب باشه نمیشوم!!! کتابی یا رفرنسی برای راههای کاهش نویز هست و اینکه آیا با همون avr هم میشه کار خوب تحویل داد :angry:میدونم اطلاعاتم خیلی کمتر از شماست واسه همین از شما دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید تا آبروم نره :cry:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sheri24من با avr کار کردم اما چون نویز پذیریش زیاده چند وقته دارم با آرم کارمیکنم و دیگه وقت ندارم سراغ pic برم. میخوام یه دستگاه بازی برای بچه ها طراحی کنم که باید شعر بخونه و چند تا موتورو حرکت بده بعد روی lcd چندتا شکل عروسک نشون بدهو و از این جورا بکنه!!!
تو شهربازی ارم چند روز پیش رفتم دیدم دستگاهاش بیشتر شده و حس کردم محیط باید خیلی پرنویز باشهoo: :surprised: من دقیق متوجه این که شما میگین طراحی باید خوب باشه نمیشوم!!! کتابی یا رفرنسی برای راههای کاهش نویز هست و اینکه آیا با همون avr هم میشه کار خوب تحویل داد :angry:میدونم اطلاعاتم خیلی کمتر از شماست واسه همین از شما دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید تا آبروم نره :cry:
اگه اینطور نیست و نگران قدرت پردازنده نیستی، به شرط رعایت ملاحظات تغذیه و نویز الکترومغناطیس با هر میکرویی که دوست داری (مثل AVR) می تونی کار رو انجام بدی..بیایید با Google آشتی کنیم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد رستمیاگه قدرت و سرعت پردازش زیادی لازم داری، با ARM انجامش بده. مثلاً تعویض تصویر LCD رنگی بزرگ با ARM به مراتب سریعتره تا با AVR. سرعت کلاکش می تونه تا 100MHz هم باشه، ولی تو AVR حداکثر 16MHz.
اگه اینطور نیست و نگران قدرت پردازنده نیستی، به شرط رعایت ملاحظات تغذیه و نویز الکترومغناطیس با هر میکرویی که دوست داری (مثل AVR) می تونی کار رو انجام بدی..
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد رستمیاگه قدرت و سرعت پردازش زیادی لازم داری، با ARM انجامش بده. مثلاً تعویض تصویر LCD رنگی بزرگ با ARM به مراتب سریعتره تا با AVR. سرعت کلاکش می تونه تا 100MHz هم باشه، ولی تو AVR حداکثر 16MHz.
اگه اینطور نیست و نگران قدرت پردازنده نیستی، به شرط رعایت ملاحظات تغذیه و نویز الکترومغناطیس با هر میکرویی که دوست داری (مثل AVR) می تونی کار رو انجام بدی..
نوشته اصلی توسط sheri24مهندس عزیز یعنی اگر مدارات حذف نویز بزارم میتونم با avr بدون مشکل کار کنم؟ :read: کارم نیاز به پردازش زیاد نداره سادست اما نمیدونم همین کار ساده هم ممکنه با نویز به هم بریزه؟ چه مداراتی برای حذف نویز مناسبه؟ :icon_razz: از دوستان بابت راهنمایی سپاسگذارم
EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.
خصوصا این پست:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...2068#msg192068
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sheri24مهندس عزیز یعنی اگر مدارات حذف نویز بزارم میتونم با avr بدون مشکل کار کنم؟ :read: کارم نیاز به پردازش زیاد نداره سادست اما نمیدونم همین کار ساده هم ممکنه با نویز به هم بریزه؟ چه مداراتی برای حذف نویز مناسبه؟ :icon_razz: از دوستان بابت راهنمایی سپاسگذارم
نوشته اصلی توسط RohalaminAVR تا 32 مگاهرتز هم داریم. سری XMEGA رو فراموش کردی؟ تازه همون سری ATMEGA و tiny هم تا 20 مگاهرتز داریم. ولی در کل با توجه به وضعیت کشور می تونیم فرض رو بر صحیح بودن گفته های شما بذاریم.بیایید با Google آشتی کنیم!
دیدگاه
دیدگاه