اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توافق برای ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : توافق برای ARM

خوب دوستان الان با این اوصاف چی کار کنیم؟ از کجا بخریم بهتره.
    تا روز سه شنبه به نتیجه برسیم بریم دنبال بقیه کارا انشالله :nerd:

دیدگاه

[glow=red,2,300]explode [/glow] :
      منم قیمت گرفتم یکجا گفت برای 25 تا 8938----->13000 *** 5749 --------->11000

لطفا تلفن شرکت یا فروشگاه که از ان قیمت گرفتید را برای من بفرستید.

دیدگاه

الان شمارشو ندارم ولی اگه موافقید هر کسی تعدادشو بگه اگه طبق نظر سنجی باشه که 15 نفر نظر دادن هر نفر از هر نمونه 1 عدد بخواد.20 عدد از هر دو ای سی اضافه میمونه تکلیف انها چیه؟دو راه است یا تعداد متقاضیان بیشتر بشه(یعنی کسائی که احتمالآ نظر ندادن بیان و تعداد تقاضاشونو بگن) یا چند نفری 2 عدد بگیرن من خودم اگه از هر کدوم اگه کسی نخواست دوتا میخوام
        در ضمن زمان اوردنش بین 40 تا 70 روزه یعنی به یارو گفتم با الاغو و شتر یا پیاده ام هم خواست بیاره اشکال نداره :mrgreen: (زمان یکم بیشتر میشه ولی عوضش ارزونتر در میاد)
        بازم بستگی به نظر شما داره اگه پایه اید که واقعآ شروع کنیم یا علی
        هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

اخرین قیمتی که برای هر کدوم هست چنده؟
          نظر سنجی رو ادیت میکنم که بقیه هم نظر بدن که ایا مایلن 2 تا بخرن یا نه؟
          در ضمن نتایج نظر سنجی قبلی اینطوری بود که:
          ARM Cortex M3 از st :
          2

ARM 9:
          2

ARM 7:
          2

ARM Cortex M3 از luminarymicro:
          9

دیدگاه

چرا دیگه کسی نمیاد اینجا :sad: چی شود اون همه شورو شوق :sad: :cry2:
            فکر کنم باید تو مایه های cancel کار کنیم نه؟؟؟
            هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط explode
              چرا دیگه کسی نمیاد اینجا :sad: چی شود اون همه شورو شوق :sad: :cry2:
              فکر کنم باید تو مایه های cancel کار کنیم نه؟؟؟
              فکر کنم بهترین کار همینه :agree:. کلا این جور بحثها هیچ وقت جواب نداده چون مشکلاتش زیاده واقعا. بزرگترین مشکل اینه که مکان ثابتی وجود نداره(مثلا دفتر سایت eca) که همه برن و اول پولو بدن بعد دیگه خودشون میرن دنبالش. ولی اینجا که واسه حرف زدن پول نمیگیرن پس همه راحت نظر میدن+حرفهای قلمبه سلمبه :cry:
              ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

دیدگاه

سلام

ببینید دوستان من از اول واقعا قصد خرید داشتم و هنوز هم دارم. اگر تو پست های قبلی بخونید میبینید که سر موقع کارهایی رو که گفتم انجام دادم از جمله قیمت گرفتن. منتها برام جالبه که دوستان میان پست میزنن که حالا که میخواین بگیرین دو مدل بگیرین از هر مدل هم 2،3 تا بگیرین. بعد که قیمت رو بر این اساس میدی میان میگن که نه خیلی زیاده نمی ارزه و از این جور چیزها ....
                آخه شما فرض کنید دو نوع IC بدستتون برسه میخواین همزمان شروع کنین به کار کردن رو هردوتاش؟ این امکان پذیره?!
                اگر از همون اول کسانی که واقعا طالب بودن میومدن و نظر میدادن الان ICها دستمون بود ولی ماشالله موقع نظر دادن همه حاضرن ولی موقع عمل ....!؟
                من درست همون موقع که پست اول رو زدم به این دوستم سفارش یک برد FPGAرو دادم که هفته پیش دستم رسید با یک قیمت قابل قبول اگر همون موقع هم روی یک IC توافق میکردم الان داشتیم PCBشو میزدیمو ... .
                حالا هنوز هم دیر نشده من نمیدونم چجوری میشه مطمئن شد که چه کسانی واقعا طالب خریدن هستن وگر نه اگر همین الان هم تصمیم بگیریم حداکثر 3 تا 4 هفته دیگه دستمونه.
                اگر قانع باشیم که همون LM3S8938 رو فقط، به تعداد 25 تا بخریم با قیمت digikey بعلاوه حداکثر 70-80 دلار یعنی برای 10 نفر نفری 8 دلار اضافه بر قیمت خودش، معقول در بیاد.( شما تو همین ایران اگه یک بسته رو با تیپاکس به یک شهر دیگه ارسال کنید هزینه اولیش میشه حدود 4000 تومان یعنی 4 دلار. حالا این قراره از آمریکا یا کانادا بره چین از اونجا بیاد ایران فکر کنم 8 دلار خیلی زیاد نباشه!!!)
                بهر حال اگه 10 نفر پایه برای شروع به کار با ARM وجود داره بسم الله...
                من سعی میکنم قیمت دقیق (با 3 رقم اعشار :biggrin رو فردا بگیرم.(البته آخرین بار که با دوستم صحبت کردم همین حدودا گفت.)

یا علی
                اللهمَ اغفرلیَ الذنوبَ التی تحبسُ الدعاء

دیدگاه

من که گفتم با LM3S8938 موافقم
                  ولی نه با قیمت 60-70 تومن
                  خب همین قیمتی که شما الان گفتی ، یعنی 20=8+12 دلار خوبه
                  من یکی میخوام ، بی برو برگرد :smile:
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

دوست عزیز hrhgroup سلام
                    من هم شدیدا به این ای سی نیاز دارم البته بیشتر از 2 تا
                    در نتیجه نا امید نشو
                    ممنون

دیدگاه

با سلام
                      من هم به علت فقر یکی میآ‌خواهم یعنی فعلا وضعیت مالی درامه.
                      -- من پیشنهاد میآ‌کنم که شما نظر سنجی رو به صورت تعداد قرار بدهید تا آمار هم به دست بیاد یعنی گزینهآ‌ها رو ۱ ۲ ۳ ۵ ۱۰ یا بالاتر قرار بدهید ببینیم در کل چند تا میآ‌خواهند که دیگر سراغ پول و پرداختش بریم انشا الله.
                      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

با سلام خدمت تمام دوستان با مرام و با معرفت که من واقعآ شرمنده لطفشونم :surprised:
                        آقا خر ما از کرگی دم نداشت :sad: ما از خیر Luminary گذشتیم یک دونه at91sam7x256 از جوان گرفتم 15 تومن فعلآ با همین کار میکنم و فکر کنم برای شروع عملی راه دیگه ای نیست؟؟؟فعلآ که خوبه!!!
                        موفق وموید باشید.امیدوارم ای سی ها رو بتونید بگیرید!ما که نتونستیم؟انشاالله شما بگیرید. من که از خدامه ببینم دوستام تو زمینه های جدید دنیا پیشرفت کنن
                        اقای avr1100 شماره تلفن رو براتون فرستادم لطفآ به پیغام خصوصیتون یک نگاه بندازید بازم ممنونم
                        هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

در ضمن اگر Luminary اوردید من 3 تا می خوام.

جناب explode ناراحت و ناامید نشید ما به شما اطمینان داریم .

دیدگاه

با سلام به دوستان
                            بر روی هر ترشه ای توافق شد من هم دو تا میخوام.من تازه مطالعاتم را روی arm شروع کردم .با کامپایلر winarm تونستم کار کنم و حالاهم دارم سعی می کنم یه برد برای at91sam7x25 بزنم و اطلاعاتم زیاد و دقیق نیستند و خوب اگه تصمیم به خرد cortex گرفتین می تونین رو من هم حساب کنین .دو تا می خوام : :biggrin:

دیدگاه

تازه متوجه شدم که luminary micro نسبت به stm32 ST یک ضعف بزرگ دارند در حالیکه مصرف جریان stm32 100pin با فرکانس 72 mhz با روشن بودن همه بخشها 50 mA این برای luminary 150mA است !!

luminary پر مصرف است شما هم بخونید و نظر بدهید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr1100
                                تازه متوجه شدم که luminary micro نسبت به stm32 ST یک ضعف بزرگ دارند در حالیکه مصرف جریان stm32 100pin با فرکانس 72 mhz با روشن بودن همه بخشها 50 mA این برای luminary 150mA است !!

luminary پر مصرف است شما هم بخونید و نظر بدهید
                                جایی می خوندم که برای ساخت STM32 از فناوری (Process Technology) نود نانو متر استفاده میشه (در مقابل فناوری 250 نانو متر چیپ های Luminary). پس مصرف چیپ های Luminary به مقدار قابل ملاحظه ای بیشتر خواهد بود.
                                There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X