اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد یادگیری arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد یادگیری arm

نوشته اصلی توسط saeiddiod
    همین الان نگاه کردم برای AT91SAM7X256 تو IAR من مقدارش صفره.
    مقدارش رو به "صفر" تغییر بده.فکر نکنم مشکلی بوجود بیاد.
    برا at91sam7s256 چنده؟
    جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
    که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elfian
      برا at91sam7s256 چنده؟
      صفره
      برای همه میکرو هایی که دیدم صفر بود.
      مشکلی نداره خودت صفرش کن.میخوای فایل icf رو برات اپلود کنم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
        صفره
        برای همه میکرو هایی که دیدم صفر بود.
        مشکلی نداره خودت صفرش کن.میخوای فایل icf رو برات اپلود کنم؟؟
        آره دستت درد نکنه یه برنامه ساده هم که با همین icf کار کردی و جواب داده هم بزاری عالی میشه
        جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
        که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (!Mostafa! (!M!
          با سلام دوستان من خیلی تعریف arm رو شنیدم و میخوام یاد بگیرم و از avr دیگه خسته شدم چون زیاد قوی نیست
          اگه میشه کتابی رو پیشنهاد کنید یا ره نمایی کنید فقط زبان برنامه نویسی اسمبلی نباشه
          ممنون

کتابمرجع کامل میکروکنترلرهای ARM به زبان C سری LPC17XXالبته برای سریLPC1768 نوشته محمد خوش باطن خیلی کتاب خوبیه بشرطیکه بادقت جاهای بدرد بخورش رو بخونی :read:

دیدگاه

به نظر من کتاب مهندس خوش باطن در خصوص پردازنده های ARM Cortex M-3 LPC1768 که در فروشگاه ECA موجوده + هدر برد 1768 محصول ECA بسیار عالی هست.
            STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

سلام شکر میون کلامتون دوستای عزیز
              چنتا سوال دارم ازتون
              من هم دارم مهاجرت میکنم از کدویژن به arm ولی الان میبینم میکرو های arm خیلی زیادن و هرکدوم برا یه شرکتن
              کتاب اموزش at91 رو تهیه کردم ولی میبینم stm بیشتر به دل میشینه (چون هم از لحاظ قیمتی و هم کارایی به نظرم stm جلوتره)
              اول اینکه محبت کنید بهم بگین برنامه نویسی میکرو کنترلر سری at91 با سری stm فرقی داره؟(توی محیط keil)
              دومین سوالم اینه من هرچی گشتم هیچ اموزش بدرد بخوری برای stm پیدا نکردم ، شما چیزی سراغ ندارین ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiraghamohamadi
                سلام شکر میون کلامتون دوستای عزیز
                چنتا سوال دارم ازتون
                من هم دارم مهاجرت میکنم از کدویژن به arm ولی الان میبینم میکرو های arm خیلی زیادن و هرکدوم برا یه شرکتن
                کتاب اموزش at91 رو تهیه کردم ولی میبینم stm بیشتر به دل میشینه (چون هم از لحاظ قیمتی و هم کارایی به نظرم stm جلوتره)
                اول اینکه محبت کنید بهم بگین برنامه نویسی میکرو کنترلر سری at91 با سری stm فرقی داره؟(توی محیط keil)
                دومین سوالم اینه من هرچی گشتم هیچ اموزش بدرد بخوری برای stm پیدا نکردم ، شما چیزی سراغ ندارین ؟
                باسلام
                برای stmمن کتاب فارسی نمیشناسم و مجبور شدم انگلیسی بخونم زیاد هم سخت نبود
                ولی من باat91شروع کردم همون کتابی که شما شروع کردید
                در کل وقتی اصول کلی رو متوجه بشید زیاد فرقی نمی کنند نهایت 1 ماهه می تونی رو یک خانواده دیگه سوییچ کنی
                من برای شروع همون سریsam7s64
                رو پیشنهاد میکنم و بعد که با اون اشنا شدید برید سراغ سری cortexm0..m7
                برای این مشکل که معماری ارم شرکت های مختلف کد نویسی منفاوت میشه یک زبان بینا بینی طراحی شده به نامcmsis
                وقتی با اون برنامه بنویسی خیلی فرق نمیکنه سخت افزارت چی باشه.
                کلا برای رفع همون مشکلی که شما فرمودی طراحی شده

بعد هم برایstmکلی برنامه تو نت وجود داره که حتی به فکرتون نمیرسه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.R.F
                  باسلام
                  برای stmمن کتاب فارسی نمیشناسم و مجبور شدم انگلیسی بخونم زیاد هم سخت نبود
                  ولی من باat91شروع کردم همون کتابی که شما شروع کردید
                  در کل وقتی اصول کلی رو متوجه بشید زیاد فرقی نمی کنند نهایت 1 ماهه می تونی رو یک خانواده دیگه سوییچ کنی
                  من برای شروع همون سریsam7s64
                  رو پیشنهاد میکنم و بعد که با اون اشنا شدید برید سراغ سری cortexm0..m7
                  برای این مشکل که معماری ارم شرکت های مختلف کد نویسی منفاوت میشه یک زبان بینا بینی طراحی شده به نامcmsis
                  وقتی با اون برنامه بنویسی خیلی فرق نمیکنه سخت افزارت چی باشه.
                  کلا برای رفع همون مشکلی که شما فرمودی طراحی شده

بعد هم برایstmکلی برنامه تو نت وجود داره که حتی به فکرتون نمیرسه
                  بله ممنون از جوابتون
                  فقط شما برای یاد گیری at91 و cortex mچقد هزینه کردین؟ منظورم اینه حتما نیازه هدر برد هاش رو تهیه کنم اونم با این قیمت بالا !!
                  بله میکرو stm کلا یه حس و حال دیگه ای داره واقعا ، یه مدل 32 بیتی SMD STM32F103RBT6 که همون adc دوازده بیتی که داشت خودش کلی می ارزید با قیمت زیر 9 تومن
                  میشه محبت کنید اون جزوه انگلیسی رو به اشتراک بذارین ؟ ممنون میشم

دیدگاه

بله ممنون از جوابتون
                    فقط شما برای یاد گیری at91 و cortex mچقد هزینه کردین؟ منظورم اینه حتما نیازه هدر برد هاش رو تهیه کنم اونم با این قیمت بالا !!
                    بله میکرو stm کلا یه حس و حال دیگه ای داره واقعا ، یه مدل 32 بیتی SMD STM32F103RBT6 که همون adc دوازده بیتی که داشت خودش کلی می ارزید با قیمت زیر 9 تومن
                    میشه محبت کنید اون جزوه انگلیسی رو به اشتراک بذارین ؟ ممنون میشم
                    باسلام
                    اولا به فکر هزینه نباشید مهم لذت بردن از علم الکترونیک هست
                    بعد هم وقتی با ارم اشنابشی یک پروژه انجام بدی پول اینR&Dها در میاد
                    شاید چندین برابرش.
                    بعد هم من پیشنهاد میکنم همین هدر برد های موجود رو استفاده کنید تا زود تربه نتیجه مورد نظر برسید.
                    برای ارم7بیشتر از 100 تومن هزینتون نمیشه. :applause:
                    همین هدر بردهایecaمناسب هستند.

دیدگاه

با سلام
                      ببخشید من هم یه سوالی داشتم.قبلا به صورت دست و پا شکسته AVR را شروع کردم.چند تاهم پروژه ساده را انجام دادم(البته با زبان بیسیک) .بعد با راهنمایی اساتید همین سایت متوجه شدم که برای کار حرفه ای بهتر است برم زبان سی را یاد بگیرم که این کار را انجام دادم و الان تقریبا C را خوب بلد شدم.حالا به نظر شما همون AVR را دنبال کنم بهتره یا بیام سراغ ARM (اگر میشه تفاوت و نکات قوت ARM نسبت به AVR را هم بگین)
                      2- با این توصیفها اگر بخوام ARM را از پایه یاد بگیرم .مرجع خوب بهم معرفی کنید .ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                        با سلام
                        ببخشید من هم یه سوالی داشتم.قبلا به صورت دست و پا شکسته AVR را شروع کردم.چند تاهم پروژه ساده را انجام دادم(البته با زبان بیسیک) .بعد با راهنمایی اساتید همین سایت متوجه شدم که برای کار حرفه ای بهتر است برم زبان سی را یاد بگیرم که این کار را انجام دادم و الان تقریبا C را خوب بلد شدم.حالا به نظر شما همون AVR را دنبال کنم بهتره یا بیام سراغ ARM (اگر میشه تفاوت و نکات قوت ARM نسبت به AVR را هم بگین)
                        2- با این توصیفها اگر بخوام ARM را از پایه یاد بگیرم .مرجع خوب بهم معرفی کنید .ممنون
                        دوست عزیز به نظر من یه چن سالی با avr کارکن بعد بیا سراغ arm چون خیلی از پروژه ها با avr راه میوفته ولی یجاهایی به میکرکنترلرهای 16 و 32 بیتی نیاز پیدا میکنی (توی پروژه های سنگین ) اونجا به arm نیازه که البته یاد گرفتنش همونطور که دیدی مثل avr کم هزینه نیس

دیدگاه

دوست عزیز به نظر من یه چن سالی با avr کارکن بعد بیا سراغ arm چون خیلی از پروژه ها با avr راه میوفته ولی یجاهایی به میکرکنترلرهای 16 و 32 بیتی نیاز پیدا میکنی (توی پروژه های سنگین ) اونجا به arm نیازه که البته یاد گرفتنش همونطور که دیدی مثل avr کم هزینه نیس
                          ممنون.میشه بیشتر توضیح بدین(بابت هزینه)

دیدگاه

حالا به نظر شما همون AVR را دنبال کنم بهتره یا بیام سراغ ARM
                            اگه قرار بود با AVR کار کنی دیگه چرا زبان برنامه نویسی عوض کردی . به نظرم برو کار با ARM رو شروع کن
                            (اگر میشه تفاوت و نکات قوت ARM نسبت به AVR را هم بگین)
                            تا اونجایی که یادم میاد بجز در چند مورد خاص ARM از همه لحاظ بهتره نسبت به AVR
                            تو همین انجمن سرچ کن یه دنیا مطلب در موردشون هست.
                            در مورد مرجع خوب و روش یادگیری باید بهت بگم که اول یه هدربرد بخر و طبق اموزشهایی که وجود داره برو جلو . کلی اموزش و پروژه و مثال وجود داره . مابقی همت و تلاش خودته

دیدگاه

ممنون.میشه بیشتر توضیح بدین(بابت هزینه)
                              بله چرا نشه؟ :rolleyes: و خودمم تازه میخوام یاد بگیرم
                              ببین زبان بیسکام و کدویژن رو میشه با 25 تومن نهایتا هزینه هم یاد گرفت هم تست کرد (20تومن برای خرید یه atmega16 , lcd ,برد برد و یه سنسور کوچیک مثلا ال ام 35) البته هزینه پروگرمر جداس که اون هم زیاد گرون نیس
                              قدرت avr هم در این حده که خیلی از پروژه هایی که ممکنه بخوای انجام بدی رو میتونه ساپورت کنه
                              اما arm قدرت خیلی بیشتری داره و البته هزینش هم بالاتره مثلا میکروهای arm از خانواده lpc قیمتاشون بالای 20 تومن هستش و اکثرا با این میکرو دیدم کار میکنن
                              زبان arm یکم سخت تر از cidvision هستش ، برای یاد گیریش به هدر برد هم نیازه ( البته به نظر من ) که هیچی نباشه بالای 100 تومن در میاد هزینه قطعات و هدر برد
                              و نکته کوچیک دیگه هم هست اینه که میکروهای arm همه از نوع smd هستن که این میطلبه هویه کاری smd رو هم خوب بلد باشی

دیدگاه

بله چرا نشه؟ :rolleyes: و خودمم تازه میخوام یاد بگیرم
                                ببین زبان بیسکام و کدویژن رو میشه با 25 تومن نهایتا هزینه هم یاد گرفت هم تست کرد (20تومن برای خرید یه atmega16 , lcd ,برد برد و یه سنسور کوچیک مثلا ال ام 35) البته هزینه پروگرمر جداس که اون هم زیاد گرون نیس
                                قدرت avr هم در این حده که خیلی از پروژه هایی که ممکنه بخوای انجام بدی رو میتونه ساپورت کنه
                                اما arm قدرت خیلی بیشتری داره و البته هزینش هم بالاتره مثلا میکروهای arm از خانواده lpc قیمتاشون بالای 20 تومن هستش و اکثرا با این میکرو دیدم کار میکنن
                                زبان arm یکم سخت تر از cidvision هستش ، برای یاد گیریش به هدر برد هم نیازه ( البته به نظر من ) که هیچی نباشه بالای 100 تومن در میاد هزینه قطعات و هدر برد
                                و نکته کوچیک دیگه هم هست اینه که میکروهای arm همه از نوع smd هستن که این میطلبه هویه کاری smd رو هم خوب بلد باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X