اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی شروع کار با ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی شروع کار با ARM

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    من تا به حال فقط با میکرو های AVR و PIC هشت بیتی هم به زیان C و هم بیسیک کار کردم .
    برای انجام یه پروژه صنعتی نیاز دارم با یک میکرو کنترلر قویتر با قابلیت اطمینان بسیار بالا کار کنم .
    تو این پروژه حداقل به 10 مبدل آنالوگ به دیجیتال 10 بیت به بالا نیاز دارم .
    لطفا راهنمایی کنید که با چه سری از ARM و کدوم کامپایلر شروع کنم که هم بتونم این پروژه رو کامل کنم هم تو آینده بتونم ادامه بدم و با همون کامپایلر جلو برم .
    ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ : راهنمایی شروع کار با ARM

سلام من هم دقیقا همین سوال ها رو دارم اگر یکی از دوستان که در این ضمینه کار کرده زودتر پاسخ بده ممنون میشم...
    من هم میخوام با arm کار کنم اما نمیدونم از iar استفاده کنم یا از keil نمیدونم از Stm استفاده کنم یا lpc
    ی پروژه صنعتی که ارتباط یو اس بی و تایمر و Adc و pwm و... سرعت هم معمولی حدود 40/50Mhz
    از چی استفاده کنم که قیمتش کم باشه...نویز پذیریش مقاوم باشه؟؟...
    دیدگاه

iar به لحاظ بهینه سازی کد میشه گفت بهترینه ، اما کیل به لحاظ امکانات و سهولت کار و منابع خیلی بهتره من پیشنهاد می کنم کیل کار کنید.(گیر و گور کمتری نسبت به iar داره)
      اما مقایسه دو خانواده
      1- stm تنوع بهتر و رنچ قیمت گسترده تری نسبت به lpc دارد (از حدود 2000 تومان تا 50000 تومان ،قطعاتی که تو ایران هست)
      2- stm واحد adc سریعتری نسبت به lpc داره . مثلا در stm32f103 سرعت ADC یک مگا سمپل و در lpc1768 سرعت 200 کیلوسمپل است .
      3- در کل با مقایسه دیتاشیت ها و قیمت ها به نظر می رسه stm ارزش بیشتری داره.
      4- lpc منابع فارسی بیشتری داره.
      5- اخیرا سایت تولید کننده lpc بروی ایران بسته شده.
      6- stm و lpc هر دوصنعتی اند و نویزپذیری بیشتر به طراحی برد بستگی داره.

پیشنهاد من اینه که اگر می خواهی کار را سریعتر پیش ببری ، کتاب فارسی برای lpc هست .
      اما اگر برنامه طولانی مدت داری به دلیل تنوع محصولات ، stm32 مناسبتر است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ababakz
        با سلام خدمت دوستان عزیز.
        من تا به حال فقط با میکرو های AVR و PIC هشت بیتی هم به زیان C و هم بیسیک کار کردم .
        برای انجام یه پروژه صنعتی نیاز دارم با یک میکرو کنترلر قویتر با قابلیت اطمینان بسیار بالا کار کنم .
        لطفا راهنمایی کنید که با چه سری از ARM و کدوم کامپایلر شروع کنم که هم بتونم این پروژه رو کامل کنم هم تو آینده بتونم ادامه بدم و با همون کامپایلر جلو برم .
        ممنون میشم راهنمایی کنید .
        سلام
        دوست گرامی چندین تاپیک با همین موضوع در این انجمن ایجاد شده . پس نیازی نیست یکی دیگه ایجاد کنین.
        ابتدا جستجو کنین .
        یاعلی مدد
        در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

سلام
          با توجه به اینکه فرمودید 10 کانال آنالوگ لازم دارید میکروهایstm کارتان را انجام میده
          برای کارای کوچک stm8 هم گزینه خوب و خیلی ارزانی هست.
          فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
          فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
          فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
          فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ababakz
            با سلام
            با همون میکرو ها هم میتونید اینکارو بکنین. مثلا 18F66K80، یازده کانال ADC دوازده بیتی داره و با 64 مگ کلاک داخلی یا خارجی کار میکنه.
            اما احتمالا این پروژه رو نقطه ای برای مهاجرت به آرم در نظر گرفتین! درسته؟ :smile:
            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sejil
              سلام
              دوست گرامی چندین تاپیک با همین موضوع در این انجمن ایجاد شده . پس نیازی نیست یکی دیگه ایجاد کنین.
              ابتدا جستجو کنین .
              یاعلی مدد
              بله اونها رو مطالعه کرد اما در مورد کاربردی که دارم به نتیجه نرسیدم .
              نوشته اصلی توسط نو رسیده
              با سلام
              با همون میکرو ها هم میتونید اینکارو بکنین. مثلا 18F66K80، یازده کانال ADC دوازده بیتی داره و با 64 مگ کلاک داخلی یا خارجی کار میکنه.
              اما احتمالا این پروژه رو نقطه ای برای مهاجرت به آرم در نظر گرفتین! درسته؟ :smile:
              بله دوست عزیز . چون مجبورم این پروژه رو انجام بدم دوست دارم بهونه ای بشه تا به ARM مهاجرت کنم .
              به هر حال من keil رو انتخاب کردم اما هنوز در مورد قطعه مناسب تصمیمی نگرفتم . به هر نتیجه ای برسم همینجا میذارم تا دوستان استفاده کنن .
              ممنون از همگی

دیدگاه

سری stm پشتیبانی از LAN نداره ؟ تو نمونه های موجود ندیدم چیزی در این مورد .

دیدگاه

الان نو این سرمای زمستان کسی مهاجرت نمیکنه که :mrgreen:
                  سری 107 از stm اترنت داخلی داره
                  فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                  فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                  فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                  فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mzarkoob
                    الان نو این سرمای زمستان کسی مهاجرت نمیکنه که :mrgreen:
                    سری 107 از stm اترنت داخلی داره
                    شوخی قشنگی بود .
                    کلا به نظرتون با کدوم سری شروع کنم ؟ stm ? lpc ? at91 ?
                    فعلا کاربردم طراحی یه برد جایگزین plc واسه محیط صنعتیه . چون به تعدا ورودی آنالوگ بالایی نیاز داریم و تو plc قیمت تمام شده خیلی بالا میره .
                    ملاک های من تعداد ورودی آنالوگ بالا (البته فرکانس مهم نیست ) و سرعت پردازش متوسط و قابلیت های ارتباطی بالا هستش .

دیدگاه

سلام،
                      اگر به امکانات آنالوگ زیادی نیاز دارید از STM32 استفاده کنید (مخصوصا سری STM32F3).
                      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X