اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبیه سازی AT91SAM7s64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شبیه سازی AT91SAM7s64

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
    در ضمن با دانلود sam-ba 2.10 نیازی به سم پروگ ندارید
    منظورتون از این جمله چی بود ؟
    من هر کاری کردم درایورمو نشناخت که پروگرمش کنم . تو 7 که GPS Camera می شناسه تو xp هم وسطهای نصب درایور سیستم ریستارت میشه یهو . شما تونستین با usb پروگرم کنین ؟

ضمنا روی برد من VCC وجود نداره . همون هدر برد این سایت رو خریدم .

دیدگاه

همون کانکتور یو اس بی روی برد یه پایش vcc هست دیگه
      نرم افزاری رو که گفتم نصب کنید
      اگه ویندوزتون 32 بیتی هست به مسیر زیر بروید و درایور ها رو نصب کنید C:\Program Files \ATMEL Corporation\SAM-BA v2.10\drv
      اگرم 64 بیتی هست توی انجمن سرچ کنید دوستان درایور ها رو گزاشتند

دیدگاه

از بردم یه عکس گرفتم اگه میشه با توجه به این به سوالاتم جواب بدین . ممنون میشم .
        فرض کنین یه برنامه نوشتم که یه LED متصل به PA5 مدام چشمک بزنه . الان چجوری باید مدارو ببندم ؟ تغذیه بیرونی 3 ولتی باید کجا وصل شه ؟ GND کجاست ؟
        این دکمه reset برا چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Obtice
          از بردم یه عکس گرفتم اگه میشه با توجه به این به سوالاتم جواب بدین . ممنون میشم .
          فرض کنین یه برنامه نوشتم که یه LED متصل به PA5 مدام چشمک بزنه . الان چجوری باید مدارو ببندم ؟ تغذیه بیرونی 3 ولتی باید کجا وصل شه ؟ GND کجاست ؟
          این دکمه reset برا چیه ؟
          شما همراه همین که خریدی یه کاغذ هست که دقیقاً بهت گفته چطور باید هدر برد رو بشناسی. در ضمن از این لینک که توی فروشگاه هم گذاشته شده می تونی نرم افزار sam-ba رو پیدا کنی:
          http://www.atmel.com/dyn/products/tools_card.asp?tool_id=3883&category_id=163&am p;family_id=605&subfamily_id=2127

شما برای تغذیه مدارت می تونی از همون پورت USB استفاده کنی. یعنی فقط کافیه پورت USB وصل باشه و کلید روی هدر رو روشن کنی. اون پایه های GND و تغذیه ها (5 و 3.3 ولت) توی این حالت خروجی هستند و می تونی ازشون برای تغذیه بخشای دیگه مدارت استفاده کنی. مثلاً برای همین کاری که می خوای، فقط کافیه یه LED بین PA5 و زمین بذاری و میکروت رو روشن کنی. من با کامپایلر IAR این برنامه رو نوشتم و توی اینجا گذاشتم:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49136.0

اون کلید resetهم که از اسمش معلومه. میکرو رو ریست می کنه.
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

بله اینو هم به فرمایشات اقای پور ازاد اضافه کنم که اگه جریان کشی مدارت بالاتر از 500 میلی آمپر هست مثلا تعداد زیادی led و lcd گرافیکی و ... داری تو مدارت و داری با 3.3 تغذیشون میکنی میتونی طبق دیتاشیت اون رگلاتوری که روی بردت هست پایه ورودیش رو قطع کنی و خروجیش رو هم قطه کنی و برد رو روی برد برد یا برد سوراخ دار یا ... نصب کنی و به پایه تغذیه که با 3.3 ولت مشخص شده اند یه تغذیه 3.3 ولت وصل کنی

دیدگاه

در مرود اینکه میگی تو ویندوز 7 بردت رو به عنوان GPS Camera میشناسه
              برو تو device manager و روی unistal کلیک کن و دوباره نصبش کن
              اگر نشد
              http://www.makingthings.com/forum/bugs-requests/989696747

در مورد کار با برد اون 4 تا کلید رو که میبینی
              usb رو همیشه on بزار
              حالا فقط وقتی میخوای برد رو پروگرام کنی یا اینکه به ویندوز معرفیش کنی فقط 2 ثانیه ers رو on کن بعدش دوباره off کن و برد رو روشن و خاموش کن
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

ممنون از همگی .
                الان من رو xp تونستم SAMBA رو نصب کنم و درایورشو کامل شناخته . ولی وقتی می خوام پروگرم کنم زیادی طولش می ده که من خسته میشم می زنم قطع می کنم . تو SAMBA PROG هم میگه ID Processor اشتباهه .

حالا وقتی می خوام از بیرون یه باتری وصل کنم باید یه سرشو به خروجی 5 ولت میکرو و یه سرشو به GND اش وصل کنم ؟ چه نوع باتری ای ؟ اگه بیشتر از 5 ولت باشه میکرو می سوزه ؟

دیدگاه

شبیه سازی AT91SAM7s64

شما اگه بخوای با SAM-BA پروگرم کنی که باید طبق همون چیزی که توی اون کاغذه همراه هدر بود عمل کنی، و یه مقدار هم کارش زمان بره. چون باید اول پایه TST رو روشن کنی و بعد 10 ثانیه صبر کنی و بعد خاموش کنی و USB رو روشن کنی تا هدر رو به عنوان یه پورت USB بشناسه. ضمناً توی 7 ممکنه USB نشناسه، اما وقتی برنامه SAM-BA رو اجرا می کنی به عنوان یه پورت COM بشناسه (مثلاً برای من COM4 میشناسه). و مهم ترین مساله اینکه:
                  اگه با SAM-BA پروگرم می کنی حتماً توجه کن که باید هر بار که میکرو رو پروگرم کردی، برنامه رو ببندی و وقتی دوباره هدر رو به عنوان USB شناخت دوباره باز کنی. اونی که می گی خیلی طول می کشه به خاطر اینه که برد قطع شده و نمی تونه با هدر ارتباط برقرار کنه.
                  دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
                    اونی که می گی خیلی طول می کشه به خاطر اینه که برد قطع شده و نمی تونه با هدر ارتباط برقرار کنه.[/b]

یعنی چی برد قطع شده ؟ :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Obtice

یعنی چی برد قطع شده ؟ :smile:
                      توضیح نوشتاریش یه مقدار سخته. یعنی شما یه بار میکرو رو به برنامه شناسوندی، بعد پروگرمش کردی و جدا کردی. حالا اگه بخوای دوباره میکرو رو پروگرم کنی باید دوباره برنامه رو از اول اجرا کنی تا از اول برد رو بشناسه. برای این مورد نمیشه خیلی دلیل منطقی آورد. اما من خودم چون الان خیلی وقته دارم این کار رو می کنم دیگه بهش عادت کردم.

کلاً باید هر بار که میکرو رو میخوای پروگرم کنی از اول برنامه رو اجرا کنی.

دیدگاه

من قید پروگرم کردن با usb رو زدم .
                        فقط یه سوال داشتم .
                        اگه برم یدونه جی لینک بخرم با اون پروگرم کنم باز هم این مشکلات هست یا نه ؟ با jlink راحت تره ؟
                        و اینکه اگه بخوام این هدر برد و به جز usb تغذیه کنم قطب منفی باتری رو می زنم به GND و قطب مثبت رو به 5V ؟ یه موقع نسوزه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Obtice
                          ممنون از همگی .
                          الان من رو xp تونستم SAMBA رو نصب کنم و درایورشو کامل شناخته . ولی وقتی می خوام پروگرم کنم زیادی طولش می ده که من خسته میشم می زنم قطع می کنم . تو SAMBA PROG هم میگه ID Processor اشتباهه .

حالا وقتی می خوام از بیرون یه باتری وصل کنم باید یه سرشو به خروجی 5 ولت میکرو و یه سرشو به GND اش وصل کنم ؟ چه نوع باتری ای ؟ اگه بیشتر از 5 ولت باشه میکرو می سوزه ؟
                          خیر! اول باید با یه رگلاتور ولتاژ رو روی 3.3 فیکس کنید بعد بدید به ورودی های 3.3 ولت و زمین باتری هم با زمین میکرو و رگلاتور یکی میشه نمیدونم شما این ورودی 5 ولت میکرو رو از کجا پیدا کردید ؟ oo:
                          حداکثر ولتاژ قابل تحمل پایه های io با تغذیه فرق میکنه که توی دیتا شیت هر میکرویی ذکر میشه
                          باتری دیگه بسته به کارتون داره چه نوع استفاده کنید!میتونید باتری قلمی سری کنید میتونید باتری خاور هم استفاده کنید! :redface: :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Obtice
                            من قید پروگرم کردن با usb رو زدم .
                            فقط یه سوال داشتم .
                            اگه برم یدونه جی لینک بخرم با اون پروگرم کنم باز هم این مشکلات هست یا نه ؟ با jlink راحت تره ؟
                            نه، با jlink خیلی سریع تره. اما خوب این روش هم انقدر دردسر نداره. من الان حدود 3 ماهه دارم ازش استفاده می کنم و به جز وقتی که ازم می گیره دردسر زیادی نداره. یه مقدار صبرت رو هم بیشتر میکنه :mrgreen:

نوشته اصلی توسط Obtice
                            و اینکه اگه بخوام این هدر برد و به جز usb تغذیه کنم قطب منفی باتری رو می زنم به GND و قطب مثبت رو به 5V ؟ یه موقع نسوزه ؟
                            همین که علی آقا گفت درسته، اما اگه از همین روش SAM-BA استفاده کنید تغذیه دادن با USB خیلی راحت تره. چون اصولاً شما همیشه USB ت وصله، برای همین می تونه تغذیه رو هم از USB بگیری.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شبیه سازی AT91SAM7s64

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                              خیر! اول باید با یه رگلاتور ولتاژ رو روی 3.3 فیکس کنید بعد بدید به ورودی های 3.3 ولت و زمین باتری هم با زمین میکرو و رگلاتور یکی میشه نمیدونم شما این ورودی 5 ولت میکرو رو از کجا پیدا کردید ؟ oo:
                              حداکثر ولتاژ قابل تحمل پایه های io با تغذیه فرق میکنه که توی دیتا شیت هر میکرویی ذکر میشه
                              باتری دیگه بسته به کارتون داره چه نوع استفاده کنید!میتونید باتری قلمی سری کنید میتونید باتری خاور هم استفاده کنید! :redface: :rolleyes:

ای خداااااااا .............. :sad:
                              رگلاتور دیگه چیه ؟ بابا من دانشجوی کامپیوترم . از این چیزا سر در نمیارم .
                              الان برم رگلاتور بخرم ؟
                              رو برد دوتا 3.3 ولت هست یدونه هم 5 ولت دیگه . زیر GND . راستی چرا دو تا 3.3 ولت هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد

همین که علی آقا گفت درسته، اما اگه از همین روش SAM-BA استفاده کنید تغذیه دادن با USB خیلی راحت تره. چون اصولاً شما همیشه USB ت وصله، برای همین می تونه تغذیه رو هم از USB بگیری.
                                مگه نمیشه موقع پروگرم کردن با jlink تغذیه رو هم از usb داد ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X