اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با H-jtag و at91sam7s64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با H-jtag و at91sam7s64

با سلام به همه دوستان و همه اساتید گرانقدر :nerd:
    من یک مشکلی با این آی سی at91sam7s64 پیدا کردم !! :angry:

من الان می خوام با H-jtag این آی سی رو پروگرم کنم وقی H-jatg رو باز می کنم هست رو میشناسه ( یعینی آی سی سالمه دیگه ) ولی H-flasher ارور میده به شکل زیر

دوستان علتش چیه ؟؟؟؟؟؟؟ :angry:
    sam-ba هم که کلان کار نمیکنه نمی دونم چرا همه چی درسته !! ولی تو کامپوتر unkenown deivce میاره !!! (همه چی فک کنم درسته )!
    به شکل زیر

راه دیگه ای واسه پروگرم کردن نداره ؟؟؟ من فقط اگه یک بار پروگرم کنم کافیه !!! :nerd:
    فقط الکترونک !

پاسخ : مشکل با H-jtag و at91sam7s64

کسی نیست !!!

لطفا کمک کنید خیلی کارم گیره :angry:
    فقط الکترونک !

دیدگاه

با سلام مدارت از هدر بردهای اماده است یا خودت بستی ؟در مورد hjtag منم مدت زیادی روش وقت گذاشتم اخرشم موقع ریختن برنامه خطاهای مختلفی میگرفت منم بیخیالش شدم اما درمورد samba اگر مدارت رو خودت بستی و هدر اماده نیست بررو بحث سخت افزار چون حساسیتش به کثیفی مدار خیلی زیاده اگر هدر اماده خریدی
      احتمالا توروش پاک کردن برنامه و استفاده از بوت لودر مشکل داری که باید با دقت دفترچه هدر بردت رو بخونی اگه بازم مشکلت برطرف نشد در مورد مدارت اطلاعات بیشتر بده تا بتونم کمک کنم! موفق باشی :agree:

دیدگاه

سلام مدار رو خودم بستم مال J-tag هست که زمیمه می کنم
        فقط مدار رو طوری طراحی کردم که بتونم با اتو بزنم !( via ها رو خیلی بزرک گذاشتم)
        از لینک زیر دانلود کنید
        http://up.parsdrive.com/uploads/1316633683.rar

لطفا کمک کنید !!!
        ایرادش چیه ؟؟؟
        فقط الکترونک !

دیدگاه

سلام من نتونستم مدارت رو دانلود کنم ولی به احتمال زیاد چون خودت مداررو درست کردی تو قسمت کریستال و pll دقت لازم رو اعمال نکردی حتی اگه کوچکترین مقدار روغن لحیم بین پایه های میکرو که به کریستال و pll وصل میشن باشه میکرو رو کامپیوتر نمیشناسه تمامی این مراحل که شما میگی من قبلا رفتم به اذیتهاش اصلا نمیرزه بهترین کار اینه که از هدر های اماده که تو همین سایت به فروش میرسه و قیمتش هم مناسبه بخری بعد برطبق استفاده ای که از میکرو میخوای بکنی مدارت رو طراحی کنی و پایه های میکرو رو با پین هدرهایی که روی هدربرد است وصل کنی بازم میل خودته اگه بخوای با برد خودت کارکنی حتما باید نکات مربوط به فرکانس رو رعایت کنی چون usb خیلی به فرکانس حساسه کریستالت هم حتما باید18.432mhz باشه خازنها و مقاومت pll (چند برابر کننده فرکانس) رو هم باید مقدار صحیح قرار بدی! با ارزوی موفقیت

دیدگاه

همه این کارایی که گفتین رو من انجام دادم ولی باز ... :angry:
            راستی لینک مشکل نداره روش کلیک کنید دانلود میشه خودش هم مستقیمه !!! :nice:
            راستی این برد j-tag هست و فقط 1 بار پروگرم بشه کافیه !!!

وقتی h-jtag هسته رو میشناسه یهنی میکرو کاملا سالمه ؟؟؟؟ :nerd:
            فقط الکترونک !

دیدگاه

آره منم یه بار این مشکل رو با همین sam7s64 داشتم(h-jtag ) بعد بدون اینکه بزنمchek دکمه program روزدم پروگرام کرد!!
              خودمم تعجب کردم!
              بعدش که زدم chek میکرو رو تشخیص داد!
              بعدن در کار کردن فهمیدم چند تا باگ داره!
              مثلا اول که j-flash رو باز میکنی باید آدرس فایل رو بدی بعدش دکمه program رو بزنی ( اگه اول chek بزنی بعد آدرس رو بدی و بعد program بزنی کار نمیکنه)
              یا مثلا بعد از هر بار پروگرام باید برنامه j-flash رو ببندی و دوباره باز کنی!
              اگه این کارارو بکنی درست میشه ولی در کل این برنامه باگ زیاد داره!
              موفق باشید!
              تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
              موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

مرسی دوست عزیز
                ولی منظور شما از آدرس چیه ؟؟؟؟؟؟؟ آدرس فایل hex یا آدرس ID میکرو ؟؟؟؟
                میگن این میکرو ها جدیدا با یک ID دیگه تولید میشه که باید دستی به نرم افزار بدیم ولی من نمی دونم چطوری !!!!!!!
                فقط الکترونک !

دیدگاه

آدرس فایل باینری !! فایل هگز که نمیشه باید باینری باشه منظورم همین بود!
                  نه بابا اگه hjtag بشناسه حله اصلا تو با chek کار نداشته باش
                  تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
                  موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نمی زنه !!! :angry:
                    چه چک بزنم یا نزنم نمیره !!! اول آی سی رو تو لیست انتخواب می کنم بعد میام فایل باینری رو انتخواب می کنم بعد پروگرم باز نمیره !!! وقتی هم چک رو میزنم ارور بالایی رو نشون میده !!! :angry:
                    1 هفتس گیر ان هم اگه یک بار پروگرم بشه کافیه ها !!! یک راه ساده تر نداره !!! :nerd:
                    فقط الکترونک !

دیدگاه

دوستان و اساتید مشکل حل شد !!! :wow:
                      مشکل از لحیم سرد تو پایه مربوط به کریستال میکرو بود !!!!!!!!! (یک هفته وقتم به خاطر یک لحیم سرد فدا شد د)

از همه دوستان که کمک کردن ممنون هستم :nice: :nerd:
                      :job:
                      فقط الکترونک !

دیدگاه

سلام تبریک میگم . با sam-ba موفق شدی یا jtag ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X