اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه ای برای کارکردن با lcd کاراکتری یا گرافیکی بوسیله هدربورد lpc1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه ای برای کارکردن با lcd کاراکتری یا گرافیکی بوسیله هدربورد lpc1768

یه نکته دیگه من الان برای تست چند تا ال ای دی به جال پایه های ال سی دی وصل کردم که باید چشمک بزنند ولی نمی زنند!! و مثل اینکه اصلا برنامه اجرا نمیشه و مشکل 100% از پروگرام کردنه!
    ولی الان اگه برنامه خود NXP(برای تست ال ای دی) رو روش بریزم کار می کنه!
    آخه چراااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!1 :(
    تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
    موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

پاسخ : کتابخانه ای برای کارکردن با lcd کاراکتری یا گرافیکی بوسیله هدربورد lpc1768

راستش منم موندم چی بگم !
      این بوت لودر کلاً طراحی شده توسط شرکت فیلیپسه و تکنولوژی خودشونه و تنها کاری که بچه های طراح ما کردند اضافه کردن دیپ سویچ روی برد برای استفاده از این بوت لودره !
      تنها چیزی هم که هست، همون فایل pdf مربوط به کار کردن با این بوت لودره
      منم با جیلینک کار می کنم! شما هم اگر می تونی یه پروگرامر جی تگ برای خودت جور کن
      یک چیزی می گم فقط جون هرکی دوست داری ناراحت نشو
      علت اینکه میگم پروگرامر جی تگ گیر بیاری اینه که می تونی باهاش دیباگ بکنی ! یعنی 1 بار برنامت رو الان دیباگ می کردی، در عرض ایکی ثانیه می فهمیدی که مشکل کارت کجاست.
      منم مثل خود شما تازه کار هستم و تقریباً همه جای برنامه گیر میکنم. ARM هم که کلاً 1000 تا کار رو با هم می کنه و خود نرم افزار KEIL هم در مقایسه با اون یکی نرم افزارها خیلی خیلی گسترده تره .
      اونایی که حرفه ای هستند ، با میکرو کار می کنند و بدون هیچ مشکلی کاراشون رو راه میندازند ، ولی من و شمایی که زیاد به برنامه نویسی مصلط نیستیم، سر هر چیزی گیر می کنیم و هرچی خودمون رو به در و دیوار می زنیم کسی نیست که کمک کنه ! نه اینکه نمی خوان ها، واسه اونا یک مورد پیش پا افتادست و برای ما یک معضل بزرگ.
      نشون به اون نشون همین آقا رضا چند تا پست پیش گفت عمرمون حیفه . بعد گفت ایزوله و از اینجور کارا . برای اون کار آسونیه، میگه بکنین دیگه. ولی ما هم تا خوب یاد نگرفتیم برنامه نویسی رو ، کنار وایستادیم داریم حسرت می خوریم ( هر از چندگاهی هم حرص )
      ولی این وسط یه دونه جی تگ می تونه کلی از مشکلاتت رو برطرف بکنه و حداقل از طرف برنامه نویسی خیالت رو راحت بکنه، منم با جیلینک کار می کنم و خیلی از مشکلاتی که گیرش بودم با دیباگ حل کردم.
      { یک PM هم بهت دادم }

دیدگاه

این کتابخانه ای که دوستان گزاشتند یه مشکلی داره!

فقط رو پایه هایی که دیفالت قرار داده کار میکنه!!!یکم باهاش سر و کله زدم به نتیجه ای نرسیدم!!!

راستی دوستان کتابخانه ای برای تبدیل اعداد به استرینگ دارند؟

مثل همون تابع SPRINTF کدویژن؟

ممنون از پاسختون

دیدگاه

ولله شرمنده. من خیلی دوست دارم مفید باشم و کمک کنم. ولی یکی از دوستان دستم رو بد جوری تو پوست گردو گذاشته. ولی من باب راهنمایی دو تا کارو میتونین بکنین.
          اصولا در نرم افزار همه دارن میرن دنبال component based ها. یعنی یک سری روتین و اینجور چیزا آماده کنین. و بقیه جاها حالشو ببرین. حالا اینجا هم میتونین دو کار انجام بدین:
          الف- در حد نرم افزار خلاصه اش کنین. بنا براین روالها باید بازنویسی بشن. ولی دقت کنین که مثلا روی همین LCD شما سه تا روال بیشتر نمیخوایین که البته دو تا هم میشه.

1- روال آماده سازی پورت. که مثلا کدوم پین دائم ورودی یا خروجی باشه.
          2- روال ارسال.
          3- روال دریافت.

مسلما ممکنه بعضی مواقع به روالهای delay هم احتیاج بشه که اونم با یک فایل هدر حله.

ب- در حد سخت افزار. یه جورایی multi-processor کار کنین. مثلا بیایین یک ماجول آماده کنین مبتنی بر یک میکروی حداقل که فقط یک سری سرویس انجام بده. مثلا صفحه رو پاک کنه. متنی رو نمایش بده. متن رو بچرخونه و از این دلقک بازی ها. بعد توسط میکروی اصلی تون به این میکرو بگین چکار کنه. اینجوری حسن اش هم اینه که این ماجول رو همه جا میتونین استفاده کنین. اگر یک چیزی مثل RS485 در حد برد هم ببندین که دیگه معرکه هست. میتونین تا 30 تا وسیله رو با یک سریال کنترل کنین. میکروی اصلی تون هم برای کارهای بزرگ کم نمیاره. منتهی این روش خرج ریالی اش بالا میره.

الان اتفاقا روی یک همچین موردی کار میکنم که یک سیستم گردن کلفت بر مبنای 1768 هست ولی برای مدیریت LCD و TOUCH SCREEN فقط از یک مگا64 استفاده میکنم. اما میشه براحتی همین کد رو هم روی یک مگا 16 یا مگا 32 از نوع SMD هم جا داد. تازه چون این میکرو کاری جز رفرش LCD نداره خیلی توابع گردن کلفت تر رو هم روش گذاشتم. مثلا با اینکه تک رنگ هست ولی الزامی نداره عکس و متن از ستون قابل تقسیم به 8 به بعد قرار بگیره. هر جا دوست داشتی و هر جا خواستی clipping اعمال کن. اینجوری خرج زیاد میشه اما نه خیلی ولی هم امکانات خوبی روی برنامه میکروی اصلی میشه گذاشت هم سرعت پردازش خیلی بالا هست.

درست مثل اینکه کارت گرافیکی بسازی برای سیستم اصلی ات. وقتی پروتکل ارتباطی هم ثابت باشه خیلی راحت میتونی این ماجول رو با نوع رنگی اش یا سایز دیگه عوض کنی. و الی آخر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
            سلام
            اول از همه، حرف آقا رضا هم باحاله! اونایی که تو برنامه نویسی قوی هستند یه کمکی به ما که یه نمه از بیسواد بالاتریم بکنند تا بتونیم یک سری کتابخونه استاندارد درست بکنیم
            عمرمون حیفه
            اینم راه اندازی lcd با همون کتابخونه ای که atm8 گذاشته
            هیچی هم نمیگم، الان این ماهان میاد گیر میده که چرا توهین می کنی
            فقط شرمنده که فایل گندست ! همینجوری توی یه پروژه دیگه اجراش کردم.
            طریقه اتصال پایه ها هم همینی که مهدی زدهمن بک لایتو به هیچی وصل نکردم !
            سلام به همگی!
            من با j-link برگشتم!
            البته به لطف آقا فرشاد!
            ببخشید من الان این برنامه و هدر رو تست کردم کار کرد!!
            هورااااااا!
            ولی یه مشکل!
            به جای کاراکتر i می نویسه a!!!
            من همه کاراکترای دیگه رو تست کردم درست بود!
            بعد اومدم هدر رو درست کنم خودم پیداش نکردم!
            !!
            کمکککککککککککککک!!!
            کسی هدر درستت داره یا میدونه این چجوری درست میشه!!
            موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
              سلام به همگی!
              من با j-link برگشتم!
              البته به لطف آقا فرشاد!
              ببخشید من الان این برنامه و هدر رو تست کردم کار کرد!!
              هورااااااا!
              ولی یه مشکل!
              به جای کاراکتر i می نویسه a!!!
              من همه کاراکترای دیگه رو تست کردم درست بود!
              بعد اومدم هدر رو درست کنم خودم پیداش نکردم!
              !!
              کمکککککککککککککک!!!
              کسی هدر درستت داره یا میدونه این چجوری درست میشه!!
              سلام . خوب تبریک می گم بالاخره شما رو خوشحال دیدیم .

من یه برنامه برا السی دی تو همین تاپیک گذاشتم میشه اونا یه تست بکنید . ببینید درست کار می کنه یا نه ؟

در ضمن میشه به ادرس زیر برید و برنامه ها رو تست کنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54984.0

دیدگاه

بله !
                ای به چشم!
                موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma-bah
                  سلام . خوب تبریک می گم بالاخره شما رو خوشحال دیدیم .

من یه برنامه برا السی دی تو همین تاپیک گذاشتم میشه اونا یه تست بکنید . ببینید درست کار می کنه یا نه ؟

در ضمن میشه به ادرس زیر برید و برنامه ها رو تست کنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54984.0
                  والا اونیکه گذاشتید ماله led بود!
                  ولی همینیکه آقا فرشاد گذاشتنم درست شد نمیئونم مشکل از کجا بود آخه من چند بار باهاش ور رفتم درست شد!
                  اون برنامه های ال ای دی هم همش کار می کنه!
                  در پست خودش جوابتو دادم!
                  برنامه های خودمم همه درست بود!
                  پیشنهاد می کنم یه j-link بگیر!!!
                  موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کتابخانه ای برای کارکردن با lcd کاراکتر®

ممنون .

منظورم پست 6 همین تاپیک بود که این زیر دوباره اوردمش

نوشته اصلی توسط ma-bah
                    مشکلات بالا با دو خط برنامه نویسی و سعی و خطا حل شد . برای تعیین پورت 1 به عنوان خروجی LPC_GPIO1->FIODIR

برای ست کردن LPC_GPIO1->FIOSET و برای clearآ‌کردن LPC_GPIO1->FIOCLR

همین الان حول حولی این برنامه رو نوشتم نمی دونم جواب می ده یا نه چون امکان تست نداشته و ندارم ولی به احتمال 90 درصد درسته فقط اتصالات رو مثل شکل زیر کنید

اینم برنامش

http://up6.iranblog.com/files2/04lcd.rar

راستی اگر جواب گرفتی بگو که بدونم برنامه درسته بعدا بوردش رو زدم ازش استفاده کنم .

دیدگاه

بله یه مقدار زودتر ازاونیکه گفتم برگشتم خونه!
                      کار می کنه الان تستش کردم!
                      ولی حواسم نبود برنامه خودمم تقریبا شبیه همین بود یعنی برنامه خودمم قبلا کار میکرده و من الاف این بوتلودر مسخرش شده بودم!
                      موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامِد مٌهری

یعنی xgetkey تعریف نشده و ازش استفاده کردی.
                        آقا منم همین مشکلو دارم چیکار کنم؟ :angry:
                        بدجوری گیرم به دادم برسید :cry:
                        کسی کوه بزرگ را جابه جا می کند که شروع به برداشتن سنگریزه ها کند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
                          بله یه مقدار زودتر ازاونیکه گفتم برگشتم خونه!
                          کار می کنه الان تستش کردم!
                          ولی حواسم نبود برنامه خودمم تقریبا شبیه همین بود یعنی برنامه خودمم قبلا کار میکرده و من الاف این بوتلودر مسخرش شده بودم!
                          سلام
                          من میخوام با این lcd روی برد lpc1768 کار کنم نمیشه
                          شما جواب گرفتید دیگه؟
                          میشه لطفا برنامه و کتابخونه را بزارید
                          با keil کار کردید یا با iar?
                          لطفا کمک کنین

راستی صندوق پستی تون پر شده نمیشه بهش پیام داد :mrgreen:

دیدگاه

سلام

برد من development lpc1768 هست من طبق برنامه آقای پوریا lcd گرافیکی تاچ خود برد را باز کردم و با پین هدر به lcd کاراکتری 2*16 وصل کردم

همه پایه ها را به پورت 2 وصل کردم

E به پین 2

RW به پین 3

RS به پین 1

DB4 تا DB7 به پین های 4 تا 7

فرکانس کاری میدونم باید M و N تو فایل SYSTEM_LPC تغییر داده بشه

ولی چون نحوه تغییر دادنشو بلد نبودم فایل سیستم برنامه را کپی کردم

LCD را به 5 ولت وصل کردم

برنامه ERROR نداره و فایل هگز هم روی IC ریخته میشه

ولی LCD هیچی نشون نمیده

ممکنه ایراد این باشه که تو برد از این پایه ها برای LCD تاچ استفاده شده؟

برای استفاده از LED های خود برد باید پین 21 پورت 0 (درست یادم نیست) 1 بشه

آیا اینجا هم باید همین کار انجام بشه؟

ولی تو برنامه این کار نشده

برد شما همین برد DEVELOPMENT هست؟

از کمکتون خیلی ممنون

راستی من برنامه آقای پوریا را از اینجا گرفتم

http://www.iranmicro.ir/forum/showthread.php?t=5497

دیدگاه

دوست گرامی اگه فرکانس میکرو رو کم نکردین که کله ی LCD سوت میکشه :icon_razz:. سرعت ARM شما حداقل 12MHz و در مقابل سرعت دریافت اطلاعات LCD فقط 250KHz !
                              بعد شما برای اینکه سرعت LCD پایئینه که نباید سرعت PLL رو پائین بیارین oo:، خدا Delay رو برای همین جاها آفرید. با Delay مناسب سرعتتون رو کاهش بدین .

برد من development lpc1768 هست من طبق برنامه آقای پوریا lcd گرافیکی تاچ خود برد را باز کردم و با پین هدر به lcd کاراکتری 2*16 وصل کردم
                              oo: خوب اگه کار میکرد عجیب بود.

برای استفاده از LED های خود برد باید پین 21 پورت 0 (درست یادم نیست) 1 بشه
                              LCD کاراکتری مگه چند تا پایه داره که شما به 21 وصل کردی ؟ oo:

دیدگاه

من هر کار کردم بااین برنامه هایی که شما گذاشتین lcd روشن نشى البته بگم پایه های هدربوردو تست کرىم صفرویک میده وجداگانهlcd رو هم تست کردم سالمه اما نمی دونم چرا کار نمیکنه؟ :sad: :sad: :sad:
                                ممکنه مشکل ازبوت لودر باشه آخه من جی لینک ندارم! :cry:
                                اگر برنامه تست شده دیگه ای دارین میشه بدین این مربوط به پروژه کارشناسیمه که اینجا گیرکرده!!! :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X