اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Web Server

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Web Server

به نظر من برای شماتیک شما برو شماتیک بوردهای IAR رو ببین چون تو تمام بوردهای این شرکت از همین آی سی استفاده شده چه برای میکروهای nxp چه برای ST و....

از اونجا که شما می خاید با lpc2368 کار کنید این لینک مربوط به شماتیک بورد برای lpc2378 هست از اون کمک بگیرید ...

https://old.iar.com/website1/50.0.1....8-SK-Rev.B.pdf

اینم کل بورداش :

http://www.iar.com/en/Products/Start...-debug-probes/

موفق باشید

دیدگاه

آقا وحید از اون 10 تا پایه اولیو آخری به چیزی وصل نیست ! منم دلیل وجودشو نمی دونم راستش !
      راستی فیلترم داره. اون شرکت همه ی کانکتوراش فیلتر داره ! اگه فیلتر نداشت میشد 300 تومن :icon_razz:.

ای سی KS8721BL رو هم گرفتم 4000 تومن ، خیلی ریز ای سی ش
      ریز خوبه دیگه ! QFP48 باید باشه نه؟ بردتو که طراحی کردی هر جائی نمی تونی بدی برات چاپ کنن ! اگه آشنا داری که هیچ اگه نداری بگو من یه خوبشو بهت معرفی کنم حرف نداره کارش!

قسمت تغذیه همونی که تو دیتا شیت گفته هست فقط یکم اون قسمت پایه های 13-47-31-38-42 فرق میکنه حالا نمیدونم کدوم درسته؟ اونی تو دیتا شیت داده یا اون شماتیکیه
      از شماتیک استفاده کن شاید تو دیتا شیت سمبلیک باشه ! شماتیک واقعی تره ! ( در کل فرقی نداره همه ی این کارا برای پایداری بیشتره )

آقا یه شماتیک از سایت خود ای سی گرفتم که اون جور که متوجه شدم این شماتیک برای ایترفیس MII هست (شماتیکش هم خیلی شلوغه) لینکش رو گذاشتم و یه چنتا سوال دارم
      LPC23XX اینترفیس RMII داره ها! از لینک دوستمون استفاده کن خیلی خوبه !
      https://old.iar.com/website1/50.0.1....8-SK-Rev.B.pdf

تو شماتیک گفته که یه سری قطعات رو نزدیک به ای سی بزاریم مثلا چقدر باشه فاصله؟
      اون قطعات همون خازن های نویز گیرن که باید نزدیک پایه های تغذیه باشن ! بزار 1 سانتیش ! اگه میخوای بترکونی خازن SMD استفاده کن بذار پوشت برد زیر میکرو !

دیدگاه

جناب آقای ma-bah واقعا ممنونم لطف بزرگی کردین شماتیک خیلی خیلی خوبی هست

جناب آقای خونسار از شما هم ممنونم که تا اینجا خیلی خیلی منو راهنمایید کردید خیلی کمک کردین

من شماتیک رو دیدم یه چیز هایی برام گنگ بود مثلا مقاومت با مقدار 4.99 کیلو اونم یک در صد هستش همیچن مقاومتی اونم اس ام دی؟
        یا مثلا یه سری مقاومت ها مقدار نداره نمیدونم چرا ، عکس ش رو گذاشتم و دورش خط قرمز کشیدم

اون فریت رو چیکار کنم ؟

راستی ای سی هم مربع هستش پکیجش 48 - LQFP هست ، نمیدونم چه طور می خوام لحیم کنمش

یه سوال دیگه میتونم PCB رو یک رو بزنم ولی کلا SMD باشه؟ فقط برد 8721 رو می خوام بزنم

بازم ممنون

دیدگاه

خواهش می کنم ...
          اون بالایی که u10 هستش اون یه آیسی برای ریست میکرو و یا سایر آیسی هاست و اینجا برای ریست میکرو استفاده شده و به بخش اترنت مربوط نیست

اون NA رو خودم دقیقا نمی دونم چی هست فکر می کنم مقاومتیه که وجودش ضروری نیست و برای پایداری بیشتر هست .

برای اون مقاومت های 49.9 هم برای تمامی شماتیک های مربوط به اترنت هست و فکر می کنم مربوط به فیلتر داخلی کانکتور هست .. ولی خودم منم نمی دونم این مقاومت رو از کجا باید تهیش کرد حتی خیلی جاها بجاش 50 گذاشتند ولی همون 50 هم یه مقاومت استاندارد از لحاظ مقدار نیست و اونم باز من جایی ندیدم .... پس دوستان دیگه اگر نظری دارند ممنون میشم که ما رو هم از نظرشون در این مورد بهره مند سازند ..

cd1 که اسیلاتوره فکر میکنم خیلی واضحه ...

در مورد یک رو زدن بورد فکر نمی کنم بشه ....

موفق باشید

دیدگاه

اون بالایی که u10 هستش اون یه آیسی برای ریست میکرو و یا سایر آیسی هاست و اینجا برای ریست میکرو استفاده شده و به بخش اترنت مربوط نیست
            تو شماتیک پایه 48 ای سی هم بهش وصل شده پس یعنی ای سی هم ریست میکنه ولی تو شماتیکی کی که خود سایت ای سی داده با یه دیود یه خازن و یه مقاومت همین کار رو انجام میده منم از همین استفاده میکنم دیگه درسته؟

اون NA رو خودم دقیقا نمی دونم چی هست فکر می کنم مقاومتیه که وجودش ضروری نیست و برای پایداری بیشتر هست .
            اره بنظرم شما درست میگید دقیقا اون جاهایی که کار خاصی رو نمیکنند این طوری گذاشته مثل پین NC ( نو کانکشن ) سوکت rj45 و ال ای دی Duplex

برای اون مقاومت های 49.9 هم برای تمامی شماتیک های مربوط به اترنت هست و فکر می کنم مربوط به فیلتر داخلی کانکتور هست .. ولی خودم منم نمی دونم این مقاومت رو از کجا باید تهیش کرد حتی خیلی جاها بجاش 50 گذاشتند ولی همون 50 هم یه مقاومت استاندارد از لحاظ مقدار نیست و اونم باز من جایی ندیدم .... پس دوستان دیگه اگر نظری دارند ممنون میشم که ما رو هم از نظرشون در این مورد بهره مند سازند ..
            من شماتیکی که خود سایت داده رو دیدم دوباره اونم دقیقا رو همین پین 37 یه مقاومت 6.49 کیلو یک درصد زمین کرده و تو شماتیک سایت IAR از یه مقاومت 1.5 کیلو و یه مقاومت 4.99 کیلو که هردو یک در صد و جمعشون میشه همون 6.49 کیلو هستند استفاده کرده

یه چیزی ، با ترکیب چنتا مقاومت که همشون یک در صد هستن نمیشه یه مقاومت 6490 اهمی ساخت؟ همون کاری که IAR کرده

cd1 که اسیلاتوره فکر میکنم خیلی واضحه ...
            پس میتونم از این ای سی های اسیلاتور استفاده کنم . میشه یه نومنه از این ای سی ها بگید؟ oo:

این فریت رو چیکار کنم؟ تو یکی از شماتیک ها دیدم که نوشته بود FB0805/120R این فکر میکنم فریت با مقاومت 120 اهم میشه درسته؟

یه سوال در مورد سوکت

این سوکتی که من گرفتم در مجموع 14 تا پین داره ، تو شماتیک IAR تنها از 8 تا پین استفاده کرده که 4 تاش مربوز به LED هست از پین های دیگه استفاده نمیشه؟

ببخشید زیاد سوال میکنم هاا بی سوادیه دیگه

دیدگاه

کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــک

دیدگاه

سلام
                مقاومت با مقدار 4.99 کیلو اونم یک در صد هستش همیچن مقاومتی اونم اس ام دی؟
                4.99 یک درصد هست ولی پیدا نمیشه ! ولی 10 یک درصد خیلی هست، دو تا 10 یک درصد بنداز موازی کن ! خیلی نزدیک به هم :biggrin:.
                تازه بالا پائینم بشه چیزی نمیشه فقط فرکانس قطع جابجا میشه و برد یکم کم میشه یکم ارور زیاد میشه.

اون NA رو خودم دقیقا نمی دونم چی هست فکر می کنم مقاومتیه که وجودش ضروری نیست و برای پایداری بیشتر هست
                مقاومت R46 مقاومت PullUp ریسته ! ریست بالاخره یه جا باید PullUp بشه دیگه ! مقدارشم نسبت به تعداد Reset وصل شده تغییر میکنه ! هر Reset برای VCC 3.3 میکنه به عبارتی 10K !
                2 تا ریست میشه 5 کیلو .... (در ضمن ضروریه بد جوریم ضروریه)
                R97 پایه ی Duplex Indicator هست که نشون میده الان اطلاعات دوپلکسه یا سیمپلکس. اگه فعالش کنی LED روشن میشه بعد وقتی این پایه فعال بشه کمرنگ پررنگ میشه ! خیلی دیگه فانتزیه !
                اگه خواستی بذاری 330 بذار.
                U10 یه آی سی سوپروایزوریه واسه اینکه اول ولتاژ ثابت بشه بعدش Reset شه ! نذاشتیم نذاشتی فقط ممکنه هر چند بار یه بار هنگ کنه !

اون فریت رو چیکار کنم ؟
                برو پاساژ همجد بگو فریت SMD میخوام. خیلی نازه :biggrin:

این فریت رو چیکار کنم؟ تو یکی از شماتیک ها دیدم که نوشته بود FB0805/120R این فکر میکنم فریت با مقاومت 120 اهم میشه درسته؟
                اون یعنی Ferrite bead با عرض 5 میلی متر و طول 8 میلی متر با مقاومت DC 120 اهم. هست تو امجد.

راستی ای سی هم مربع هستش پکیجش 48 - LQFP هست ، نمیدونم چه طور می خوام لحیم کنمش
                خواستی لحیم کنی باید یا با هیتر لحیم کنی یا نوک تیز Goot بگیر اونم دردسره ! بردتو با آی سی ببر یا امجد یا (بازار دزدا) پاساز علی الدین برات راحت لحیم میکنن!

یه سوال دیگه میتونم PCB رو یک رو بزنم ولی کلا SMD باشه؟
                یعنی یکرو باشه ؟ نه نمیتونی :redface:.... خیلی شلوغ میشه بردت!

پس میتونم از این ای سی های اسیلاتور استفاده کنم . میشه یه نومنه از این ای سی ها بگید
                آی سی نیست اسیلاتور پکیج شبیه کرسیتال داره ولی 4 پایه و بزرگتر ! (شبیه این زیریه)
                تو بازار هست!

دیدگاه

4.99 یک درصد هست ولی پیدا نمیشه ! ولی 10 یک درصد خیلی هست، دو تا 10 یک درصد بنداز موازی کن ! خیلی نزدیک به هم :biggrin:.
                  تازه بالا پائینم بشه چیزی نمیشه فقط فرکانس قطع جابجا میشه و برد یکم کم میشه یکم ارور زیاد میشه.
                  آقا این مقاومت رو با ترکیب 2 مقاومت 1% 2200 اهم +1800 اهم +220 اهم + 68 اهم میشه ساخت البته همه مقاومت ها 1% هستند یا ترکیب های دیگه که میشع ساخت جواب میده؟ این مقاومت 6490 اهم یک درصد تو شماتیک فقط زمین کرده پایه 37 رو

اون یعنی Ferrite bead با عرض 5 میلی متر و طول 8 میلی متر با مقاومت DC 120 اهم. هست تو امجد.
                  رفتم جمهوری به یارو گفتم فریت بید داری گفت اره و بعد گفت چی می خواهی گفتم 120 اهم یا رو گفت باکی کارداری oo: :biggrin:

خلاصه فهمیدم که بر اساس اندازه هست 5 - 9 میلی متر فکر میکنم داشت

پس من همین رو بگم (5میل عرض و 8 میل طول )کافی دیگه چون یارو فقط طول فریت رو ازم می خواست

دیدگاه

پس من همین رو بگم (5میل عرض و 8 میل طول )کافی دیگه چون یارو فقط طول فریت رو ازم می خواست
                    اون عدد در ادامه فریت اندازه استاندارد FootPrint SMD های 2 پایه هست !

اینجا لیست کلش هست :
                    http://en.wikipedia.org/wiki/Surface...names.2C_sizes

یکی از اونا 0805 همون اندازه فریت خودمونه ! بهش میگن 805 ! کوچیکه و اجراش سخت ! من خودم همیشه از 1206 استفاده میکنم چون محدودیت جا ندارم و حال لحیم این ریزام نیست !
                    توام میتونی از 1206 استفاده کنی!

البته همه مقاومت ها 1% هستند
                    هر کدوم از المانات که درصد دقت داشته باشن در صورتی که کنار هم قرار بگیرن تا یه المان دیگه رو ایجاد کنن ! درصد انحراف ها با هم جمع میشه !
                    یعنی این مقاومتی که شما ساختی میشه 5% !

خلاصه فهمیدم که بر اساس اندازه هست 5 - 9 میلی متر فکر میکنم داشت
                    این اندازه ها بر حسب صدم اینچه !

دیدگاه

هر کدوم از المانات که درصد دقت داشته باشن در صورتی که کنار هم قرار بگیرن تا یه المان دیگه رو ایجاد کنن ! درصد انحراف ها با هم جمع میشه !
                      یعنی این مقاومتی که شما ساختی میشه 5% !
                      آقا یه چیزی من یه مقاومت 6490 اهمی یک درصد می خوام که یک در صد این مقدار میشه +- 64.9 اهم

من میام یه مقاومت 4700 یک در صد با یه 1500 اهم یک در صد و یه 220 اهم یک در صد و یه 68 اهم یک در صد سری میکنم

یک در 4700 میشه 47 اهم
                      یک درصد 1500 میشه 15 اهم
                      یک درصد 220 اهم میشه 2.2 اهم
                      یک در صد 68 اهم هم میشه 0.68 اهم

حالا : 47 + 15 + 2.2 + 0.68 = 64.88 اهم این یعنی همون یک در صد خطای 6490 اهم ، درست نیست؟ oo:

دیدگاه

درست میگی فکر کردم تو ساخت این مقاومت ها موازی هم داری چون اونجوری زیاد میشه. ولی اینی که شما میگی کاملا درسته ! :agree:
                        میدونی کاربردش چیه تو مدار؟ فکر نکنم با یه مقاومت 6.8 کیلو مشکلی پیش بیاد! نظرت چیه ؟
                        این لینکم چک کن:
                        http://iran-micro.com/product_info.php/products_id/2957

دیدگاه

http://iran-micro.com/product_info.php/products_id/2957
                          اب در کوزه گرد جهان میچرخیم یه چیز تو این مایه هاااا :biggrin:

پس احتمال خیلی زیاد تو جمهوری هم باشه

من برد رو شورع کردم یه سوال داشتم

تو سوکت rj45 کلا از 10 تا پین استفاده میشه؟
                          دو تا برای RD-+
                          دو تا برای TD-+
                          چهار تا برای ال ای دی ها
                          دو تا هم برای سر وسط ترانس
                          طبق شماتیک IAR البته

این اسلاتور footprint ش چیه ؟تا حالا ندیدم

والا کاربرد ش رو تو دیتا شیت دیدم چیز خاصی نگفته فقط گقته " یه مقاومت خارجی به مقدار 6.49 کیلو که به زمین وصل میشه" همین
                          External resistor (6.49kW ) connects to REXT and GND

جناب خونساری واقعا ممنون که تا این مرحله کمکم کردین

دیدگاه

تو سوکت rj45 کلا از 10 تا پین استفاده میشه؟
                            دو تا برای RD-+
                            دو تا برای TD-+
                            چهار تا برای ال ای دی ها
                            دو تا هم برای سر وسط ترانس
                            طبق شماتیک IAR البته
                            همه اینا درست به جز سر وسط ترانس، اونو من ندیدم بیارن بیرون کانکتور ! اکثر کانکتور های RJ45 که 10 پایه دارن 2 تا پایه اول و آخر به چیزی وصل نیستن و اصطلاحا NC هستن !
                            دیتا شیته اینی که گفتی و من دیدم اونم همون شکله یعنی 1 و 10 به چیزی وصل نیستن !
                            شماتیک IAR رو می تونی بزاری ؟

این اسلاتور footprint ش چیه ؟تا حالا ندیدم
                            دو تا مدل اسیلاتور هست یکی مربعی یکی مستطیلی . Footprint هم چیز خاصی نیست فکر کنم باید خودت بسازی از Datasheet بگیر!

External resistor (6.49kW ) connects to REXT and GND
                            کیلو وات ؟
                            نمی دونم چیه ولی چون اسم پایش مقاومت خارجیه حتما چیزه خاصیه سعی کن پیداش کنی !

دیدگاه

آقا من برد رو تقریبا زدم فقط دو تا مشکل دارم

1) footprint برای فریت بید رو footprint یه مقاومت معمولی گذاشتم چون تو جمهوری اون رو دیدم

2) هیچ جوره نتونستم footprint اسیلاتور رو بسازم اگه دارید کمک کنید راستش رو بخواهید مدلی از این اسیلاتور لعنتی پیدا نکردم که بخوام از روش بزنم یه مدل پیدا کردم ولی نمیدونم این پکیج تو ایران هست یا نه
                              اگر هم امادش رو دارید بزاری خیلی ممنون میشم

دیدگاه

جناب خونساری من این اسیلاتور رو تهیه کردم 50 مگا هست ولی SMD نسیت مشکل ساز که نمیشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X