اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Web Server

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Web Server

نوشته اصلی توسط vahidsport
    جناب خونساری من این اسیلاتور رو تهیه کردم 50 مگا هست ولی SMD نسیت مشکل ساز که نمیشه؟
    درسته اینا رو میگن اسیلاتور مستطیلی و البته مربعیش هم هست هیچ فرقی هم نمیکنه خیالت راحت

دیدگاه

یه چند سوال در مورد PCB میدونم جاش اینجا نیست ولی ببخشید

1) من فوت پرینت مقاومت ها 3216[1206] گذاشتم درسته؟
      2)فوت پرینت خازن های عدسی رو C1206 گذاشتم درسته؟
      3)فوت پرینت خازن های الکترولیتی رو هم B گذاشتم درسته؟
      4) فوت پرینت فریت بید رو هم AXIAL-0.4 گذاستم درسته؟
      5) فاصله بین هر مقاومت یا خازن یا هر چیز دیگه چقدر باشه که بتونم لحیم کنم(البته ای سی رو میدم بیرون لحیم کنند)
      من تا حالا برد SMD نزدم و کلا برد های خیلی ساده زدم (تجربم کمه تو برد زدن) قطعات رو بر چه اساسی بزارم کنار هم

دیدگاه

این فذیت بید ذو چی کار کنم عصابم رو خورد کرده مقدار ش چی باشه

دیدگاه

یه چند سوال در مورد PCB میدونم جاش اینجا نیست ولی ببخشید

1) من فوت پرینت مقاومت ها 3216[1206] گذاشتم درسته؟
          2)فوت پرینت خازن های عدسی رو C1206 گذاشتم درسته؟
          3)فوت پرینت خازن های الکترولیتی رو هم B گذاشتم درسته؟
          4) فوت پرینت فریت بید رو هم AXIAL-0.4 گذاستم درسته؟
          5) فاصله بین هر مقاومت یا خازن یا هر چیز دیگه چقدر باشه که بتونم لحیم کنم(البته ای سی رو میدم بیرون لحیم کنند)
          من تا حالا برد SMD نزدم و کلا برد های خیلی ساده زدم (تجربم کمه تو برد زدن) قطعات رو بر چه اساسی بزارم کنار هم
          پیشنهاد میکنم شما قطعات رو بگیرید ببینید اصلا چی و با چه سایزی گیر میاد بعد برید برد بزنید
          یادم یه برد تمام SMD زدم خوب شد رنگ نداشت روش و گرنه بلا استفاده میموند...
          مجبور شدم بعضی از مقاومت و خازن ها رو به ترک های متصل به یه سر مربوط به فوت پرینت لحیم کنم آخرش هم برد کار نکرد و برد آتیش گرفت! :angry:
          پس برید قطعات رو بگیرید
          بعد توی خونه اون بردی رو که میخواید بزنید با سایز واقعیش چاپ کنید(روی کاغذ) بعد قطعات رو دونه دونه روش بچینید تا اگه مشکلی داشته باشه سریع حلش کنید

دیدگاه

ممنون

یه سوال چه طوری اندازه واقعی چاپ کنم

این فریت بید رو هر چی گیرم اومد می خوام بگیرم اول SMD نشد DIP

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29268.msg330122#msg330122

دیدگاه

سلام

الان دارم قسمت سوکت رو درست میکنم و به مشکل خوردم

سوکتی که شماتیک یار ازش استفاده کرده یک جفت RD-+ داره یک جفت TD+- داره و سوکتی که من خردیم اراساس دیتاشیت دو جفت RD+- داره و دو جفت TD+- داره چی کار کنم حالا موندم چرا دو جفت داره و به کدوم ها وصل کنم

یه سوال دیگه سر نقطه دار + میشه؟
                این مدل سوکتم هست :
                TRJG0801GENL

اینم دیتا شیت ش :

http://www.4shared.com/office/4g_W6CB5/rj45.html

این شماتیک سوکت خودم هست

این شمتیک سوکت یار هست

واین هم شماتیک یار که از روش دارم برد رو میزنم البته قسمت سوکت فقط

بنظر خودم این میشه ولی مطمون نیستم

دیدگاه

آقا کمـــــــــــــــــــــــــــــــک کنید.... :cry2:

دیدگاه

اقا من برد رو زدم و لحیم هم کردم و یه تست کوچلو گرفتم ولی کامل نبود

وقتی که برق رو وصل میکنم چراغ رو برد روشن میشه و چراغ های رو سوکت rj45 خاموش هستند ولی هنوز کابل رو وصل نکردم

بعد از اینکه کابل رو وصل میکنم هر دو چراغ روشن میشه و یکی ش هم شروع میکنه به صورت تصادفی چشمک میزنه و در همین حین هم کامیپوتر میره برای شناسایی قطعه وصل شده یعنی اون ضرب در از رو کارت شبکه برداشته میشه ودر اخر هم چون میکرو یی به برد وصل نیست کامپیوتر شناسایی نمیکنه ولی اتصال برقرار هست هم تو کامپیوتر هم رو برد این یعنی اینکه برد داره کار میکنه دیگه؟

دیدگاه

اقا من برد رو زدم و لحیم هم کردم و یه تست کوچلو گرفتم ولی کامل نبود

وقتی که برق رو وصل میکنم چراغ رو برد روشن میشه و چراغ های رو سوکت rj45 خاموش هستند ولی هنوز کابل رو وصل نکردم

بعد از اینکه کابل رو وصل میکنم هر دو چراغ روشن میشه و یکی ش هم شروع میکنه به صورت تصادفی چشمک میزنه و در همین حین هم کامیپوتر میره برای شناسایی قطعه وصل شده یعنی اون ضرب در از رو کارت شبکه برداشته میشه ودر اخر هم چون میکرو یی به برد وصل نیست کامپیوتر شناسایی نمیکنه ولی اتصال برقرار هست هم تو کامپیوتر هم رو برد این یعنی اینکه برد داره کار میکنه دیگه؟
                      احتمالش زیاده که کار کنه(با توجه به کار کردن ic شبکه و کار کرد چراغ ها که درسته و چون کامپیوتر هم فهمیده که یه چیز شبکه دار بهش وصل شده)
                      میکرو رو هم لحیم کنید

دیدگاه

آقا این ارور برای چیه عصابم رو خرد کرد خیلی مضخرف پروگرام میشه این ARM تو AVR یک دکمه بیشتر نبود چندین بار پروگرام کردم ولی الان این ارور رو میده
                        بردم هم header board lpc2368 هست و از سایت خریدم
                        اون میکرو سوئیچ ها رو چی کار کنم من اولی و پنچ می رو روشن میکردم و پرو گرام میکردم بعد از پروکرام کردن این ارور رو میده و در ضمن برنامه میکرو رو هم میشناسه

دیدگاه

تنظیمات کارت شبکه رو چی کار کنم

دیدگاه

تنظیمات کارت شبکه رو چی کار کنم
                            الآن برنامه ای چیزی روش ریختین؟
                            میتونید برید تو تنظیماتش یه IP که عدد سمت راستش فقط با IP برد فرق داشته باشه بزارید یا اصلا دستش نزنید(obtain بمونه)
                            بعد یه پینگ هم انجام بدید چی میشه(اصلا یه سورس آماده گیر بیارید با همون برد رو تست کنید یعنی بعد تنظیم IP و ... برید تو اینترنت اکسپلورر صفحه برد رو باز کنید)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                              الآن برنامه ای چیزی روش ریختین؟
                              میتونید برید تو تنظیماتش یه IP که عدد سمت راستش فقط با IP برد فرق داشته باشه بزارید یا اصلا دستش نزنید(obtain بمونه)
                              بعد یه پینگ هم انجام بدید چی میشه(اصلا یه سورس آماده گیر بیارید با همون برد رو تست کنید یعنی بعد تنظیم IP و ... برید تو اینترنت اکسپلورر صفحه برد رو باز کنید)
                              برنامه easy web رو پروگرام کردم و ادرس ای سی رو هم تو برنامه تغییر دادم و Identifier رو هم تغییر دادم ولی مقدارش رو نمیدونم درست هست یا نه

وقتی میکرو به برد وصل میکنم و روشن میکنم چراغ های سوکت روشن نمیشه چرا نمیدونم

دیدگاه

تا الان هر چی ور رفتم جواب نگرفتم و چراغ های سوکت هم انواع و اقسام چشمک ها رو زدند

چه طوری بفههمم که میکرو با ای سی در ارتباط هستند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X