اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی فیتر کالمن با lpc1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی فیتر کالمن با lpc1768

بله. میتونه.
    البته بستگی مستقیم به فرکانس سمپلینگ هم داره و محیطی که درش کار میکنین.
    اما اگه طول ترکها کم باشه و مدار و PCB درست طراحی شده باشن اثر محیطهای بسیارقوی نویزی هم قابل خنثی کردنه.
    برای حذف نویز، حتما اول از تغذیه شروع کنین و بعد هم ولتاژ رفرنس ADC.
    اینکه طول سیم چقدر اثر داره رو میشه با کاهش ریت نمونه برداری چک کرد.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

ممنونم از پاسخ تون
      به نظر شما رگولاتور خطی بهتره یا رگولاتور سوچینگ ؟من خوندم نظرم رگولاتور خطی بهتره .ولتاژ رفرنس داخلی خود چیپ هست به نظر شما آیسی رفرنس خارجی دقیق با فیلتر LC بزارم بهتر نیست؟.راستش برد مبدل طبق دیتاشیش طراحی کردم آیسیش ام AD9236 هست
      جدیدترین ویرایش توسط MM320; ۱۵:۵۱ ۱۳۹۸/۰۲/۱۰.

دیدگاه

بنظرم اینکه میگن لینیر بهتره فقط یه تصوره.
        من همیشه با سوئیچینگ کار کردم و مشکلی هم نداشتم. ریپل تغذیه سوئیچینگ چون فرکانسش بالاست بسادگی قابل حذفه. اما در منابع خطی عموما فرکانس ریپل پائینه و حذفش کار آسونی نیست.
        ولتاژ رفرنس هم معمولا داخلی بهتره. اما مهم اینه که تمام اینها از نظر شکل موج با اسکوپ چک بشن و از صحتشون مطمئن باشید. چشم بسته جلو نرین. سیگنال ورودی رو هم با اسکوپ چک کنین.
        برای امتحان، فرکانس نمونه برداری رو پائین بیارین ببینین میزان نمونه های اشتباه تغییری میکنه یا خیر.

دیدگاه

میشه بگید برای منبع تغذیه سوچینگ چه نوع فیلتری گذاشتین(احتمالا فیلتر LC ) .اگه ممکنه عکس مدار تغذیه سویچینگ با فیلتر مناسب رو اینجا به اشتراک بزارین و همین طور فرمولی که فیلتر رو با هاش محاسبه کردین .ممنونم از پاسختون
          جدیدترین ویرایش توسط MM320; ۲۰:۵۳ ۱۳۹۸/۰۲/۱۰.

دیدگاه

نه. فیلتر خاصی استفاده نکردم. در حد همین خازنهای معمولی 100 نانو و چند ده میکرو.
            ولتاژ تغذیه و رفرنس همینکه در اسکوپ صاف دیده بشه کافیه. بقیه ش بر میگرده به طراحی pcb، گراند صحیح، طول ترکهای انتقال دیتا و محل خازنهای مدار و مواردی از این قبیل.
            داستانش یه خورده مفصله. واقعا آدم تا باهاش سرو کله نزنه متوجه نمیشه.
            علی الخصوص که بحث نویز و ریپل و این موارد اصلا در دانشگاههای ما تدریس نمیشه در حالیکه موارد و منابع مشخص و فرموله ای داره، اما ظاهرا اساتید دانشگاهها هم بخاطر نداشتن تجربیات عملی در این زمینه جرات نمیکنن برن سمتش.
            در حقیقت باید گفت مهمترین عاملی که باعث میشه طرح و ایده و مدار شما آماده برای تولید بشه یا خیر همین موضوع مقاومتش در برابر نویزهای تغذیه و محیط هست که بطور علمی بهش پرداخته نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها
              با سلام
              خروجی فیلتر کالمن که اصطلاحا برای هموار سازی سیگنال بکار میره مجموع آخرین خروجی بعلاوه ی چند جمله آخر از نمونه هایی هست که در طول زمان از سیگنال گرفته میشه.
              هر کدوم از این جملات دارای ضریب هستن که وزن اونها در خروجی رو مشخص میکنه و باید دقت بشه که مجموع تمام این ضرائب باید حتما 1 باشه.
              برای کاربردهایی مثل این عکس که گذاشتین( البته این فیلتر چبیشف هست) معمولا این فرمول کفایت میکنه:
              U(k+1) = a * U(k) + b * S(k+1)
              در عبارت بالا مجموع ضرایب a و b باید حتما 1 باشه. اگر a بزرگ بشه و به تبعش b کوچیک بشه فیلتر کندترو از مقدار خونده شده دورترمیشه و فرکانس قطع پائینتری خواهد داشت. مثلا اگه a = 1 و b = 0 بشه خروجی dc خواهد بود.
              و بالعکس اگه b زیاد بشه و a کم، خروجی فیلتر به سمت مقدار خونده شده و فرکانسش خواهد رفت و اگه b = 1 و a = 0 بشه خروجی فیلتر کاملا عین دامنه و فرکانس ورودی میشه.
              سلام
              من میخواستم از فیلتر کالمن برای اندازه گیری فاصله در GPS استفاده کنم خیلی گشتم اما چیزی میدا نکردم یا پیدا کردم متوجه نشدم میشه یک راهنمایی بکنین در این زمینه
              ممنون موفق باشین

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممون میشم به سوالم جواب بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.mirjalili.1379@gm نمایش پست ها
                سلام
                من میخواستم از فیلتر کالمن برای اندازه گیری فاصله در GPS استفاده کنم خیلی گشتم اما چیزی میدا نکردم یا پیدا کردم متوجه نشدم میشه یک راهنمایی بکنین در این زمینه
                ممنون موفق باشین
                با سلام
                این فرمولی که در این تاپیک گفتم قابل اعمال به هر سیگنالی هست. توضیحاتش هم نسبتا مفصله.
                تاپیک رو مطالعه کنین لطفا.
                متاسفانه با روش اندازه گیری فاصله بوسیله ی جی پی اس آشنایی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X