اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درباره آینده ARM های ST

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درباره آینده ARM های ST

خوب میشد اگر کسی که کارکرده با زبان ساده شروع کنه توضیح بده خیلی ها علاقمندند یاد بگیرند
    :redface:
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
      خوب میشد اگر کسی که کارکرده با زبان ساده شروع کنه توضیح بده خیلی ها علاقمندند یاد بگیرند
      رجیستر ها خیلی زیاده-سطح پایین خیلی کشندس
      من خودم با سیستم عامل freeRTOS کار میکنم
      اگه دوست دارین شروع کنیم
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
        برد خوبه، خودتون هم بخواین بسازین میتونم نقشه براتون بزارم
        اما دیتاشیت های مختلف زیاد داره
        تو این به رجیسترهای کنترلی زید اشاده نکرده
        اگه نقشه دارید بذارید تا شروع کنیم ...

دیدگاه

اگه دوست دارین شروع کنیم
          :applause:
          هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

رجیستر ها خیلی زیاده-سطح پایین خیلی کشندس
            من خودم با سیستم عامل freeRTOS کار میکنم
            اگه دوست دارین شروع کنیم
            اگر حوسه ما پیر مرد رو دارید و از ساده شروع میکنید بسم الله

کمتر سخن گویم
            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

اقا سلام فک کنم ما هم نمنم داریم جذب این داداش بزکتر 32 بیتی میشیم!
              خیلی وقته می خوام با سیستم عامل کار کنم اگه شروع کنید ممنون میشیم :wow:
              من به آمار زمین مشکوکم...
              اگر این شهر پر از آدم هاست......
              پس چرا این همه دل ها تنهاست؟

دیدگاه

من برد دیسکاوری رو گرفتم . اما نمی تونم پروگرام کنم . هر وقت تونستم . منم هستم . یه تاپیک زدم و مشکل رو گفتم اما کسی تا حالا راهنمائی نکرده
                همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

سلام دوستان من یه سری فیلم تو نت دیدم از نحوه ی عملکرد سیستم عامل و stm32f
                  اگه موافق باشین با μC/OS-III یا freertos شروع کنیم
                  من به آمار زمین مشکوکم...
                  اگر این شهر پر از آدم هاست......
                  پس چرا این همه دل ها تنهاست؟

دیدگاه

من قبلا atmel کار کردم. بدک نبود
                    اما st هیچی کم نذاشته. از هر لحاظ بی نقصه. پریفرال هاش همیشه به روز هستن و بیشترین حد امکانات رو داره. قیمتش خیلی خوبه. و از همه مهمتر اینکه ساپورت نرم افزاریش بی نظیره. به این ترتیب که برای هر سری از میکرو های آرم که میسازه، یه code template داره که کتابخونه های لازم برای همه پریفرال ها ( مثل تایمر ها، وقفه ها، حافظه فلش، پورت ها، ارتباطات سریال و ...) رو داخلش داره و حتی برای استفاده از هر کدوم هم یه example داره که دیگه کار رو بی نهایت راحت میکنه.
                    از داکیومنت هاش هم که دیگه نگم!
                    کافیه شما اراده کنید تا یه آرم st رو در کمترین زمان با همه امکاناتش به خوبی ران کنید. یعنی برای مبتدی ها عالیه و برای حرفه ای ها هم چیزی کم نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
                      من قبلا atmel کار کردم. بدک نبود
                      اما st هیچی کم نذاشته. از هر لحاظ بی نقصه. پریفرال هاش همیشه به روز هستن و بیشترین حد امکانات رو داره. قیمتش خیلی خوبه. و از همه مهمتر اینکه ساپورت نرم افزاریش بی نظیره. به این ترتیب که برای هر سری از میکرو های آرم که میسازه، یه code template داره که کتابخونه های لازم برای همه پریفرال ها ( مثل تایمر ها، وقفه ها، حافظه فلش، پورت ها، ارتباطات سریال و ...) رو داخلش داره و حتی برای استفاده از هر کدوم هم یه example داره که دیگه کار رو بی نهایت راحت میکنه.
                      از داکیومنت هاش هم که دیگه نگم!
                      کافیه شما اراده کنید تا یه آرم st رو در کمترین زمان با همه امکاناتش به خوبی ران کنید. یعنی برای مبتدی ها عالیه و برای حرفه ای ها هم چیزی کم نداره
                      تشکر مجدد بابت توصیف کوتاه و کامل شما.
                      منبع خوبی دارید واسه یادگیری اولیه سری ST؟

کتاب - مجله یا ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                        تشکر مجدد بابت توصیف کوتاه و کامل شما.
                        منبع خوبی دارید واسه یادگیری اولیه سری ST؟

کتاب - مجله یا ...
                        چیز خاصی نمیخواد. فقط اگه یه آشنایی کلی با معماری آرم و امکاناتش داشته باشی، خود اون کد های آماده به اندازه کافی گویا هستن. داکیومنت هم خیلی داره. میتونی دانلود کنی از سایت st

دیدگاه

به زودی یه طرح از STM32F103 میزارم به همراه یک FREERTOS تست شده
                          خیلی سرم شلوغه الان
                          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام به همه

من چیزی که از درون صنعت و حتی واحدهای نظامی میبینم انه که ARM های ST بزودی به یک ARM صنعتی و بسیار مهم تبدیل میشن. چون ARM های ST با هدف صنعتی ساخته میشن
                            می تونم به جرات بگم تا 1 سال دیگه این ARM ها حرف اول رو در صنعت خواهند زد و اکثر واحدها با این نوع ARM کار خواهند کرد.
                            تا می تونید روی این ARM و یادگیریه حرفه ایش مانور بدید

قیمت پایین-قدرت بالا-سرعت بالا-نویز پذیری بسیار کم و هسته Cortex از مهمترین مزیت هاشه
                            سلام،
                            آقای نجفی عزیز،
                            اصولاً قطعه ی غیر صنعتی وجود نداره و تمام تولیدکننده ها محصولاتشون رو برای استفاده در کاربردهای گوناگون به بازار عرضه می کنن. مهمترین عامل در صنعتی بودن یک سیستم نوع طراحی اونه و همیشه استانداردهای EMC، سیستم رو موضوع تست قرار میدن و نه قطعه رو. به عنوان مثال صفحه 3 این فایل رو که از سوی موتورولا منشر شده ملاحظه کنید:
                            http://www.freescale.com/files/microcontrollers/doc/app_note/AN2764.pdf
                            نمودار نشون میده طراحی سیستم و PCB حدود سه چهارم از عوامل موثر بر ایمنی در برابر نویز است. البته هر قطعه ای یک Specification مشخص داره و مادامیکه طراحی صحیح باشه و قطعه خارج از محدوده ی کاری تعریف شده قرار نگیره باید صحیح کار کنه. مثلاً برای طراحی سیستم های نظامی و یا الکترونیکی خودرو باید از قطعات مناسبی استفاده بشه که تحمل دمای کار و تشعشعات محیطی رو داشته باشند.
                            من با میکروهای مختلفی کار کردم و هیچ وقت نبوده که نویز یا هر چیز دیگه ای مشکلی در استفاده از قطعه ایجاد کنه. از طرف دیگه اگر شما مقاومترین قطعات رو تهیه کنید و ملاحظات مربوط به EMC رو در نظر نگیرید، سیستم تون صحیح کار نخواهد کرد. EMC یک تخصص و دانش بسیار مهمه که متاسفانه طراحان کشورمون به قدر کافی بهش توجه ندارن و مشکلات و ضعف های طراحی رو به قطعه مربوط میکنن.
                            به نظر من در رابطه با استفاده از میکروهای ST یا هر برند دیگه باید امکانات موردنیاز شما ملاک انتخاب باشه و نه چیزی به نام صنعتی بودن، در واقع باید پس از انتخاب قطعه موردنظر سیستم رو به شکل صحیح و قابل صنعتی شدن طراحی کرد.
                            موفق باشید
                            There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام آقای سپاس یار :nerd:
                              چاپ کتاب ARM 32 شما تموم شده؟ :sad:
                              چرا کم گیر میاد؟
                              اگر درست یادم باشه واسه AVR با کامپایلر IAR کار نکردید. کاش باهاش کار میکردید. اگه اینجوری بود واسه ARM هم مشکلمون حل بود. :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                                سلام آقای سپاس یار :nerd:
                                چاپ کتاب ARM 32 شما تموم شده؟ :sad:
                                چرا کم گیر میاد؟
                                اگر درست یادم باشه واسه AVR با کامپایلر IAR کار نکردید. کاش باهاش کار میکردید. اگه اینجوری بود واسه ARM هم مشکلمون حل بود. :smile:
                                سلام،

با ناشرش تماس بگیرید، راهنمایی تون می کنند. http://fadakbook.ir/contact-us

متاسفانه برای AVR امکانش نبود (به دلیل منطبق بودن با استاندارد فنی و حرفه ای) اما یه کتاب دیگه دارم به نام "برنامه نویسی C برای دانشجویان برق" که در اون با IAR کار شده. ایشالا برای نمایشگاه کتاب امسال آماده میشه.

موفق باشید.
                                There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X