اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با چه نرم افزارایی stm رو به زبان c برنامه نویسی میشه کرد؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : با چه نرم افزارایی stm رو به زبان c برنامه ن

نوشته اصلی توسط Rohalamin
    حرف عجیبی شما زدید.
    شما واسه یه میکرو مثل ATTINY13A-SMD یا ATmega64 یا ATmega128 یا... چکار میکنید؟ نمی خواید بگید که همین جوری لوش میدین توی برد-بورد!؟
    این پکیج ها رو که نمی تونید به این راحتی وصل کنید به پروگرمر که، می تونید؟
    دوست عزیز شما واسه کار با ARMها که تقریبا همشون با پکیج های SMD هستن باید یه هدر-برد یا برد آماده داشته باشی و برنامه ای که نوشتی رو روی اون اول آزمایش کنی. بعد که دیدی درست کار میکنه بردت رو واسه کارت طراحی کنی و بری تو کار مونتاژ بردهات. دنیای ARM حرفه ای تر از AVR هستش. یک بار که پول واسه این کارتون خرج کنید دیگه نمی خواد خرج کنید. اگه هدربردهای فروشگاه براتون گرون هستش می تونید از جاهای دیگه بردهای چینی بخرید که البته خوب هم طراحی شدن و تمیز هم کار میکنن. مثلا توی سایت کویر-الکتورنیک بردهای خوبی هست که ارزونه(بردهای سری Cortex-M این شرکت خوبه). من علاوه بر این موارد توصیه میکنم که یه J-Link هم بخرید. فوق العادس!
    تا یادم نرفته بگم که فکر خریدن برد تبدیل رو هم نکنید. 45 هزار تومن می تونید بدید و یه هدربرد STM32F103RET6 بخرید از ECA. اگه ارزونتر بخوایید هم هست. مثلا:

http://www.****.ir/eshop/%D8%A8%D8%B...f103c8t6-.html

که برد خوبیه.
    آقا یه سوال
    نمیشه توضیح دهید چه طوری میشه این ای سی های ارم رو با پروگرامر جیلینک پروگرامر کرد . احتیاج به چه کابل هایی هست لطفا توضیح دهید .

دیدگاه

پاسخ : با چه نرم افزارایی stm رو به زبان c برنامه نویسی میشه کرد؟؟؟

سلام
      ببخشید یه سوال دیگه هم دارم آیا همه ی stm ها 8 بیتی ها و 32 بیتی ها فرکانس کاریشون بیشتر از 50 مگاهرتز می باشد . فرکانس کاری برام مهمه .
      یعنی با همشون میشه با فرکانس بیشتر از 50 مگاهرتز کار کرد ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : با چه نرم افزارایی stm رو به زبان c برنامه ن

نوشته اصلی توسط کارجو
        آقا یه سوال
        نمیشه توضیح دهید چه طوری میشه این ای سی های ارم رو با پروگرامر جیلینک پروگرامر کرد . احتیاج به چه کابل هایی هست لطفا توضیح دهید .
        من تا جای ممکن سعی میکنم خلاصه بگم. البته اگه توی رفرنس مانوال میکرو و یوزر مانوال J-Link نگاه کنید می فهمید(دو روش وجود داره که بهترینش SWD هستش به نظر من).
        شما می تونید اسکماتیک(شماتیک) فایل مثلا هدر برد فروشگاه رو بگیرید و ببینید پین های مربوط به کانکتورش به کجا وصله تا بدونی چطور کار میکنه و چه کابل هایی نیاز داره. مثلا برو اینجا:

هدربرد - برد راه انداز STM32F103RET6

و روی تبی که نوشته "فایل های مورد نیاز" کلیک کنی و روی "شماتیک هدربرد" کلیک کنی و فایل PDF شماتیکش رو بگیری و ببینی چی داره و چطور پروگرم میشه. البته قبول دارم که توی طراحیش نقص هایی هست ولی این برد کار آدم رو راه می اندازه. با این شماتیک خیلی چیزا رو متوجه میشی.
        توی رفرنس مانوال صفحه 1051 پین ها رو گفته(در واقع خیلی چیزا رو توضیح داده).
        یادت باشه که کار J-Link فقط پروگرم کردن نیست! در اصل یه دیباگر هستش! اگه بدونی دیباگ کردن چطوریه و چیکار میکنه می فهمی که J-Link چقدر توپه! یه دیباگر که حدودا 600 دلار قیمت داره رو با قیمت 60 تومن توی ایران می خری! این محشر نیست! فوق العادس! تا حالا یکبار هم توی پروگرم کردن یا دیباگ کردن واسه من اخ نگفنته! در حالی که
        PICKIT3 دوربر 130هزار تومن هستش و همچنین Atmel AVRISP MKII دوربر 210هزار تومن برات خرج بر می داره! مجال گفتگو کامل نیست.
        نوشته اصلی توسط کارجو
        سلام
        ببخشید یه سوال دیگه هم دارم آیا همه ی stm ها 8 بیتی ها و 32 بیتی ها فرکانس کاریشون بیشتر از 50 مگاهرتز می باشد . فرکانس کاری برام مهمه .
        یعنی با همشون میشه با فرکانس بیشتر از 50 مگاهرتز کار کرد ؟
        نه!
        STهای 8بیتی که قراره با AVR و PIC و دیگر خانواده های 8 بیتی رقابت کنه. البته این 8بیتی های شرکت ST تا 48MHz نرخ کلاکشون هستش(سرعت دارن) ولی اینا توی ایران گیر نمیاد. رنج نرخ کلاکشون از 2MHz هست تا همون 48MHz که گفتم. در مورد میکروی های با هسته ARM شرکت ST هم باید بگم که رنج نرخ کلاکشون از 24MHz هستش تا 180MHz !! توی ایران 180MHz هم گیر میاد. توی سایت کویر هست. امکانات شگفت انگیزی هم داره.
        کلا شرکت ST به نظر من توی ساخت میکروکنترلر خیلی متبحرتر هستش. با جستجو توی تولیدات میکرویی که داره می تونید خیلی راحت این موضوع رو متوجه بشید. در حالی که NXP سعی میکنه با ST رقابت کنه ولی خود ST داره سعی میکنه با شرکت های مشهور مثل FreeScale و تگزاس رقابت کنه. به نظر من هم خوب اومده جلو.

باید ببخشید. من یه مقدار تنبل هستم توی توضیح دادن.
        موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X