اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مهم :: کمک در مورد چگونگی راه اندازی STM32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مهم :: کمک در مورد چگونگی راه اندازی STM32

نوشته اصلی توسط Rohalamin
    ولی فکر نکنم اینترفیس اثرنت داشته باشه واسه شبکه! چطوری می خوایید شبکه کنید؟
    کدنویسی بحثش مرتبط با میکرو نمیشه. کلا من خودم بهترین کتاب زبان C دنیا رو دارم که نسخه فارسیش نیست. اگه می خوایین براتون پلود کنم تا استفاده کنید. در کل همه انگلیسی زبان ها از این کتاب من استفاده میکنن! من فقط می تونم بگم حیفه که نسخه فارسی این کتاب موجود نیست.
    شما به فکر هدر برد نباشید. برد آداپتور گیرتون میاد. اینا رو ببین و با توجه به میکروت یا برد تبدیل(آداپتور) بخر! خلاص! این نگرانی نداره.

بردهای تبدیل
    حتی خودت هم می تونی طراحی کنی(البته خریدن بهتره، چون ارزونه+کیفیتش خوبه+کارت سریع راه میفته).
    آره اونم اترنت نداره مجبورم از خیر شبکه بگذرم .
    ولی با این راهکاری که پیشنهاد کردین یه میکرو که اترنت داشته باشه رو الان پیدا می کنم و با این آداپتورا استفاده می کنم! این آداپتور در واقع مثل هدربورده با این تفاوت که برای پروگرم شدن باید به مدار مخصوص وصل بشه ولی اون هدبورد دیگه رو همون خودش میشد پروگرم کنی , درسته ؟

اون کتابه این نیست "A modern Aprroach to C programming" ؟

دیدگاه

این مدل رو پیدا کردم که اترنت داره :

STM32F107xx

http://www.st.com/web/en/catalog/mmc/FM141/SC1169/SS1031/LN1564/PF221027

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidrey
        آره اونم اترنت نداره مجبورم از خیر شبکه بگذرم .
        ولی با این راهکاری که پیشنهاد کردین یه میکرو که اترنت داشته باشه رو الان پیدا می کنم و با این آداپتورا استفاده می کنم! این آداپتور در واقع مثل هدربورده با این تفاوت که برای پروگرم شدن باید به مدار مخصوص وصل بشه ولی اون هدبورد دیگه رو همون خودش میشد پروگرم کنی , درسته ؟

اون کتابه این نیست "A modern Aprroach to C programming" ؟
        در اصل باید تلفظ بشه "اثرنت!" TH هستش. با نوک زبون.
        واسه هدر برد فروشگاه باید پروگرمر داشته باشی ولی واسه اون سبز رنگ ها که محصول ST هستش نه، نمی خواد(من ندارم ولی شنیدم). آداپتور هیچی نداره! شما خودت باید کریستال ها و کانکتورها و غیره رو بخری. 2 تا بردبورد هم باید داشته باشی.

برد برد (Bread Board)

کابلشو هم بخری بد نیست(ته لیست بردبوردها هست).
        کتابه اینه:

نوشته اصلی توسط omidrey
        این مدل رو پیدا کردم که اترنت داره :

STM32F107xx

http://www.st.com/web/en/catalog/mmc/FM141/SC1169/SS1031/LN1564/PF221027
        بهتره توی ایران بگردی تا توی سایت خود شرکت!
        فروشگاه هایی مثل فروشگاه خودمون یا جوان الکترونیک خیلی خوبه.

دیدگاه

در اصل باید تلفظ بشه "اثرنت!" TH هستش. با نوک زبون.
          واسه هدر برد فروشگاه باید پروگرمر داشته باشی ولی واسه اون سبز رنگ ها که محصول ST هستش نه، نمی خواد(من ندارم ولی شنیدم). آداپتور هیچی نداره! شما خودت باید کریستال ها و کانکتورها و غیره رو بخری. 2 تا بردبورد هم باید داشته باشی.

برد برد (Bread Board)

کابلشو هم بخری بد نیست(ته لیست بردبوردها هست).
          کتابه اینه:

بهتره توی ایران بگردی تا توی سایت خود شرکت!
          فروشگاه هایی مثل فروشگاه خودمون یا جوان الکترونیک خیلی خوبه.
          بله درسته اثرنت مثل لثه! :biggrin:

آره این کتاب دنیس ریچی نوشته , سازنده ی زبان C . من این رو نخوندم ولی خیلی تعریفش رو شنیدم ولی حالا که شمام معرفی می کنیم اینو شروع می کنم خوندن و کار کردن .

خدا روشکر تو جوان الکترونیک گشتم این مدل رو داشت :
          http://javanelec.com/search.aspx?s=STM32F107

ولی مشکل اینجاست من که صفر کیلومترم با آداپتور چطور این رو راه اندازیش کنم؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidrey
            بله درسته اثرنت مثل لثه! :biggrin:

آره این کتاب دنیس ریچی نوشته , سازنده ی زبان C . من این رو نخوندم ولی خیلی تعریفش رو شنیدم ولی حالا که شمام معرفی می کنیم اینو شروع می کنم خوندن و کار کردن .

خدا روشکر تو جوان الکترونیک گشتم این مدل رو داشت :
            http://javanelec.com/search.aspx?s=STM32F107

ولی مشکل اینجاست من که صفر کیلومترم با آداپتور چطور این رو راه اندازیش کنم؟!
            همون لثه رو هم ما خراب تلفظ میکنیم! باید بین ت و س باشه ولی همون س تلفظ میکنیم. در هر صورت؛
            چه عجب یه نفر خالق c رو شناخت. باید بگم هیچکی نمی تونسته مثل خودش آموزش رو بده. واقعا کتاب خوبیه. الان متاسفانه کتاب دایتل دایتل رو معرفی میکنن که بیشتر بدرد C++ می خوره نه C!
            اول دیتاشیت میکرو رو بگیر.
            نگاه کن که چند پایه هستش. بعد آداپتوری که این پایه رو ساپورت کنه رو بخر.
            بعد با هویه یا هواداغ لحیمش کن(هواداغ بهتره).
            برای راه اندازی هم شما باید همون منابعی که معرفی کردم رو بخونید. دیگه خودتون خواهید فهمید چطور باهاش کار کنید. چرا می خوایید امبدد رو یاد بگیرید؟ اهل کجایید؟ کدوم دانشگاه درس خوندید؟

دیدگاه

اول دیتاشیت میکرو رو بگیر.
              نگاه کن که چند پایه هستش. بعد آداپتوری که این پایه رو ساپورت کنه رو بخر.
              بعد با هویه یا هواداغ لحیمش کن(هواداغ بهتره).
              برای راه اندازی هم شما باید همون منابعی که معرفی کردم رو بخونید.
              منابع منظورتون ایناست ؟
              1) Datasheet
              2) Reference Manual
              3) Programming Manual

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidrey
                منابع منظورتون ایناست ؟
                1) Datasheet
                2) Reference Manual
                3) Programming Manual
                دقیقا!

دیدگاه

دقیقا!
                  مرسی ! پس من میرم این الگوریتم رو پیاده می کنم :

مرحله 1:سفارش STM
                  مرحله 2:مطالعه دیتاشیت و تهیه آداپتور
                  مرحله 3:مطالعه رفرنس منوال و پروگرامینگ منوال و آشنایی بیشتر با معماری STM
                  مرحله 4: ساخت راه انداز STM
                  مرحله 5:مطالعه و تقویت زبان C
                  مرحله 6:نصب کامپایلر و پروگرامینگ
                  مرحله 7:مشاهده نتایج

ولی هر مرحلش چقدر طول بکشه خدا می دونه!!!! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidrey
                    مرسی ! پس من میرم این الگوریتم رو پیاده می کنم :

مرحله 1:سفارش STM
                    مرحله 2:مطالعه دیتاشیت و تهیه آداپتور
                    مرحله 3:مطالعه رفرنس منوال و پروگرامینگ منوال و آشنایی بیشتر با معماری STM
                    مرحله 4: ساخت راه انداز STM
                    مرحله 5:مطالعه و تقویت زبان C
                    مرحله 6:نصب کامپایلر و پروگرامینگ
                    مرحله 7:مشاهده نتایج

ولی هر مرحلش چقدر طول بکشه خدا می دونه!!!! :biggrin:
                    شما مثل بقیه نگین چقدر سخته یا چقدر زیاده و از این جور حرفا! انتظار هم نداشته باشین که خیلی زود ARM رو یاد بگیرید. همش وقت میگیره. اگه این مراحل رو درست طی کنید مطمعنا موفق خواهید بود.

دیدگاه

شما مثل بقیه نگین چقدر سخته یا چقدر زیاده و از این جور حرفا! انتظار هم نداشته باشین که خیلی زود ARM رو یاد بگیرید. همش وقت میگیره. اگه این مراحل رو درست طی کنید مطمعنا موفق خواهید بود.
                      بنظرم هیچ چیز سخت نیست اگر راه رو درست و مرتب طی کرد!
                      خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین و دونه دونه جواب هام رو نوشتین! :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidrey
                        بنظرم هیچ چیز سخت نیست اگر راه رو درست و مرتب طی کرد!
                        خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین و دونه دونه جواب هام رو نوشتین! :job:
                        خواهش میکنم
                        موفق باشید.

دیدگاه

با تشکر از Rohalamin عزیز که خیلی عالی کمک کردن!
                          در مورد پروگرم کردن هم اگه واسه ی شروع خیلی خرج نمیخواید بکنید، میتونین با Flash Loader این کار رو بکنید که در یک تاپیک تو همین انجمن آموزشش هم موجوده.
                          منم میخواستم پیشنهاد کنم همونطور که Rohalamin عزیز فرمودن، در صورت استفاده از Cortex حتماً سری به کتابخونه CMSIS بزنید!

موفق باشید

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

مهندس. ببخشید این توابع CMSIS مختص ST هست؟

آیا برای سایر میکروها نیز همچنین توابعی وجود دارد؟ از کجا پیدا میشه؟

آیا این توابع توسط کارخانه نوشته شده؟ یا یک شخص نوشته است؟

آیا استفاده از این توابع CMSIS آدم رو تنبل نمی کنه؟ یه جورایی مثل کدویزارد کار رو بیش از حد آسون نمی کنه؟

کلا برای یک شروع ریشه ای استفاده از این توابع رو پیشنهاد می کنید یا کار مستقیم روی رجیستر ها؟
                            همواره یادمان باشد:
                            1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                            2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                            3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

سلام،
                              CMSIS - Cortex Microcontroller Software Interface Standard
                              پس برای تمامی میکروکنترلر های Cortex هستش!
                              در مورد تنبلی و اینها هم، خب ARM به اون آسونیه AVR نیست بشه راحت با رجیستر هاش کنار اومد...
                              به نظرم برای شروع با CMSIS شروع کنیم و کم کم با همه چی آشنا بشیم بهتره...

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S_Ahmad
                                مهندس. ببخشید این توابع CMSIS مختص ST هست؟

آیا برای سایر میکروها نیز همچنین توابعی وجود دارد؟ از کجا پیدا میشه؟

آیا این توابع توسط کارخانه نوشته شده؟ یا یک شخص نوشته است؟

آیا استفاده از این توابع CMSIS آدم رو تنبل نمی کنه؟ یه جورایی مثل کدویزارد کار رو بیش از حد آسون نمی کنه؟

کلا برای یک شروع ریشه ای استفاده از این توابع رو پیشنهاد می کنید یا کار مستقیم روی رجیستر ها؟
                                سلام
                                اگه منظورت از مهندس منم باید بگم خودتی! :mrgreen:
                                1- نه, برای میکروهای Cortex-M هستش. در واقع مخفف این هستش: "Cortex Microcontroller Software Interface Standard"
                                2- بله, از سایت خود شرکت ها بگیر تا کامپایلرها(بیشتر خود شرکت های سازنده میکرو). من خودم از سایت شرکت ST گرفتم.
                                3- فکر کنم به سفارش کارخانه. مثلا واسه مال من نوشته MCD Application Team
                                حالا این تیم مال کارخونه هستش یا نه من نمی دونم.
                                4- حقیقتش من یه مهندس امبدد هستم. برای کارم یه سری محدوده دارم. من برام همین کافیه که با این کتابخونه کار کنم. هر وقت لازم به استفاده از ریجسترها باشه بر طبق یوزر مانوال کار میکنم. ول تا جای ممکن از این کتابخونه استفاده میکنم چون نمی خوام خودم رو به زحمت بندازم در حالی که کارخونه یه سری توابع و فرامین آماده برام تهیه کرده تا از میکروش استفاده کنم. فکر نمیکنم لازم باشه که زیاد به ریجسترها اهمیت بدم. البته در بعضی موارد خاص استفاده از ریجسترها حجم کدها رو کمتر میکنه ولی زیاد محسوس نیست(حداقل واسه من نبوده). خود میکروهای ARM هم زیاد ریجستر دارن بخاطر این هم اذیت میشین و هم وقتتون رو میگیره. پس استفاده از کتابخونه برای من قابل قبوله.
                                5- حقیقتش من خودم از این کتابخونه ها استفاده میکنم و راضیم. البته توصیه میکنم حتما اول هر 3 فایل لازم واسه یادگیری رو بخونید چون بهتون میگه این میکرو چطور کار میکنه. واسه استفاده از میکرو من بیشتر برام کدنویسی مهمه تا یادگیری ریجسترها. من توصیه ام اینه که با ریجسترها آشنایی پیدا کنید ولی با کتابخونه ها کار کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X