اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

OV7670

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

OV7670

سلام. من دارم با این دوربین کار میکنم با میکرو stm32f103
    http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...%87%D8%A7.html
    ولی جواب نمیگیرم، همش تصویر برفکی و نامفهوم میده! نمیدونم اشکالش چیه، همه فروم رو گشتم و کدهای سمپل رو هم گرفتم ولی بازم درست نشد
    کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست؟

پاسخ : OV7670

سلام
    لطفا نسخه ای از کُد رو داخل انجمن قرار دهید ، با چه نرم افزاری کار میکنید ؟

دیدگاه

سلام
      باید برای پروژه ای دوربین ov7670 رو با بُرد دیسکاوری راه اندازی کنم ، فعلا تسلط خاصی بر برنامه نویسی میکروی f407 ندارم و در حال یادگیری هستم ، از اعضای انجمن درخواست می شود که در این رابطه همکاری فرمایند .
      تشکر .

دیدگاه

سلام دوستان
        در مورد برفکی بودن نمایشگر دو را حل هست
        یکی اینکه کابل رابط کوتاه و بدون وصله و مرغوب باشد ( طول سیم های مرتبط به دوربین)
        یکی دیگر اینکه دوربین را در مود سیاه سفید راه اندازی کنید(با تغییر کد مربوط به حالت تصویر در برنامه یا زدن دکمه مود تعریف شده در صفحه نمایش)
        u8 effect=2;

اما اینکه ماژول های شرکت alientek پایه های متفاوتی دارند که به ترتیب به صورت زیر است
        gnd-vcc-scl-wrst-sda-rrst-#0-oe-#2-#1-#4-#3-#6-#5-rclk-#7-wen-vsync
        که باید در نظر داشت

در حال حاظر سرعت کل سیستم با خروجی پایه 50 مگاهرتز خروجی 8 فریم در ثانیه را می دهد :redface:

دیدگاه

سلام
          در رابطه با راه اندازی این دوربین توسط بردِ دیسکاوری دچار مشکل هستم ، در واقع در تنظیم رجیسترها(نوشتن اطلاعات روی رجیسترها) مشکلی نیست ولی قادر به خواندن رجیسترها نیستم ، اتصال سخت افزاری هم در ادامه آمده است:
          - تامین فرکانس xclk با استفاده از یک کریستال خارجی در فرکانس 24 مگاهرتز.
          - استفاده از I2C1 که دارای دو مقاومت بالاکش 4.7 کیلو اهم است.
          - پایه PWDN به GND و پایه RESET به VDD متصل است.

مشکل حل شد.

دیدگاه

سلام
            در حال حاضر تصاویر در ابعاد 172 در 144 پیکسل دریافت و پس از ارسال با یو اس بی ، در رایانه نمایش داده میشود.
            یکی از نکات و چالش های مهم در رابطه با تنظیم دوربین این است که بعضی از ابعاد از پیش تنظیم شده داخل دوربین مانند QCIF( معادل 176 * 144 )با ابعادی که در عمل دریافت میشود متفاوت است که منجر به ایجاد مشکل میشود.(در دوربین مورد استفاده ، ابعاد 172 * 144 است.)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X